Az OKEx vezérigazgatója az OKExChain és a „kriptográfia új korszakának” kapcsán – AMA összefoglaló

Az OKEx vezérigazgatója, Jay Hao legfontosabb kérdései a Ask Me Anything ülésről a világ első kereskedési láncán, az OKEChain

Jay Hao OKExChain AMA

Január 15-én az OKEx vezérigazgatója, Jay Hao csatlakozott egy élő Ask Ask Anything szekcióhoz, és megválaszolta 34 000+ tagjának néhány kérdését. Az esemény célja az OKExChain bemutatása volt a közösség számára, és mélyebb betekintés megosztása a nemrégiben elindított blockchain protokollal.

Mi az OKExChain

Az OKExChain egy nyílt forráskódú, nyilvános blokklánc, amelyet decentralizált kereskedelmi alkalmazások kiépítésére terveztek. A technológiát úgy tervezték, hogy biztonságos és hatékony decentralizált pénzügyi architektúrát biztosítson, amelyet fel lehet használni egy decentralizált tőzsde vagy DEX létrehozására, amely közösségi alapú műveleteket, átlátható kereskedési szabályokat és a felhasználók azon képességét irányítja, hogy ellenőrizzék saját eszközeiket. Ha többet szeretne megtudni erről, olvassa el ezt az alapos jelentést az OKExChain oldalon.

Az alábbiakban bemutatunk néhány kiemelést Jay AMA-jából, amelyek az OKExChainról szólnak, hogyan működnek és mi teszi egyedivé.

Milyen újításokat és előnyöket kínál az OKExChain más láncokhoz képest?

Jay: Először is az OKExChain olyan pályát választott, amelyet még senki nem fedezett fel – konkrétan a kereskedési láncot. Az OKExChain a Cosmos-on alapuló független kutatási és fejlesztési munkánk eredménye. Saját szkripteket hoztunk létre, és a projektet a fejlesztők számára nyitották meg.

Ezenkívül az OKExChain kifejezetten nagy teljesítményű forgatókönyvekhez és a kereskedési tevékenységekre és a pénzügyi szolgáltatásokra jellemző nagy volumenű tranzakciókhoz készült – amelyeken egy teljes kereskedési ökoszisztéma lesz támogatva. Mondhatjuk, hogy a pozicionálás maga a kreatív újítás.

Érdemes megemlíteni, hogy a magas TPS és az alacsonyabb gázdíjak jobban kielégítik a kereskedők nagyfrekvenciás kereskedelem iránti igényeit. Simább, mint az Ethereum, kompatibilisebb és költséghatékonyabb.

A más tőzsdék által kifejlesztett láncokkal összehasonlítva az OKExChain a három évvel ezelőtt megkezdett független kutatási és fejlesztési munkánk dedikált eredménye. Az alapul szolgáló lánc kódjának optimalizálásával nemcsak a decentralizált tranzakciók biztonságát és névtelenségét tudjuk garantálni, hanem a különböző kereskedési szcenáriókban is kielégíthetjük a nagyfrekvenciás tranzakciók igényeit..

Kereskedelmi forgatókönyvekre optimalizált nagy teljesítményű nyilvános láncként milyen új technikai funkciókat valósít meg vagy tervez megvalósítani az OKExChain?

Jay: Jelenleg az OKExChain az egyetlen nyilvános lánc, amely támogatja az intelligens szerződéseket és a rendszerszerződéseket. A rendszerláncokkal összehasonlítva ki tudjuk igazítani az alapul szolgáló paramétereket – például a kereskedési alkalmazások díjtételei rugalmasabbak, ami előnyös mind a fejlesztők, mind a szolgáltatók számára.

Ennek eredményeként a DApps (főleg DEX-ek) teljesítménye az OKExChain-on alapvetően jóval magasabb lesz, mint az Ethereum-on. Az alkalmazásláncokkal összehasonlítva, mivel nagyon alkalmas infrastruktúrát biztosítunk a DEX-ek számára, az OKExChain intelligens szerződéseinek jó összeállíthatósága van, a fejlesztők munkaterhelése sokkal kisebb lesz, és a mindennapi felhasználók tranzakciós díja is ennek megfelelően csökken.

Az OKExChain elképesztő kompatibilitást élvez az EVM és a CosmWasm kettős virtuális gépének támogatásával. Az Ethereum minden intelligens szerződésének támogatásával a jövőben a Cosmos-ra vonatkozó intelligens szerződéseket is támogatni fogjuk.

Ami a keresztláncot illeti, az OKExChain támogatja az OKEx Cross-chain Gateway-t és a Cosmos IBC-t – mindkettő lehetővé teszi, hogy az alapvető eszközök nagy száma áramoljon az OKExChain-ra, ami nagyban gazdagítja az OKExChain ökoszisztémánkat.

Hogyan oldja meg az OKExChain a magas hálózati díjak problémáját – mint az Ethereum hálózaté?

Jay: Először is, az OKExChain elfogadja a Tendermint + DPoS konszenzusos mechanizmusát, amely alacsonyabb hálózati költségeket élvez, mint a PoW.

Másodszor, az Ethereummal összehasonlítva rugalmasan módosíthatjuk az alapul szolgáló paramétereket – például a díjtételeket – kifejezetten a kereskedési alkalmazások számára, ami rendkívül előnyös a fejlesztők számára.

Hozzáférhet-e az OKExChain olyan pénztárca platformokhoz, mint a Trust Wallet, a MetaMask stb.)?

Jay: Kétségtelen, hogy az OKExChain egyre több harmadik féltől származó pénztárcához fér hozzá. Jelenleg a MetaMask fokozatosan megismerkedett a DApp felhasználókkal, és ha az OKExChain felhasználói megmutatják a keresletet a MetaMask iránt, mérlegelni fogjuk az OKExChain fiókrendszerének a MetaMask kompatibilitásának beállítását..

Hol látja az OKExChain-t 10 év múlva?

Jay: Tíz év elég messze lehet, de legyünk bátrak. Úgy gondolom, hogy addigra a legtöbb forgalomképes eszköz tokenizálásra kerül, és még a most már nem kereskedhető dolgok is tokenekbe kerülnek és kereskednek. Egy olyan korszakban, amikor bármivel kereskedni lehet, a decentralizált tőzsdék minden bizonnyal a mainstream lesz. Abban az időben az OKExChain, mint a világ első kereskedési lánca, a származtatott termékek kereskedelmének különféle típusait fogja támogatni, és rengeteg felhasználóval, valamint nagy forgalommal rendelkezik..

Milyen előnyt élvez az OKExChain más blokkláncokkal szemben, amelyek vonzanák a fejlesztőket?

Jay: A válasz erre mindenképpen az alacsony technikai küszöb, az alacsony fejlesztési költségek és a fejlett eszközkészlet.

Támogatjuk továbbá az Ethereum és a Cosmos intelligens szerződéseivel kompatibilis kettős virtuális gépeket – nem beszélve arról a tényről, hogy barátságos fejlesztői közösséget látunk vendégül, kiterjedt oktatási anyagokkal, átfogó támogatási tervvel és nagyszerű hangulattal..

Várakozással tekintünk az OKExChain decentralizált kereskedői közösségének folyamatos növekedésére. Az OKExChain elindítása hatalmas mérföldkő, amely egy új korszak kezdetét jelenti a kriptográfia területén.

Kövesse az OKEx-et

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner