Ulaganje u Yearn.finance (YFI) – sve što trebate znati

DeFi sljedeće generacije platforma Yearn.finance (YFI) i dalje stvara valove u cijelom sektoru. Ovaj decentralizirani ekosustav izgrađen je kako bi eliminirao najnužnija pitanja s kojima se suočava tržište. Danas je Yearn Finance na glasu po tome što korisnicima pruža najveći godišnji postotak prinosa (APY) na deponirane kriptovalute u industriji..

Koje probleme rješava žudnja za financiranjem (YFI)?

Yearn Finance kombinira različite tehnologije za borbu protiv centralizacije unutar sektora. Sve u vezi s Yearn Finance odražava snažnu predanost decentralizaciji. Na primjer, tvrtka nikada nije ugostila početnu ponudu novčića. Uz to, nikada nije postojala pre-miniranje YFI tokena. Ti su čimbenici stekli reputaciju Yearn Financea kao jednog od najcentraliziranijih projekata u kriptovalutama.

Nema tvari

Trenutno stanje u sektoru DeFi je nestabilno i špekulativno. Investitori kupuju ove tokene s nadom da će ih kasnije moći preprodati za veću vrijednost. Ova ovisnost o arbitražnom trgovanju dovodi u opasnost cijelo tržište.

Čeznite.financiranje

Yearn.finance – Twitter

Špekulativni investitori poznati su po pitanju prodaje svoje imovine. Ti zaposleni potiču više investitora da prodaju svoju imovinu kako bi izbjegli gubitke. Te akcije mogu dovesti do odbjeglih rasprodaja koje se dogode u nekoliko minuta i odbacivanja milijuna tržišne kapitalizacije od projekta.

Niski povrati

DeFi investitori također imaju udarac u pogledu svojih stopa povrata. U prošlosti su platforme DeFi uspjele osigurati zdrave naknade smanjenjem stopa koje plaćaju investitorima. Ovi niski povrati samo štete industriji jer stvaraju umjetnu prepreku za usvajanje.

DeFi je kompliciran

DeFi je još uvijek u povojima. Kao takav, još uvijek postoji velika zabuna oko onoga što ovaj novi sektor obuhvaća, glavnih funkcionalnosti, standarda i ukupne dobiti. Novom ulagaču, posebno nekome tko nije upoznat s blockchain ulaganjima, ovi čimbenici mogu predstavljati prepreku.

Prednosti Yearn.finance (YFI)

Yearn Finance promijenio je igru ​​kroz svoj jedinstveni set alata koji koristi zaštićene protokole kako bi povećao prinose investitora. Korisnici Yearn-a uživaju u pojednostavljenom pristupu DeFi-u. Platforma pruža neusporedivu sigurnost i kod otvorenog koda koji je provjerila zajednica.

Kako djeluje Yearn.finance (YFI)

Yearn Finance mreža je otvorenog koda koja automatski premješta korisnička sredstva između protokola zajma DeFi na temelju ROI-ja njihovog ulaganja. Platforma će prebaciti vaše posjede između uglednih platformi za uzgoj prinosa poput Spoj, Aave i Dydx da maksimiziraju APY. Ovaj pojednostavljeni protokol kontinuirano nadgleda tržišne lidere kako bi osigurao da vaši fondovi ostanu u najplaćenijim bazenima. Značajno, čeznite. Financije trenutno podržavaju DAI, USDC, USDT, TUSD i sUSD

Kada korisnik položi stablecoin u Yearn.finance, mreža pretvara novčić u ekvivalentnu količinu ytokena. Ytokeni se u mreži nazivaju i “žetoni optimizirani za prinos”. Upravo ta sredstva Yearn.finance automatski prebacuje između bazena Compound, Aave i DyDx s najvećim prinosom.

Za njihov trud i održavanje mreže, Yearn.finance uzima malu naknadu. Ova naknada se uplaćuje u fond Yearn.finance. Važno je da je ovaj bazen dostupan samo vlasnicima YFI tokena.

Značajke čeznuti

Yearn.finance nije slučajno postao vodeći u industriji. Platforma uvodi mnoštvo funkcionalnosti koje su pomogle u postavljanju tempa za DeFi revoluciju. Evo nekih trenutnih i očekivanih značajki koje čine Yearn Finance titanom u tom sektoru.

ytrade.financiranje

Ova značajka omogućuje korisnicima dugačke ili kratke kovanice s polugom od 1000x. Skraćivanje kripto valuta trgovcima je već dugo bio san. Yearn ovaj san ostvaruje putem ovog protokola sljedeće razine.

yliquidate.financiranje

Značajka yliquidate.finance uvodi brze zajmove u Aaveu. Svrha ovih zajmova je po potrebi ubrzati i efikasno likvidirati sredstva.

yswap.razmjena

Značajka yswap.exchange još je jedna kritična komponenta ekosustava Yearn Finance. Ova značajka djeluje kao jedan izvor iz kojeg korisnici mogu ručno položiti sredstva na različite protokole DeFi i između njih.

iborrow.financiranje

Yearn također nudi iborrow.fiance. Ova značajka označava dug u drugim protokolima uz pomoć Aavea. Jednom kada se tokenizira, ovaj se dug može koristiti u dodatnim protokolima DeFi. Na taj način, Yearn otvara nove tokove likvidnosti za ovu industriju.

YFI žeton

YFI token glavni je upravljački token mreže Yearn Finance. Ovaj ERC-20 token služi u mnoge svrhe unutar sustava. Prvenstveno se koristi za upravljanje protokolima unutar ekosustava. Svakako, postoji maksimalna ponuda od 30 000 YFI tokena. Budući da niti jedan od ovih tokena nije unaprijed postavljen, jedini način da se trguje na burzama da bi se dobio YFI jest pružanje likvidnosti jednoj od platformi Yearn Finance.

Yearn.finance proizvodi

Yearn.finance proizvodi

Upravljanje

Yearn Finance upravlja se zajednicom putem glasačkog sustava. Kao i većina DeFi platformi, što više upravljačkih tokena imate, to ćete više imati utjecaja u procesu donošenja odluka. Značajno je da se prijedlozi za ekosustav Yearn.finance mogu podnijeti samo ako se složi 33% vlasnika YFI tokena.

Podrijetlo godišnjeg financiranja (YFI)

Yearn.finance zamisao je poznatog kriptografskog programera Andre Cronje. Putovanje kroz financijsku godinu započelo je kad je Cronje počeo usko surađivati ​​s njim Krivulje financija i Aave za stvaranje protokola iEar. Od početka Yearna, Cronje je pokazivao puno povjerenje u svoju platformu. Istaknuto je da je prvi stavio sredstva u Yearnove bazene.

Kako kupiti Yearn.finance (YFI)

Postoje tri načina za zaradu YFI tokena. Te različite metode uključuju upotrebu različitih bazena. Slično kao i PoS blockchain mreža, u Yearn-u korisnici zaključavaju svoje tokene u pametnim ugovorima i dobivaju nagrade za svoj trud. Također možete uzeti ove nagrade i zamijeniti ih za upravljanje razvojem Yearn.financea.

YFI možete zaraditi i polaganjem yCRV-a u yGov bazen. Ova je strategija jednostavna i brza. Napredniji korisnici mogu zaraditi YFI polaganjem 98% -2% mješavine DAI i YFI u Protokol bilansa u zamjenu za BAL (Balancer protocol) tokene. Zatim se ti BAL tokeni polažu u yGov u zamjenu za YFI. I na kraju, korisnici mogu zaraditi YFI polaganjem mješavine YFI i yCRV u Balancer u zamjenu za BPT (Balancer pool) tokene koji se potom polažu u yGov i prikupljaju YFI tokene.

Do sada je najjednostavniji način jednostavno kupiti YFI na burzi kao što je Binance.

Ulaganje u Yearn.finance (YFI) - sve što trebate znati Ulaganje u Yearn.finance (YFI) - sve što trebate znati Ulaganje u Yearn.finance (YFI) - sve što trebate znati
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni trgovci

Najbolje za

USA Traders

Najbolje za

Jednostavnost korištenja

Naknade za trgovanje

0,10%

Naknade za trgovanje

0,16%

Naknade za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povrata novca

Šifra popusta: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Yearn.finance (YFI) – lider u industriji u sektoru DeFi

Yearn.finance podigao je ljestvicu u pogledu povrata i značajki na tržištu DeFi-a. Nije iznenađenje kad vidimo da ova platforma nastavlja stjecati popularnost. Možete očekivati ​​da će više korisnika usvojiti ovu jedinstvenu platformu jer njene prednosti postaju općepoznate u industriji. Za sada Yearn.finance nudi značajke i pogodnosti koje nema nigdje drugdje na tržištu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner