Ažuriranje OKExChain hackathona, preostalo je manje od dva tjedna

OKExChain Hackathon, koji je organizirao OKEx, započeo je 5. lipnja i u njemu su sudjelovali brojni poznati subjekti iz cijelog svijeta. U međuvremenu se ukrcalo i deset poznatih osnivača projekata, glavnih znanstvenika i tehnoloških analitičara koji će provesti zajedničku reviziju predloženih projekata.

Sudionici hackathona

Od danas su se 23 tima i 2 pojedinačna programera prijavila za Hackathon i prijavljeno je 16 prijava koje pokrivaju različite aspekte, uključujući decentralizirane razmjene, digitalne novčanike, virtualne strojeve, blockchain preglednike, proizvode za usluge ulaganja, razvojne alate i višestruke lance interakcije.

Što se tiče aplikacija za usluge plaćanja i digitalnih novčanika, timovi poput Squeezer, Beijing ChainsGuard, OneChain i DappBirds sukcesivno su predali svoje planove razvoja proizvoda.

Squeezer je inozemna platforma koja integrira mikro-usluge s blockchain industrijom za podršku programerima aplikacija. Beijing ChainsGuard specijalizirao se za sigurnosna rješenja i usluge, dok OneChain društveni element uvodi u transakcije i upotrebu novčanika. DappBirds je DApp platforma koja integrira analizu podataka, dizajn, distribuciju, operacije i druge aspekte, a uključuje gotovo 5.000 DApps-a i više od 10.000 pametnih ugovora.

Štoviše, TokenView i Cosmostation, poznati kreatori blockchain preglednika, također su sudjelovali u kampanji za razvoj aplikacija. Blokirani preglednik koji je kreirao TokenView trenutno podržava gotovo 100 upita za blockchain podatke, dok je Cosmostation operativni čvor validatora čvora poslovne organizacije i programer aplikacija krajnjeg korisnika.

Nekoliko timova i programera također su predali prijedloge u području ulaganja proizvoda, blockchain osiguranja, API-ja, razvojnih alata, SDK-ova i virtualnih strojeva. Neki od njih uključuju NewDEX, AITEX, Ankr, NetCloth, Bi23 Labs i wallet.fo itd., Dok drugi timovi koji tek trebaju predati svoje proizvode uključuju Bit Dimension, Navigato.io, Tavitt i Zxplus.

Nagrade, pravila i detalji za Hackathon

Cilj OKExChain Hackathona potaknuti je korisnike na kreativan razvoj aplikacija temeljenih na sustavu javnog lanca OKExChain. Krajnji rok kampanje je 20. srpnja. Pobjednici će biti javno objavljeni krajem kolovoza, a OKExChain će nagraditi timove i pojedince do 5000 USD u OKB tokenima.

Prema pravilima Hackathona, u slučaju prijava samo za prijedlog za poboljšanje OKExChain, pobjednici će dobiti OKB u vrijednosti do 500 USD. Prijave koje uključuju OIP-ove i proizvode kvalificirat će se za nagrade u iznosu do 5 000 USD za OKB.

Recenzenti hackathona

Čelnici industrije koji će zajednički pregledavati prijave uključuju osnivača DappOS-a, FengNiao, osnivača financija, suosnivača i glavnog znanstvenika IPFS Force Zone, Xin Li, osnivača FIBOS-a, Ma Xianga, glavnog operativnog direktora kineske verzije CoinDesk, Leiyang Xin, Dapp. osnivač i izvršni direktor, Kyle Lu, suosnivač i izvršni direktor Ankra, Ryan Fang, partner TokenInsight, Wei Zhao, glavni analitičar TokenInsight, Johnson Xu, viši tehnički stručnjak AWS blockchain industrije, Wang Shiyu i softverski inženjer AWS, Yuan Ye.

Preostala su dva tjedna

OKExChain ima za cilj promicanje razvoja velikih komercijalnih blockchain aplikacija. Tehnologija više lanaca koju je usvojio OKExChain olakšava razmjenu vrijednosti i stvaranje cijelog ekosustava usluga s dodanom vrijednosti koje se međusobno nadopunjuju. Trenutno je mreža OKExChain implementirala niz vodećih tehničkih značajki u industriji, uključujući prilagođene aplikacije, višelančani ekosustav i slojeve podataka.

Kampanja Hackathon ima manje od dva tjedna, a programeri su dobrodošli da sudjeluju podnošenjem prijedloga o tehnološkom razvoju, dizajnu proizvoda i ekološkom planiranju tvrtke OKExChain ili izradom razvojnih alata, SDK-a, preglednika, novčanika i proizvoda za usluge klađenja na temelju mreže OKExChain..

O OKExChainu

Veze na prijedloge: https://github.com/okex/OIPs

Tehnička zajednica OKExChain:

Službena web stranica OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Polaganje prava na TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP-ovi: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Za bilo kakva pitanja, povratne informacije ili prijedloge, kontaktirajte nas na

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner