Ulaganje u grafikon (GRT) – sve što trebate znati

Grafikon (GRT) nastoji olakšati neometanu razmjenu podataka između blockchain-a i aplikacija. Platforma je među prvim decentraliziranim softverom za indeksiranje i ispitivanje dostupan na tržištu. Kao takav, i dalje bilježi sve veće usvajanje. Impresivno je da je mreža već pokrenula više od milijardu upita od pokretanja 2020. godine.

Grafikon nudi programerima jednostavan za korištenje, isplativ i siguran API. Ovaj mreža omogućuje decentraliziranim aplikacijama dodavanje podataka u Ethereum blockchain koristeći pametne ugovore. Grafovi API-ji koriste neke od najpopularnijih DeFi platformi na tržištu. Konkretno, AAVE, Aragon, Balancer, DAOstack, Uniswap i Synthetix koriste ovu tehnologiju za poboljšanje odziva podataka.

Koje probleme rješava graf (GRT)?

Prije 2020. trebali ste biti tehnički skloni izgraditi Dapp koji se oslanja na učinkovit pristup podacima iz blok-lanca Ethereum. Tada su programeri morali smisliti vlastitu strategiju za prikupljanje podataka i njihovu transformaciju iz različitih izvora. Prepoznavši ovu tehničku prepreku, Graph je razvio moćan set alata koji će pomoći u pokretanju inovacija i pojednostaviti ovaj nekad složeni postupak. Njihova glavna briga bila je izvršiti ovaj zadatak bez ponižavanja sigurnosti.

Grafikon (GRT) - Twitter

Grafikon (GRT) – Twitter

Nedavno širenje sektora DeFi (decentralizirano financiranje) još je jednom proširilo tržišnu poziciju Ethereuma. Ethereum je daleko najpopularniji DeFi blockchain, sa stotinama platformi koje se lansiraju od 2020. Kao takav, Graph je pozicioniran savršeno da pomogne ovom razvoju.

Prednosti Grafikona (GRT)

Mnogo je blagodati koje je Grafov pristup stekao. Značajno je da je mreža sposobna indeksirati podatke koji dolaze iz mreža Ethereum, IPFS i PoA. Na taj način Graph uklanja tehničke prepreke za postavljanje upita.

Kako radi graf (GRT)

Graph koristi kombinaciju blockchain tehnologije i naprednih protokola indeksiranja za poboljšanje upita blockchain podataka. Točnije, oslanja se na GraphQL tehnologiju koja pruža cjelovit opis podataka u svakom API-ju. Svatko može koristiti portal Graph Explorer za skeniranje podgrafa na platformi.

Podgrafovi

Podgrafovi su temeljni protokol ekosustava Graph. U ovoj mreži programeri mogu graditi i objavljivati ​​različite API-je. Ti se protokoli zatim grupiraju u otvorene API-je koji se nazivaju podgrafi. Korisnici pristup tim podacima dobivaju putem GraphQL API-ja. Trenutačno je na mreži trenutno raspoređeno 2.300+ podgrafa.

Grafik početne stranice

Grafik početne stranice

Podgraf Manifest

Svaki podgraf ima manifest podgrafa. Ovo je opis podgrafa. Informacije kao što su pametni ugovori, blockchain događaji, pa čak i postupak, pronaći ćete u mapiranju podataka događaja.

Grafički čvor

Grafički čvorovi su još jedna kritična komponenta mreže. Ti čvorovi pronalaze sve informacije koje odgovaraju na pitanja iz podgrafa. Da bi izvršio ovaj zadatak, čvor skenira cijelu blockchain bazu podataka i okuplja sve podatke relevantne za upite korisnika.

Grafikon (BRT)

BRT je glavni korisni i upravljački znak Grafikona. Ovaj ERC-20 token može se koristiti za globalni prijenos vrijednosti. Značajno je da se nagrade isplaćuju u BRT-u. Imatelji GRT-a također stječu i druga prava na mreži. Svakako, token ima maksimalnu opskrbu od 10.000.000.000 BRT kovanica.

Upravljanje

Grafičko vijeće odgovorno je za usmjeravanje budućeg razvoja Grafa. Zanimljivo je da će se mreža sljedećih mjeseci prebaciti na model decentraliziranog upravljanja. Točnije, platforma namjerava lansirati DAO. Ovaj pristup omogućit će korisnicima da glasaju o svim promjenama tehničkih parametara protokola. DAO-ovi rastu u popularnosti zbog svoje inkluzivne prirode.

Zaklada Graph

Graph Foundation želi promicati široko prihvaćanje i ubrzane inovacije mreže Graph. Grupa financira nove proizvode i mreže koristeći Graph. Zainteresirani suradnici koji žele pomoći nadograditi Grafov uspjeh mogu se prijaviti na svoj Program potpora. Zaklada dodjeljuje bespovratna sredstva i financiranje ekosustava projektima za koje se smatra da su uzbudljivi i imaju potencijal za rast. Ovo financiranje proizlazi iz 1% mrežnih naknada.

Ulog i delegatori

Korisnici GRT-a mogu uložiti svoje tokene i zaraditi pasivne nagrade. Ulagači delegiraju svoj GRT na postojeće indeksere. Zauzvrat, oni zarađuju dio nagrada koje vode ti čvorovi.

Indeksatori i kustosi

Grafikon također koristi čvorove indeksera. Kao što naziv govori, njihov je posao održavati funkciju indeksiranja platforme. Odatle kustosi identificiraju podgrafe koji sadrže relevantne informacije koje treba dodati u indeks.

Ribari

Ribari su još jedna vrsta čvora jedinstvena za Graph. Ti sudionici mreže potvrđuju točnost odgovora na upite.

Arbitri

Posljednji dio slagalice su arbitri. Cilj im je utvrditi je li Indexer zlonamjerni ili ne. Ako se utvrdi da je čvor zlonamjeran, arbitri će ga ukloniti iz mreže.

Povijest grafa (GRT)

Yaniv Tal suosnivač je i izvršni direktor tvrtke The Graph. Mreža mreže pokrenuta je u prosincu 2020. nakon tri godine beta testiranja. Ubrzo nakon pokretanja, Graph je osigurao više integracija na visokoj razini s novih DeFi platformi.

Grafikon (GRT) - CoinMarketCap

Grafikon (GRT) – CoinMarketCap

Kako kupiti grafikon (GRT)

BRT je dostupan na mnogim svjetskim berzama. Posebno, Binance, Kraken, i Poloniex ponudite ovu jedinstvenu digitalnu imovinu trgovcima. Trenutno nisu dostupni parovi za trgovanje fiat / GRT, pa ćete prvo trebati pretvoriti svoju fiat valutu u Ethereum, Bitcoin ili jedan od matičnih tokena mreže. Odatle samo trebate odabrati BRT koji želite steći i trgovina će se izvršiti za nekoliko sekundi.

Preporučujemo Binance zbog volumena i likvidnosti.

Ulaganje u grafikon (GRT) - sve što trebate znati Ulaganje u grafikon (GRT) - sve što trebate znati Ulaganje u grafikon (GRT) - sve što trebate znati
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Ocjene vrijednosnih papira.io određuje naš urednički tim. Formula za bodovanje za brokere digitalne imovine (kriptovalute) uzima u obzir desetke čimbenika, uključujući naknade i minimume računa, platforme za trgovanje, korisničku podršku, regulatorna tijela i mogućnosti ulaganja.

Najbolje za

Napredni trgovci

Najbolje za

USA Traders

Najbolje za

Jednostavnost korištenja

Naknade za trgovanje

0,10%

Naknade za trgovanje

0,16%

Naknade za trgovanje

0,125%

Promocije

10% povrata novca

Šifra popusta: EE59L0QP

Promocije

Nijedna

Promocije

Nijedna

Kako pohraniti graf (GRT)

GRT je kompatibilan s bilo kojim ERC-20 novčanikom. Metamaska ​​je besplatna opcija dostupna trgovcima i u stolnoj i u mobilnoj verziji. Dodatak za web stranicu omogućuje vam povezivanje novčanika izravno sa stranicama s omogućenim Web3 i DEX-ovima poput Uniswap-a. Ova značajka olakšava trgovanje vašim tokenima.

Ako želite uložiti veliko ulaganje u GRTor ako planirate HODLing ove kriptografije na dulja vremenska razdoblja, hardverski novčanik je najbolja opcija. Hardverski novčanici čuvaju vašu kripto mrežu izvan mreže u “hladnom prostoru”. Ova strategija onemogućava mrežnim prijetnjama pristup vašem posjedu. The Ledger Nano S ili napredniji Knjiga Nano X obje podržavaju Graf (GRT).

Grafikon (GRT) – Građevni blokovi za svijetlu decentraliziranu budućnost

Graph pruža prijeko potrebnu uslugu industriji na pragu nove probijalne godine. Mreža nastavlja pomagati u daljnjim inovacijama i razvoju decentraliziranog sektora. Možete očekivati ​​da ćete vidjeti još više DeFi platformi kako koriste ovu sigurnu i učinkovitu metodu za prikupljanje Ethereum blockchain podataka kako industrija cvjeta. Za sada bi Graph trebao nastaviti svoju ulogu kao kamena temeljca na tržištu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner