RealBlocks prikuplja 3,1 milijun dolara za tokeniziranu platformu za nekretnine

Impresivno podizanje

Tvrtka Blockchain, RealBlocks, nedavno je najavila zatvaranje svog posljednjeg kruga financiranja. Ovim uspješnim povišenjem RealBlocks je donio 3,1 milijuna dolara.

Razne su tvrtke pridonijele ovom financiranju. Najvažnije: Science Inc. i Morgan Creek Digital. Svaka od ovih tvrtki ima uske veze sa sektorom digitalnih vrijednosnih papira, jer rade na kontinuiranom sazrijevanju industrije.

Ovim financiranjem RealBlocks želi nastaviti razvoj svoje platforme za nekretnine temeljenu na blockchainu. Kao tvrtka prepoznali su zasluge digitalnih vrijednosnih papira potpomognutih stvarnom imovinom, poput nekretnina. Kao takvi imaju za cilj donijeti ne samo dostupnost, već i likvidnost na tržište nekretnina.

Oni koji su također uključeni u povišicu bili su Zelkova Ventures, Ulu Ventures, i Cross Culture Ventures.  Sve tvrtke s rizičnim kapitalom.

Komentar

Po objavljivanju najave, predstavnici svake tvrtke govorili su o tom pitanju. Evo nekoliko riječi od tih pojedinaca:

Perrin Quarshie, Osnivač & Izvršni direktor RealBlocksa, izjavio,

„Uz potporu naših strateških investitora ubrzavamo razvoj našeg proizvoda i usvajanje blockchain tehnologije za nekretnine, industriju koja prije nije vidjela puno inovacija. Ovo je izvrsna prilika za poboljšanje investicijskog iskustva kako za sponzore, tako i za investitore, istovremeno smanjujući trenja tijekom cijelog postupka. “

Greg Gilman, Suosnivač & Generalni direktor tvrtke Science Inc.., izjavio,

“Uložili smo u RealBlocks jer ova upotreba blockchain tehnologije donosi stvarne prednosti koje se savršeno podudaraju s našim modelom ulaganja. Vjerujemo da će tržište nekretnina, kao i gotovo sve klase imovine, biti sve više vođeno podacima i digitalizirano ili digitalno izvorno, i radujemo se nadogradnji naše povijesti transformativnih tvrtki. “

Anthony Pompliano, Osnivač & Partner Morgan Creek Digital, izjavio,

“2019. će biti nevjerojatno važna godina za blockchain projekte. Nakon godina eksperimentiranja i razvoja, tržište očekuje da ove tvrtke sada riješe stvarne probleme. RealBlocks je jedan od timova koji ima funkcionalan proizvod i pokazao je da može izvršavati na visokoj razini – to je jedan od razloga zašto smo uzbuđeni za ulaganje. Jedna od naših temeljnih teza u Morgan Creek Digital bila je da će svaka dionica, obveznica, valuta i roba u nekom trenutku biti tokenizirana. RealBlocks je razvio rješenje koje će pomoći najboljim igračima u industriji nekretnina da se pridruže blockchain revoluciji. “

RealBlocks

Oni koji stoje iza RealBlocksa osnovali su tvrtku 2017. godine sa sjedištem u New Yorku. Prije svega RealBlocks olakšava prikupljanje kapitala. To čine fuzijom blockchaina i nekretnina. Izdavanjem digitalnih vrijednosnih papira RealBlocks privlači privlačnost investitora i izdavača sigurnosnih tokena.

Poslovanjem tvrtke rukovodi osnivač, Perrin Quarshie – diplomirao na Georgia Institute of Technology i Massachusetts Institute of Technology.

U svom priopćenju za javnost Quarshie je ukratko opisao nekoliko blagodati platforme RealBlocks. Izjavio je, “Naša platforma također pruža mogućnosti za likvidnost nakon izdavanja. Ulagači će moći novčanike na svojoj platformi kreditirati digitalnom / Fiatovom valutom, a zatim putem privatnih plasmana kupiti tokene koji predstavljaju vlasništvo osnovne nekretnine. Kroz našu platformu ulagači širom svijeta imaju mogućnost učinkovitog ulaganja i prikupljanja sredstava za ponudu nekretnina bez komplikacija i prekomjernih troškova javne registracije vrijednosnih papira. “

Science Inc..

Science Inc. ima sjedište iz Santa Monice. Iznad svega, tvrtka djeluje kao tvrtka rizičnog kapitala, ulažući u obećavajuća novoosnovana poduzeća. Primjeri toga uključuju tvrtke poput DollarShaveClub, Science Blockchain i druge.

Osim detalja o financiranju događaja, zadnjih smo mjeseci pogledali i Science Blockchain. Da biste saznali više o ovom projektu, posjetite stranicu s popisima tokena OVDJE.

Morgan Creek Digital

Morgan Creek Digital je novoosnovana podružnica tvrtke Morgan Creek Capital Management. Iako svaka podružnica djeluje kao tvrtke s rizičnim kapitalom, ovaj je novi ogranak specijaliziran za blockchain i digitalne vrijednosne papire.

Ova je grana osnovana početkom 2018. godine, a predvodi je Anthony Pompliano – istaknuta ličnost u industriji.

U ostalim vijestima

Danas ovdje raspravljeno financiranje nastavlja trend interesa prema tvrtkama koje razvijaju sektor digitalnih vrijednosnih papira. Evo još primjera uspješnog događaja financiranja:

Securitize u seriji A prikuplja 12,75 milijuna dolara

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner