Najbolji pratioci kripto portfelja: 16 najboljih aplikacija za Coin Manager

Najbolji pratioci kripto portfelja

Ulagači, trgovci i trgovci kriptovalutama svi žele znati koji su najbolji trekeri portfelja kripto valuta koji se koriste? Pregledajmo 16 najboljih aplikacija za upravljanje kripto imovinom iz 2020. godine kako bismo pokušali pratiti vaše novčiće.

16 najpopularnijih aplikacija za upravljanje portfeljem kriptovaluta

Globalno kripto tržište ostalo je prilično nestabilno tijekom posljednjih nekoliko godina – s tim da je ovaj rastući sektor dotaknuo svoj vrhunac u 2017. godini da bi se godinu dana kasnije srušio. I dok sezonski trgovci znaju kako iskoristiti prednosti tržišta medvjeda općenito, većina pojedinaca ne posjeduje potrebne vještine kako bi olakšala unosnu trgovinu u tako teškim vremenima. Također, treba spomenuti da je tijekom posljednjeg desetljeća ili otprilike tako, broj kriptovaluta dostupnih za komercijalnu kupnju narastao na preko 2300 maraka. I ne samo to, kripto sektor trenutno svjedoči dnevnom prometu od 24 sata od približno 77 milijardi dolara – što služi kao pristojan pokazatelj rastućeg interesa investitora koji se slijeva u ovaj prostor.

Uz sve ove informacije vani, treba shvatiti da većina kripto entuzijasta danas posjeduje više od samo nekoliko kriptovaluta u svojim financijskim portfeljima. To je zato što sada imaju mogućnost ulaganja u širok spektar raznolike, unosne digitalne imovine koja je dizajnirana za razne različite svrhe. Međutim, istodobno, sva ova zbivanja rezultirala su time da investitorima postaje sve teže pratiti svoje udjele.

Ovdje se pojavljuju pratioci kripto portfelja. To su aplikacije ili mrežne platforme usluga stvorene da pomognu korisnicima u praćenju izvedbe njihovih digitalnih sredstava na vrlo pojednostavljen, pojednostavljen način. I ne samo to, novije aplikacije ove prirode sada imaju i čitav niz sofisticiranih značajki kao što su:

 • Portali za izvršenje trgovine.
 • Automatizirani moduli za upravljanje strategijama.
 • Brojači procjene portfelja temeljeni na vremenu.

Najpopularniji menadžeri portfelja kriptovaluta

Što je Crypto Portfolio Tracker i na što treba paziti?

U svom najosnovnijem smislu, alat za praćenje portfelja kriptovaluta može se smatrati aplikacijom, web mjestom ili uslužnom platformom koja korisnicima omogućava da pomno prate vrijednost svojih ulaganja. S tim u vezi, treba spomenuti da je većina uređaja za praćenje dizajnirana za automatsko povezivanje s osobnim kripto novčanikom ili računom razmjene svog vlasnika. I ne samo to, oni su i izuzetno korisni za velike investitore koji redovito aktivno trguju s više od 3 kovanice.

Kao što je ranije spomenuto, neki su pratioci portfelja kriptovaluta osmišljeni na takav način da funkcioniraju i kao platforme za trgovanje. Primjerice, dodijeljuju osobu s pojedinačnim ključem novčanika koji se može koristiti za uvoz ili zadržavanje nečije kripto imovine na jednostavan, jednostavan način.

S tim u vezi, različiti portfelji pratilaca dolaze sa svojim, jedinstvenim skupom značajki – što znači da niti jedna platforma nikad ne radi sve savršeno. Na primjer, neki dopuštaju svojim korisnicima trgovanje samo određenim podskupom kriptovaluta, dok drugi dolaze opterećeni ogromnim katalogom altcoin-a, ali ne nude mnogo značajki praćenja.

Osnove na koje morate paziti pri odabiru tragača:

(i) Ukupna sigurnost i privatnost: Zahvaljujući decentraliziranoj, transparentnoj prirodi blockchaina, osobi može biti izuzetno teško pratiti / ući u trag tx-u povezanom s različitim kriptovalutama (kao što je Bitcoin). I ne samo to, nego je i vrlo teško odrediti tko posjeduje koji novčanik. Zbog ovih čimbenika pojedinac mora odabrati pravi portfelj za praćenje portfelja za sebe – budući da je većina tih sustava upravljanja portfeljem izravno povezana s čovjekovom razmjenom ili bankovnim računom.

Jedan propust u nečijoj pojedinačnoj sigurnosti podataka može novčanik osobe učiniti ranjivim na hakete i pokušaje upada treće strane. Stoga je od iznimne važnosti da portfelj za praćenje portfelja koji koristi pojedinac dolazi unaprijed izgrađen s nekoliko temeljnih sigurnosnih značajki kao što su 2-FA (dvofaktorska autentifikacija) i višeslojna enkripcija.

(ii) Jednostavnost upotrebe: Osnovna svrha upotrebe portfelja za praćenje portfelja jest imati svu kripto imovinu pojedinaca na jednom mjestu. S tim u vezi, učinkovit je upravitelj portfelja koji prikazuje ukupnu vrijednost imovine pojedinca na jednom mjestu (i to na najjednostavniji mogući način). Stoga je pri odabiru tragača od najveće važnosti da je dotičnom platformom jednostavno upravljati – toliko da se ne bi trebalo boriti za osobu koja pomno pazi na svoje novčiće i tokene.

I ne samo to, tracker bi trebao biti opterećen čistim izgledom koji ne sadrži previše tehničkog žargona. To ne samo da pomaže osobi da uštedi puno vremena i truda, već postupak upravljanja vlastitom imovinom čini bez stresa.

(iii) Kompatibilnost + dostupnost kovanica: Još jedna izuzetno važna stvar koju treba uzeti u obzir prilikom odabira portfelja za praćenje portfelja jest je li dotična platforma kompatibilna s nečijom željenom razmjenom kripto valuta. S tim u vezi, vrlo je korisno odabrati alat za upravljanje koji omogućava korisnicima da trguju svim digitalnim valutama koje bi možda željeli razmijeniti ili sada ili uskoro. To eliminira potrebu da korisnici koriste više platformi za trgovanje, kao i pamteći bezbroj lozinki.

Crypto Trackeri koje vrijedi provjeriti

1. Dragulj

gem cryptoasset tracker

Gem je jedan od najčešće korištenih sustava upravljanja portfeljem na današnjem tržištu. Korisnicima ne samo da nudi glatko operativno iskustvo, već ima i estetski ugodan dizajn koji je ugodan oku. Neke druge ključne značajke Gema koje ga ističu uključuju:

(i) Sync kompatibilnost: Jedna od osnovnih značajki Gema je njegova ‘opcija sinkronizacije razmjene’ koja omogućava aplikaciji da automatski unese sve transakcije koje je korisnik obavljao u prošlosti. To prenosi prijenos vlastitog portfelja izuzetno jednostavno i bez muke.

(ii) Besplatno: Tracker je besplatan za upotrebu i uz aplikaciju nisu povezani uvjeti i odredbe.

(iii) Jednostavan oporavak: Čitav niz kriptotragača nema mogućnost uvoza / zadržavanja podataka svog portfelja u slučaju da osoba izgubi svoj ručni uređaj. Međutim, Gem omogućuje korisnicima da uvoze svoja imanja jednim pritiskom na gumb. To je zato što jednom kada korisnik kreira svoj portfelj na Gem-u, njegovi se financijski računi automatski povežu sa sučeljem – što čini oporavak izuzetno bez muke.

(iv) Valutna podrška: U vrijeme tiska, Gem podržava većinu kripto / fiat imovine koja je danas u optjecaju. Ako to nije bilo dovoljno, aplikacija je također kompatibilna s ukupno 25 najboljih kripto burza. Da biste povezali izvorno sučelje Gema s podržanom trgovačkom platformom, dovoljno je samo povezati njihove povezane API ključeve s aplikacijom. To omogućuje automatsku sinkronizaciju cijele korisničke povijesti trgovanja (na pridruženoj burzi).

(v) Otkrivački portal: Za investitore koji možda žele širi pregled tržišta, mogu se koristiti Gemovom ‘opcijom otkrivanja’ koja korisnicima omogućuje praćenje cijena raznih manje poznatih altcoina, kao i mnoštvo istraživačkih podataka povezanih s ovim rastućim rastom. prostor. Na primjer, portal omogućava korisnicima da čitaju tehničke dokumente, provjeravaju najveće dobitnike i gubitnike na tržištu, kao i druge nišne podatke klikom na gumb.

(vi) Pouzdan: Gem postoji na tržištu već duže vrijeme, s prvom iteracijom aplikacije koja je pokrenuta negdje oko studenoga 2013. Osim toga, projekt je također uspio prikupiti ukupno 20 milijuna USD više od investitora iz cijelog svijeta. Neki od velikih igrača koji su ulagali u Gem uključuju Fenbushi Capital i Blockchain Capital.

Na kraju zatvaranja ovog segmenta, spominje se da u usporedbi sa svojim suvremenicima, Gem nije samo vizualno najatraktivniji portfelj portfelja, već ima i nekoliko jedinstvenih značajki koje se obično ne nalaze na takvim platformama.

2. Delta

aplikacija za praćenje portfelja delta kriptovaluta

Delta je jedan od najpopularnijih crypto trackera dostupan na tržištu danas. Iako je to uglavnom aplikacija koja se temelji na mobilnim uređajima, Delta ima i stolne klijente koji su kompatibilni s raznim popularnim operativnim sustavima poput Windows, Mac i Linux. Međutim, valja istaknuti da su gore spomenuti klijenti za stolna računala proširenja mobilne aplikacije Delta.

Neke ključne značajke koje vrijedi istaknuti:

(i) Minimalistički + elegantan dizajn: Deltino matično sučelje izuzetno je otmjenog izgleda. Na primjer, aplikacija koristi tamnoplavu shemu boja koja je elegantna i daje platformi cjelokupni sofisticirani izgled.

(ii) Popis praćenja: Delta dolazi s unaprijed izgrađenom opcijom “popisa praćenja” koja omogućava korisnicima da prate sve novčiće koje bi možda željeli kupiti u bliskoj budućnosti.

(iii) Opcije sinkronizacije: Koristeći svoje API ključeve, korisnici mogu povezati Deltu s mnoštvom razmjena kripto valuta. To ljudima izuzetno olakšava uvid u podatke o trgovini, kao i objedinjavanje posjeda na jednom mjestu.

(iv) Besprijekoran oporavak: Delta svojim korisnicima nudi opciju “Oporavak računa” koja generira dinamički kôd za oporavak koji se može koristiti u slučaju da osoba izgubi svoj ručni računalni uređaj ili pametni telefon. Čitav postupak izuzetno je jednostavan i može se završiti u roku od nekoliko minuta.

(v) Dostupni besplatni + plaćeni planovi: Delta korisnicima nudi velik broj besplatnih i plaćenih planova. Primjerice, Delta PRO trenutno ima cijenu od 7 USD za iOS korisnike i 8,5 USD za android korisnike. Uz to, dostupni su i mnogi godišnji pretplatnički paketi.

(vi) Delta Pro: Ovo je plaćena verzija standardne Delta aplikacije koja dolazi s nekoliko naprednih alata za analizu portfelja. I ne samo to, već također omogućava korisnicima da povežu što više računa za razmjenu / kripto novčanika s aplikacijom (koliko im se svidi).

(v) Aktivna digitalna zajednica: Deltina internetska zajednica prilično je aktivna na mnogim platformama društvenih medija kao što su Telegram i Slack.

(vi) Valuta i devizna podrška: Kako stvari stoje, Delta je kompatibilnost s ogromnih 3000+ kriptovaluta. I ne samo to, već aplikacija podržava i više od 200 platformi za kripto trgovanje, a korisnicima pruža mogućnost dodavanja prilagođenih kovanica za ICO-ove koji tek trebaju biti navedeni.

Delta je izuzetno sveobuhvatan alat za praćenje kriptografije koji je najprikladniji za trgovce na niskoj i srednjoj razini, budući da ima puno značajki koje su automatizirane i jednostavne za upotrebu. Također, jedini je tracker koji dolazi sa svojim zasebnim desktop klijentom. Jedini nedostatak aplikacije je taj što su mogućnosti grafikona pomalo ograničene i što su mogućnosti podrške za sinkronizaciju API-ja ograničene na relativno mali broj razmjena kripto valuta.

3. Blockfolio

Pregled blokfotografije

Uz Deltu, Blockfolio je vjerojatno jedan od najpopularnijih portala za kripto upravljanje na današnjem tržištu. Dizajn aplikacije izuzetno je intuitivan, ali ne sadrži web-klijent kojem se može pristupiti putem stolnog računala ili prijenosnog računala. Uz to, Blockfolio pruža korisnicima mogućnost praćenja više portfelja i potpuno je besplatan za upotrebu. Međutim, jedan opipljiv nedostatak aplikacije je taj što ne sadrži mogućnost razmjene sinkronizacije – što znači da se sve pojedinačne trgovine moraju dodati ručno na sučelje aplikacije.

Ključne značajke koje vrijedi istaknuti:

(i) Klasifikacija ulaganja: Jedna od ključnih značajki Blockfolio-a je sposobnost dodavanja više portfelja postojećem sustavu. Kao rezultat toga, korisnicima postaje izuzetno lako klasificirati svoja ulaganja u različite kategorije.

(ii) Oporavak bez muke: Blockfolio omogućuje korisnicima neprimjetni uvoz portfelja u slučaju krađe ili gubitka njihovih ručnih uređaja

(iii) Blokportni signal: Ovo je jedna od najvažnijih značajki aplikacije koja omogućuje nezavisnim projektima da prenose obavijesti i upozorenja (vezana uz nova partnerstva, vijesti) izravno u sustav.

(iv) Periferne mogućnosti: Uz sve svoje temeljne aspekte, Blockfolio također ima puno drugih mogućnosti. Na primjer, sadrži “odjeljak za istraživanje” koji sadrži širok niz najnovijih kripto vijesti koje mogu pomoći ljudima da budu u toku sa svim trenutnim događanjima vezanim za svijet digitalnih valuta. Uz to, aplikacija također ima ugrađenu značajku „Noćni način rada“, kao i protokol za unos PIN-a koji ljudima može onemogućiti neovlašteni pristup nečijim podacima.

(v) Dobra kompatibilnost: Blockfolio je kompatibilan s više od 6.000 kripto valuta i može se koristiti zajedno s 250+ razmjena.

Završavajući ovaj odjeljak, valja istaknuti da je do danas Blockfolio uspio prikupiti ukupno 15 milijuna USD od sezonskih investitora iz cijelog svijeta. Neki od velikih igrača koji su uložili u projekt uključuju Refactor Capital, Huobi i BitMEX.

4. CoinTracking

Aplikacija kripto portfelja CoinTracking

Kao što i samo ime govori, CoinTracking je aplikacija za upravljanje portfeljem koja ima puno naprednih značajki. S tim u vezi, treba istaknuti da je ta aplikacija najprikladnija za trgovce s punim radnim vremenom koji žele steći dublji uvid u svoja ulaganja (i kratkoročno i dugoročno). U vrijeme pisanja ovog članka, CoinTracking je dostupan na Androidu i iOS uređajima, međutim, za upotrebu aplikacije prvo je potrebno izvršiti web registraciju.

Ključne značajke:

(i) Izravno sučelje: Iako izvorno korisničko sučelje CoinTrackinga možda nije tako elegantno i dobro izgleda kao neki od njegovih digitalnih suvremenika, aplikacija dobro radi svoj posao i isporučena je sa svim značajkama koje bi dobar tracker za portfelje trebao posjedovati.

(ii) Uvozne mogućnosti: CoinTracking omogućuje korisnicima da uvoze sve svoje trgovine – koje su obrađene na različitim trgovinskim platformama – pritiskom na gumb.

(iii) Razmjena i kompatibilnost novčanika: CoinTracking omogućuje korisnicima interakciju s nekoliko uspostavljenih razmjena kriptovaluta koristeći njihove API ključeve (što im omogućuje neometani uvoz portfelja i podataka o trgovanju.) I ne samo to, već je i sustav kompatibilan s cijelim mnoštvom tvrdih i mekih novčanika (poput Trezor i Izlazak.)

(iv) Besplatne i plaćene usluge: Iako se osnovno sučelje CoinTrackinga može preuzeti besplatno, njegove naprednije značajke mogu se koristiti samo ako se ljudi pretplate na plaćene usluge aplikacije. Na primjer, besplatni račun omogućuje korisnicima ulazak u ukupno 200 trgovina i ne dopušta integraciju podataka iz bilo kojeg blockchain novčanika treće strane.

Napredne verzije CoinTrackinga koštaju između 70 i 1000 USD – ovisno o odabranom planu.

(v) Povijesni podaci: Ključni aspekt CoinTrackinga je taj što korisnicima omogućuje da prate bliske podatke o povijesnim podacima o cijenama povezanim s različitim kriptovalutama. Uz to, aplikacija također ima alat za Bitcoin analizu koji koristi različite statističke module koji se mogu koristiti za predviđanje cijene BTC-a.

(vi) Alat za izračunavanje poreza: Jedna od najistaknutijih značajki CoinTrackinga je alat za izračun poreza koji se može koristiti u brojne različite svrhe, kao što su:

 • Izrada nečijih kripto poreznih izvještaja
 • Stvaranje bilansa uspjeha itd.
 • Utvrđivanje koje se kriptovalute mogu prodati bez poreza.

(vii) Besplatni vodiči: Aplikacija je dopunjena velikim brojem sveobuhvatnih Youtube videozapisa i vodiča koji omogućavaju korisnicima da bolje razumiju razne osnovne / napredne značajke sustava.

Završavajući ovaj odjeljak, treba razjasniti da je CoinTracking najprikladniji za one pojedince koji jako vole kriptodnevno trgovanje. Također, besplatna verzija aplikacije ograničava korisnike na ukupno oko 200 trgovina – što u najmanju ruku može biti prilično neugodno.

5. Kripto usporedba

CryptoCompare voditelj praćenja portfelja

Cryptocompare je još jedan popularan sustav za kripto praćenje koji je pogodan kako za povremene, tako i za iskusne trgovce. Aplikacija dolazi s širokim nizom značajki i dostupna je za upotrebu na stolnim računalima, pametnim telefonima kao i na drugim manjim uređajima. Neke od ključnih značajki Cryptocomparea uključuju:

(i) Podrška za više portfelja i kriptovaluta: Cryptocompare omogućuje korisnicima stvaranje bilo kojeg broja portfelja o nečijim specifičnim potrebama i zahtjevima. I ne samo to, aplikacija je također dizajnirana da bude u potpunosti kompatibilna s velikim brojem digitalnih valuta koje su danas dostupne na tržištu.

(ii) Vizualno upadljivo: Grafikoni i grafikoni koje je predstavio Cryptocompare prilično su vizualno privlačni i lako razumljivi – jer ne koriste niti jedan tehnički žargon.

(iii) Puno malih perifernih obilježja: Cryptocompare ne samo da korisnicima omogućuje dodavanje malih bilješki u svoje portfelje, već im omogućuje i razvrstavanje njihovih kriptovaluta na bilo koji način koji smatraju prikladnim.

(iv) Napredne mogućnosti: Aplikacija dolazi s alatom za analizu rizika koji omogućava korisnicima da na znanstveni način odrede buduću procjenu svojih posjeda. I ne samo to, Cryptocompare također sadrži puno naprednih mogućnosti analize grafikona koje su idealne za usporedne studije.

(v) Besplatno za upotrebu: Alat za praćenje portfelja potpuno je besplatan za upotrebu i može se koristiti na vrlo jednostavan i lak način.

(vi) Pohrana u oblaku: Sljedeća jezgra aplikacije je lakoća s kojom se može vratiti u slučaju da korisnik izgubi svoj pametni uređaj. To je zato što se podaci o portfelju pohranjuju u oblaku pod određenim registriranim računom koji se može prilično oporaviti u bilo kojem trenutku (pritiskom na gumb)

(vii) Opcije dijeljenja: Korištenjem Cryptocomparea investitori mogu odabrati da osobine svojih portfelja učine javnim ili privatnim – kao i da ih podijele s drugima ako to žele..

Uz sve gore navedene podatke, također treba naglasiti da je izvorno sučelje Cryptocomparea u početku malo teško razumjeti. Stoga čitateljima može biti korisno da na brzinu pogledaju neke povezane vodiče i videozapise s vodičima koji su dostupni na mreži kako bi bolje razumjeli kako sustav funkcionira.

6. CoinStats

Korisnički vodič CoinStats

CoinStats prilično je osnovni sustav upravljanja kriptovalutom u usporedbi s digitalnim kolegama. Međutim, dobro obavlja svoj posao i omogućava korisnicima da prate vrijednost preko 3.000 kripto valuta koje također na nekih 300 neobičnih kripto burza. S tim u vezi, neke od ostalih ključnih značajki CoinStats uključuju:

(i) Jednostavnost upotrebe: Aplikacija CoinStats dostupna je za upotrebu na stolnim računalima, kao i na pametnim uređajima.

(ii) Povezivost: Aplikacija može uspostaviti izravnu vezu s korisnikovim matičnim novčanikom i računom za razmjenu. To omogućuje da aktivnosti vezane uz uvoz podataka postanu vrlo jednostavne i bez muke.

(iii) Upozorenja i obavijesti: Coinstats dolazi unaprijed izrađen s brojačem upozorenja o cijenama koji obavještava korisnike o svim promjenama cijena koje se mogu dogoditi u vezi s njihovom imovinom u stvarnom vremenu. I ne samo to, aplikacija također korisnike obavještava o važnim ažuriranjima i vijestima koje bi ih mogle zanimati.

Završavajući ovaj odjeljak, valja naglasiti da CoinStats ne nudi korisnicima nikakve revolucionarne značajke niti je njegovo sučelje ravnopravno s nekim od njegovih najbližih rivala. Međutim, budući da aplikacija omogućuje korisnicima povezivanje s preko 20 uspostavljenih kripto razmjena i novčanika putem njihovih API ključeva, više nego ispunjava svoju osnovnu svrhu.

7. AltPocket

AltPocket alat za praćenje portfelja digitalnih valuta

Iako nije toliko intenzivan kao neki njegovi suvremenici, AltPocket je vjerojatno jedan od najljepših kriptotragača na današnjem tržištu. Aplikacija ne samo da je besplatna za upotrebu, već također omogućuje korisnicima da u sustav unose svoje API ključeve kako bi se njihove trgovine mogle automatski ažurirati. Međutim, ako korisnici to žele, mogu ručno unijeti svoje podatke o trgovini.

(i) Mogućnosti integracije: AltPocket omogućuje korisnicima unos API-ja za cijene na nekoliko različitih platformi kao što su CoinMarketCap, Poloniex ili Bittrex.

(ii) Podijelivost: Aplikacijom je izuzetno jednostavno rukovati i omogućuje korisnicima da jednim dodirom gumba podijele svoj portfelj i podatke o izvedbi s drugim ljudima.

(iii) Atraktivno predstavljanje podataka: Kao što je ranije spomenuto, u pogledu prezentacije podataka i vizualnih izdataka, Altpocket je jedno od najboljih rješenja za kripto praćenje na današnjem tržištu.

Završavajući ovaj odjeljak, moramo potpuno jasno dati do znanja da na tržištu danas postoji mnogo drugih sustava za upravljanje kriptografskim sustavima koji su jednako dobri (ako ne i bolji) od AltPocketa. Stoga, prilikom odabira, treba proći kroz što više opcija prije nego što se odlučite za određenu aplikaciju.

8. CoinFinance

Kripto aplikacija CoinFinance

CoinFinance je još jedna aplikacija koja je stekla veliku popularnost tijekom posljednjih nekoliko godina – mnogi mediji je čak nazivaju Googleovim financijama svijeta kriptovaluta.

Ključne značajke:

(i) Izvrsno sučelje: Izvorno sučelje CoinFinancea izuzetno je vizualno privlačno i user-friendly. Ne sadrži nikakav tehnički žargon i mogu ga koristiti iskusni, ali i korisnici početnici.

(ii) Jednostavnost upotrebe: Kao što je ranije spomenuto, CoinFinance je jednostavan za upotrebu i koristi razne manje aplikacije koje se mogu pokretati na iOS-u, kao i na Android uređajima.

(iii) Napredne značajke: Aplikacija je unaprijed izrađena s prilično nekoliko naprednih alata za analizu koji su savršeni za iskusne trgovce.

9. Škampi

Aplikacija za praćenje kripto valuta

Iako se naziv Shrimpy nekima može činiti pomalo neugodnim, to je izvrsna web aplikacija za upravljanje portfeljem koja obiluje velikim brojem poželjnih značajki. Za početak, korisničko sučelje aplikacije izuzetno je jednostavno i jednostavno za upotrebu. I ne samo to, već također omogućava korisnicima da sve svoje račune za mjenjačnicu / novčanik povežu sa sobom pritiskom na gumb.

(i) Atraktivan dizajn: Sučelje Shrimpyja prilično je vizualno privlačno i korisnicima pruža izuzetno potrebne informacije na izuzetno dobro razvrstan, funkcionalan način.

(ii) Napredni alati: Kao i kod mnogih drugih kolega za praćenje, i Shrimpy nudi korisnicima izuzetno razrađen skup naprednih alata za analizu i računanje koji investitorima mogu pomoći da maksimiziraju povrat.

(iii) Automatizirane strategije trgovanja: Aplikacija omogućuje korisnicima da formuliraju svoje personalizirane strategije trgovanja i HODLing strategije koje se mogu izvršiti kasnije na potpuno automatiziran način.

(iv) Samo web sučelje: Treba spomenuti da je Shrimpy dostupan kao web sučelje koje nema povezanu mobilnu aplikaciju koja bi ga mogla pratiti. Sustavu se trenutno može pristupiti samo putem službene web stranice tvrtke, tako da postoji vjerojatnost da će neki ljudi postati žrtve prevarantskih projekata koji možda pokušavaju glumiti opći izgled platforme.

10. LiveCoinWatch

Aplikacija kripto novčića LiveCoinWatch

Kao što i samo ime govori, LiveCoinWatch je web aplikacija za praćenje cijena koja se može koristiti kao alternativa CMC-u (CoinMarketCap). Što se tiče ukupne funkcionalnosti platforme, LiveCoinWatch omogućava korisnicima da drže karticu na nišu podataka kao što su:

Kretanje cijena različitih kripto valuta u stvarnom vremenu

Tržišna pozicija različitih parova kriptovaluta

Aktivnost uživo povezana s raznim burzama kriptovaluta

Količina, likvidnost, tržišna dominacija različitih kovanica

Ključne značajke:

(i) Besprijekorno upravljanje: Koristeći LiveCoinWatch, korisnici mogu lako upravljati i pratiti performanse svojih različitih digitalnih fondova.

(ii) Internetsko sučelje: LiveCoinWatch dostupan je za upotrebu kao web aplikacija. Ovo bi moglo biti malo isključenje za neke korisnike, ali sveukupno ova značajka omogućuje povećanu sigurnost i privatnost.

(iii) Minimalistički dizajn: Za razliku od mnogih svojih suvremenika koji su prepuni mnoštva nepotrebnih značajki, dizajn LiveCoinWatch prilično je minimalistički i jasan.

(iv) Ručni unos podataka: Da bi ažurirali podatke o svom portfelju, korisnici moraju ručno unijeti detalje o svim tokenima / kovanicama koje su mogli kupiti i prodati u prošlosti.

Završavajući ovaj odjeljak, važno je zapamtiti da je aplikacija poprilično osnovna u svojoj ukupnoj funkcionalnosti i nema napredne značajke (poput statističkih karata, alata za analitičare, opcija upozorenja itd.). Međutim, čini pristojan posao kada je u pitanju slikovito prikazivanje performansi nečijeg kripto portfelja.

11. Coinmanager

Kripto tracker Coinmanager

Coinmanager je još jedna aplikacija za koju se čini da u posljednje vrijeme dobiva puno snage. Za početak, aplikacija ne služi samo kao izvrstan alat za praćenje portfelja, već ima i funkciju arbitraže koja omogućava korisnicima praćenje razlike u cijeni između različitih platformi za trgovanje.

Ključne značajke uključuju:

(i) Integracija razmjene: CoinManager se lako može povezati s cijelim nizom razmjena kriptovaluta kao što su Binance, Bittrex, Bithumb i Coinone pomoću nečijih API ključeva. To čini trgovanje mnogo jednostavnijim i besplatnijim za korisnike.

(ii) Učitana značajka: Aplikacija je u svojoj trenutnoj verziji dostupna na iOS-u kao i na Android uređajima. U pogledu svojih značajki, CoinManager dolazi s unaprijed izgrađenom vrlo korisnom modulom za grafikone koju pokreće TradingView. I ne samo to, kao što je ranije spomenuto, aplikacija također ima funkciju arbitraže koja investitorima omogućuje zaradu od razlika u cijenama (u odnosu na različitu kripto imovinu) koje postoje između različitih platformi za kripto trgovanje u bilo kojem trenutku u vremenu.

(iii) Trgovanje u aplikaciji: CoinManager omogućuje korisnicima olakšavanje trgovina u stvarnom vremenu unutar same aplikacije.

Iako aplikacija sama po sebi nema nikakve očite nedostatke, njezino općenito sučelje može biti malo komplicirano za savladati.

12. Kriptonaut

Cryptonaut upravljanje kripto portfeljem

Cryptonaut je izvrstan sustav upravljanja portfeljem koji koristi atraktivno korisničko sučelje koje je izuzetno jednostavno za navigaciju. Uz to, aplikacija je savršena za ljude koji posjeduju širok spektar digitalnih valuta – budući da je Cryptonaut kompatibilan sa širokim rasponom digitalnih valuta.

Ključne značajke:

(i) Upozorenja: Aplikacija omogućuje korisnicima primanje trenutnih push obavijesti / upozorenja u vezi s različitim kriptovalutama koje bi ih mogle zanimati.

(ii) Valutna kompatibilnost: Korisnici mogu vidjeti svoje portfelje u brojnim različitim imovinama (uključujući Bitcoin, dolare, eure i još mnogo toga).

(iii) Jednostavnost upotrebe: Cryptonaut koristi izuzetno jednostavan dizajn koji mogu koristiti i početnici, ali i napredni korisnici.

Na kraju, treba spomenuti da Cryptonaut dolazi prepun brojnih operativnih alata koji su vrlo korisni za stalne trgovce, kao i za ozbiljne ulagače u kriptovalute. S obzirom na to, danas postoji podosta drugih kripto sustava za upravljanje koji su jednaki (ako ne i bolji) od kriptonauta.

13. Kriptografe

Pregled kriptografa

KryptoGraphe je besplatni upravitelj portfelja koji je dostupan i Androidima i iOS korisnicima. U pogledu svoje ukupne funkcionalnosti, aplikacija je dizajnirana na takav način da se može automatski integrirati sa širokim rasponom mjenjačnica i novčanika kriptovaluta. I ne samo to, platforma je izuzetno sigurna, brza, učinkovita i koristi estetski ugodan dizajn koji je prilično user-friendly.

Aplikacija korisnicima pruža mnoštvo uvida u izvedbu pomoću pokazatelja kao što su:

 • Rast br
 • Percentil br

I na kraju, Kryptographe je dostupan na 13 jezika i svojim korisnicima pruža širok raspon nagrada koristeći svoj izvorni sustav preporuka – pri čemu se korisnici mogu nadograditi na vrhunske značajke jednostavnim upućivanjem svoje obitelji i prijatelja da koriste aplikaciju.

14. BitSnapp

praćenje kriptoza pomoću BitSnappa

Bitsnapp je relativno nova aplikacija koja je trenutno dostupna samo na Android tržištu. Što se tiče svojih značajki, aplikacija omogućuje korisnicima da na potpuno automatiziran način sinkroniziraju svoje portfelje putem API-ja i novčanika s više razmjena. Uz to, neke od osnovnih značajki BitSnappa uključuju:

 • Korisnicima pruža razrađene grafikone koji im mogu pomoći u praćenju njihove imovine.
 • Platforma je trenutno kompatibilna s ukupno 1300+ kripto kovanica i tokena.
 • Automatsko praćenje adresa novčanika.
 • Dolazi u unaprijed izrađenoj verziji s personaliziranim vijestima.

15. Nepotrošeno

Nepotrošena aplikacija za praćenje kripto imovine

Unspent je sustav praćenja koji se već duže vrijeme zadržava ispod radara. Međutim, brzi uvid u ukupne značajke platforme pokazuje nam da dolazi unaprijed izgrađena sa svim karakteristikama koje bi se očekivale od takvog proizvoda.

Ključne značajke:

UnSpent koristi razne napredne značajke praćenja koje su najprikladnije za iskusne ulagače.

Uz prikazivanje vrijednosti portfelja korisnika, aplikacija također jasno ocrtava svu dobit koju je pojedinac ostvario (i to u stvarnom vremenu).

Aplikacija omogućuje korisnicima da analiziraju izvedbu i nestabilnost njihove osobne kripto imovine, kao i sve korelacije koje mogu postojati između njihovih posjeda.

16. Mintfort

Aplikacija za upravljanje portfeljem novčića za kriptovalute Mintfort

Mintfort je alat za upravljanje portfeljem zasnovan na radnoj površini koji je trenutno dostupan samo za upotrebu na Windowsima i Macbook uređajima. To je platforma zasnovana na API-ju, što znači da se može koristiti zajedno s nizom popularnih trgovačkih platformi kao što su Binance, Bitfinex, Huobi, Kucoin, Bittrex i Kraken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner