Celsius hálózat: A kriptográf felhasználói kézikönyv áttekintése

Celsius-hálózat

A Celsius Network egy kriptovaluta-kölcsönzési és bitcoin-kamatplatform, amelynek célja, hogy segítsen „visszavonni önmagát”. A több mint 49 000 aktív pénztárcával és 300 millió dollár kezelt vagyonnal rendelkező statisztikákkal büszkélkedő 2,2 milliárd dolláros hitelszervezet megérdemel egy frissített, 2019-es Celsius-áttekintést, hogy készpénzes hitelt kapjon-e, vagy elkezdjen-e kamatot keresni a kriptográfia fedezetéül.

A befektető világ decentralizálása Celsius hálózattal

A blockchain és a kriptovaluták világában az óriásnévként ismert két Celsius Network és a Bitcoin.com vadonatúj partnerséget jelentett be, amely az egyik legnagyobb egyesülés két blokklánc / kripto vállalkozás között.

Bár ez a helyzet, hacsak nem egyike azoknak az embereknek, akik odakint tartják magukat az iparban folyó lépésekkel. Az olyan név, mint a Celsius Network, nem fog túl sokat jelenteni számodra, annak ellenére, hogy feltétlenül fontolóra kell venned, hogy többet megtudj.

Ez egyike azon kevés szolgáltatásoknak, amelyek odakint indultak azzal a kifejezett vágyal, hogy a pénzügyi megoldásokat a fejükre fordítsák; szerintük olyan módon történő kiszolgálás, amely a felhasználók és a Celsius kriptográfus tulajdonosainak érdekeit szolgálja.

És ezzel bekerülünk az itt folyó vitánk lényegébe.

Pénzügy – igazságosabb és jobb – a Celsius hálózat kezdete

Noha csak néhány éve létezik – 2017-ben hozták létre -, a Celsius hálózat meg akarta tenni a kriptopénzpiac és felhasználói számára, amit a határidős és fedezeti ügylet / hitelezés korai szakasza tett a befektetők számára.

A Celsius a jelenlegi vezérigazgatója (Alex Mashinsky), a COO (S. Daniel Leon), a CMO (Keith Baumworld) és a CTO (Nuke Goldstein) által alapított Londonban alapította az Ethereumot és az ERC20 tokent, hogy létrehozza saját egyedi blokkláncát és kriptográfia.

Ez a cél? A gyakran használt határidős piaci és árrés-kereskedési megoldások kiszorítása, lehetővé téve számukra a megbízhatóbb, decentralizáltabb működést; ezáltal létrehozva egy igazságosabb rendszert, amely előnyös azok számára, akik saját valutájukat kölcsönzik a potenciális hitelfelvevőknek és befektetőknek.

A kezdeti koncepció 2017-ben történő előterjesztésével a csapat bejelentette, hogy lesz egy dedikált Celsius ICO, amely felszabadítja platformját és interkontinentális pénzügyi megoldássá válik..

Tehát mennyire volt sikeres ez az adománygyűjtés? 2018. márciusi megkötésével a Celsiusnak sikerült több mint 50 millió dollárt összegyűjteni.

A hagyományos befektetés kérdése

Donald Amstad, az Aberdeen Standard Investments befektetési társaság a LiveWire Marketsszel készített interjúja során megvitatta, milyen kihívásokkal kell szembenéznie a befektetőknek a jelenlegi pénzügyi helyzetben.

Nagyobb kontextusban az Amstad kiemeli, hogy a magasabb kamatlábak és az infláció aktívabb befektetési piacot és ennek következtében magasabb éves befektetési megtérülést eredményez. Ezt láthatja a múltkori állam-, vállalati és banki kötvényeken belül.

De a jelenlegi pénzügyi helyzet alacsonyabb kamatlábakat, alacsonyabb inflációt és ennek eredményeként: az éves hozamok szomorúvá válnak. Figyelembe véve azt a tényt, hogy ez egy olyan pénzügyi helyzet, amely az EKB, a Bank of England és az USA Federal Reserve pénzügyi politikája miatt elhúzódik, azt jelenti, hogy a befektetők nem számíthatnak hamarosan lenyűgöző hozamra.

Ezt a Celsius-csapat 2017-ben alapította megalapításával. Az egyik közepes posztja szerint az alacsony infláció és kamatok légkörét a bankok utánozzák, amikor bankkötvényeken keresztül kívánnak befektetni..

Ez a bankok számára az, hogy viszonylag csekély kamatlábakat biztosítanak a befektetők számára, miközben kamatoztatják az osztalékhozamokat. Ez teljesen igazságtalan és teljesen versenyképtelen piacot jelent azok számára, akik pénzük működését szeretnék elérni.

Adja meg a Celsius-t, a titkosítási hálózatot, amelyet úgy terveztek, hogy elősegítse a blokklánc keresését, kölcsönvételét és fizetését.

Celsius hálózat – Hogyan működik

celsius-hálózat-kriptográf-kölcsön-számológép

Nem kitaláció erre hivatkozni, mint a kötvények vagy a befektetési piac decentralizált felvételének.

A felhasználók vagy a platform iránt érdeklődők nem csak HODL-re tehetik kriptovalutáikat; valóban áthelyezhetik kriptovalutáikat digitális vagy kemény pénztárcájukból a Celsius platformon belüli egyedi kriptográf címre, hogy kamatot szerezzenek a titkosításukról, és azonnal díjmentesen kölcsönözzenek ellene..

Összesen 18 különböző kriptográfiai eszköz és stabil érme létezik, amelyeket a felhasználók választhatnak a platformra öntés céljából.

Ezen kriptok / StableCoinok mindegyikéhez tartozik egy tipikus THM, amely hajlamos arra, hogy heti rendszerességgel ingadozzon, néhány okból:

Az első ezeknek az érméknek a szállítása; a szám növekedésével vagy csökkenésével ez a THM követi a példáját.

A másik azon alapul, hogy pontosan hogyan dönt az érdeklődés megkapása mellett, azok, akik a platform natív tokenjében (CEL) fizetést választanak, többet keresnek, mint azok, amelyek másik címletet választanak.

A kriptográfiai eszközök ezen listájával együtt – van még néhány, amelyet a vállalat belátható időn belül a hálózatba kíván vinni.

Ide tartoznak a további „valódi” pénznemek, amelyek magukban foglalják Ausztrália (AUD), Hong Kong (HKD), Kanada (CAD) és az Egyesült Királyság (GBP) pénznemét, valamint „általában” ismert kriptókat, például a TRON (TRX), EOS és Algorland.

celsius-hálózat-pénztárca

Hogyan kezdje?

Az első dolog, amit meg kell tennie, egy fiók létrehozása, amely vagy a mobilalkalmazáson, vagy a böngészőn keresztül történik. Ha az alkalmazáson keresztül történik, létre kell hoznia egy 4 jegyű PIN-kódot, amely sokkal könnyebben hozzáfér a platformhoz.

Miután elvégezte a regisztrációs folyamatot, áthelyezheti a digitális eszközöket egy véletlenszerűen létrehozott kriptográf címre, amely az áthelyezni kívánt kriptóhoz tartozik..

Mindig ügyeljen arra, hogy a Celsiuson generált cím megegyezzen azzal a titkosítással, amelyet át szeretne küldeni.

Általában ez a kriptográfiai eszközök áthelyezésének folyamata nagyjából 15-30 percet vehet igénybe. Azt is kiválaszthatja, hogy milyen típusú kamatfizetést szeretne kapni, miközben nem ragaszkodik csak egy módszer használatához.

Például, ha olyan kamathozamot szeretett volna elérni, amely közvetlenül a Bitcoin összegébe fizetett – választhatja, hogy Bitcoin-ban fizetik-e, de alacsonyabb kamatot szerezzen.

celsius-network-my-cel-crypto-interest

Alternatív megoldásként eldöntheti, hogy CEL tokenekben fizetik-e; magasabb kamatláb felszabadítása, valamint számos más egyedi juttatás.

Ide tartoznak a jobb kamatszázalékok, valamint a platformon elérhető egyéb szolgáltatások jobb arányai.

celsius-keres-kriptográf

Tehát mekkora különbséget jelent ez a döntés? Vegyünk például egy Stablecoin-t – például a Tether-et. Ha körülbelül 1000 dollárt kellene befizetnie a digitális pénztárcába, és hozzá kellene adnia a rendelkezésre álló eszközök készletéhez.

Az első választás az, ha ugyanazon digitális eszközzel fizetnek, amelyet befektet. Ebben az esetben az USDT, amely növelné az éves hozamot, de azt jelenti, hogy alacsonyabb tipikus THM lesz; jelenleg 8,10%. Évente 81 dollár biztosítása.

Ha azonban CEL-ben kapna fizetést, akkor ez a tipikus THM 8,91% -ra emelkedne. Ha figyelembe vesszük a százalékos változások hatását, akkor évi 89,1 dollárt keresne, ami csak akkor növekszik, ha úgy dönt, hogy még többet ad hozzá.

Bár ez meglehetősen marginálisan hangzik az egyéb befektetésekhez képest, amelyeket esetleg megvalósíthat.

Fontos kiemelni, hogy ez egy passzív jövedelem, amelyet egyébként nem tenne meg, ha kemény pénztárcában tárolná.

Sőt, dönthet úgy, hogy bármilyen kriptográfust hozzáad ehhez / ezekhez a pénztárcákhoz bármilyen időtartam alatt; minél több (kriptográfia) annál jobb!

Véleményem szerint ezt viszonylag alábecsülik. Elsősorban azért, mert ha úgy döntött, hogy pénzét jövedelem- vagy növekedési kötvénybe helyezi, akkor nem olyan szabadon adhat hozzá vagy távolíthat el pénzt; csak annyit tehet, hogy megvárja, amíg beérik. Itt van egy videoklip Alex Mashinsky Celsius vezérigazgatótól a NASDAQ-nál:

Összegzés

Rengeteg lehetőség kínálkozik a befektetésre, ha a kriptovaluta világról van szó. Rövid a gyors nyereség, hosszú a digitális arany vagy fedezeti fedezetként való felhasználás egy (potenciálisan) recesszív mainstream befektetési piacon.

Alternatív megoldásként, ahelyett, hogy hagyná stagnálni, miért ne hagyná, hogy értékelje és kicsi profitot teremtsen Önnek, miközben a cryptos boom?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner