Ulaganje u Theta – sve što trebate znati

Što je Theta Blockchain?

Theta blockchain je namjenski napravljen decentralizirana mreža za isporuku video zapisa i kriptovaluta. Ova inovativna platforma nudi i tehnička i ekonomska rješenja problema s kojima se suočava sektor streaminga. Kao takav, Theta blockchain osmišljen je kako bi potaknuo dijeljenje propusnosti širom mreže. Točnije, korisnici dobivaju priliku da doprinesu svojoj prekomjernoj širini pojasa i računalnim resursima u zamjenu za token nagrade.

Theta-ini programeri pokušavaju se boriti protiv različitih izazova s ​​kojima se industrija video streaminga danas suočava putem inovativnog novog blockchaina. Konkretno, izgled platforme eliminira uska grla tradicionalnih cjevovoda za dostavu sadržaja. Ovaj je problem poznat kao problem „posljednje milje“ od strane profesionalaca. Glavna je briga za platforme za visoku brzinu prijenosa od 4 k, 8 k i platforme za streaming sljedeće generacije.

Blagodati Theta Blockchaina

Theta korisnici uživaju pristup globalnoj infrastrukturi za video sadržaje i dostavu podataka. Ovaj projekt otvorenog koda nudi esport, glazbu, TV / filmove, obrazovanje, konferencije u poduzeću, peer-to-peer streaming i još mnogo toga. Uz to, decentralizirana priroda platforme osigurava da Theta pokreću korisnici.

Theta početna stranica

Theta početna stranica

Interoperabilnost

Još jedna velika prednost mreže Theta je njena proširivost i interoperabilnost. Mreža podržava stvaranje vertikalnih decentraliziranih aplikacija (Dapp). Te aplikacije žive na vrhu platforme i koriste njegov moćan tehnički set alata. Značajno je da je prvi Dapp koji je lansiran na mrežu bio SLIVER.tv.

Kako djeluje Theta Blockchain?

Theta je decentralizirana mreža za isporuku videozapisa u skladu s ERC-20. Ova kategorizacija znači da korisnici Thete mogu koristiti ekosustav Ethereum kako bi pojednostavili svoje kripto iskustvo. Ethereum je najveći Dappov ekosustav na svijetu, a ERC-20 tokeni uživaju u mnoštvu novčanika, DEX-ova i igara. Theta iskorištava sigurnost i učinkovitost Ethereuma te ga kombinira s raznim zaštićenim tehnologijama kako bi poboljšao kvalitetu stream isporuke.

Theta Blockchain

Theta blockchain jedina je od danas do kraja infrastruktura za decentralizirano strujanje i isporuku video zapisa. Dizajn blockchaina dopušta maksimalnu funkcionalnost u tom pogledu. Na primjer, sustav može izvući struje iz peering predmemorijskih čvorova. Ovaj pristup omogućuje video platformama da značajno smanje troškove mreže za isporuku sadržaja (CDN).

Theta žetoni

Theta tokeni su upravljački znak Theta mreže. Korisnicima pružaju mnoštvo funkcionalnosti. Ovaj je token ono što upotrebljavate za ulog kao čvor Validator ili Guardian, za izradu blokova i sudjelovanje u upravljanju protokolom. Trenutno je u optjecaju 1.000.000.000 Theta tokena. Zanimljivo je da je ovo ujedno i ukupna količina tokena koje platforma namjerava izdati.

GORIVO

TFUEL tokeni funkcioniraju kao token uslužnog čovjeka u Theta ekosustavu. Ovi tokeni služe u više svrha unutar mreže. TFUEL tokeni prvenstveno potiču i potiču pojedinačne korisnike da dijele svoje suvišne računalne resurse i resurse propusnosti kao predmemorirajuće ili relejne čvorove za video stream..

Theta.tv

Theta.tv je glavna mrežna usluga mreže. Korisnici mogu ovdje gledati i objavljivati ​​svoje videozapise. Impresivno je da će ovaj Dapp biti uključen u buduće Samsung Galaxy telefone. Integracija će Theta softver staviti na 75 milijuna postojećih uređaja. Slijedom toga, ovaj bi potez Thetau pružio svjetsku bazu korisnika koja ide naprijed.

Konsenzusni mehanizam

Theta predstavlja novi oblik Proof-of-Stake konsenzusnog mehanizma poznat kao Multi-Level BFT. Ovaj je stil konsenzusa mnogo brži od tradicionalnih sustava Proof-of-Work. Višerazinski BFT mehanizam koristi mali skup čvorova za ubrzavanje odobrenja.

Theta - Twitter

Theta – Twitter

Konkretno, mala skupina čvorova djeluje kao „odbor za provjeru valjanosti“. Nakon što ti čvorovi daju prvo odobrenje, mnogo veća grupa, koja se sastoji od tisuća čvorova, poznata kao „Guardian Pool”, u potpunosti provjerava transakcije i dodaje ih u blockchain. Ovaj mehanizam pruža Theti veliku propusnost transakcija.

Mikroplatišni fond orijentiran na resurse

Theta također uvodi resursno orijentirani bazen mikroplaćanja za pojednostavljivanje mrežnog procesa. Ovaj protokol stvara izvanmrežni fond mikroplatišta koji bilo koji drugi korisnik može odustati od korištenja izvanlančnih transakcija.

Povijest Theta Blockchaina

Theta je na tržište ušla 2018. godine nakon prodaje privatnih tokena od 20 milijuna dolara, održane godinu dana prije. Tvrtka sa sjedištem u San Franciscu koja stoji iza ovog projekta je Theta Labs. Izvorno, Theta programeri odlučili su hostirati platformu na Ethereumu. Od tada je tvrtka nastavila s izradom nativnog blockchaina.

Theta je vidio sve veći interes investitora. Suosnivač i izvršni direktor platforme, Mitch Liu dobro je poznat u industriji kao pionirska snaga. Uz to, Theta je uspio osigurati neke velike savjetnike. Među tim savjetnicima su suosnivač YouTubea, Steve Chen i Justin Kan, suosnivač platforme za gaming streaming Twitch. U studenom 2018. Tencent Games najavio je suradnju sa SLIVER.tv kako bi se Theta nagrade donijele igračima Ring of Elysium.

Kako kupiti Theta

Theta je trenutno dostupna na mnogim popularnim burzama. Binance, najbolja svjetska burza u smislu tržišne kapitalizacije, nudi korisnicima jednostavan pristup Theti. Da biste koristili Binance, morat ćete se registrirati za razmjenu. Dostupne su Dapp verzije za stolne i mobilne uređaje koje odgovaraju vašim potrebama.

Postupak prijave za Binance je jednostavan. Početni dio traje samo sekunde. Međutim, može vam trebati nekoliko dana da ispunite svoju KYC / AML usklađenost jer zahtijeva da predate osobni dokument s fotografijom i čekate odobrenje. Nakon što je vaš račun aktivan, morate financirati novčanik.

Za financiranje vašeg novčanika potrebno je na njega učitati fiat valutu, a zatim ta sredstva pretvoriti u kriptovalutu ili izravno učitati Bitcoin ili Ethereum. Potonja opcija omogućuje vam trenutno započinjanje trgovanja. Ako učitate fiat valutu, morat ćete je pretvoriti u Bitcoin ili Ethereum jer su to dva Theta trgovinska para koja se trenutno nude.

Ulaganje u Theta - sve što trebate znati Ulaganje u Theta - sve što trebate znati Ulaganje u Theta - sve što trebate znati
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni trgovci

Najbolje za

USA Traders

Najbolje za

Jednostavnost korištenja

Naknade za trgovanje

0,10%

Naknade za trgovanje

0,16%

Naknade za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povrata novca

Šifra popusta: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Kako čuvati Theta

Korisnici dobivaju veliku fleksibilnost u pogledu načina pohrane Theta. Novčić je ERC-20 žeton, tako da možete birati između velikog broja opcija sukladnih ERC-u. Jedan od najpopularnijih novčanika koji se koristi za pohranu Thete je Metamask. Metamask je novčanik za kriptovalute i dodatak za preglednik. Novčanik je najpopularnija opcija novčanika ERC-20 zbog svoje interoperabilnosti i jednostavne instalacije i upotrebe.

Ako želite uložiti veće ulaganje u Theta ili ako planirate HODLing ove kriptografije na dulje vrijeme, hardverski novčanik je najbolja opcija. Hardverski novčanici čuvaju vašu kripto mrežu izvan mreže u “hladnom prostoru”. Ova strategija onemogućava mrežnim prijetnjama pristup vašem posjedu. The Ledger Nano S ili napredniji Knjiga Nano X oboje podržavaju Theta (THETA).

Theta Blockchain – Streaming u susret zahtjevima sutrašnjice

Čini se da Theta popunjava ključnu nišu u sektoru. Kao takav, na tržištu je sve veća potražnja za ovim tokenom. Za sada će zainteresiranim investitorima biti lako osvojiti neke Theta tokene i pomoći u daljnjem cilju ove decentralizirane platforme za streaming da pruži bolji UX za sve.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner