Glavna mreža OKExChain pokrenuta je u siječnju kada se završava implementacija pametnog ugovora EVM

Izvješće o napretku razvoja OKExChain-a u mjesecu prosincu 2020

OKExChain je javna blockchain inicijativa koju je razvio OKEx koja obuhvaća skup lanaca otvorenog koda koji se mogu koristiti kao platforma za decentralizirane aplikacije, uključujući decentralizirane razmjene. Za detaljnije informacije pogledajte naš vodič za OKExChain. 

U prosincu 2020. zabilježen je značajan razvoj događaja za OKExChain – uključujući najavu OKExa o službenom pokretanju glavne mreže u siječnju 2021..

OKExChain bit će uveden u četiri faze – počevši od faze postanka, koja je od 31. prosinca 2020. do 14. siječnja 2021. Zatim će prijeći u drugu fazu. To će uključivati ​​kontinuirano ispitivanje stabilnosti glavne mreže kako bi se osigurala njegova sigurnost i pouzdanost. U trećoj fazi, nakon postupka glasovanja prijedloga za provjeru valjanosti, omogućit će se funkcija transakcije i korisnici mogu povući svoj OKT s OKEx na OKExChain. Tijekom četvrte i posljednje faze omogućit će se virtualni stroj s pametnim ugovorom, a OKExChain bit će kompatibilan sa svim projektima na Ethereumu. Tada će glavna mreža biti u potpunosti pokrenuta.

U prosincu je priprema za pokretanje mreže OKExChain dostigla 80% završetka, a API čvor u mreži test mreže OKExChain nadograđen je na v0.15.1. Implementacija pametnog ugovora EVM postigla je stopostotni završetak.

Što se tiče razvoja ekosustava, predstavnici tima OKExChain bili su službeni suci na DoraHacks Hackathonu u Hangzhou.

Sažetak

 • OKExChain ažuriran na v0.15.1
 • OKExChain-go-SDK ažuriran na v0.15.0
  • https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases
  • OKExChain-java-SDK ažuriran na v0.16.0
   • https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases
   • Priprema mainnet-a za OKExChain postigla je 80% završetka

    Ukupna priprema za pokretanje mreže OKExChain dosegla je 80% u prosincu. Konkretno, programeri su pripremili dokumente potrebne za pokretanje glavne mreže.

    Iako je trenutna verzija OKExChain v0.15.1, programeri se pripremaju za nadogradnju na v0.16.0. Ovo je 90% dovršeno. DEX i swap modul OKExChaina ažuriran je na v0.16, a završeno je prvo regresijsko testiranje u prosincu.

    Decentralizirane aplikacije u modulu OKExChain-ove farme u fazi su primjene, a očekuje se da će biti dovršene do 16. siječnja. Modul za rukovanje likvidnošću OKExChain-a spreman je za pokretanje nakon što prođe testiranje kvalitete i sustava. Uz to, OKExChain omogućit će alat koji olakšava automatsko izdavanje žetona za testiranje. Ovaj je alat u primjeni, a očekuje se da će biti dovršen do 15. siječnja.

    API čvor OKExChain testnet nadograđen je na v0.15.1

    API čvor u test mreži OKExChain nadograđen je na v0.15.1. Štoviše, međuoprema usmjerena na poruke u stream modulu podržava Apache Kafka – omogućavanje prijenosa sažetaka naloga za transakcije na OKEx DEX.

    Uvođenje ispravka programskih pogrešaka u Rest API dovršeno je i trenutno je u fazi testiranja.

    Implementacija pametnog ugovora EVM postigla je stopostotni završetak

    Implementacija pametnog ugovora EVM postigla je stopostotni završetak i ulazi u fazu finog podešavanja. Testiranje otpornosti na stres pametnog ugovora EVM postiglo je 60% završetka.

    Korisnici to mogu sada Spojiti svoje novčanike MetaMask s test mrežom OKExChaina. 

    Otkrili smo devet grešaka tijekom internog testiranja OKExChain-ovog EVM-a i sve greške predali zajednici Ethermint.

    Službeni suci OKExChain tima DoraHacks Hackathona

    Predstavnici OKExChain tima bili su službeni suci na prvom DoraHacks Hackathonu u Hangzhouu. Tema hackathona povezana je s ekosustavom Polkadot i primjenom DApps-a koristeći Polkadot-ov jezik pametnog ugovora, Substrate.

    Prijavite se da biste postali OKExChain testnet validator!

    Da bismo podržali rast OKExChain-a, regrutiramo institucije da postanu OKExChain-ovljenici i partneri ekosustava OKExChain.

    Da biste sudjelovali u izborima za validaciju OKExChain, morate uložiti najmanje 10 000 OKT-a. Validatore biraju nositelji OKT-a. a top 21 validatora s najviše glasova postat će OKExChain validatori.

    OKExChain proizvodi novi blok svake tri sekunde, a svaki novi blok generira jedan OKT kao nagradu. Za svaki OKT 0,5 odlazi u poljoprivredni bazen OKExChain-a. Za drugu polovicu nagrade, 25% nagrade dodijelit će se validatorima na temelju težine broja glasova koji su dobili. Preostalih 75% podijelit će se i validatorima i čvorovima kandidata na temelju težine primljenih glasova.

    Cjelovit popis validatora i čvorova kandidata za testnu mrežu OKExChaina može se naći ovdje. Da biste se prijavili za validaciju OKExChain-a i partnera ekosustava, pošaljite svoju prijavu na [email protected]

    O OKExChainu

    Tehnička zajednica OKExChain:

    Službena web stranica OKExChain: https://okex.com/okexchain

    Službena web stranica za OKEx DEX: https://okex.com/dex-test

    Link za primanje testnih kovanica: https://okex.com/drawdex

    Dokumentacija OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

    OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Social Links
    Facebooktwitter
    Promo
    banner
    Promo
    banner