Najbolji kripto događaji: Top 2020 Bitcoin Blockchain konferencije

Najbolji Blockchain događaji i kriptovalute u 2020. godini

Contents

Najveći Blockchain + kripto događaji koji će se pohađati 2020. godine

Započnimo novo desetljeće 2020. s velikom brzinom i nabrojimo sve najvažnije bitcoin događaje, kriptovalutne konferencije i okupljanja usmjerena na blockchain ove godine.

Budući da je 2019. godina iza nas, teško je zanemariti koliko će godina pred nama biti transformacijska, jer uzbuđenje za globalnu blockchain zajednicu nikada nije bilo veće u cjelini. S tim u vezi, spominje se da je nakon suočenja s medvjeđim uvjetima za cijenu bitcoina i većeg kripto tržišta većim dijelom prošle i cijele 2018. godine, industrija digitalne imovine spremna za veliki pomak. Uključeni su ovi događaji ogromni katalizatori koji pružaju obogaćujuća iskustva unutar ekosustava, a također su i izvrsni izgovori za istraživanje svijeta i izlazak iza zaslona vašeg računala.

U ovom vodiču za kripto događaje za 2020. popis pregledava mnoštvo dostojnih konferencija, renomiranih sajmova i istaknutih foruma kojima se mnogi tehnološki pametni entuzijasti raduju da će prisustvovati ne samo kako bi povećali svoj tehnički, financijski, pa čak i ekonomski apetit, već i mreža s nekim od najvećih imena, igrača i tvrtki u kripto industriji.

Ovi kripto-fokusirani „sastanci umova“ predstavljaju fantastične mogućnosti za osobno povezivanje i povezivanje licem u lice s industrijskim inovatorima i kripto-utjecajima koji vode u novo desetljeće kriptoaseta. Iako su dnevne vijesti i podcastovi sjajni načini za konzumiranje suštine cvjetajuće bitcoin industrije, snalaženje moćnih ljudi i inovativnih pojedinaca koji ovaj prostor čine onim što danas predstavlja moglo bi vam promijeniti život. Sposobnost uspostavljanja odnosa s pokretima igala i potencijalnih partnerstava može se uvelike povećati ako posetite bilo koju od tih kripto konferencija u 2020. godini.

Bilo da se radi o odabiru nove marketinške strategije, poslovne ideje ili učenju o konceptu dApp-a; ako ste uključeni u bitcoin i blockchain, nema nikakve sumnje da će vam ulaganje truda i odvajanje vremena za bilo koji od ovih kripto događaja biti vrijedno, dok će obrazovni poduhvat koji može napajati gorivo vašoj financijskoj budućnosti.

Bez daljnjeg razgovora, raščlanimo najveće kriptovalutne konferencije 2020. i podijelimo neke bitne detalje (datume, lokacije, zvučnike, glavne atrakcije) o svakoj od njih kako bismo nadamo se da ćemo vam povećati interes i proširiti znanje o svim stvarima o bitcoinima i blockchainu.

Siječnja 2020

Digital Money Forum 2020

Forum digitalnog novca 2020

 • Datum: 7. siječnja 2020
 • Mjesto: Venetian Hotel, Las Vegas, SAD

Slično kao i njegove posljednje četiri ponavljanja, Forum digitalnog novca 2020 također će sponzorirati CES. Događaj će se održati tijekom prvog tjedna u siječnju, a sadržavat će nekoliko atrakcija koje će omogućiti članovima globalne tehnološke zajednice da istraže mnoštvo ključnih problema s kojima se trenutno suočava blockchain / kripto industrija.

Neko osoblje iz industrije koje će prisustvovati događaju uključuju:

 • Combiz Richard Abdolrahimi – nova tehnologija & Voditelj inovacija za Deloitte
 • Jeremy K. Balkin – HSBC-ov šef za inovacije
 • Steven Becker – predsjednik tvrtke MakerDAO
 • Stan Bharti – predsjednik Gear Capital-a
 • Rick Bleszynski – izvršni direktor tvrtke Splend
 • Michelle Bond – Rippleova šefica vlade i regulatornih poslova, Ripple
 • Michael Casey – kustos sadržaja za vodeće kripto medije CoinDesk

Kripto financijska konferencija 2020

Kripto financijska konferencija 2020

 • Datum: 15. – 17. siječnja 2020
 • Mjesto: Kuća Suvretta, St. Moritz

Nazvana kao ‘događaj samo za investitore’, Crypto Finance Conference okuplja neke od najvećih privatnih / institucionalnih investitora na svijetu, zajedno s nekoliko stručnjaka za kripto / blockchain. Trodnevni događaj bavit će se mnogim temama o ovoj domeni i omogućit će sudionicima da pronađu značajne mogućnosti ulaganja i umrežavanja. Na ovogodišnjoj konferenciji nastupit će Gemini Cameron i Tyler Winklevoss, Eva Kaili (predsjedavajuća Europskog parlamenta STOA), Michael Sung, Bill Taif Bitfuryja, Meltem Demirors Coinshare Capital-a.

Sjevernoamerička konferencija o bitcoinima

Sjevernoamerička konferencija o bitcoinima

 • Datum: 15. – 17. siječnja 2020
 • Mjesto radnje: James L. Knight Center, Miami, SAD

Verziju 2020. godine prečuvane sjevernoameričke bitcoin konferencije sponzorirat će Keynote. I ne samo to, događaj će sadržavati dva puna dana događaja vezanih uz kripto / blockchain, kao i razne rasprave o remetilačkim tehnologijama koje će mnogi stručnjaci promijeniti kako funkcionira globalna financijska industrija. Neke poznate tehnološke ličnosti koje će sudjelovati na događaju uključuju Harry Yeh iz Binary Financiala, Nick Spanos iz Crypto Pioneera, Netki COO Dawn Newton, Alex Tapscott i Charlie Shrem.

Na kraju, također se spominje da je događaj otvoren za sve i svi koji žele prisustvovati mogu se jednostavno pojaviti na konferenciji i pridružiti se.

Summit na bloku 2020

Summit na bloku za razgovore 2020

 • Datum: 18. siječnja 2020
 • Mjesto radnje: Amfiteatar McNally, New York

Summit na bloku 2020. prvenstveno će se baviti pitanjem “Kako izgleda blockchain-ova budućnost u Sjedinjenim Državama i Kini?”. Također se spominje da će ovu iteraciju događaja ugostiti New Power Chain, a na njemu će se naći neki od najboljih stručnjaka za blockchain (povezani s različitim platformama za razmjenu, odvjetničkim uredima, kripto platformama) iz Sjedinjenih Država i Kine.

Kongres blockchaina u Ženevi 2020

Kongres blockchaina u Ženevi 2020

 • Datum: 20. siječnja 2020
 • Mjesto: Ženeva, Švicarska

Drugo izdanje Blockchain kongresa u Ženevi nastoji se udubiti u temu ‘Od laboratorija do tržišta putem etike, propisa i upravljanja’. Prema službenoj web stranici događaja, Kongres ima za cilj poticanje zdrave razmjene mišljenja između međunarodnih tijela koja postavljaju standarde i državnih vladinih agencija koje su zadužene za osmišljavanje kripto / blockchain orijentiranih pravnih okvira. Potvrđeni polaznici uključuju:

 • Louis de Bruin: izvršni direktor IBM Global Business Services
 • Kavita Gupta: profesorica na Sveučilištu Stanford
 • Marta Piekarska-Geater: direktorica Hyperledgera
 • Tina Balzli: Članica udruge Crypto Valley

Europska blokchain konvencija (EBC)

Europska blokchain konvencija (EBC)

 • Datum 20.-21. Siječnja 2020
 • Mjesto: Hotel Hesperia Barcelona Tower, Barcelona, ​​Španjolska

Europska Blockchain konvencija (ECB) trebala bi se održati tijekom trećeg tjedna u siječnju, a na njoj će biti više od 600+ tehnoloških čelnika, regulatora, investitora i razvojnih programera iz cijelog svijeta.

Cilj ovog događaja je pružiti kripto entuzijastima platformu za umrežavanje, stvaranje dugogodišnjih poslovnih partnerstava i pronalaženje potencijalnih partnera za njihove poslovne pothvate..

Prema službenim web stranicama ECB-a, dvodnevni događaj nastojat će istražiti slučajeve stvarne upotrebe povezane s blockchainom i DLT-om u različitim domenama kao što su distribucija energije, financije, lanac opskrbe, zdravstvo, maloprodaja itd..

Blocktech Connect 2020

Blocktech Connect 2020

Druga iteracija konferencije Blocktech Connect održat će se posljednjeg tjedna u siječnju u Hamiltonu, Ontario. Osnovni fokus ovogodišnje konferencije bit će nove tehnologije poput blockchaina, umjetne inteligencije (AI) i Interneta stvari (IoT). Uz to, cjelodnevni događaj okupit će nekoliko industrijskih čelnika koji će ne samo iznijeti svoje poglede na gore spomenute teme, već će i komunicirati sa sudionicima kako bi ih educirali i nadahnuli.

Neki od glavnih govornika koji će održati govor na događaju uključuju etablirano osoblje iz industrije kao što su Chetan Phull, Ramy Nassar, Stephen Worrall, Jerry Qian.

UNLOCK Blockchain 2020 Forum

UNLOCK Blockchain 2020 Forum

 • Datum: 28.-29. Siječnja 2020
 • Mjesto: Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

Treća ponovitev foruma UNLOCK Blockchain 2020 bit će dvodnevni događaj koji će se održati u Dubaiju. Događaj će se baviti nizom pitanja vezanih uz blockchain i decentralizaciju (prvenstveno sa stajališta pojedinaca koji žive u regiji MENA).

UNLOCK od svog osnutka nastoji poboljšati veze između nekoliko međunarodnih i regionalnih blockchain startupa. S tim u vezi, napominje se da će ove godine konferencija nastojati raspraviti i istaknuti određene teme kao što su:

 • Regulatorne poteškoće oko blockchaina / kripto u regiji MENA
 • Prednosti i nedostaci povezani s ponudama sigurnosnih tokena (STO)
 • Uspon kripto razmjena i platformi u regiji MENA

Na kraju, moramo istaknuti da će ovogodišnja konferencija ugostiti ukupno 800 sudionika, kao i 115 govornika iz 70 različitih blockchain tvrtki. Ako to nije bilo dovoljno, UNLOCK 2020 će također imati ukupno 70 medijskih partnera i 30+ investitora.

Crypto 2020 Summit ONLINE

Crypto 2020 Summit ONLINE

 • Datum: 29. – 31. siječnja 2020
 • Mjesto: na mreži

Summit Crypto 2020 Online trebao bi se održati tijekom posljednjeg tjedna u siječnju. Na njemu će se naći mnoštvo poznatih kripto osobnosti, uključujući Mariano Conti iz MakerDAO-a, Joey Krug iz Pantera Capital-a, Roger Ver, Tone iz Bitcoin.com (između ostalih).

U sklopu konferencije sudionici će sudjelovati u raspravama vezanim uz određene teme kao što su:

 • Zašto bi 2020. trebala biti godina kriptografije?
 • Najperspektivniji kripto projekti 2020
 • Digitalne valute za koje se najvjerojatnije očekuje porast ove godine.

Veljače 2020

4. Međunarodni blokchain kongres (Blockress) 2020

Međunarodni blokchain kongres (Blockress) 2020

 • Datum: 6. veljače 2020
 • Mjesto radnje: AON Center, Chicago, SAD

Iteracija Međunarodnog blokchain kongresa za 2020. godinu (koja se također naziva Blockress) održat će se u Chicagu tijekom prvog tjedna veljače. Događaj je fokusiran prvenstveno na nekoliko pitanja o tehničkim domenama kao što su blockchain, kriptovalute, digitalni pametni ugovori, a na njemu će sudjelovati mnoge osobe visokog profila iz ovog prostora. Neki od tih pojedinaca uključuju:

 • Hester M. Peirce: trenutna povjerenica američkog SEC-a (također zvana Cryptomom)
 • Bill Foster: američki kongresmen iz države Illinois
 • Shogo Ishida: izvršni direktor QRC Grupe
 • Robert Konsdorf: izvršni direktor EOS-a Detroit

Blockchain Dev konferencija 2020

Blockchain Dev konferencija 2020

 • Datum: 13. veljače – 14. veljače 2020
 • Mjesto: Oakland Convention Center, San Francisco, Sjedinjene Države

Tijekom posljednjih 4-5 godina blockchain je promijenio način na koji mnogi ljudi percipiraju razne tehnologije povezane s kripto. S tim u vezi, Blockchain Dev Conference 2020 nastojat će educirati mase o ukupnoj korisnosti blockchain protokola, decentraliziranim ugovorima i drugim takvim inovacijama.

Dvodnevni događaj u osnovi je dio Tjedan programera koji bi trebao trajati od 12. do 16. veljače 2020. godine, a vidjet će nekoliko visokih tehnoloških ličnosti (poput Jessea Stockalla, Syntha, Wyatta Flocha) koji će iznijeti svoja razmišljanja i mišljenja u vezi s različitim pitanjima vezanim uz ovaj rastući prostor.

DAS London

DAS London

 • Datum: 10. veljače 2020.
 • Mjesto: hotel Rosewood, London.

Summit o digitalnoj imovini (DAS) u Londonu jedan je od najočekivanijih blockchain događaja 2020. Događaj će se fokusirati prvenstveno na institucionalne klijente koji žele svoj trag učiniti u globalnom ekosustavu digitalne imovine. Uz to, kao dio događaja, bit će više od 500+ sudionika kojima će se pružiti izravna prilika za razgovor i interakciju s predstavnicima različitih financijskih institucija, upraviteljima imovine i pionirima blockchaina u vezi s čitavim nizom pitanja, od digitalnih financirati za budući potencijal blockchaina.

Prema službenoj web stranici DAS London, dnevni red ovogodišnje konferencije sastojat će se prvenstveno od ključnih tema kao što su:

 • Tržišna infrastruktura
 • Mehanika trgovanja na berzama i OTC tržištima
 • Financijski derivati ​​i kako ih najbolje iskoristiti
 • Ključni aspekti ETF-a

Sa svim gore spomenutim problemima izravno će se pozabaviti etablirano osoblje koje je već neko vrijeme povezano s blockchain / kripto arenom. Također, među glavnim govornicima koji su već potvrdili nastup na ovom događaju su Steve Kokinos, dr. Ruth Wandhöfer, Diana Biggs, Michael Ippolito.

Blockchain ekonomija

Blockchain ekonomija

 • Datum: 20. do 21. veljače 2020.
 • Mjesto: WOW Convention Center, Istanbul / Turska

Poznata kao jedan od najsloženijih i najopsežnijih blockchains / crypto događaja koji će se održati u regiji MENA i Eurasia, Blockchain Economy konferencija održat će se u slikovitom Istanbulu tijekom druge polovice veljače.

Događaj će ugostiti nekoliko afirmiranih govornika, uključujući kripto milijardera Johna McAfeea, Fundstratovog Toma Leeja, Alexa Alexandrova i Nithina Eapena. I ne samo to, već se očekuje i da će i nekoliko drugih poznatih tehnoloških ličnosti također prisustvovati događaju, međutim detalji o istom zasad još nisu objavljeni.

Prema službenoj web stranici Blockchain Economy, središnji program događaja nastojat će riješiti čitav niz tema povezanih s „financijskim tehnologijama budućnosti“ koje imaju potencijal za promjenu svijeta.

NFT.NYC 2020

NFT.NYC 2020

 • Datum: 20. veljače 2020
 • Mjesto: Edison Ballroom, New York, Sjedinjene Države

NFT.NYC 2020, koji se smatra vodećim svjetskim događajem o nesigurnim žetonima (NFT), postoji već nekoliko godina. Jednodnevni događaj okupit će se ukupno 500 sudionika i više od 80 govornika na Time Squareu u New Yorku kako bi riješili čitav niz problema koji trenutno utječu na novi NFT ekosustav.

U sklopu konferencije, različiti stručnjaci za NFT predstavit će svijetu različite slučajeve uporabe gdje su nesvojivi tokeni utjecali na potrošačka iskustva vlasništva i identiteta digitalnih valuta. Također, prema službenoj web stranici događaja, neke od tema o kojima će se dugo razgovarati tijekom konferencije uključuju:

 • Različiti opipljivi slučajevi upotrebe NFT-a koji se odnose na poduzeća.
 • Kako se potrošački marketing može olakšati upotrebom NFT-ova?
 • Interoperabilnost igara pomoću NFT-a i različitih NFT-a koji ljubiteljima sporta pružaju digitalno vlasništvo.
 • Regulacija NFT-ova i kako se ta imovina može koristiti za izgradnju povjerenja u globalnoj financijskoj industriji.

CoinGeek konferencija 2020

CoinGeek konferencija 2020

 • Datum: 20. veljače 2020. – 21. veljače 2020
 • Mjesto: London, Ujedinjeno Kraljevstvo

CoinGeek konferencija 2020 kripto je događaj koji će se usredotočiti prvenstveno na razvoj događaja oko Bitcoin SV-a, blockchain platforme za koju se smatra da je prilagodljiva regulativi i može se skalirati u izuzetno velikim razmjerima (to prejednostavno i učinkovito).

U sklopu ovogodišnjeg događaja prisustvovat će neke od primarnih podružnica povezanih s Bitcoin SV projektom. Uključuju dr. Craig S. Wrighta, glavnog znanstvenika tvrtke nChain i jednog od najistaknutijih zagovornika BSV ekosustava, Jimmyja Nguyena, predsjednika osnivača grupe nChain i Stevea Shaddersa, tehničkog direktora za projekt BSV Node..

Ožujka 2020

Hong Kong Blockchain tjedan 2020

Hong Kong Blockchain Week 2020

 • Datum: 2. – 6. ožujka 2020
 • Mjesto: Ocean Park Marriott hotel, Hong Kong

HongKong Blockchain Week 2020 domaćin će biti NexChange i okupit će neke od najvećih lidera povezanih s ovom industrijom koja stalno raste. Prema službenoj web stranici događaja, konferencija će poslužiti kao poligon za tehnološke entuzijaste, investitore, vladino osoblje, poduzetnike, početnike, itd. Osim toga, također se spominje kako je ponovljena hongkonška Tjedna blokchaina za 2019. godinu. više od 3.500 sudionika i stoga se očekuje da ovogodišnja verzija događaja neće biti ništa drugačija.

London Blockchain Week 2020

London Blockchain Week 2020

 • Datum: 4. ožujka – 11. ožujka 2020
 • Mjesto: London, Ujedinjeno Kraljevstvo

Ovo će biti šesto izdanje Londonskog blokchain tjedna (LBW), a očekuje se da će događaju prisustvovati preko 3000 čudnih ljudi. Tijekom tjedna sudionicima će biti omogućeno sudjelovanje u nekoliko okupljanja, večernjih domjenaka, radionica, kao i posebnom blockchain hackathonu. Ako to nije bilo dovoljno, prema službenoj web stranici LBW-a, organizatori će također biti domaćini natjecanja na kojem će se od voditelja 10 različitih kripto / blockchain projekata tražiti da svoje ideje predstave sudijskom vijeću (koje se uglavnom sastoji od vrhunskog pothvata kapitalisti). Od njih deset, jedan će pobjednik biti izabran i moći će mu besplatno predstaviti svoju platformu na sljedećem Fintech Worldwide događaju.

Blockchain Technology World 2020

Blockchain Technology World 2020

 • Datum: 11. ožujka – ožujka 2020
 • Mjesto: London, UK

Kao što ime samo sugerira, Blockchain Technology World (BTW) 2020 događaj je koji je posvećen pomaganju u širokom prihvaćanju blockchain tehnologije i digitalnih valuta u mnoštvu jedinstvenih industrijskih domena. Međutim, primarni fokus ovogodišnjeg događaja je na raznim ‘stvarnim’ primjenama tehnologije. S tim u vezi, BTW će ugostiti širok spektar sadržaja nekoliko kripto inovatora, poduzetnika iz mnogih različitih kazališta.

Na kraju, treba spomenuti da je 2019. godine konferenciji prisustvovalo ukupno 20.000 kupaca tehnologije i utjecajnih osoba iz cijelog svijeta..

DC Blockchain Summit 2020

DC Blockchain Summit 2020

 • Datum: 11. ožujka – 12. ožujka 2020
 • Mjesto: Sveučilište Georgetown, Washington DC

Peto izdanje DC Blockchain Summita okupit će članove Komore za digitalnu trgovinu kako bi razgovarali o problemima koji još uvijek utječu na blockchain i kripto sektor u cjelini. Događaj bi se trebao održati tijekom drugog tjedna ožujka, a održat će se u partnerstvu sa Centrom za financijska tržišta i politiku Sveučilišta Georgetown. Neki od nazočnih koji će iznijeti svoja stajališta i mišljenja u sklopu summita uključuju predsjedateljicu parlamentarnog zastupnika STOA-e Eva Kaili, bivšu šeficu američkog CFTC-a J. Christophera Giancarla, predsjednicu CDC-a Perianne Boring i središnju direktoricu CDC-a Amy Davine Kim.

Blockchain Africa Conference 2020

Blockchain Africa Conference 2020

 • Datum: 11.-12. Ožujka 2020
 • Mjesto: Johannesburg, Južna Afrika

Naglašen kao jedan od najvećih blockchain / kripto događaja koji će se ove godine održati u Africi, događaj će nastojati demistificirati i riješiti mnoge poslovne izazove koji se potencijalno mogu riješiti uporabom blockchaina u ovoj ekonomski zreloj regiji. Pored toga, konferencija će također nastojati educirati sudionike o raznim stvarnim aplikacijama (ove rastuće tehnologije) koje već koriste različita poduzeća širom svijeta i stoga se mogu koristiti za pomoć mnogim afričkim zemljama u razvoju.

Neki od tehnoloških inovatora i vođa koji će prisustvovati događaju uključuju:

 • Tone Vays – Poštovani trgovac kriptovalutama i analitičar koji se često pojavljuje na mnogim TV emisijama koje se emitiraju globalno.
 • Akhona Damane – članica CSIR-a
 • Gary de Beer – programer i digitalni stručnjak za BankservAfrica
 • Mervyn George – voditelj strategije i savjetnik za SAP Afrika
 • Kadet Carmelle – osnivač & Izvršni direktor EMTECH-a

Blockchain za posao 2020

Blockchain za posao 2020

 • Datum: 13. ožujka 2020
 • Mjesto: RCED, Fayetteville, SAD

Izdanje 2020. konferencije Blockchain for Business ugostit će Sam M. Walton College of Business. Okupit će neke od najistaknutijih akademskih / industrijskih stručnjaka s ove domene kako bi došli i istražili kako decentralizirane tehnologije temeljene na razmjeni informacija i vrijednosti polako, ali sigurno mijenjaju način poslovanja tvrtke danas.

Da budemo još precizniji, glavni govornici na događaju obraćat će se mnoštvu nišnih tema poput:

 • Prednost i ukupna korisnost otvorenih okvira
 • Kako bi se trebali razvijati propisi kako idemo u budućnost?
 • Koje su temeljne osnove povezane s javnim, privatnim, odobrenim i hibridnim blokovima?

Na kraju, treba spomenuti da među ljude koji će sudjelovati na konferenciji uključuju Nick Szabo (izumitelj digitalnih pametnih ugovora), Caitlin Long (predsjednik WyoHackathona), Paul Brody (glavni i globalni vođa inovacija, EY) i Archana Mehta Sristy (Sr. direktor softverskog inženjerstva, Walmart).

Blockchain Expo Global

Blockchain Expo Global

 • Datum: 17-18. Ožujka 2020.
 • Mjesto radnje: Olympia, London.

Blockchain Expo Global jedan je od najvećih svjetskih tehnoloških događaja koji se fokusira isključivo na buduće digitalne potencijale kao što su kripto tehnologija i blockchain. Na konferenciji će sudjelovati neke istaknute ličnosti, uključujući William Lovell, Ioana Surpateanu, Leanne Kemp, Mariana Gomez de la Villa, Johan Toll, a održat će se u Londonu tijekom trećeg tjedna ožujka.

U sklopu izložbe nekoliko će izložbi održati različite tvrtke koje nisu samo lideri u ovom prostoru, već i aktivno rade na stvaranju vrhunskih blockchain platformi i rješenja.

Blockchain tjedan Rim 2020

Blockchain tjedan Rim 2020

 • Datum: 17. ožujka – 21. ožujka 2020
 • Mjesto: Mercure Hotel, Roma, Italija

Budući da je Bitcoin otvorio put za globalnu financijsku revoluciju na prijelazu iz posljednjeg desetljeća, Blockchain Week Rome nastojat će prisutne izložiti mnogim industrijskim čelnicima, vlasnicima startupa i stručnjacima koji će im pomoći da shvate sitne i sitne strane ovog sektora koji se brzo razvija. S tim u vezi, treba spomenuti da će se na petodnevnom događaju održati ključne riječi koje će održati uvaženi industrijski stručnjaci poput Giacoma Zucca (svjetski poznati BTC istraživač i stručnjak), Massima Chiriattija (CTO Blockchain & Digitalne valute IBM) i Gian Luca Comandini (član MiSE-a).

Samit u Parizu o Blockchain tjednu 2020

Samit u Parizu o Blockchain tjednu 2020

 • Datum: 31. ožujka – 1. travnja 2020.
 • Mjesto: postaja F, 5 Parvis Alan Turing, 75013 Pariz.

Jedan od najvećih europskih blockchain + kripto događaja, PBW Summit predstavit će ukupno 2500 polaznika iz cijelog svijeta. i ne samo to, već će i konferencija ugostiti više od 150 govornika zajedno s 50 sponzora. Na kraju, događaj će se održati u prekrasnom Parizu u Francuskoj tijekom zadnjeg tjedna ožujka.

Prema službenoj web stranici PBWS-a, dvodnevni će događaj biti prepun nekoliko pronicljivih razgovora i radionica koje će provoditi uvaženi članovi globalnog kripto / blockchain ekosustava. S tim u vezi, treba istaknuti da neki igrači velikog imena koji su već potpisali da drže razgovore na summitu uključuju Arthur Breitman, David Chaum, Hadas Gold, Jack Gavigan, Marjan Delatinne (s više imena koja će biti objavljena u sljedećem par tjedana).

Finnovex Bliski Istok 2020

Finnovex Bliski Istok 2020

 • Datum: 11.-12. Ožujka 2020
 • Mjesto: Conrad Hotel – Dubai, UAE

Finnovex je jedan od vodećih današnjih tehnoloških događaja koji se bavi isključivo inovacijama vezanim uz područje financijskih usluga na Bliskom istoku – jednom od najbrže rastućih tržišta kapitala na svijetu. Konferencija bi se trebala održati tijekom drugog tjedna u ožujku i bavit će se nekoliko relevantnih pitanja kao što su:

 • Kako banke i druge financijske institucije smještene na i oko Bliskog istoka mogu parirati ili nadmašiti svoje međunarodne kolege?
 • Kako startupi i drugi financijski subjekti mogu diverzificirati svoje proizvode i usluge?
 • S kojim su regulatornim izazovima suočene tvrtke koje posluju na Bliskom istoku – posebno u pogledu razvoja sigurnih financijskih sustava?
 • Koje uloge mogu igrati različite bankarske / nebankarske institucije, financijske organizacije i investicijske tvrtke u pomaganju brzom razvoju ovog tržišnog nišnog sektora?

Uz to, također se spominje da će ponovljena verzija Finnovexa 2020. godine vidjeti neke od najviših rukovodilaca na razini C koji danas djeluju u industriji financijskih usluga..

Travnja 2020

Istanbul Blockchain Week 2020

Istanbul Blockchain Week 2020

 • Datum: 6.-10. Travnja 2020
 • Mjesto: Hilton Istanbul, Turska

Prva ponavljanja Istanbulskog tjedna blokchaina trebala bi se održati tijekom pet dana u travnju. Događaj je jedan od najočekivanijih blockchain događaja u godini, a na njemu će biti prisutni neki poznati igrači iz te industrije, uključujući kripto YouTube i analitičar Ivan Liljeqvist, voditelj CNBC-ove emisije Crypto Trader Ran Neuner, osnivač EAK Digital Erhan Korhaliller , Izvršna direktorica Cointelegraph Kristina Lucrezia Cornèr i osnivač DataDash Nicholas Merten (između ostalih).

Blockchain Revolution Global 2020

Blockchain Revolution Global 2020

 • Datum: 7-8. Travnja 2020
 • Mjesto: Toronto, Kanada

Drugo izdanje Blockchain Revolution Global (BRG) okupit će neke od najistaknutijih tvrtki, vođa, mislilaca i vizionara s područja blockchaina i kripto tehnologije. Domaćin događaja je vodeći neovisni think tank Blockchain Research Institute i MCI Grupa a prema službenoj web stranici događaja, cilj BRG-a je pomoći “educirati, nadahnuti i pripremiti vođe” za nadolazeću blockchain revoluciju.

Budući Blockchain Summit 2020

Budući Blockchain Summit 2020

 • Datum: 7. – 8. travnja 2020
 • Mjesto: Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

Treće izdanje Future Blockchain Summita održat će se tijekom drugog tjedna travnja u Dubaiju. Događaj će voditi Smart Dubai kao i Dubai World Trade Center. Vidjet će kako se okupljaju neki od vodećih svjetskih tehnoloških čelnika, vladini predstavnici, poduzeća, startupi kako bi razgovarali o čitavom nizu pitanja vezanih uz usvajanje blockchaina na globalnoj razini. Polaznici će biti švedski ministar infrastrukture David Suomalainen, šef Blockchain strategije Londonske burze Dotun Rominiyi, dr. Aisha Bint Butti Bin Bishr i Hon. Silvio Schembri (parlamentarni tajnik za maltešku vladu).

ANON Summit 2020

ANON Summit 2020

 • Datum: 15-16. Travnja 2020.
 • Mjesto radnje: Gösserhalle, Beč, Austrija.

ANON Summit postupno postaje jedno od najtoplijih odredišta za tehnološke entuzijaste širom svijeta. Dvodnevni događaj usredotočit će se na mnoge teme kao što su umjetna inteligencija, Internet stvari (IoT), kripto platforme, digitalna imovina i blockchain tehnologija.

U vrijeme pisanja ovog članka, procjenjuje se da će ANON imati ukupno 1500 sudionika i 100 gostujućih govornika (uključujući neke ličnosti velikih imena kao što su Andreas M. Antonopoulos, Walter Kok, Mariya Gabriel, Maximilian Marenbach). Uz to, događaj će također poslužiti kao osnova za nadobudne poduzetnike koji možda žele uspostaviti mrežu s liderima u industriji i stručnjacima.

FinnoSec Afrika 2020

FinnoSec Afrika 2020

 • Datum: 21.-22. Travnja 2020
 • Mjesto: Nairobi, Kenija (točno mjesto događaja bit će objavljeno u sljedećih nekoliko tjedana)

Kao što već mogu znati mnogi naši redoviti čitatelji, na kontinentu Afrika trenutno se nalaze neke od najbrže rastućih ekonomija na svijetu. S tim u vezi, mnogi stručnjaci vjeruju da će, kako idemo u budućnost, blockchain tehnologija pomoći ovoj regiji da se transformira i socijalno i ekonomski.

Prema službenoj web stranici događaja, FinnoSec 2020 služit će kao sastanak umova za nekoliko stručnjaka iz područja financija, kibernetičke sigurnosti. Neki od polaznika uključuju:

 • Titus Mengich Kimaiyo: županijski direktor ICT-a & e-Uprava
 • Bamidele Oseni (FCA), FICA: glavni direktor za rizike u skupini I&M banka doo
 • Raymond Bett: izvršni direktor startupa Salaam kao i predsjednik ISACA-e (Kenija)
 • Peter Njuguna: direktor informacijske tehnologije Kooperativne banke Kenije
 • Steve Njenga, glavni direktor za informiranje u državi, Barclays Bank
 • Christian H. C. Ayiku: financijski direktor Ecobank Transnational Togo

Blockchain Life 2020

Blockchain Life 2020

 • Datum: 22. – 23. travnja 2020
 • Mjesto: Music Media Dome, Moskva, Rusija

Blockchain Life 2020 trebao bi privući više od 4.800 sudionika iz cijelog svijeta kako bi razgovarali o ključnim aspektima povezanim s ovim rastućim sektorom. Uz to, tijekom posljednje 3-4 godine događaj je postao prilično prestižna platforma na koju dolazi nekoliko vođa tržišta i vladinih predstavnika kako bi razgovarali o utjecaju blockchain tehnologije na različite industrije (poput lanca opskrbe, zdravstva itd.).

Svibnja 2020

Blockchain za Europski summit 2020

Blockchain za Europski summit 2020

 • Datum: 02. svibnja 2020
 • Mjesto: Bruxelles, Belgija

Tijekom prvog tjedna svibnja, na summitu Blockchain for Europe (BES) svjedočit će kako se neki od vodećih blockchain igrača u regiji okupljaju kako bi razgovarali o potencijalnoj upotrebi DLT-a u mnoštvu različitih sektora (kao i iscrtali implikacije tehnologije o društvu u cjelini).

Uz to, prema službenoj web stranici događaja, BES želi olakšati suradnju između nacionalnih, regionalnih i globalnih igrača kako bi pomogao bržem usvajanju, promociji blockchain tehnologije u cijeloj Europi.

IEEE međunarodna konferencija o blokchainu i kriptovalutama 2020

IEEE međunarodna konferencija o blokchainu i kriptovalutama 2020

 • Datum: 3. – 6. svibnja 2020
 • Mjesto: Toronto, Kanada

Drugi i najnoviji dio ICBC-a 2020 ugostit će IEEE, a održat će se u Torontu u Kanadi tijekom prvog tjedna svibnja. Sadržat će neke glavne adrese, vodiče, recenzirane prezentacije tehničkog rada itd. Kako bi pomogli educirati polaznike o budućnosti ove sve veće domene. I ne samo to, prema službenom web mjestu konferencije, autori nekoliko odabranih radova bit će pozvani da predaju svoje nalaze istraživanja koji će potom biti objavljeni u posebnom izdanju časopisa IEEE Transakcije o upravljanju mrežama i uslugama.

Ethereal New York 2020

Ethereal New York 2020

 • Datum: 8. – 9. svibnja 2020
 • Mjesto: NYC, Sjedinjene Države

Zajedno s Consensysom, Ethereal Summit mnogi također smatraju događajem za blockchain / crypto entuzijaste širom svijeta. Cilj konferencije je povezati vodeće programere, tvrtke i influencere kako bi se okupili i pomogli oblikovati budućnost ove industrije. S tim u vezi, treba spomenuti da će ovogodišnjoj verziji događaja prisustvovati velike perike poput Josepha Lubina, Taylor Monahan, Roberta Leshnera i Laure Shin.

Konsenzus 2020

Konsenzus 2020

 • Datum: 11.-13. Svibnja 2020
 • Mjesto: Hilton Midtown, New York, Sjedinjene Države

Mnogi su konsenzus (od 2015.) široko prepoznali kao jedno od vodećih kripto okupljanja predstojećih tehnoloških ličnosti koje se održavaju svake godine. S tim u vezi, ovogodišnji događaj također će najvjerojatnije privući gotovo svaku veću tvrtku, programera, osnivača i investitora povezanog s ovom domenom kako bi razgovarali o ključnim pitanjima koja trenutno utječu na ovu industriju u cjelini. Uz to, trodnevni događaj poslužit će kao savršeno poligon za poduzetnike, vlasnike startupa kako bi se međusobno povezali, kao i s raznim rukovoditeljima s Wall Streeta i Fortune 500.

Iako popis sudionika za Consensus 2020 još nije objavljen, očekuje se da će događaju prisustvovati neka od najvećih imena iz kripto svijeta.

Razumijevanje Bitcoina 2020

Razumijevanje Bitcoina 2020

 • Datum: 28. – 31. svibnja 2020
 • Mjesto: Westin Dragonara, St. Julians, Malta

Razumijevanje Bitcoina 2020 je trodnevni događaj koji će nastojati pružiti kripto entuzijastima opipljive načine na koje će eliminirati mnoge nesporazume / FUD koji trenutno okružuju Bitcoin’s Trustless Network. Uz to, konferencija će također raspravljati o budućnosti Trustless Decentraliziranog prijenosa vrijednosti, a sadržavat će i ključne riječi etabliranog industrijskog osoblja kao što su Tone Vays (ugledni kripto trgovac i analitičar), dr. Adam Back (osnivač & Izvršni direktor, Blockstream), Alex Petrov (direktor informacijske tehnologije BitFury).

Lipnja 2020

Forum Telco Blockchain

Forum Telco Blockchain

 • Datum: 9. lipnja 2020
 • Mjesto: London, Ujedinjeno Kraljevstvo

Prema službenom programu ovogodišnjeg Telco Blockchain foruma, događaj će nastojati potaknuti usvajanje blockchaina u globalnoj telekomunikacijskoj industriji. Uz to, konferencija će biti prepuna širokog panela govornika koji će raspravljati o potencijalu blockchaina unutar telekomunikacijskog sektora, kao i ispitivati ​​njegove različite poslovne slučajeve (koji se tiču ​​ove nišne domene).

Uz to, forum će se dublje pozabaviti raznim stvarnim upotrebama blockchaina u telekomu (poput toga može li tehnologija poslužiti kao održiv generator prihoda ili raditi prvenstveno kao otvoreni slasher za čitavu industriju?)

Blockchain for Business Summit 2020

Blockchain for Business Summit 2020

 • Datum: 10. – 11. lipnja 2020
 • Mjesto: Excel London, Ujedinjeno Kraljevstvo

Nakon uspjeha prošlogodišnjeg događaja, ponavljanjem Blockchain for Business Summita 2020. nastojat će se riješiti hipe i špekulacije oko tržišta digitalne imovine. Pored toga, događaj će također razmotriti različite slučajeve upotrebe tehnologije u stvarnom svijetu u mnoštvu različitih industrijskih domena i tržišnih sektora..

Summitu će prisustvovati mnogi igrači velikog imena, poput GE Power’s Innovation Head Maher Chebbo, Nordea’s Ville Sointu, Bank of England William Lovell i ING-a Mariana Gómez de la Villa (između ostalih).

Crypto Valley Blockchain konferencija

Crypto Valley Blockchain konferencija

 • Datum: 11.-12. Lipnja 2020.
 • Mjesto: Rotkreuz, Švicarska

Treće i najnovije izdanje Crypto Valley Conference (CVC) održat će se tijekom drugog tjedna lipnja u Rotkreuzu u Švicarskoj. Dvodnevni događaj sadržavat će brojne rasprave koje će se baviti relevantnim pitanjima vezanim uz blockchain tehnologiju. Prema službenoj web stranici konferencije, CVC će ugostiti više od 50+ prezentacija vodećih svjetskih industrija.

Uz to, ali događaj će sudionicima predstaviti i:

 • Pažljivo odabrane istraživačke studije koje se bave akademskim aspektom kripto i blockchain tehnologije.
 • Interakcije s nekoliko istaknutih pojedinaca iz različitih korporativnih okruženja, akademskih institucija, novoosnovanih poduzeća i državnih tijela.
 • Izložbe proizvoda velikog broja tvrtki.
 • Panel diskusije koje nude izazovna mišljenja.

Na kraju, treba spomenuti da će na konferenciji Crypto Valley sudjelovati više od 700 pojedinaca, 100+ investitora, 10+ izlagača i 200+ tvrtki.

Srpnja 2020

Blockchain Summit: Posao Blockchaina

Blockchain Summit: Posao Blockchaina

 • Datum: 1-2. Srpnja 2020
 • Mjesto: Olympia Conference Center, London, Velika Britanija

Blockchain Summit 2020. polaznicima će ponuditi pristup brojnim tehnološkim utjecajima i ometačima iz cijelog svijeta. Ovogodišnje izdanje konferencije predstavit će ukupno 200+ govornika koji dolaze iz različitih industrija, poput blockchaina, AI-a, financija, a služit će kao platforma za različite dobavljače da raspravljaju, demonstriraju i predstavljaju svoje proizvode na globalnom tehnološkom tržištu u cjelini..

Lanac opskrbe na Blockchain konferenciji 2020

Lanac opskrbe na Blockchain konferenciji 2020

 • Datum: 13. srpnja 2020
 • Mjesto: Fishburners Event Space, Brisbane, Australija

Kao što ime samo sugerira, Konferencija o lancu opskrbe na blokchainu pokušava okupiti operatore opskrbnog lanca s raznim istraživačima blockchaina, neovisnim programerima i vladinim dužnosnicima kako bi razgovarali o širokom spektru nišnih problema povezanih s ovom domenom (kao što su porijeklo, financiranje lanca opskrbe , pregovaranje o poslu i logistika).

Blockchain Expo Europe

Blockchain Expo Europe

 • Datum: 17. – 18. srpnja 2020.
 • Mjesto: RAI Amsterdam.

Smatra se da je jedna od najvećih svjetskih konferencija usmjerenih na blockchain, događaj se prvenstveno fokusira na stvari poput:

 • Budućnost tehnologije poduzeća
 • Potencijal blockchaina i kripto

Uz to, u sklopu dvodnevnog događaja bit će i niz vitrina događaja koje će voditi različiti vodeći brendovi iz ove brzo razvijajuće se industrije.

Konferencija o prekidu rudarstva (MDC) 2020

Konferencija o prekidu rudarstva (MDC) 2020

 • Datum: 22. – 23. srpnja 2020
 • Mjesto: DoubleTree by Hilton, Miami, Sjedinjene Države

MDC je široko prepoznat kao jedna od najvećih kripto-orijentiranih svjetskih konferencija koja uključuje brojne etablirane rudare, hostere, pa čak i ASIC proizvođače. Kao dio ovogodišnjeg događaja, sudionici će imati priliku saznati o raznim ometajućim blockchain startupovima i platformama koji imaju potencijal u potpunosti revolucionirati ovu industriju. I ne samo to, očekuje se da će MDC 2020 prisustvovati više od 1.000+ stručnjaka, influencera i stratega iz cijelog svijeta. Neki od tih pojedinaca uključuju:

 • Irene Gao – voditeljica međunarodne prodaje, Bitmain
 • David Vorick – izvršni direktor, suosnivač Obeliska ASIC proizvođač + vodeći programer tvrtke Sia
 • Navdeep Garg – izvršni direktor za BitTorrent
 • Philip Salter – voditelj rudarskih operacija, Genesis Mining

Kolovoza 2020

Blockchain Summit Singapur

Blockchain Summit Singapur

 • Datum: Odlučit će se
 • Mjesto: Suntec, Singapur

Cjelodnevni događaj predstavit će više od 700 industrijskih čelnika, inovatora i donositelja odluka koji će se okupiti kako bi pomogli sudionicima da razumiju razne ulaze i izlaze povezane s ovom tehnologijom koja se neprestano razvija. I dok popis gostiju za ovogodišnji summit još nije najavljen, prolazeći od osoblja koje je prisustvovalo događaju prethodnih godina, očekuje se da će neka od najistaknutijih imena s ovog prostora prisustvovati ovogodišnjoj konferenciji.

Blockchain Training Conference

Blockchain Training Conference

 • Datum: Odlučit će se
 • Mjesto: Denver, Colorado

Ovogodišnja Blockchain Training Conference trebala bi sadržavati brojne dubinske interakcije s članovima globalnog blockchain sektora. Prema službenoj web stranici događaja, konferencija će biti prepuna ukupno 16 sati obrazovnog sadržaja koji je prilagođen kako bi pomogao ljudima da maksimiziraju svoje znanje o svim stvarima povezanim s ovom rastućom domenom.

Forum Blockmaster

Forum Blockmaster

 • Datum: Odlučit će se
 • Mjesto: São Paulo, Brazil

Smatra se da je Forum Blockmaster glavni brazilski kripto / blockchain događaj. Ovogodišnja verzija događaja vidjet će brojne vodeće tehnološke programere, vlasnike tvrtki i entuzijaste u Južnoj Americi kako bi se međusobno ne samo umrežili, već i podijelili svoje znanje, uvide i povezali se s regionalnim i međunarodnim sudionicima.

Rujna 2020

Blockchain u ulju & Plinska konferencija

Blockchain u ulju & amp; Plinska konferencija

 • Datum: 16. – 17. rujna 2020
 • Mjesto: JW Marriott Houston, Sjedinjene Države

4. izdanje godišnjeg Blockchaina u ulju & Konferencija o plinu održat će se tijekom trećeg tjedna rujna, a slično kao i prethodnik, bit će prisutno više od 40+ govornika i 200+ sudionika. Uz to, spominje se da će se događaj održati u partnerstvu s Blockchain konzorcijem nafte i plina – entitetom koji se sastoji od poznatih industrijskih divova, uključujući Shell, Equinor, Chevron, Hess, Repsol (između ostalih).

Prema službenoj web stranici događaja, ovogodišnja konferencija nastojat će istražiti različite načine na koje nafta može koristiti blockchain & plinske tvrtke kako bi pojednostavili svoje unutarnje poslovanje, kao i maksimizirali ukupnu produktivnost. I ne samo to, već će konferencija sadržavati i demonstracije različitih upravljačkih okvira temeljenih na blockchainu koji se mogu koristiti za zamjenu postojećih naslijeđenih sustava u industriji.

Listopada 2020

Voice of Blockchain 2020

Voice of Blockchain 2020

 • Datum: 5-6. Listopada 2020
 • Mjesto održavanja SIX10, Chicago, Sjedinjene Države

Prema mnoštvu informacija dostupnih na mreži, ovogodišnja verzija konferencije Voice of Blockchain (VoB) nastojat će pružiti članovima globalnog blockchain ekosustava platformu za međusobnu interakciju na vrlo pojednostavljen način – omogućujući im da maksimiziraju njihove mogućnosti umrežavanja.

Očekuje se da će osnovni dnevni red događaja biti objavljen do 31. siječnja 20.

Crypto Invest Summit 2020

Crypto Invest Summit 2020

 • Datum: 6. listopada – 7. listopada 2020
 • Mjesto: Los Angeles Convention Center, Los Angeles, Sjedinjene Države

Nazivan i CIS-om, događaj se smatra jednom od vodećih svjetskih kripto konferencija / izložbi koja se fokusira na nišne teme poput ulaganja u blockchain, usvajanja kripto itd. Osim toga, valja istaknuti da će ovogodišnja konferencija biti čiji će domaćin biti Goren Holm Ventures, a na njemu će sudjelovati brojni inovatori, čelnici, poduzetnici, startupi, anđeoski investitori, investitori rizičnog kapitala, mali investitori, obiteljski uredi, investitori u nekretnine koji su već dugi niz godina povezani s blockchain prostorom.

Prethodni polaznici su Steve Wozniak, Tim Draper, Dan Morehead, Bill Barhydt i Apolo Ohno.

Studenog 2020

MoneyConf

MoneyConf

 • Datum: 2.-3. Studenog 2020
 • Mjesto: Lisabon, Portugal

MoneConf 2020 je dvodnevni događaj koji će ugostiti više od 5000 sudionika iz više od stotinu različitih zemalja. Što se tiče događaja koji nudi, konferencija će biti prepuna brojnih ključnih riječi, praktičnih radionica, mrežnih sesija koje će omogućiti pojedincima da maksimiziraju svoje znanje o temama kao što su blockchain, kripto, AI, decentralizacija, DLT itd..

Blockchain Expo Sjeverna Amerika

Blockchain Expo Sjeverna Amerika

 • Datum: 4-5. Studenog 2020
 • Mjesto: Kongresni centar Santa Clara, Sjedinjene Države

Četvrto izdanje godišnjeg izložbe N.American Blockchain Expo privući će vođe, stručnjake iz niza industrija da razgovaraju o pitanjima vezanim za razne domene kao što su blockchain, IoT, 5G, cybersecurity, cloud tehnologija, AI i veliki podaci.

Uz to, također se spominje kako će događaj sadržavati brojne uvodne govore, interaktivne rasprave na panelima i studije slučaja temeljene na rješenjima koja sudionicima neće samo omogućiti da saznaju o raznim aspektima ovog prostora koji se neprestano razvija, već će im omogućiti i da steknu prednost bolje razumijevanje nekih finih detalja ove tehnologije.

I na kraju, prema službenom dnevnom redu događaja, konferencija želi pomoći ljudima da otkriju osnovne industrije koje se mogu poremetiti upotrebom blockchain tehnologije. Neki od tih tržišnih sektora uključuju maloprodaju, financije, zdravstvo, osiguranje, energetiku, glazbu, državu i nekretnine.

Decentralizirana 2020

Decentralizirana 2020

 • Datum: 11.-13. Studenog 2020
 • Mjesto: Limassol, Cipar

Domaćin Sveučilišta u Nikoziji, četvrta godišnja decentralizirana konferencija održat će se tijekom drugog tjedna studenog. Kao što mnogi naši čitatelji možda već znaju, događaj se smatra jednom od vodećih europskih konferencija o blockchainu i digitalnim valutama. S tim u vezi, treba spomenuti da će se u decentraliziranoj 2020. godini neki vodeći svjetski poslovni izvršitelji, kao i akademski stručnjaci, okupiti kako bi razgovarali o različitim trendovima i kretanjima koji utječu na ovaj prostor. Među prethodnim sudionicima su Dr. Adam Back, blockstream, CDC-jev Perianne Boring i Eva Kaili.

IMTC 2020

IMTC 2020

 • Datum: 16.-19. Studenog 2020
 • Mjesto: Miami, Sjedinjene Države

Na IMTC-u 2020 vidjet će se ukupno 500 neobičnih sudionika koji se okupljaju iz cijelog svijeta kako bi se ne samo umrežili, već i saznali o najnovijim događanjima koja se događaju u svijetu financiranja povezanih s blockchainom i kripto. Govornici na ovogodišnjem događaju bit će velika imena poput Georgea Harrapa, Leona Issacsa, Nine Hulsken.

Najbolji kripto događaji i konferencije 2020: Final Word

Kakva će to godina biti u gužvi u zemlji bitcoina. Kako nam se era zasnovana na blockchainu svodi na sve 2020. i nakon nje, od događaja prepolovljenja koji dolazi do bilo koje od ovih navedenih konferencija usmjerenih na kriptovalute, mudra riječ za sve kripto entuzijaste, zagovornike i zilote je da zaokruže i počnu umrežavanje s vršnjacima, pronađite nove zanimljive dobavljače ili dobavljače i počnite se pozicionirati za najbolje šanse za uspjeh u ovom nevjerojatnom svijetu kriptoaseta.

Bilo da se radi o povećanju vaše svijesti ili postizanju jasnoće, ovi kripto događaji povezani s blockchainom stvorit će drugačiju razinu nadahnuća i motivacije koje možete ponijeti kući. Oh, i posljednja misao – svakako se zabavite! Pohađanje bilo kojeg od ovih bitcoin događaja bit će korisno pokupiti strategije, uvide i analize koje jednostavno nećete pronaći na kripto twitteru.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner