OKEx Chain & OKEx DEX – Revolucionarni DeFi ekosustav

Blockchain tehnologija revolucionarna je internetska infrastruktura i dosegla je svoju neviđenu visinu. U eri blockchaina, središnje banke širom svijeta eksperimentiraju s tom tehnologijom, a niču mnoge inovacije poput Vage. Takva decentralizirana, peer-to-peer tehnologija nije samo tehnološki napredak, već će preoblikovati globalno gospodarstvo kao što je to učinio internet.

U OKExu vjerujemo da će blockchain tehnologija postati temeljna infrastruktura i katalizator za sljedeći proboj čovjeka. Kapitalizirajući razvoj globalne decentralizacije, pokušavamo pomaknuti granice onoga što definira kripto razmjenu i što ona može donijeti na tržište. U travnju 2019. najavili smo da razvijamo vlastiti vlastiti blockchain – OKExChain, kako bismo svojim decentraliziranim aplikacijama pridonijeli zajednici.

OKExChain Vision

OKExChain je decentralizirani blockchain osmišljen da bude temelj za velike komercijalne aplikacije vođene blockchainom. Želimo izgraditi decentralizirani i otvoreni javni lanac koji osnažuje sve čvorove koji sudjeluju, tako da korisnici mogu slobodno puštati i upravljati decentraliziranim aplikacijama, izdavati vlastite kriptovalute, stvarati trgovinske parove i slobodno trgovati. Uključena tehnologija višestrukog lanca ključna je za postizanje njegove misije.

Kroz svoje višelančane module, korisnici mogu dijeliti vrijednost i scenarije primjene blockchain tehnologije, korisnici i slučajevi korištenja povezani su zajedno kako bi postigli laku i brzu izgradnju ekosustava i sustava s dodanom vrijednošću.

Tehničke prednosti OKExChaina

Cilj OKExChain-a je donijeti novu razinu slobode za trgovce i korisnike koji žele stvoriti vlastitu decentraliziranu burzu. Razvijen s unutarnjim i vanjskim partnerima ekosustava koje vode OKExChain, OKExChain podržava višelančani paralelni razvoj koji mogu značajno ubrzati razvojni proces i podržati pokretanje velikih aplikacija. Iako više aplikacija može istovremeno razvijati jednu aplikaciju, ona može potaknuti benigno interno nadmetanje za proizvode za primjenu redovitih ažuriranja, što kao rezultat poboljšava korisničko iskustvo.

Proširenje podataka na lancu je još jedna jedinstvena značajka OKExChaina. Podaci na lancu podijeljeni su u 3 sloja: blok podaci, podaci o operacijama i podaci izvan lanca; i zadržavaju prednosti blockchain tehnologije – nepovratne i neovlaštene. Kroz posebne algoritme za izračunavanje na lancu čuvaju se samo operativni podaci kako bi se smanjila količina prenesenih podataka kada velika količina podataka treba postići konsenzus. To može učinkovito poboljšati operativnu učinkovitost javnog lanca, a istovremeno smanjiti troškove spajanja podataka izvan lanca.

Nepouzdani i transparentni OKEx DEx

Osim OKExChaina, pokrenuli smo i OKEx DEX, otvorena, inkluzivna i sigurna decentralizirana razmjena koja omogućava korisnicima bolju kontrolu nad vlastitom imovinom i slobodno upravljanje njima.

Kao prva aplikacija DeFi na OKExChain-u, OKEx DEX želi stvoriti samokontrolu i bezgranično financijsko decentralizirano trgovačko okruženje kako bi se osigurala sigurnost imovine, tako da različiti igrači iz industrije mogu sudjelovati u kripto trgovanju s punom transparentnošću na lancu..

Koristeći ovaj sjajni alat za izgradnju vlastitog DEX-a na OKExChainu, korisnici će imati potpunu kontrolu nad svojom imovinom i mogu prilagoditi koju imovinu i trgovinske parove žele navesti; svakodnevno podmirivanje dobiti kako bi se osiguralo bolje iskustvo trgovanja i likvidnost; te pristup transparentnim zapisima o trgovanju i na OKExChainu.

Trokut OKExChain-OKB-OKT

Kao izvorni znak OKEx ekosustava, OKB je postigao širok uspjeh od svog rođenja, dosegnuvši najvišu razinu od 5,9 USD u veljači 2020. Nakon pokretanja vlastitog blockchaina, migrirat ćemo OKB na mrežu OKExChain u bliskoj blizini budućnosti proširiti ekološke primjene tokena, a mi ćemo spaliti ukupno 700 milijuna neispunjenih OKB-a putem sheme otkupa i izgaranja. Uz smanjenu cirkulaciju, vjerujemo da će OKB svakodnevno rasti sve više.

Kao jedan od izvornih tokena na OKExChain-u, OKB će biti otvoren za trgovanje na OKEx DEX-u i iskoristit će otvoreno i nepovjerljivo okruženje na lancu za povezivanje s decentraliziranim burzama i korisnicima trgovinskih parova izgrađenih na platformi. OKT, još jedan izvorni token izdan na bloku geneze i čvoru bloka OKExChain, bit će mapiran 100% nositeljima OKB-a prema njihovom posjedu. OKT i OKB su nerazdvojni na OKExChain-u, oni će biti međusobno povezani kako bi se potaknuo ekološki razvoj OKExChain-a.

OKExChain Testnet

Čekanje je gotovo – danas, sretni smo što možemo objaviti da OKExChain radi uživo!

Kako bi se optimizirale performanse testne mreže OKExChain kao temeljne infrastrukture u decentraliziranom polju, svi korisnici pozvani su iskusiti snagu OKExChaina. Korisnici koji sudjeluju mogu dobiti besplatni OKT testnet novčić!

Kako instalirati OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest/getting-start/install.html

OKT testna mreža: https://www.okex.com/dex-test

DEX adresa & vodič: https://okexchain-docs.readthedocs.io/zh_CN/latest

Zatražite svoj besplatni OKT: https://www.okex.com/activities/pro/drawdex

Slijedite OKEx na:

Web stranica: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner