OKEx lánc és OKEx DEX – Forradalmi DeFi ökoszisztéma

A blockchain technológia az internet forradalmi infrastruktúrája, és elérte soha nem látott magasságát. A blockchain korszakában a központi bankok világszerte kísérleteznek a technológiával, és számos olyan újítás lendül fel, mint a Mérleg. Az ilyen decentralizált, peer-to-peer technológia nem pusztán technológiai fejlődés, hanem átformálja a globális gazdaságot, ahogy az internet tette.

Az OKExnél úgy gondoljuk, hogy a blokklánc technológia a következő emberi áttörés alapvető infrastruktúrájává és katalizátorává válik. Kihasználva a globális decentralizációs fejlődést, megpróbáljuk meghúzni a határokat annak, ami meghatározza a kriptotőzsdét és mit hozhat a piacra. 2019 áprilisában bejelentettük, hogy fejlesztjük saját blokkláncunkat – az OKExChain-t, hogy decentralizált alkalmazásainkkal hozzájárulhassunk a közösséghez..

Az OKExChain Vision

Az OKExChain egy decentralizált blokklánc, amelyet arra terveztek alapja nagyszabású blokklánc-vezérelt kereskedelmi alkalmazásoknak. Szeretnénk felépíteni egy decentralizált és nyitott nyilvános láncot, amely felhatalmazza az összes részt vevő csomópontot, hogy a felhasználók szabadon kiadhassák és üzemeltethessék a decentralizált alkalmazásokat, kiadhassák saját kriptovalutáikat, kereskedési párokat hozzanak létre és szabadon kereskedhessenek. Az érintett láncok közötti technológia kulcs a küldetésének megvalósításához.

A többláncú moduljain keresztül a felhasználók megoszthatják a blokklánc-technológia értékét és alkalmazási forgatókönyveit, a felhasználók és a felhasználási esetek összekapcsolódnak az ökoszisztémák és az értéknövelő rendszerek egyszerű és gyors felépítésének érdekében.

Az OKExChain technikai előnyei

Az OKExChain célja a szabadság új szintjének megteremtése azoknak a kereskedőknek és felhasználóknak, akik saját decentralizált tőzsdéjük létrehozására törekszenek. Belső és külső OKExChain által vezetett ökoszisztéma-partnerekkel kifejlesztve az OKExChain támogatja többláncú párhuzamos fejlesztés ez jelentősen felgyorsíthatja a fejlesztési folyamatot és támogathatja a nagyszabású alkalmazások elindítását. Míg egyetlen alkalmazást egyszerre több fél is kifejleszthet, ez elősegítheti a jóindulatú belső versenyt a termékekért a rendszeres frissítések megvalósítása érdekében, ezáltal javítva a felhasználói élményt.

On-chain adatbővítés az OKExChain másik egyedülálló tulajdonsága. A láncon lévő adatok 3 rétegre vannak felosztva: blokkadatok, műveleti adatok és láncon kívüli adatok; és megtartják a blockchain technológia előnyeit – visszafordíthatatlan és manipuláció nélküli. Speciális on-chain számítási algoritmusok révén csak az operatív adatokat tárolják, hogy csökkentse az átadott adatok mennyiségét, ha nagy mennyiségű adatnak kell konszenzusra jutnia. Ez hatékonyan javíthatja az állami lánc működési hatékonyságát, miközben csökkenti a láncon kívüli adatrögzítés költségeit.

A megbízhatatlan és átlátszó OKEx DEx

Az OKExChain kívül elindítottuk az OKEx DEX-et, nyílt, befogadó és biztonságos decentralizált csere, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobban ellenőrizzék saját eszközeiket és szabadon kezelhessék azokat.

Az OKExChain első DeFi alkalmazásaként az OKEx DEX célja az önbiztosítás és a határok nélküli pénzügyi decentralizált kereskedési környezet megteremtése az eszközbiztonság biztosítása érdekében, hogy a különböző iparági szereplők teljes láncszemközti átláthatósággal vehessenek részt a kriptográfia kereskedelmében..

Kihasználva ezt a fantasztikus eszközt saját DEX-jük felépítésére az OKExChain-on, a felhasználók teljes mértékben ellenőrizhetik eszközeiket, és testre szabhatják, hogy mely eszközöket és kereskedési párokat kívánják felsorolni; a nyereség valós idejű kiegyenlítése a jobb kereskedelmi tapasztalatok és likviditás biztosítása érdekében; és átlátható kereskedési nyilvántartásokhoz való hozzáférés az OKExChain-on is.

Az OKExChain-OKB-OKT háromszög

Az OKEx ökoszisztéma natív jelzőjeként az OKB születése óta széles körű sikert ért el, 2020 februárjában elérte minden idők legmagasabb szintjét, 5,9 USD-t. Saját blokkláncunk elindítását követően az OKB-t a közeljövőben az OKExChain mainnet-be költöztetjük. bővíteni fogjuk a token ökológiai alkalmazásait, és összesen 700 millió kiadatlan OKB-t fogunk elégetni a visszavásárlási és égetési program révén. Csökkent forgalom mellett úgy gondoljuk, hogy az OKB minden nap magasabbra emelkedik.

Az OKE, mint az OKExChain egyik natív tokenje, az OKB nyitva áll az OKEx DEX kereskedésére, és kihasználja a lánc nyitott és megbízhatatlan környezetét, hogy kapcsolatba léphessen a platformra épített decentralizált tőzsdékkel és kereskedési párokkal. Az OKT, egy másik natív token, amelyet az OKExChain genezis blokkján és csomópont blokkján adtak ki, 100% -ban leképezésre kerülnek az OKB tulajdonosainak a gazdaságuknak megfelelően. Az OKT és az OKB elválaszthatatlanok az OKExChain-tól, összekapcsolódnak, hogy elősegítsék az OKExChain ökológiai fejlődését.

Az OKExChain Testnet

A várakozásnak vége – ma örömmel jelentjük be, hogy az OKExChain él!

Az OKExChain tesztnet, mint a decentralizált területen alapvető infrastruktúra teljesítményének optimalizálása érdekében felkérjük az összes felhasználót, hogy tapasztalják meg az OKExChain erejét. A résztvevő felhasználók ingyenes OKT testnet érméket is kaphatnak!

Az OKExChain telepítése: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest/getting-start/install.html

OKT tesztnet: https://www.okex.com/dex-test

DEX cím & útmutató: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest

Igényelje az ingyenes OKT-t: https://www.okex.com/activities/pro/drawdex

Kövesse az OKEx-et:

Webhely: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner