BlockFi: Vodič za pregled korisnika zajmova i zajmova za Crypto

BlockFi recenzija

BlockFi, sa svojim računima za kripto kamate i zajmovima poduprtim kripto, kripto je platforma za upravljanje bogatstvom koja vam omogućuje uštedu, zaradu i posuđivanje novca s kripto.

BlockFi proizvodi, pronađeni na mreži na BlockFi.com, nude kripto račune s visokim kamatama i jeftini kreditni sustav u kojem možete zaraditi kamate na svojim vrijednosnim papirima ili posuditi USD zaključavanjem kripto valute kao kolaterala.

Što je BlockFi?

Imatelji kriptovaluta u novonastaloj decentraliziranoj financijskoj areni postoji više od jednog načina kako oderati mačku kada je riječ o ulaganju. Prva i najčešća od njih je jednostavno kupnja i držanje jedne ili više digitalnih sredstava kao dijela portfelja dugoročnih ulaganja.

Ali još je jedan od njih učiniti istu imovinu dostupnom kao dio šireg fonda kapitala. Za koju svrhu? Da bi se zajmoprimci mogli zaduživati ​​i osigurati kolateral / otplate prema. Druga metoda postaje sve popularnija metoda pristupa za vlasnike koji žele osigurati da im se vrijeme ne gubi prilikom držanja kripto.

A s obzirom na činjenicu da neki od njih teže ka fleksibilnosti i konkurentnim kamatnim stopama, nije iznenađenje da dobivaju na snazi. Jedan od najpopularnijih među njima uključuje BlockFi, koji je svoje podrijetlo želio ponuditi dublju razinu sofisticiranosti financijskih proizvoda i usluga za one unutar blockchain ekonomije.

“Godinama kripto ulagači nisu imali pristup osnovnim financijskim proizvodima u blockchain ekosustavu. BlockFi premošćuje ovu prazninu pružajući klijentima širom svijeta pristup kripto računima s velikim kamatama i jeftinim kreditnim proizvodima. “

Uz početnu prodajnu točku poput ove, logično je da se upuštamo u BlockFi zajmove i ponude kamata kao jednu od rastućih lista mogućnosti ulaganja za bitcoin hodlere i kripto entuzijaste.

U našem pregledu saznajte sve što trebate znati o BlockFi-u i njegovim kripto kreditima i štednim računima.

Pregled računa kamata na zajmove s potporom kripto-blokfi

blockfi-kripto-kamate-račun

Od listopada 2019. godine BlockFi tvrdi da investitori mogu zaraditi do 8,6% godišnje polaganjem novca na svoj račun za kamate BlockFi (BIA). Mjesečno zarađujete od kamata na svom bilansu Bitcoin (BTC), Ether (ETH) i Gemini Dollar (GUSD).

Novac također možete posuditi putem BlockFi-a. Jednostavno zaključajte kripto (BTC, ETH ili LTC) u platformu, pristupite 50% vrijednosti te kripto, a zatim platite kamate od 4,5%. Novac možete posuditi za bilo što, od domova do automobila i tvrtki.

blockfi-kripto-podržani-zajmovi

Kriptovaluta postaje zrelija i uobičajena. Počinjemo vidjeti pojavu moderne bankarske infrastrukture unutar kripto prostora. Prije nekoliko godina regulirani račun za kripto štednju izgledao bi ludo. Danas je to samo još jedan način za ulagače da maksimiziraju svoje kripto vlasništvo.

Danas BlockFi tvrdi da je prvi i jedini kripto račun na svijetu koji zarađuje kamate i nudi složene kamate. Tvrtka ima sjedište u New Yorku, ali zadržava poslovnu adresu u Jersey Cityju u državi New Jersey. BlockFi je pokrenut u kolovozu 2017. godine.

Osnovan još 2017. godine, BlockFi je započeo s motivacijom pružanja više financijskih usluga i slučajeva stvarne upotrebe za svijet kriptovaluta. Osnovao ga je Zac Prince, tvrtka se pokazala kao uspješna perspektiva za kupce i investitore u tako kratkom roku.

Na primjer, u kolovozu 2019., tvrtka je uspjela osigurati prikupljanje sredstava iz serije A zahvaljujući tvrtki Valar Ventures od preko 18,3 milijuna dolara i osoblju od samo 40 ljudi u to vrijeme. Ovaj krug financiranja također je obuhvaćao veliku količinu potpore od naknadnih ulagača i podržavatelja, uključujući sljedeće:

“Winklevoss Capital, Galaxy Digital, ConsenSys Ventures, Akuna Capital, Avon Ventures, Susquehanna, CMT Digital, Morgan Creek i PJC” prema BlockFi timu.

Iz ovog opsežnog popisa investitora prilično je jasno da su oduševljeni izgledima koje BlockFi općenito donosi. Prema web mjestu, ova vizija dolazi s velikim brojem slučajeva korištenja i uvijek zelenim sadržajem za nove i postojeće investitore.

Budući da je to brz pogled unatrag, gdje je sada BlockFi? Trenutno nudi rješenja za korisnike koja uključuju račune za kripto kamate i zajmove s kripto jamstvom, u koja ćemo se detaljnije pozabaviti.

Značajke BlockFi

BlockFi korisnički vodič

Ključne značajke BlockFi-a uključuju sve sljedeće:

Kripto računi s velikim kamatama: Zaradite kamate na svojim BTC, ETH i GUSD. Samo položite sredstva u BlockFi, a zatim zaradite kamatu od 8% godišnje, složeno mjesečno.

Povoljni kreditni proizvodi: Posudite novac putem BlockFi-a po stopi od 4,5%. Zaključavate sredstva u platformu, a zatim dobivate zajam u iznosu do 50% od vrijednosti te kriptografije.

Podržava tri kriptovalute: BlockFi podržava bitcoin (BTC), Ether (ETH) i Gemini Dollar (GUSD) depozite (za štedne račune) i BTC, ETH ili LTC kolateral za zajmove.

Izbjegavajte da vas se oporezuje na kripto dobicima: Ako danas prodate kripto, tada možete odmah pristupiti gotovini. Međutim, ovdje postoje i porezne implikacije. Na primjer, morate platiti porez na kapitalnu dobit, jer IRS kriptovalutu tretira kao vlasništvo. BlockFi ističe svoje porezne olakšice kao jedan od razloga za zaključavanje sredstava na platformi.

Fleksibilni planovi otplate: BlockFi-ovi planovi otplate fleksibilni su i mogu se prilagoditi jedinstvenim potrebama kupaca. Nakon što na svoj bankovni račun primite američke dolare, dužni ste mjesečno plaćati kamate na zajam prije nego što upotrijebite konačnu otplatu kako biste vratili puni iznos zajma pomoću BTC ili ETH.

Jednostavan kalkulator zajma: BlockFi ima kalkulator zajma koji olakšava uvid u količinu kolaterala koja vam treba za željenu količinu kriptovalute.

Brzi postupak prijave: BlockFi ima brz i jednostavan postupak prijave. Korisnici mogu odrediti željene uvjete zajma i predati zahtjev. BlockFi većini korisnika odgovori u roku od nekoliko sati. BlockFi će provjeriti ispunjavate li njihove kvalifikacijske kriterije.

Nema provjere kreditne sposobnosti: BlockFi ne koristi vašu kreditnu ocjenu za izračunavanje uvjeta posudbe. Zapravo, BlockFi čak ni ne provodi tvrdu ili blagu provjeru kreditne sposobnosti, što znači da podizanje kredita kod BlockFi-a neće na bilo koji način utjecati na vašu kreditnu ocjenu.

Nema minimalnih depozita ili naknada: BlockFi je u početku lansiran s minimalnim depozitima od 0,5 BTC, 25 ETH ili 2500 USD. U rujnu 2019. tvrtka je odustala od ovih zahtjeva i više ne naplaćuje naknade.

Nema kazni za prijevremeno povlačenje: BlockFi račun za kamate (BIA) nudi do jedno besplatno podizanje mjesečno. Ne postoje kazne za prijevremeno povlačenje.

Štedni računi dostupni širom svijeta: Štedni računi BlockFi-a dostupni su investitorima širom svijeta stariji od 18 godina. Štedni računi nisu dostupni nikome u Europskoj uniji ili državama New York, Connecticut i Washington, niti su dostupni stanovnicima zemalja koje sankcionira Ujedinjene države.

Samo plati kamate: BlockFi zahtijeva samo plaćanje kamata na zajam. Zatim glavnicu otplaćujete na kraju zajma.

Refinanciranje ili kraj zajma nakon razdoblja: Nakon 12 mjeseci možete refinancirati zajam po trenutnim cijenama ili otplatiti glavnicu i završiti zajam.

Posudite novac za bilo što: BlockFi vam omogućuje posudbu novca za bilo što, od automobila do kreditnih kartica do domova. Tradicionalni zajmodavac može analizirati vašu kreditnu ocjenu i poslovni plan. Međutim, BlockFi vam omogućuje posudbu novca za sve što želite. Sve dok imate kolateral, možete posuditi do 50% vrijednosti svog kripto-fonda.

Nije predmet FDIC ili SIPC zaštite: Kad je vaš novac u tradicionalnoj američkoj banci, taj novac štiti Savezna korporacija za osiguranje depozita. Ako banka izgubi taj novac ili bankrotira, FDIC će vam nadoknaditi iznos do određenog limita. BlockFi nema iste zaštite.

Kako funkcionira BlockFi?

BlockFi trenutno plaća kamate od oko 8% do 9% godišnje, složene mjesečno. Kako tvrtka dodjeljuje ovakve kamatne stope?

BlockFi dodjeljuje zajmove s kripto-podrškom svima koji su spremni zaključati kripto. Zajmovi se dodjeljuju uz početni maksimum od 50%. To znači da ako zaključate 1 BTC na platformi po trenutnoj cijeni od 8 000 USD po BTC-u, možete dobiti maksimalni zajam od 4 000 USD.

Kamatne stope počinju s 4,5%. Kredit traje 12 mjeseci. Postoji mogućnost plaćanja unaprijed ili refinanciranja kredita na kraju vašeg mandata.

Zajam s kripto osiguranjem možete koristiti za bilo što – na primjer, za plaćanje stanja na kreditnoj kartici ili za kupnju kuće. BlockFi također tvrdi da su tvrtke koristile svoje usluge kreditiranja za financiranje i proširenje plaća. Osim toga, postoje određene porezne olakšice za posuđivanje od vaše kripto imovine umjesto prodaje.

Neke od oglašavanih namjena za BlockFi prema službenoj web stranici uključuju:

  • Zaradite složene kamate na svojim BTC i ETH udjelima
  • Koristite bitcoin za kupnju kuće podižući zajam kod kuće kod BlockFi-a
  • Kupite automobil s kripto-kreditima tako što ćete podići auto zajam kod BlockFi-a
  • Diverzificirajte svoj investicijski portfelj zajmom
  • Platite dug s kreditne kartice kripto
  • Financirajte širenje poslovanja ili obračun plaća koristeći kripto

Pravno gledano, BlockFi je klasificiran kao osigurani nebankarski zajmodavac koji nudi zajmove u američkim dolarima potpomognute kripto imovinom. Organizacija djeluje prema članku 9. Jedinstvenog trgovačkog zakona (UCC), a BlockFi podnosi Izvještaje o financiranju UCC-1 sa svakom od država zajmoprimaca (tvrtka trenutno posluje u oko 35 američkih država).

blockfi-poslovni-slučajevi-korištenja zajma

Sva sredstva drže Gemini, licencirana razmjena kriptovaluta i registrirani skrbnik sa sjedištem u New Yorku. Zajmovi se izdaju na bankovne račune klijenata u američkim dolarima. BlockFi se također udružio s nezavisnim servisom kredita Scratch za upravljanje ugovorima o zajmu i otplatama.

Što se događa ako kupac zadane uplate? Što će se dogoditi ako kripto cijene strmoglavo padnu? U ovoj situaciji BlockFi može preuzeti posjed ekvivalentne količine kriptovalute potrebne za isplatu ostatka kredita. Zapamtite: zajmoprimci moraju zaključati dvostruko više kripto podataka od željenog iznosa zajma.

blockfi-zajmovi poduprti kriptovalutom

Kao što je spomenuto, postoje dvije posebne usluge koje tim BlockFi pruža svojim korisnicima – BlockFi račun s kamatama i zajmovi s kripto-podrškom. Za početak, krenimo s BlockFi kripto zajmovima, a zatim ćemo pogledati kamate, koliko je lako započeti i kako se oni natječu protiv nekih suvremenih usluga.

Kako podići zajam uz BlockFi

Podizanje kredita kod BlockFi-a jednostavno je. Prvo, morate ispuniti tri osnovna zahtjeva:

  • Minimalno 15.000 USD u kripto imovini
  • Nema založnog prava na imovini (uključujući založno pravo)
  • Nema bankrota

Nakon što potvrdite ove zahtjeve, možete nastaviti s ostatkom zahtjeva za kredit za BlockFi:

Korak 1) Posjetite BlockFi.com i otvorite račun na https://app.blockfi.com/signup

blockfi-create-account

Korak 2) Kliknite karticu Zajam

Korak 3) Kliknite Primijeni i dovršite provjeru KYC / AML davanjem svojih osobnih podataka, podataka o socijalnom osiguranju i financijske povijesti

Korak 4) Pregledajte zajam i potpišite ugovor o zajmu

Korak 5) Prenesite kolateral u BlockFi-ov sigurni novčanik za pohranu

Korak 6) Pričekajte nekoliko sati da BlockFi potvrdi vaš zahtjev

Korak 7) Primite zajam istog dana u američkim dolarima bankovnom doznakom na svoj bankovni račun (ili putem stablecoina na adresu novčanika po vašem izboru)

Korak 8) Počnite vršiti plaćanja samo s kamatama koristeći USD, BTC, ETH ili LTC

Korak 9) Isplatite glavnicu jednom uplatom na kraju roka ili refinancirajte po trenutnim stopama

blockfi-kamate-račun-pogodnosti

Za one koji žele osigurati zajam korištenjem namjenskog računa BlockFi-ja, prolazit ćemo kroz vrstu uvjeta, dostupne valute kao uloge za osiguranje i vrste omjera zajma i vrijednosti.

Za početak, vrsta fleksibilnosti koju korisnici imaju otprilike je na istoj razini kao što vidimo iz računa temeljenih na kamatama. Suprotno tome, korisnici mogu položiti kolateral od Ethereuma, Bitcoina i Litecoina koji, iako je restriktivan, omogućuje da se neke od popularnijih kriptoza pruže kao sredstvo zaduživanja protiv njihove vrijednosti.

Međutim, ti isti zajmovi nisu za prosječnog vlasnika kriptografije. Razlog tome je što su omjeri zajma i vrijednosti relativno fiksni na 50%. Kao rezultat toga, korisnici će trebati iznijeti prilično veliku količinu kriptopisa kako bi osigurali taj zajam.

Na primjer, ako želite podići zajam u iznosu od 10.000 američkih dolara i koristiti Litecoin, Ethereum ili Bitcoin, svaki bi imao 50% LTV, što znači da biste trebali osigurati 2,5 BTC, 115,05 ETH ili 372,72 LTC.

Iako ih ovo čini malo manje dostupnima za prosječnu osobu, ti isti računi za kripto zajmove mogu se koristiti za bilo što, od pokretanja posla, otplate duga, osiguranja hipoteke itd..

Slično kao što je otvaranje računa s kamatama, jednostavno je postaviti zahtjev za kredit, sve što trebate je izračunati što biste točno htjeli posuditi, navesti na koju adresu namjeravate platiti kripto osiguranje, unijeti svoje bankovne podatke, potpisati dokumenta i čekaju potvrdu, što može potrajati nekoliko dana.

Iako je sučelje prilično jednostavno proći kroz njega, problem koji ćete pronaći jest taj da uvjet otplate zajma nije lako vidljiv korisniku, što može biti sporna točka ako želite znati takve stvari unaprijed.

Za one koji su zainteresirani za pogledati pravnu stranu koja stoji iza ovih vrsta zajmova, možete pogledati jedan od nacrta dokumenata o zajmu od BlockFi ovdje.

Svakako pogledajte web stranicu BlockFi i asortiman proizvoda ovdje.

Kako se prijaviti za BlockFi kamatni račun (BIA)

Kamatni račun BlockFi dostupan je svima starijima od 18 godina koji žive u većini dijelova svijeta. Ne možete se prijaviti za BIA ako živite u New Yorku, Connecticutu ili Washingtonu ili ako živite u Europskoj uniji. Također se ne možete prijaviti ako prebivate u državi koju sankcioniraju Sjedinjene Države ili ste na bilo kojem popisu za nadzor. Nakon što potvrdite da ispunjavate ove uvjete, možete nastaviti s postupkom registracije:

Korak 1) Otvorite račun na https://app.blockfi.com/signup

blockfi-create-account

Korak 2) Kliknite karticu Depozit

Korak 3) Dovršite postupak prijave i provjerite KYC / AML podatke

Korak 4) Prenesite BTC, ETH ili GUSD u sigurni novčanik za pohranu tvrtke BlockFi

Korak 5) Primajte mjesečne isplate kamata na svoj saldo

Tim sažima ono što njegov račun za kamate iznosi za korisnike na web mjestu:

„Račun za kamate BlockFi (BIA) omogućuje vam zaradu složenih kamata na svoje Bitcoin, Ether i GUSD. Jednostavno pohranite svoju kripto na BlockFi i zaradite kamate koje se isplaćuju u Bitcoinu, Eteru i Blizancima dolar svakog mjeseca. “

Slično kao i drugi računi vani, korisnici mogu odlučiti položiti svoje odabrane kriptovalute kako bi otključali godišnje složene kamate za onoliko koliko polože na račun.

S ovakvim računom procijenit ćemo ga u nekoliko područja: raznolikost kriptoza koje možete deponirati, njihove složene kamatne stope i koliko je lako uspostaviti račun, uključujući fleksibilnost premještanja imovine u i izvan nje računa.

Na prvoj prepreci, BlockFi ne pruža toliko raznolikosti za vrste digitalnih sredstava koja korisnici mogu uložiti.

Prema web mjestu, dostupne su samo tri imovine – to su GUSD, Bitcoin i Ethereum.

Iako ovo pojednostavljuje stvari ako ste svemir tek pridošli. Za one koji već imaju pošten udio glavnih kripto i altcoina, potonji će se naći u mogućnosti da kapitaliziraju samo postotak svojih posjeda. blockfi-bitcoin-depozit

Dobra strana relativno restriktivnosti je ta što korisnicima pruža prilično jasno sučelje za jednostavno navigaciju.

Omogućavajući im da vide što točno imaju na računu, koliki su im interesi i kakve su se transakcije dogodile.

Uz ovo čisto sučelje, čitav postupak povlačenja i polaganja na ovim računima je relativno brz.

blockfi-povuci-bitcoin

Korisnici trebaju samo kliknuti na depozit, kopirati adresu novčanika i poslati iznos koji će dodati na svoj tekući račun.

U međuvremenu, da biste podigli novac, samo odaberite iznos koji želite izvaditi, dodajte adresu novčanika i gotovi ste.

Ova jednostavnost podizanja i pologa nešto je što ima posebnu prednost u usporedbi s ostalim računima na temelju kamata.

Neki od njih postavljaju neke mjesečne obveze zbog boljih kamatnih stopa koje, iako dobre za ostvarivanje dodatnih prihoda, oduzimaju određenu autonomiju.

Kakva je fleksibilnost i jednostavnost korištenja za korisnike, u usporedbi s ostalim uslugama vani u smislu kamatnih stopa? Prilično dobro u usporedbi.

BlockFi svojim korisnicima pruža fiksne godišnje kamatne stope na sve tri imovine, a Bitcoin pruža jednu od najboljih dostupnih stopa (6,3% za razliku od Celzija – trenutno 5,06% – i Crypto.com – 4%), zajedno s GUSD-om, koji iznosi 8,6% u usporedbi s trenutno opadajućom razinom na prethodno spomenutom Celzijusu, dok su posljednje stope Stablecoina padale u posljednja 2 mjeseca.

Isto se odnosi na Ethereum, koji ostaje fiksiran za korisnike BlockFi-a na 4,1%, dok je Celzijus na 3,5%, a Crypto.com na 3%.

Jedna od stvari koje treba imati na umu jest činjenica da ove druge platforme zahtijevaju od korisnika da drže određeni broj jedinstvenih tokena / ih platformi kako bi otključali bolje kamatne stope.

Iako ovo pruža neke neto koristi za korisnike, dodaje cijelu dodatnu razinu zahtjeva od korisnika, posebno za platformu poput Crypto.com, koja zahtijeva ulaganje veće od 1500 USD kako bi se te pogodnosti otključale.

Uzimajući u obzir činjenicu da neki korisnici nisu glavni nositelji do te mjere da ulaganje u komunalne tokene specifične za aplikaciju ne bi bio lak zadatak, BlockFi od početka pruža te kamate glavna je prednost.

O tvrtki BlockFi Crypto

BlockFi vodi Zac Prince (izvršni direktor i osnivač). Prije pokretanja BlockFi-a, Prince je bio dio dvije uspješne akvizicije, uključujući Admeld (kupio ga je Google) i Sociomantic (kupio DunnHumby). Što se tiče bankarskog iskustva, Prince je vodio timove za razvoj poslovanja u Orchard Platform, posredniku i RIA-i u sektoru internetskog kreditiranja i Zibby, internetskom potrošačkom zajmodavcu.

blockfi-tvrtka-vodstvo-tim

Ostali navedeni članovi BlockFi tima uključuju Flori Marquez (suosnivač i potpredsjednik rasta), Rene van Kesteren (glavni direktor za rizike) i Mahesh Paolini-Subramanya (CTO).

Sjedište BlockFi-a je u Jersey Cityju u državi New Jersey. Možete pogledati adresu i podatke za kontakt za tvrtku ovdje.

Od pokretanja u kolovozu 2017., BlockFi je prikupio preko 60 milijuna dolara financiranja kroz četiri kruga ulaganja. Posljednji krug dogodio se u prosincu 2018. Ulaganja su stigla iz značajnih imena poput ConsenSys Ventures, Kenetic Capital, SoFi, Galaxy Digital (voditelj Mike Novogratz) i Morgan Creek Capital (voditelj Anthony Pompliano).

Iako je zanimljiva vrsta sažetka / prodaje za korisnike što brže i jednostavnije postavljanje, vodstvo tvrtke usredotočilo se na pristupačnost za nove i postojeće ulagače u kripto prostor kako bi lako započeli s tvrtkom i postavljanjem bilo jedan od dva računa koja nude.

Što je BlockFi-jev kripto specijalitet?

blockfi-pregled-vodič

Kao što vidite, prilično je jednostavno postaviti novi BlockFi korisnički račun, kao što bismo očekivali od tvrtke koja daje veću vrijednost informiranju svojih korisnika blockchaina i proizvoda na njemu.

Kao što ćete primijetiti na nekim ovdje snimkama zaslona, ​​postupak je relativno pojednostavljen; s korisnicima koji trebaju pružiti samo neke osnovne informacije.

Ove informacije uključuju; imena i prezimena, adresa e-pošte, nakon čega slijedi kôd za potvrdu koji se šalje na vašu e-poštu kako bi se učinkovito postavilo vaš račun.

Na ovoj ćete sljedećoj stranici potražiti 6-znamenkasti aktivacijski kod za svoj novi račun u svojoj e-pošti. Nakon što ovo ukucate, moći ćete unijeti svoj potpuno novi račun.

Ono što ćete primijetiti je činjenica da su sve opcije neprozirne i / ili sive.

To znači da vam još nisu dostupni. Slično kao i neki od ostalih proizvoda u toj istoj vezi, morat ćete proslijediti neke KYC protokole kako biste zapravo otvorili račune na temelju kamata ili kredita..

Preokret za neke provjere KYC-a može biti prelomni, ali BlockFi, čini se, ne pada u tu zamku, srećom. Iako se ponekad čekaju dani kako bi se potvrdile vaše informacije i dokazi o adresi. BlockFi je, barem iz osobnog iskustva, bio dobar za pola sata.

Jedna od neto prednosti BlockFi-a je njihov sadržaj, koji je aktivan blog unutar web stranice koji ga izdvaja od nekih drugih platformi i usluga u istom sektoru.

Zašto je to točno tako? Jednostavno: ako ste stranac koji ulaže u jedan od ovih računa s kamatama, ulaže u kriptovalute i ulaže općenito, posjedovanje biblioteke članaka koji prelaze neke važne čimbenike koje treba razmotriti u ulaganju može stvarno promijeniti.

Pa što ovaj blog zapravo nudi svojim korisnicima? Trenutno se izvodi od početka 2018. godine i zapravo se sastoji od (kao što smo ranije spomenuli) zimzelenog sadržaja o velikim temama za investitore.

Jedan od prvih članaka koje je tvrtka objavila obuhvaća sveobuhvatan članak o poreznom zakonu povezanom s kriptovalutom, na primjer, zajedno s drugima na temu strukturiranja zajmova i ulaganja, uključujući raščlambu onoga što treba uzeti u obzir pri radu s porezom na kapitalnu dobit.

Sada zvuči kao doista neobična digresija, ako se samo toliko zavučete na blog tvrtke, ali ako ste potpuno novi u ovom polju, ako postoje dvije stvari koje su vam vezane zbog znanja iz industrije, kao prvo, a drugo je strpljenje. Kao rezultat toga, svaka tvrtka koja zapravo pomaže u obrazovanju novih i postojećih korisnika dobrodošao je dodatak.

Ako niste imali priliku provjeriti ovaj dio web stranice i osjetite potrebu za dodatnim uvidom u porezni zakon i druge elemente za koje smatrate da biste trebali znati za kripto ulaganje. Obavezno pogledajte cijeli blog u pravu ovdje.

Završna riječ

BlockFi je jedinstveni član kripto prostora. Kombinira modernu bankarsku infrastrukturu s kripto, pružajući nam platformu za štednju i zajmove za sve vrste financijskih potreba. Novac možete posuditi po fleksibilnim uvjetima putem BlockFi-a. Ili možete uštedjeti novac koristeći atraktivne kamatne stope na platformi.

BlockFi nije samo neki slučajni startup: tvrtka je primila preko 60 milijuna dolara financiranja kroz četiri investicijska kruga od nekih od najvećih ulagača u kripto prostor. BlockFi se također udružio s Gemini za kripto skrbništvo.

Iz svih ovih razloga, BlockFi je jedan od najlakših i najpristupačnijih načina za maksimiziranje vrijednosti vaših kripto-posjeda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner