Pojačavanje OKExChain TestNet-a 0.10

Dragi cijenjeni korisnici,

Test mreža OKExChain objavljena je 10. veljače. Nakon tri mjeseca preciznih funkcija poliranja i višestrukih ažuriranja proizvoda, objavljen je dokument o razvoju alata i ver. 0.10 testne mreže OKExChain službeno će se objaviti 25. svibnja 2020. Istodobno, na temelju OKExChaina, infrastruktura decentralizirane razmjene – OpenDex je pokrenuo beta verziju i svi korisnici i programeri širom svijeta mogu doći i iskusiti gradeći na njemu DEX.

1. OKExChain ažuriranja

Tehnička ažuriranja

  • Objavljeni su visoko ostvareni OKExChain dokumenti za razvoj alata koji podržavaju programere iz svih sfera života da iskuse i razvijaju proizvode i funkcije zasnovane na 0.10 verziji testne mreže OKExChain objavljenoj 25. svibnja 2020. (Link na dokumentaciju alata: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/)
  • Objavljena su pravila odabira za OKExChain validatore i sve institucije i pojedinci mogu doći i pokrenuti validatore nakon pokretanja verzije. 0,10 testne mreže OKExChain.

Nakon pokretanja glavne mreže OKExChaina, pokretanje OKExChaina sastojat će se od gornjih 21 super čvorova i podržati će ih. Tri uloge super čvorova su Validator, Delegator i Common Users, omogućujući jednoj strani da upravlja više uloga.

Trenutno je trčanje za OKExChain-ove super čvorove ušlo u fazu zagrijavanja i objavljeni su podržani podaci o uređaju, pravila o nagrađivanju i kažnjavanju, specifične odgovornosti između uloga i sastav prihoda super čvora. Zainteresirane institucije i korisnici mogu se pozvati na pravila pod ovom poveznicom kako bi sudjelovali: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

  • Beta verzija OpenDex razvijena na vrhu testne mreže OKExChain koja je sada službeno lansirana, a koja će služiti kao infrastruktura decentraliziranih razmjena nakon što glavna mreža prijeđe na mrežu.
  • Pokrenut je OKEx DEX Beta. Korisnici su dobrodošli da nabave OKT i druge testne tokene da bi ih iskusili na ovoj decentraliziranoj razmjeni.

Korisnici trenutno mogu registrirati adrese za trgovanje i iskustvo u javnoj beta verziji OKEx DEX-a, a mogu dobiti testne žetone u skladu s pravilima i provoditi testne transakcije na OKEx DEX-u.

OKEx DEX, kao potpuno decentralizirana razmjena, podržat će sve korisnike da postanu operatori trgovinskih parova nakon izlaska na mrežu, popišu i upravljaju trgovinskim parovima i pribave naknade za trgovanje drugih korisnika nastale u okviru trgovinskog para.

Korisnici su dobrodošli da dođu na testiranje i iskustvo: (veza OKEx Dex: https://www.okex.com/dex-test i pošaljite e-poštu na [e-pošta zaštićena] kako bi iznio vaša vrijedna mišljenja, tim OKExChain pažljivo će saslušati, pažljivo razmotriti i odgovoriti na vaše prijedloge.

Ažuriranja ekosustava

Trenutno, više od 30 poznatih profesionalnih institucija i projektnih strana, uključujući javne lance, ulaže u uloge & rudarski bazeni, blockchain preglednici, novčanici i sigurnosne agencije, sletjeli su u ekosustav OKExChain-a. Svi obećavaju da će raditi s OKExChainom na izgradnji slobodnog i autonomnog ekosustava kako bi se postigla velika komercijalna primjena blockchain tehnologije.

Stranke koje sudjeluju u ovoj kampanji uključuju:

Javni lanac I BYTOM, IRISnet, KAVA, CertiK, Terra, PlayList
Partneri iz ekosustava Novčanik: Cosmostation, CertiK Explorer: CertiK, MintScan, OKLink, TokenView
Javni lanac II FIBOS, NULS, VITE, YEECO, TrueChain
Bazen za iskolčenje BTC.com, Infstones, HelloPool, Cosmostation
Revizije sigurnosti BEOSIN, SlowMist, PeckShield

Budući da OKExChain podržava otvoren i raznolik stav, pozdravlja više institucija i projektnih strana da se pridruže ekosustavu OKExChain.

2. OKExChain nedavna planiranja:

Objavljivanje mreže OKExChain bit će dovršeno u trećem kvartalu 2020. godine, a zajedno će se postići sljedeći planovi i ciljevi:

1. Planirajte pokrenuti predizbornu kampanju za super čvorove i izvršiti reparaciju za pokretanje glavne mreže;

2. Raspravite o planiranju lansiranja mainnet-a i apelirajte na zajednicu za probu;

3. OpenDex će službeno biti objavljen kako bi omogućio većem broju institucija i korisnika da izgrade vlastiti DEX;

4. Pokrenut će se OKEx DEX i pokrenuti će se transakcije i popis.

OKExChain, kao novi zvjezdani javni lanac kojem je posvećena velika pažnja, ne može se razvijati bez podrške i sudjelovanja svih korisnika. Krenut ćemo od izvora izgradnje infrastrukture da bismo promovirali OKExChain da postane istinski slobodan i samostalan ekosustav; i pomoći blockchain tehnologiji u realizaciji primjene velikih poslovnih scenarija; poticati više institucija, projektnih stranaka, timova i pojedinaca da se pridruže izgradnji ekosustava OKExChain i izborima za super čvor i pridružite se timu OKExChain koji će voditi blockchain tehnologiju stabilno naprijed.

Mail:[e-pošta zaštićena]

t.me/okexchaintech

Službena web stranica OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

OKEx DEX: https://www.okex.com/dex-test

Token za testiranje: https://www.okex.com/drawdex

OKExChain doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner