A legnépszerűbb kriptopénz-befolyásolók: a legjobb 236 szakértő 2020-ban

a legnépszerűbb kriptovaluta-befolyásolók listája

Contents

A ki a kriptovilág: A 200+ legbefolyásosabb ember listája a Bitcoin és a Blockchain között

A bitcoin-ökoszisztéma 236 legfontosabb kriptovaluta-befolyásolójának listája a blockchain-korszak eddigi legkiemelkedőbb személyiségeinek összeállítása. A kriptográfiai sztárok legnépszerűbb embereinek katalógusát úgy alakították ki, hogy minden elismert szakértőt, alkotót, befektetőt, bennfenteset és szakértőt egyesítsen, hogy segítsen feljavítani haverprofilját a nagyobb közösségi média hálózatokon..

Mivel olvasóink többsége valószínűleg jól tudja, a 2009-es bitcoin kezdete és a 2013-as kriptoforradalom óta a blokklánc-felkelés viharosra vette a pénzügyi világot. Nincs visszatekintés.

A decentralizált digitális gazdaság az elosztott főkönyvi technológián keresztül elképesztő új eszközosztályt hoz létre számos virtuális valutával, például a Bitcoin (árjóslatok), az Ethereum (árjóslatok) és más legmagasabb rangú kriptográfiai érmékkel, amelyek mára háztartási névvé válnak. És a következő nagy határ a kriptovaluta-korszak élvonalában a felhasználói tudatosság és az örökbefogadás.

Az emberek a világ minden tájáról arra ébrednek, hogy felismerjék ezen új pénznemek hatalmas lehetőségeit. A kialakulóban lévő blokklánc-technológia több szempontból is elmozdította az e-pénzügyi környezetet, és a kialakulóban lévő „programozható pénz” hullám elkerülhetetlennek tűnik. És amikor összekapcsolja a jövő két jövőbeli pénzügyi szakaszának futurisztikus erejét, akkor szórakoztató elkezdeni kitalálni, ki a felelős, hiteles és hírértékű a bitcoin által vezetett gazdaságban.

Nézzünk meg néhány, a kriptográfia néven ismert mozgatót és megrendítőt, akik elég nagy közönséget gyűjtöttek és követtek, különösen a hírhedt kriptográfon.

A legfontosabb kriptovaluta és blokklánc-befolyásolók 2020-ban

kriptobikák-medvék

Kép: Galyna Andrushko

A Bitcoin új perspektívát nyitott az emberek monetáris szuverenitásának optimalizálására, és miután több mint 10 éve létrejött egy évtizedes fennállása, ezek az influencerek a legnépszerűbb érdeklődők közé tartoznak, akik a legnagyobb megbízhatóságot és hitelességet nyerték el.

Korai bevezetésük, termékalkotásuk, vállalati teljesítményeik, befektetési ismereteik, kereskedési tippjeik, felhasználói oktatási médiák és átfogó gondolatvezetési inputok; Az alábbi lista a blockchain-központú, nagy hatású minőségi kérdésekről, az időben történő kézbesítéssel rendelkező befolyásolókról az alfák növekvő összessége, ki a kriptográfia. A Bitcoin Jézustól a Crypto Crusaderig, a bikák, medvék és gyűlölködők kétes keveréke, a következő blokklánc-enthuzisták és szószólók listája gondosan összeállított számos társadalmi jel és mutató segítségével.

Minden további szó nélkül válasszuk ki a legforróbb kriptofluencereket, hogy megtalálják és követhessék őket.

A legnagyobb kripto-befolyásolók: A közösségi médiában követendő legnépszerűbb emberek

Changpeng Zhao

Zhao valószínűleg az egész világon jobban ismert CZ néven. Ő a világ egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb kriptotőzsdéje, a Binance mögött álló ötletgazda. CZ korábban az OKCoin CTO-ként szolgált, és a Blockchain.info háttérfejlesztőjeként is dolgozott. Emellett megemlíti, hogy CZ sok éve részt vesz a kriptográfiai szektorban, és még a Forbes listáján is szerepel. a kriptoiparral kapcsolatos leggazdagabb emberek közül.

Vitalik Buterin

Az elmúlt 4-5 évben a Vitalik a globális kriptográfia szerves tagjává vált. Ebben a tekintetben megemlítik, hogy ő az Ethereum társ-alkotója és az ETH whitepaper szerzője – egy blokklánc platform, amely független fejlesztőknek biztosít alapot a dApps felépítéséhez. Ezen kívül az év elején Buterin bejelentette, hogy most többet fog összpontosítani arra, hogy az ICO-kat biztonságosabbá tegye a lakosság számára.

Brian Armstrong

A CZ-hez hasonlóan Armstrong is az egyik legnagyobb név a kriptográfia világában. Nemcsak a Coinbase társalapítója és vezérigazgatója, hanem keresett kriptográfiai szakértő is, akit gyakran hívnak felszólalni konferenciákra az egész világon. Armstrong interjúiban gyakran megemlítette, hogy az az álma, hogy a Coinbase-t egy all-in-one kriptográfummá alakítsa, ahol az ügyfelek (mind alkalmi, mind intézményi) egy gombnyomással sokféle terméket és szolgáltatást igénybe vehetnek..

Michael Novogratz

A Galaxy Digital kriptográfiai befektetési vállalkozásának elindítása előtt Novogratz fedezeti alapkezelőként dolgozott a Fortress Investment Groupnál. Azt állítja, hogy jelenlegi befektetési portfóliójának több mint 20% -a kriptot tartalmaz. Nem csak ez, de Michaelt a globális befektetői közösség is úgy ítéli meg, hogy egy évelő kriptobika (akinek jóslatai, hozzátehetjük, néhányszor tévesek voltak).

Winklevoss ikrek

Tyler és Cameron Winklevoss a Winklevoss Capital fő tulajdonosai, valamint a premier digitális eszközcsere, a Gemini alapítói. Emellett azt is érdemes szem előtt tartani, hogy Tyler a világ első Bitcoin-milliárdosa.

Brad Garlinghouse

A Ripple alapítója – a világ egyik legnagyobb kriptofizetési feldolgozója -, Brad Garlinghouse rendkívül népszerű név a globális kriptotájban. Brad korábban a fájlmegosztó szolgáltatás, a Hightail vezérigazgatója volt, és aktív angyal befektető is – befektetési vállalkozásai eddig valamivel több mint 40 startupot finanszíroztak.

Roger Ver

Egy másik elterjedt név, amelyről a legtöbb kriptográfiai befektető biztosan hallott volna, Roger már jó ideje Bitcoin szószólója, és az első nagynevű befektetők között kezdte el pénzét különféle kriptográfiai tevékenységekhez kötni. Jelenleg a Bitcoin.com vezérigazgatója, és széles körben a Bitcoin Cash egyik legfontosabb híve, az eredeti Bitcoin protokoll kemény villája..

Barry Silbert

Silbert a Digital Currency Group alapítója – egy kriptotársaság, amely inkubátorként / befektetési alapként szolgál az ezen a területen működő különféle ügyfelek számára. Ha ez nem lenne elég, ő a Grayscale Investments vezérigazgatója is, egy olyan befektetési vállalkozás, amely az elmúlt néhány évben rengeteg általános pénzügyi vonzatot nyert.

Jihan Wu

A Bitmain egyik fő alapítóját, Jihan Wut sokan a kriptobányászat keresztapjának tartják. Becslése szerint a nettó értéke meghaladja a 2 milliárd dollárt, és számos kriptokonferencián alapszerkezet, amelyet szerte a világon tartanak. Végül azt is megemlítik, hogy Jihan közgazdász végzettséggel rendelkezik a Pekingi Egyetemen.

Adam vissza

A világhírű kriptográfus, Adam Back valószínűleg leginkább a hashcash-szal végzett munkájáról ismert – egy PoW rendszer, amelyet arra terveztek, hogy segítse az e-mail szolgáltatókat a spam egyszerű és problémamentes kiszűrésében. Back most a Blockstream vezérigazgatója – egy kriptográfiai indítás, amely az oldalláncok és más hasonló új alkalmazások fejlesztésére összpontosít.

Kathleen Breitman

Bár sokan nem tudják, hogy ki Kathleen, ő már jó ideje aktív a globális kriptográfia területén. Kezdetnek a társalapítója a decentralizált irányítási platformnak számító Tezos, valamint a Tezos Alapítvány (egy szervezet, amely a blokklánc-tudatosságot és a kriptográfiai oktatást kívánja népszerűsíteni szerte a világon) kulcsfontosságú tagja..

Pieter Wuille

Pieter Wuille a BTC ökoszisztémán belüli fejlesztési munkája miatt némán gyűjtött kultuszt maga után. Jelenlegi fókuszpontja a Bitcoin Core – a világ zászlóshajó kripto-eszközének számos kemény villája egyike. Nem csak Wuille nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a SegWit a nap folyamán bekerült a BTC protokollba. Társalapítója a „Blockstream” kriptoindításnak is.

Joseph Lubin

Az Ethereum társalapítója, Joe Lubin valószínűleg jobban ismert a ConSensysszel végzett munkájáról – egy olyan cégről, amely különféle új blokklánc-projektek létrehozására összpontosít. Ezenkívül Lubin is aktív angyal befektető ezen a téren néhány éve.

Nick Szabo

A híres informatikus / digitális biztonsági szakértő, Nick Szabo kulcsszerepet játszott abban, hogy világszerte egy kriptográfiai technológiai forradalmat indítson el – elsősorban okos szerződésekkel folytatott kiterjedt munkája miatt. Ezenkívül egy kevéssé ismert tény Szabóról, hogy ő volt az egyik első befektetője a Bit Goldnak – a Bitcoin elődjének, amelyet az ezredforduló előtt adtak ki.

Brendan Bulmer

Brendan Bulmer jelenleg a Block.one – egy vállalat – tevékenységét irányítja, amely felelős az EOS elsődleges decentralizált főkönyvi rendszerének létrehozásáért. Ezenkívül a HK-alapú vállalkozó több mint 4 milliárd dollárt tudott összegyűjteni az EOS ICO-jához, valamint a cég alapvető fejlesztői közösségéhez.

Charlie Lee

Charlie Lee a Coinbase egykori alkalmazottja, aki talán leginkább arról ismert, hogy az agy a népszerű „Litecoin” kriptoprojekt mögött áll – amely a teljes piaci kapitalizáció szerint jelenleg a világ 10 legfontosabb kriptográfiai eszköze. Körülbelül az elmúlt egy évben Lee minden erőfeszítését arra összpontosította, hogy az LTC-t világszerte alkalmazzák.

Peter Smith

Smith a Blockchain – a világ egyik legelterjedtebb kriptotárca – egyik alapítója. Néhány hónappal ezelőtt egy másik vállalkozást indított el Blockchain Principal Strategies néven – egy intézményi platformot, amelynek célja, hogy a befektetők több OTC-vel kapcsolatos kriptográfiai kitettséget szerezzenek.

Jeffery Liu Xun

A LIU Xun (Jeffery) kriptovállalkozó, aki jelenleg egy XanPool nevű vállalkozást vezet – egy fiat-átjárót, amely Hongkongban működik (a kínai bevezetési dátumot hamarosan bejelentik). A XanPool lehetővé teszi, hogy a készpénz-kriptográfiai tranzakciók teljesen zökkenőmentesen, azonnali módon történjenek. Ezenkívül Liu Xun két másik neves startup társalapítója is:

Antler: Globális startup generátor és korai stádiumú VC, amely a következő nagy tech hullámot építi.

Xarbon: A fenntarthatósági technológiával kapcsolatos civil szervezet, amely különböző projektjeivel több mint 200 millió tonna szén-dioxid csökkentését segítette.

Alekszej Ermakov

Ermaov az Aximetria vezérigazgatója és alapítója – svájci szintű, VQF által szabályozott kriptofókuszú mobilfinanszírozási szolgáltatás, amelyet alkalmi és intézményi befektetők számára is terveztek. Emellett a Pay Reverse alapítója, a fehér címkés cash-back szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan létrehozzanak maguknak egy további bevételszerzési adatfolyamot.

Sky Guo

Guo a Cypherium vezérigazgatója, egy vállalati központú blokklánc platform, amely a skálázhatóságot és a decentralizációt egyaránt kiemelten kezeli. Guo a Pepperdine Egyetemen szerzett diplomát informatikából, és számos, a programozással és a blockchain technológiával kapcsolatos technikai területen is jártas.

Kos Wang

Aries társalapítója a Biboxnak, egy olyan digitális eszközcserének, amely a nagy adatelemzéssel és a mesterséges intelligenciával továbbfejlesztett algoritmusokkal kapcsolatos legújabb technológiákat használja fel a kereskedések és tranzakciók optimalizálására. Érdemes megemlíteni azt is, hogy Wang a Bibox társalapítója alatt egy éven belül a CoinMarketCap első tíz pozíciójához vezethetett. Nem csak, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint a Bibox napi forgalma meghaladja a 200 millió dollárt.

Manish Kataria

Kataria a Quadency több tőzsdei kereskedési terminál társalapítója. Háttere pénzügyi, technológiai, digitális üzleti és innovációs stratégiára terjed ki a vállalati tanácsadási térben. Nem csak ez, hanem Manish is sok időt töltött az F500-as ügyfelek munkájával, valamint makrogazdasági trendek vizsgálatával, hogy üzleti tervét megfogalmazhassa saját vállalatának..

Gabriele Musella

Gabriele a Coinrule alapítója és vezérigazgatója – egy intelligens asszisztens, amelyet kizárólag kriptovaluta kereskedőknek terveztek. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik olyan területeken, mint a FINTECH, a Telco, a Science, a Banking, zökkenőmentesen el tudott navigálni számos innovációs menedzsment szerepkörben 5 országban (Finnország, Egyesült Királyság, USA, Magyarország, Olaszország) az UBS-nél. Bank, Nokia, NHS, Vodafone, IBM, WPP, Lloyds Bank stb. Gabriele BSc / MSc diplomával rendelkezik a milánói Műszaki Egyetemen, és számos vezető üzleti programot vállalt az LSE-n és a Harvard Egyetemen. Végül a Google Launchpad, a StartupBootCamp és a Virgin Startups mentora.

Steve Bishop

Steve Bishop – a Justbookitnow.com, a Flame Concepts alapítója és a ROCCR.COM társalapítója – a jegykiadó iparban a blokklánc fejlesztés élén áll, a „Ticketing with Integrity” címkesorral. Steve már több mint 7 éve nyújt speciális jegyértékesítési megoldásokat olyan ügyfeleknek, mint a The Prince’s Trust és a Mclaren.

Tersanszky Zoltán

Zoltan hálózati szakember, aki jelenleg a Blockbennél dolgozik – egy csúcstechnológiával foglalkozó cég, amely elkötelezett az új blokklánc-platformok létrehozása iránt, amelyek elősegíthetik a globális digitális táj felélénkítését. Informatikai és elektronikai technikusként Zoltan gyorsan felismerte a blokklánc-technológia lehetőségeit, és így már jó ideje részt vesz ebben a térben.

Dr. Michael Yuan

Yuan az új decentralizált piac alapítója, az OpenBay néven, valamint az intelligens szerződéses üzleti megoldások globális szolgáltatója, a Second State vezérigazgatója. Öt szoftvergyártási könyv vezető szerzője, amelyeket olyan vezető médiaházak adtak ki, mint az Addison-Wesley, a Prentice-Hall és az O’Reilly Associates..

Végül meg kell említeni, hogy Yuan számos más sikeres vállalkozással is kapcsolatban áll. Tartalmazzák:

Cybermiles: Nyilvános blokklánc-rendszer, amelyet kifejezetten az e-kereskedelemmel kapcsolatos tranzakciókhoz fejlesztettek ki.

Ringful LLC: A Ringful egy olyan orvosi információs rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy segítse a fogyasztókat az egészségügyi költségek megtakarításában, valamint az új megelőző lehetőségek (amelyek okostelefon-eszközökön keresztül működtethetők) segítségével jobb kezelésben részesülnek.

Kyle Asman

Asman alapító partnere a BX3 Capital üzleti tanácsadó cégnek, amely segít a vállalatoknak olyan feltörekvő ágazatokban elhelyezkedni, mint például a blokklánc és a kriptovaluta. Korábban befektetési banki és szabályozási tanácsadói szerepet töltött be több rangos pénzügyi cégnél, köztük a Goldman Sachs, a Duff és a Phelps, valamint a Ryan LLC (globális adócég). Ha ez nem lenne elég, Asman VC befektető volt a Snapchat-ben, valamint számos más sikeres startupban.

Daniel P. Simon

Daniel író, vállalkozó és pénzügyi kommunikációs szakértő, aki a kezdetektől fogva része volt a globális fin-tech forradalomnak. A múltban tanácsokat adott ezen a téren a legnagyobb márkáknak, többek között a Morgan Stanley, a Bloomberg és a Goldman Sachs cégeknek. Az elmúlt néhány évben Simon főként a digitális pénzügyekre összpontosított, amelynek eredményeként a Vested – integrált kommunikációs cég – vezérigazgatója és társalapítója lett..

Ha mindez nem volt elég, Simon a Forbes, a Market Media és a CoinTelegraph rendszeres rovatvezetőjeként is szolgált, sőt olyan programokban is megjelent, mint a Cheddar, a FinTech TV, az Asset TV és a BrightTALK Focus on Fintech sorozata.

Salvador Casquero Algarra

Algarra az alapítója vagy a 2gether, a világ első együttműködési pénzügyi platformja, amely zökkenőmentesen csatlakozik a múlt év pénzügyi struktúráihoz (a FIAT pénznemének felhasználásával) a kriptovalutákkal.

Edith Muthoni

Edith profi befektetési író, részvénykereskedő és személyi pénzügyi edző. Jelenleg a LearnBonds.com, egy személyes befektetési oldal / közösség főszerkesztőjeként dolgozik, havonta több mint 100 000 olvasóval.

Christophe de Courson

Chris az Olymp Capital vezérigazgatója, Európa első vagyonkezelő alapja, amely a blokklánc és a kriptográfia számára foglalkozik. Emellett az Agentic Group – a Blockchain és a Digital Deviza vállalatok globális, tagságon alapuló konzorciumának ügyvezető igazgatója, amelyek székhelye N.America, Ázsia és Európa..

Dmitriy Berenzon

Berenzon a Zenith Ventures kutatópartnere, a blokklánc és a kriptovaluta multistratégiai kockázati alapja. A múltban számos más blokklánccal / kriptoval kapcsolatos projekttel társult, többek között:

 • Coinfund
 • Polyledger
 • Blockchain a Berkeley-n

Vaibhav Kadikar

Vaibhav Khadikar (indiai származású) vállalkozó, akiről valószínűleg leginkább az alapítója ismert & A CloseCross, a decentralizált előrejelzési piaci platform vezérigazgatója. A múltban azonban részt vett más sikeres vállalkozásokban is, például:

 • Blockchain meghajtás (társalapító és mentor)
 • Syngenta (stratégiai partnerségek vezetője)

Sukhi Jutla

Jutla előadó, gondolatvezető és minősített IBM Blockchain Developer, aki számos rangos díjat nyert, többek között:

 • Az eredmény ázsiai nője
 • Az év női vállalkozója
 • Korábban a The Financial Times és a Google felvette a Top 100 European Digital Pioneer listára, és három könyvet is írt (az egyik a bestseller). Tartalmazzák:
 • Menekülés a fülkéből: Lépjen ki az utált munkából Hozzon létre egy életet, amelyet szeret
 • Szerzők és a The Blockchain
 • A FinTech könyv

Daniel Ameduri

Daniel Ameduri a Future Money Trends társalapítója és a Don’t Save for Retirement: A Millennial’s Guide to Financial Freedom szerzője. FMT hírlevelének körülbelül 150 000 előfizetője van, és meglehetősen mérvadó folyóiratnak számít a kriptográfiai beruházások terén. A múltban meghívást kapott több közismert média vendégszerzőjévé, köztük: The Wall Street Journal, ABC World News Tonight és Russia Today TV. Végül, de nem utolsósorban, YouTube-csatornája (amely 2007-ben jött létre) jelenleg több mint tizenhárom millió nézettséggel rendelkezik.

Marc Bhargava

Marc a Tagomi elnöke – a vezető digitális eszközök elsődleges ügynöki ügynöksége, amely 9 különböző kriptográfával és több különböző OTC pulttal van integrálva az Egyesült Államokban és külföldön. A Harvard Business School öregdiákja, korábban olyan cégeknél dolgozott, mint a Brainchild Holdings és az AirBnB.

Sean Keefe

Sean Keefe a Straight Up Capital, a vezető kriptográfiai befektetési alap ügyvezető partnere, amely decentralizált technológiába, blokklánc protokollokba fektet be., & digitális és kriptográfiai eszközök. Ő vezeti a vállalatot azzal, hogy minden kriptográfia szakértője, és szenvedélyesen tájékoztatja másokat az iparról. Ezenkívül Sean hátterében az is szerepel, hogy tech startup ügyvédként tevékenykedik, és érdeklődése és fókusza elsősorban a kockázati kapitalizmusban rejlik. Vendégelőadóként / közreműködőként számos bevett sajtóorgánum szerepelt, köztük a Yahoo Finance, a KYW Newsradio és az NBC 10.

Ben Samocha

Ben a CryptoJungle alapítója és vezérigazgatója – Izrael egyik vezető médiaplatformja, ami a crypto / blockchainhez kapcsolódik. Emellett Samocha társalapítója a Blockchain B7 nevű nonprofit szervezetnek, amely a Bitcoin, valamint a kriptovaluták ismertségét igyekszik növelni Izrael-szerte..

Craig Russo

Russo a Peer nevű bostoni startup alapítója, amely számos prominens digitális publikáció mögött áll, ideértve a Sludgefeed-et is. Ezenkívül egy köztiszteletben álló elemző / befektető, akinek meglátása rendszeresen megtalálható számos médiumban, beleértve a Cointelegraph-ot, a Bitcoinexchangeguide-ot stb..

Juan Benet

Benet leginkább arról ismert, hogy alapítója és vezérigazgatója a Protocol Labs-nak – az újítások, mint például az IPFS (egy hipermédia protokoll) és a Filecoin (kriptográfiai vezérelt fájltároló hálózat) vezetéséért. Emellett Juan számos startupdal is kapcsolatban áll, amelyek különféle területeken működnek, mint például a mobil játékok és a tudásmegosztás.

Pavel Durov

A Telegram tavaly rekordot állító ICO-ja mögött álló férfi, Pavel Durov a globális kriptográfiai közösségben soros vállalkozóként ismert – akit a múltban több sikeres startup-társasággal is összekapcsoltak, köztük a VKontakte-val.

Yuzo Kano

A leghosszabb ideig Kano a Goldman Sachs ügyvezetőjeként dolgozott, mielőtt végül úgy döntött, hogy egyedül megy, és létrehozza saját „bitFlyer” kriptotőzsdéjét. Az elmúlt néhány évben vállalkozása a világ negyedik legnagyobb digitális valutakereskedelmi sugárútjává nőtte ki magát (az éves forgalmat tekintve).

Laura Shin

Shin a Forbes egyik vezető szerkesztője, aki alaposan elmélyült olyan technikai területeken, mint a blokklánc és a kripto. Ezenkívül a világ egyik legnépszerűbb kriptográfiai podcastját is „Unchained” néven tárolja..

Kathryn Haun

Az Andreessen Horowitz fő partnereként végzett munkája mellett Kathryn a Coinbase igazgatója is, ahol segít a kriptográfiai cégnek auditjaik teljes körű lebonyolításában. Haun a kriptográfia részévé vált, szövetségi ügyészként dolgozott az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumában.

Craig Wright

Dr. Wright ausztrál tudós, aki a Bitcoin SV, a BTC kemény villájának egyik mozgatórugója, amely pár évvel ezelőtt jött létre. Híres arról, hogy hangos, pimasz, sőt pert indított olyan emberek ellen, akik megkérdőjelezték központi követelésének valódiságát – vagyis valójában Satoshi Nakamoto (a Bitcoin álneves alkotója)..

Brandon Chez

Bár maga Chez nem biztos, hogy annyira ismert, az általa jelenleg vezetett vállalkozás – a Coinmarketcap – valószínűleg a világ egyik leggyakrabban használt weboldala a kriptográfia árak nyomon követésére (valamint más, több mint ezer kriptovalutához kapcsolódó adat). A dolgok jelenlegi állása szerint a CMC a világ legfőbb forrása minden kriptográfiai információval kapcsolatban – olyannyira, hogy a webhelyről ismert, hogy a bullish / bearish lendület bizonyos időszakaiban meglehetősen jelentős mértékben befolyásolja a piacot..

Elizabeth Stark

Elizabeth Stark már jó ideje kapcsolatban áll a titkosítási szektorral. Ugyanakkor a Lightning Labs alapítója és vezérigazgatójaként néhány évvel ezelőtt először a globális reflektorfénybe került. Ezenkívül 2019 elején Stark a Coin Center munkatársa lett – egy kutatási szervezet, amely elfogulatlan kormányzati politikák kialakításával foglalkozik (különösen a decentralizált technológiák tekintetében).

Charles Hoskinson

Charles szívesen jellemzi magát soros vállalkozóként, technológiai újítóként és három jól elismert kripto startup – nevezetesen az IOHK, az Invictus Innovations és az Ethereum – alapítójaként. Ha ez nem lenne elég, Hoskinson a Cardano (ADA), a harmadik generációs kriptovaluta mögött, amely nemrégiben jött létre, az egyik kulcsszereplő.

Olaf Carlson-Wee

Carlson-Wee egy saját készítésű milliárdos, aki néhány évvel ezelőtt megalapította a Polychain Capital-t. Olvasóink számára, akik esetleg nincsenek tisztában azzal, mi a Polychain, ez olyan, mint egy kriptográfiai fedezeti alap, amely több ezer ügyfél vagyonát kezeli. A múltban Olaf a Coinbase termékmenedzsereként is tevékenykedett.

Mike Kayamori

Kayamori az az ember, aki jelenleg a Liquid vezérigazgatója, amely a világ első kriptográfiai platformja, amelyet teljes mértékben a japán FSA szabályoz. Az elmúlt évtizedben Mike több olyan c-szintű portfóliót tartott olyan vállalatoknál, mint a Softbank, a Gungho Asia és a Bharti Group.

John McAfee

Az egyik legismertebb név a digitális adatvédelem és biztonság területén, John McAfee a számítógép-technológia terén úttörő. Az elmúlt körülbelül egy évtizedben azonban minden erőfeszítését elsősorban a kriptográfiai szektorra összpontosította – jelenleg a vállalati kriptográf induló „Luxcore” vezérigazgatójaként tevékenykedik..

Jed McCaleb

Jed McCaleb egy jól ismert digitális valuta szószóló, aki segített a „Stellar” alapításában. Ezenkívül az XLM-mel való munkáját megelőző években Jed a Ripple CTO-ként tevékenykedett. Valószínűleg azonban leginkább arról ismert, hogy megalkotója az Mt Gox – egy olyan csereprogramnak, amely 2014-ben híresen egy hatalmas hackelési botrány áldozata lett. hálózat.

Dan Morehead

Morehead a világ egyik legjövedelmezőbb kriptográfiai fedezeti alapjának, a „Pantera Capita” vezérigazgatója. Jelenleg a Bitstamp elnökeként is dolgozik – az egyik legnagyobb, ma létező kripto kereskedési platform (teljes tx mennyiség szerint).

Nejc Kodrič

Nejc az az ember, aki a világ egyik legmegbízhatóbb kriptovaluta-tőzsdéje – a Bitstamp – létrehozásáért felelős. Közel egy évtizede vesz részt ebben a térben, és a kriptotechnika egyik első alkalmazója volt, aki meglehetősen sokat fektetett be a Bitcoin-ba.

Dominik Schiener

Schiener olasz vállalkozó, aki leginkább arról ismert, hogy társalapítója az IOTA – egy következő generációs blokklánc-ökoszisztémának, amelyet teljesen megbízhatatlan alapon működtetni terveztek. Emellett az IOTA Alapítvány elnöke is.

Bryan Bishop

A technikai fejlesztő, Bryan Bishop híres a Bitcoin Core-mal végzett munkájáról. A múltban a BTC-hez kapcsolódó számos kulcsfontosságú frissítésen dolgozott, amelyek elősegítették a zászlóshajó valuta hatékonyabbá, biztonságosabbá és átláthatóbbá tételét..

Jesse Powell

Jesse Powell a krakkói kriptovaluta-társalapító társalapítója a kezdetektől fogva aktív ezen a téren. A múltban egy online játékindítással, valamint számos más sikeres biz vállalkozással foglalkozott.

Arianna Simpson

Arianna Simpson a kriptográfiai fedezeti alap „Autonomous Partners” (AP) alapítója és MD-je, eddig több mint 10 millió dollárt tudott összegyűjteni több befektetőtől, például a Coinbase-től és az Union Square Ventures-től. Az AP-n végzett munkája mellett Simpson más digitális valutával / blokklánccal kapcsolatos startupoknak is tanácsot ad.

Bart Stephens

Bart leginkább arról ismert, hogy a Blockchain Capital kockázatitőke-befektetési alapítója. Amit azonban sokan nem tudnak róla, az az, hogy ő a saját családi alapjának, a Stephens Investment Managementnek is a vezetője (olyan vállalkozás, amely diverzifikált befektetési stratégiákkal foglalkozik, amelyek túlmutatnak a kriptográfia területén)..

Marc Andreessen

Marc befektető, mitikus méretű vállalkozó. Kezdetként a kezdetek óta a kriptovilág szélén áll, és az évek során számos sikeres vállalkozást hozott létre, köztük a 16z Crypto – egy 300 millió dolláros VC alapot, amely elsősorban újszerű kriptográfiai blokklánc-projektek létrehozásával foglalkozik..

Dan Larimer

Dan leginkább soros kriptovállalkozóként jellemezhető, mivel annyi altcoin projektben vett részt. Például jelenleg a Block.one, az EOS protokoll fejlesztését felügyelő vállalkozás vezetője. Emellett ő a DPOS mögött álló ember – egy újszerű PoS konszenzus algoritmus.

Tricia Martinez

A Wala – egy pénzügyi szolgáltatási alkalmazás – vezérigazgatója, amely növelni kívánja a kriptográfia globális használatát, különösen a feltörekvő piacokon – Tricia elég nagy hírnevet tudott szerezni magának. A Walában végzett munkája mellett Martinez a Wala Alapítvány műveleteinek élén is áll.

Arthur Hayes

Arther Hayes egy jól ismert kriptográfiai személyiség, aki társalapítója és vezérigazgatója a világ egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb digitális pénzváltójának, a „BitMexnek” is. Ottani munkája előtt Hayes kapcsolatban állt a banki szférával (főleg a Citigroupdal).

Bobby Lee

Bobby a BTC Alapítvány igazgatósági tagja, és Kína egyik leglátványosabb kriptográfiai személyisége. Ebben a tekintetben azt is megemlítik, hogy ő a BTCC (korábban BTC China) társalapítója – Ázsia egyik legnagyobb kriptográfiai platformja.

Valerij Vavilov

Vavilov a Bifury vezetője, Európa egyik legnagyobb bányászati ​​szolgáltatója. Ezenkívül szorosan kapcsolódik a Bitfury Group szoftver- és hardverfejlesztési törekvéseihez.

Adam Ludwin

Adam Ludwig leginkább arról ismert, hogy az „Interstellar” blokklánc startup vezérigazgatója – egy olyan cég, amelynek fő célja a dApp fejlesztésének felgyorsítása a Csillag ökoszisztémán belül.

Charlie Shrem

Shrem a CryptoIQ (kripto tanácsadó vállalkozás) vezetője, valamint a Bitcoin Foundation egyik társalapítója. Ha ez nem lenne elég, akkor jelenleg a Jaxx – egy digitális eszköz pénztárca társaság – fejlesztési erőfeszítéseit is vezeti.

Csillag Xu

Xu az OKEx vezetője, a világ egyik legnagyobb kriptovaluta-csereplatformja. Az elmúlt néhány hónapban azonban több feltűnő bejelentést tett – egyikük terve egy stabil érme kibocsátása, amelynek értéke a kínai jüanhoz kötődik.

Michael Arrington

A TechCruch alapítója az elmúlt 5-6 évben a globális kriptográfiai ökoszisztéma szerves részévé vált. A fent említett sajtóorgánum működtetése mellett Michael saját befektetési alapját is vezeti, az „Arrington XRP Capital” elnevezéssel, amely különféle blockchain startupokba fektet be. Végül megemlíti, hogy egy tavalyi interjúban Arrington elárulta, hogy teljes vagyonának több mint 50% -át különféle kriptovalutákban követték el.

Naval Ravikant

Noha a Naval jelenléte nem korlátozódik kizárólag a kriptográfia világára, a nagy tekintélyű technikai gondolkodó számos kriptográfiai startupnál vett részt (akár tanácsadóként, akár befektetőként). Például, miután majdnem egy évtizeddel ezelőtt létrehozta az AngelList-et, a Ravikant létrehozta a CoinList-et – egy vállalkozást, amely ICO-t és tanácsadási szolgáltatásokat kíván nyújtani vállalkozóknak és befektetőknek.

Justin Sun

Egy másik népszerű név a kriptográfia világában, Justin Sun legismertebb a TRON (a világ egyik legnagyobb digitális eszköze a piaci kapitalizáció szempontjából) alapítója és vezérigazgatója. A TRON megalapítása előtt a Sun jó néhány évet a Ripple-nél dolgozott a vállalat kínai legfőbb képviselőjeként.

Blythe Masters

Blythe a Digital Asset Holdings nevű fintech startup jelenlegi vezérigazgatója. A cég elsősorban egy olyan elosztott főkönyvi technológia fejlesztésével foglalkozik, amelyet a globális pénzügyi ágazat tagjai használhatnak. A múltban a Masters számos bevett bankintézetnél dolgozott, beleértve a JP Morgan Chase-t is.

Erik Voorhees

Vorhees az ember a Shapeshift mögött – egy Zug-alapú decentralizált központ, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkönnyítsék a szinte azonnali kriptográfiát. Emellett számos más kiemelkedő startup, mint például a Coinapult és a SatoshiDice elsődleges mozgatórugója..

Don Tapscott

Don kiemelkedő tagja a globális kriptográfiai ökoszisztémának, őrült munkája miatt, amely több könyv (köztük a bestseller „The Blockchain Revolution”) írását tartalmazza, valamint nyilvános előadóként szolgál a világ különböző konferenciáin. Emellett a Blockchain Research Institute alapítója is, amelynek célja, hogy a közelgő startupok a lehető legegyszerűbb módon eligazodhassanak a növekvő blockchain piacon.

Apolo Anton Ohno

Az olimpiai aranyérmes Anton Ohno a közelmúltban bekerült a kriptográfia világába egy „HybridBlock” nevű digitális kereskedési platform létrehozásával. Ha a tervek szerint alakulnak a dolgok, Ohno és csapata összesen 50 millió dollár összegyűjtését tervezi platformja közelgő ICO-ján keresztül.

Vinny Lingham

Vinny hírneve a globális kriptopiacon az elmúlt néhány évben folyamatosan nőtt. Szia befektető / vállalkozó, aki megalapította a Civic-et – egy blockchain alapú identitáskezelő rendszert. Nem csak ez, hanem a SiliconCape nevű nonprofit szervezet létrehozásának felelősje is, amely igyekszik vonzani a startupokat és a technológiai beruházásokat Dél-Afrikába..

Anthony ’Pomp’ Pompliano

A Pomp a világ egyik legkiemelkedőbb kriptográfiai képviselője. Nemcsak a kriptóval / blokklánccal kapcsolatos befektetési vállalkozás, a Morgan Creek Digital Assets alapítója, hanem a világ egyik legnépszerűbb (a digitális pénznemekhez kapcsolódó) ‘Off the Chain’ nevű podcastja is. Ezenkívül néhány évvel ezelőtt Anthony megalapította önálló kockázati befektetési vállalkozását Full Tilt Capital néven.

Jimmy Song

A Song a BTC híve, fejlesztője és befektetője, amelynek székhelye Austin, TX. Jelenleg a világ egyik legnépszerűbb blockchain oktatási kurzusát vezeti, valamint nyilvános előadóként dolgozik, akit gyakran felkérnek, hogy foglalkozzon a világ minden táján található különféle kriptográfiai találkozókkal..

Ari Paul

Ari Paul a BlockTower Capital ügyvezető igazgatója – egy befektetési vállalkozás, amely professzionális kriptokereskedelmet és portfóliókezelési szolgáltatásokat használ fel. Mielőtt teljes munkaidőben belépett volna a digitális valuta szektorba, a Chicagói Egyetem fedezeti alapjának portfóliókezelőként dolgozott.

Riccardo Spagni

Riccardo Spagni a Monero fő fejlesztői csapatának tagja, és felelős a kriptográfiai platform zökkenőmentes irányításáért. Képzett informatikus, és évek óta aktív tagja a globális kriptográfiai közösségnek. A múltban számos főbeszédet mondott a világ különböző kriptokonferenciáin.

Jon Matonis

Matonis az egyik alapítója a Bitcoin Alapítványnak – egy szervezetnek, amely a BTC-vel kapcsolatos tudatosság fokozásán dolgozik annak megalakulása óta. Korábban igazgatóként dolgozott a Globitexnél, egy intézményi szintű kriptotőzsdén, amelynek székhelye Litvániából származik.

Vlad Zamfir

Vlad Zamfir egy elismert blokklánc kutató / fejlesztő, aki jelenleg kapcsolatban áll az Ethereum Alapítvánnyal. A dolgok jelenlegi állása szerint az ETH ökoszisztémáját érintő néhány skálázhatósági kérdésen dolgozik. Ebben a tekintetben Vlad nemrég bemutatta az új szilánkoló technológiájának koncepcióját az év elején egy hackathonon.

Da Hongfei

Hongfei az ázsiai kriptográfiai közösség elismert tagja annak a munkának köszönhetően, amely a NEO-val, a teljes piaci kapitalizációval az egyik legnagyobb kriptovalutával rendelkezik. Ezenkívül Da az OnChain vezérigazgatója is, egy blokklánccal kapcsolatos cég, amely ügyfeleinek széles körű tanácsadási szolgáltatást nyújt..

Mick Hagen

Mick az ötletgazda, a mainframe, egy blokklánc-alapú kommunikációs hálózat mögött, amely minimalizálni igyekszik a cenzúra hatásait, amelyeket a különböző kormányzati szervezetek a világ minden tájáról elrendeltek. Nem csak ez, hanem egy jól ismert angyal befektető is, aki a múltban számos olyan sikeres vállalkozásba fektetett be, mint a MyCrypto.

Jeremy Allaire

A Circle vezérigazgatóját sokan rejtjelezőnek tartják, különösen a P2P fizetési piacon belül. Mielőtt azonban a blockchain világában alappillérré vált volna, Allaire soros vállalkozóként ismert, aki számos sikeres vállalkozást fektetett be / alapított, köztük a Brightcove-ot – egy online video streaming platformot.

Tuur Demeester

Demeester az Adamant Capital alapítója és jelenlegi vezérigazgatója – egy digitális valutaalap, amely kapcsolatban áll a Bitcoin-szal és más prominens kriptókkal, mint például az ETH, az XRP. Emellett neves közgazdász, akinek munkáját rendszeresen közzéteszik számos médiumban szerte a világon.

Tim Draper

Mivel a világ egyik legismertebb kockázatitőke-befektetője volt, Draper nem volt olyan, aki túl messze maradt a kriptográfia jövedelmező világától. Például 2014-ben óriási, összesen 30 000 BTC-t vásárolt egy amerikai kormányzati aukción.

Végül Draperről ismert, hogy pontos BTC-előrejelzéseket készít, amelyeket jól kutatnak és szilárd statisztikai adatok támasztanak alá.

Connie Gallippi

Connie Gallippi az agy a BitGive mögött – ami, ahogy a neve is sugallja, a világ első elismert Bitcoin nonprofit szervezete.

Ryan Selkis

A Messari vezérigazgatója, egy nyílt forráskódú adatforrás minden kriptográfia számára, Ryan lelkes kriptográfia, aki a múltban a CoinDesk (a világ egyik legnagyobb kriptográfiai médiahelye) igazgatójaként is tevékenykedett..

Linda Xie

Xie leginkább arról ismert, hogy MD és a „Capital” nevű kriptográfiai fedezeti alap társalapítója. Vállalkozása kezdete óta rendkívül sikeres volt, és 20 millió dolláros forrást tudott előteremteni számos neves intézményi és magánbefektetőtől. A Scalarral végzett munkája előtt Linda a Coinbase-nél dolgozott, valamint néhány általános bankintézetnél.

James Radecki

James Radecki a Cumberland üzletfejlesztési vezetője, az összes legnagyobb BTC kereskedési pult az összmennyiség szerint. Ezenkívül érdemes kiemelni azt is, hogy Radecki korábban több mint húsz éve dolgozott MD-ként (a Goldman Sachsnál)..

Mark Yusko

Anthony Pompliano mellett Mark a Morgan Creek Capital egyik alapítója. Jól ismert aprólékos árjóslatairól, és számos kripto- / blokklánccal foglalkozó TV-műsor alapeleme.

Jill Carlson

Jill az alapítója és a fő tanácsadója a Juno – egy kriptotanácsadó cégnek, amely elsősorban a feljövőben lévő és a következő blockchain startupokkal foglalkozik. Korábban a Chain stratégájaként tevékenykedett, valamint hosszú évekig hitelkereskedőként dolgozott a Goldman Sachs-nál..

Tone Vays

Vays korábban a JPMorgan Chase vezető alelnöke volt. Távozása óta azonban ideje nagy részét a kriptopénzekkel foglalkozta. A Vays-t ma ezen a téren az egyik legfontosabb szakértőnek tekintik – amit nyilvánvalóvá tesz az a tény, hogy a „CryptoScam” YouTube podcastnak több mint 75 000 előfizetője van.

Kris Marszalek

Kris legismertebb a Crypto.com alapítója és vezérigazgatója – egy olyan vállalkozás, amely arra törekszik, hogy segítse az embereket a fiatról a digitális pénznemre való áttérésben a lehető legsimább módon.

Jeff Wilcke

Bár Wilcke neve nem biztos, hogy olyan ismert, mint néhány kortársa, önéletrajza versenyezhet a játék legjobbjaival. Kezdetnek ő az Ethereum, valamint az amszterdami Grid Games társalapítója. Mindezek mellett ismert, hogy Jeff meglehetősen termékeny fejlesztő, akinek betekintését a globális kriptográfiai közösség nagyra értékeli.

Zooko Wilcox-O’Hearn

Wilcox-O’Hearn biztonsági szakértő, aki már jó ideje a globális digitális környezetben működik. Valószínűleg azonban leginkább arról ismert, hogy a zCash vezérigazgatója – a magánéletre összpontosító kriptovaluta. Ezenkívül a Zooko a Tahoe-Least-Authority File Store, egy decentralizált tárolási technológia, amelyet még mindig sok vállalat használ világszerte..

Adam Draper

Draper a Boost VC MD – kockázati tőke társaság MD, amely elsősorban a kriptográfiai szektoron belül működik. Ő egy másik Boost Inkubátor nevű projekt vezetője, amely vállalkozás célja, hogy segítse a kisvállalkozásokat a tevékenységük bővítésében és a tömegpiaci elfogadás elérésében a lehető legkönnyebben.

Stephen Pair

Pair a világ egyik legnagyobb BTC fizetési feldolgozójának, a BitPay-nek az alapítója / vezérigazgatója. Tapasztalat szempontjából azt tapasztaltuk, hogy korábban sok vállalatnál dolgozott, például az IBM-nél. Nem csak, hogy régóta szakértőként tekintenek a szoftverfejlesztésre, és rendszeresen meghívást kap a világ számos kriptokonferenciájára..

Matthew Tan

Matthew Tan az ember, aki két híres titkosítási elemző platform létrehozásáért felelős: az Etherscan és a Blockscan. Mielőtt csatlakozott a kriptográfiához, Tan több mint 20 évig dolgozott a globális technológiai közösség tagjaként.

Tushar Jain

A Multicoin Capital Managing Partner immár közel egy évtizede aktív a kriptográfiai szektorban. Azok számára, akik esetleg nem tudják, Tushar aktívan dolgozik azon, hogy új kockázati stratégiákat dolgozzon ki, amelyek elősegítik a piac nagyobb likviditást. Végül, mielőtt csatlakozna a Multicoin Capitalhez, Jain a digitális egészségügyi startup ’ePatientFinder’ társ-alkotója volt..

Luis Iván Cuende

Cuende az egyik ötletgazda Aragon mögött – egy Ethereum által vezérelt blokklánc-együttműködési projekt. Nem csak ez, hanem aktív tanácsadó, aki több sikeres blokklánc-vállalkozás mentorálásában segített a világ minden táján.

Mike Belshe

Belshe világszerte kiváló programozási szakemberként ismert, aki segített létrehozni a Bitgo intézményi szintű kriptográfiai befektetési szolgáltatást. Nem csak ez, de Mike a HTTP 2.0 feltalálójaként is működött, valamint megalapította a „Lookout” -ot..

Josh Fraser

Josh az Origin egyik elsődleges alapítója – a világ egyik első projektje, amelynek célja a megosztott gazdaság decentralizált piacainak kialakítása. Ezenkívül veterán kereskedő, akit rendszeresen meghívnak, hogy a világ minden táján kriptokonferenciákon beszéljen.

Marco Streng

Marco Streng a Genesis Mining vezetője – egy vállalkozás, amelynek jelenleg több mint kétmillió ügyfele van. Ő is ismert előadó, akit rendszeresen meghívnak különféle összejövetelekre, hogy megvitassák a blockchain tech különböző használati eseteit, valamint a jövőbeli potenciálját.

Pierre Rochard

Pierre világszerte elismert szoftvermérnök, valamint a New York-i székhelyű, a Bitcoin Advisory nevű kriptotanácsadó cég vezérigazgatója. Emellett a Satoshi Nakamoto Intézet társalapítója is.

Matt Corallo

Matt Carello leginkább Bitcoin fejlesztőként ismert, aki a Chaincode Labs számos népszerű projektjén dolgozott – egy kriptokubátor, amelyet azért hoztak létre, hogy elősegítse a BTC-vel kapcsolatos technológiák fejlesztését az egész világon.

Lon Wong

A ProximaX vezérigazgatója egy jól ismert kriptográfiai szószóló, aki jelenleg számos promóciós startup tanácsadójaként szolgál, ideértve a Huobe, a Liven stb. Ha ez nem lenne elég, Wong a NEM.io alapítvány elnöke is. jelenleg számos NEM projekt fejlesztésének gyors nyomon követésén dolgozik.

Matthew beszélt

Matthew az agy az AION mögött – egy blokklánc platform, amely megpróbálja kezelni a méretezhetőség számos kérdését, amelyek jelenleg a kriptográfiai világot sújtják.

Andreas M. Antonopoulos

Andreas a világ minden tájáról ismert, mint sikeres kriptovállalkozó, szerző (Mastering Bitcoin) és előadó. Évek óta a globális kriptográfia támasza, és még az egyik legnépszerűbb, a „Talk Talk Bitcoin” elnevezésű térhez kapcsolódó podcast is a házigazdája..

Micah Winkelspecht

Micah leginkább arról ismert, hogy a Gem vezérigazgatója – egy olyan cég, amely segített létrehozni a világ egyik első multisig kriptovaluta pénztárcáját.

Eric Larchevêque

A Ledger vezérigazgatójaként Eric segített a biztonság és a magánélet új korszakának bevezetésében a globális kriptovaluta ökoszisztémán belül. Ezenkívül közismert, hogy alapítója / létrehozója a La Maison du Bitcoin-nak, amely vállalkozás kizárólag francia kriptográfiai vállalkozók számára jött létre..

Ran Neuner

A dél-afrikai születésű Ran a világ egyik legismertebb kriptográfiai személyisége. Ez elsősorban a CNBC CryptoTrader TV című műsorának köszönhető, amely minden héten meglehetősen masszív nézőszámot vonz. Ezenkívül Neuner is az Onchain Capital, egy jól ismert kripto befektetési csoport mögött álló ember.

Meltem Demirors

A Demirors egy elismert kriptográfiai elemző / befektető, aki a CoinShares stratégiai vezérigazgatójaként is szolgál. Ezenkívül említést tesz arról is, hogy őt tekintik a blockchain minden tekintélyének – amint azt az a tény is kiemeli, hogy jelenleg Oxfordban tanít egy témát, valamint az MIT Media Lab-ját.

Dan Wasyluk

A globális kriptográfiai közösség által „Blockchain Dan” néven jobban ismert Wasyluk, a Blockchain Foundry alapítója és vezérigazgatója, amely a blokklánc-alapú szoftveralkalmazások létrehozásában segít. Ezenkívül a Syscoin egyik fő munkatársa – állítólag a világ egyik leggyorsabb token létrehozó platformja.

Amber Baldet

Amber Baldet a JPMorgan korábbi blockchain-kezdeményezésének vezetője. Távozása óta megalapította saját „Clovyr” nevű blockchain startupját, amely a kriptográfia rajongóinak segítséget nyújt a Dapps piacon a lehető legsimább és legzökkenőmentesebb módon..

Richard Heart

Richard Heart valószínűleg leginkább a BitcoinHEX-szel végzett munkájáról ismert. Amit azonban az emberek nem tudnak, az egyben vállalkozó, befektető is, aki több, a kriptotechnikával kapcsolatos könyvet írt.

Emin Gün Sirer

Sirer professzor blockchain rajongó, valamint a Cornell oktatója. Talán leginkább arról ismert, hogy társ-igazgatója az IC3-nak, egy projektnek, amely elősegíti a blokklánc használatának előmozdítását a tudományhoz és a technológiához kapcsolódó különböző mainstream területeken belül.

Jameson Lopp

Jameson jelenleg a Casa vezérigazgatója, egy elosztott kulcs és csomópont indításakor. A Statoshi.info, egy olyan weboldal készítője is, amely valós idejű részletes elemzéseket és statisztikákat nyújt a Bitcoin csomópontokról..

Tiffany Hayden

Tiffany leginkább a Ripple-vel végzett munkájáról ismert. Ugyanakkor független tanácsadó is, aki sok kis időre szóló blokklánccal kapcsolatos vállalkozásnak segített abban, hogy elinduljon ezen a versenyképes piaci szektoron belül. Ha ez nem lenne elég, Hayden az Edge, a blockchain biztonsági létesítmény közösségi vezetője is.

Mai Fujimoto

Mai japán rejtjelezési szakértő, akit rajongói jobban ismernek, mint „Miss Bitcoin”. Emellett a Grecone Investment Group vezérigazgatója, amely a világ minden tájáról származó ipari beruházások beszerzésével foglalkozik.

Caitlin Long

Caitlin egykori Wall Street-i honfitárs, aki felhagyott jövedelmező pozíciójával, hogy teljes munkaidős kriptofektetővé váljon. Alapítója az intelligens szerződések platformjának, a Symbiont-nak (olyan vállalkozásnak, amely igyekszik kiküszöbölni az ezen a területen belül jelenleg fennálló operatív problémákat).

Carl Bennetts

Carl az egyik kulcsfontosságú személyzet a Status mögött – egy Ethereum-alapú mobil kliens, amely nyílt forráskódú. Nem csak ez, hanem számos más kriptoprojektben is részt vett, és rendszeresen felszólítják az ázsiai szerte megrendezett kriptokonferenciákon való beszédre..

Julian Zawistowski

A Golem Factory vezérigazgatója híres mentori erőfeszítéseiről, valamint azon törekvéséről, hogy segítsen létrehozni a világ első decentralizált szuperszámítógépét.

Carolyn Reckhow

Carolyn jelenleg a Casa nevű vállalat műveleteit hajtja végre – ez egy dApp indítás, amely egy teljesen új kriptográfiai kulcs platform kidolgozásának folyamatában van. Korábban a Consensys ügyvezetőjeként dolgozott.

Catherine Coley

Coley leginkább a Ripple XRP Intézményi likviditás vezetőjének szerepéről ismert. Több mint 10 éve működik a globális pénzügyi arénában, és ismert, hogy szakértő a kripto- / blokklánc-technológiával kapcsolatos számos kérdésben.

Elizabeth McCauley

McCauley szabadúszó marketing tanácsadó, aki a múltban számos megalapozott ügyfelet segített. A jelenlegi helyzetben a Crypto Media Hub és a Biterra Capital munkatársainál dolgozik biz terveiken, valamint jövőbeni működési stratégiájukon..

Preethi Kasireddy

Preethi régóta a Goldman Sachs alkalmazottja volt, mielőtt a kriptográfia felé költözött, és megalapította TruStory nevű startupját. Azoknak az olvasóinknak, akik esetleg nincsenek tisztában vele, a fent említett vállalkozás már eddig is 3 millió dolláros forrást tudott előteremteni.

Sherman Lee

Sherman szereti önmagát soros vállalkozóként emlegetni, akinek fő érdeke a decentralizált technológiák megalkotása. Ebben a tekintetben megemlíti, hogy Lee a Raven Protocol, a decentralizált mélytanulási képzési platform társalapítója. Ha ez nem lenne elég, számos más sikeres projekttel is társul, ideértve a Zeroth.ai-t, egy hongkongi székhelyű VC-alapot.

Thomas Lee

Tom Lee egy évelő rejtjelbika, aki leginkább a külföldi árjóslatairól ismert (akik közül sokan valóra váltak). Emellett társalapítója az FundStrat piacstratégiai / kutató cégnek, valamint egy köztiszteletben álló elemző, akit gyakran hívnak, hogy kifejezze véleményét / nézeteit a különféle pénzorientált tévéműsorokról..

Michael Terpin

Michael Terpin talán legismertebb szerepe a BitAngels elnökeként, amely a bolygó első digitális valuta-induló angyalhálózata. A dolgok jelenlegi állása szerint vállalkozásának több mint hatszáz tagja van, és jelentős beruházásokat tudott megszerezni több mint 25 kriptográfiával kapcsolatos céggel. Az évek során Michael hírneve rendkívüli módon nőtt, és ma már széles körben a világ egyik legjelentősebb BTC-szakértőjének tartják, amire fényt derít az a tény is, hogy számos rangos eseményen, mint pl. mint:

 • A Satoshi Kerekasztal
 • Délről délnyugatra (SXSW)
 • TEDx Hollywood.

Spencer Bogart

Spencer igazolványa az egyik legismertebb névvé teszi a kriptotechnika világában. Nemcsak a Blockchain Capital általános partnere, de a múltban a BTC professzionális elemzőjeként, valamint a Needham alelnökeként is szolgált. & Co. Ha ez nem lenne elég, Bogart számos egyedi befektetőnek és vállalatnak is segítséget nyújtott új kriptográfiai protokollok kidolgozásában..

Chris Burniske

Burniske társalapítója a Placeholder – egy NY központú cégnek, amely kizárólag kriptovalutákkal és más hasonló digitális eszközökkel foglalkozik. A cégnél végzett munkáját megelőzően Chris segített az ARK Investment Management Next Generation Internet stratégiai szárnyának megalapításában, amely az első BTC-vel kapcsolatos állami alapkezelő szervezet a bolygón..

Josh Rager

Josh leginkább a pontos előrejelzéseiről ismert, amelyek elnyerte a piac egyik legokosabb kriptokereskedőjének hírnevét. Független elemzői munkája mellett Josh a Blockroots.com társalapítója, valamint számos más neves cég tanácsadója, többek között:

 • Level Invest
 • Üvegcsomópont

Gavin Andresen

Andresent elsősorban szoftverfejlesztőként ismerik, aki a kezdeti fejlesztési szakaszban erősen foglalkozott a bitcoinnal. Nem csak ezt, hanem azt is megemlítik, hogy még 2010-ben Satoshi Nakamoto Andresent nevezte meg a BTC referencia implementációs kliens szoftverének vezető fejlesztőjeként, miután az előbbi végleg otthagyta a projektet. Végül 2012-ben Gavin megalapította a Bitcoin Alapítványt, hogy támogassa a BTC használatát és elfogadását szerte a világon.

Satoshi Nakamoto

Mivel olvasóink többsége valószínűleg jól tudja, Satoshi Nakamoto a Bitcoin álnevű alkotója által felvállalt azonosság. Nemcsak a digitális pénznem elsőszámú papírját dolgozta ki, hanem az eredeti referencia-megvalósítást is telepítette. Ezenkívül Nakamotot a világ első blokklánc-adatbázisának kezdeményezőjeként, valamint a világon elsőként oldják meg a kettős költekezés kérdését (ami egyébként meglehetősen elterjedt a mai piacon elérhető egyéb fizetési lehetőségeknél). Ha és amikor Mr., Mrs. vagy Ők, mint Satoshi Nakamoto feltárják a bizonyítékokat, és kijönnek az éjszakai árnyékokból, minden kétséget kizáróan árnyék nélküli, hogy #Satoshi lesz a fő befolyásoló, amikor csak eljön az idő.

Hal Finney

Finney neves fejlesztő, aki korábban kapcsolatban állt a PGP Corporation-lel. Emellett elismert videojáték-ismerő, aki számos népszerű konzoljáték-cím kidolgozásában segített. Az utóbbi időben azonban Finney rendkívül népszerű figurává vált a globális altcoin közösség körében – különféle kriptográfiai projektekben való jelentős részvétele miatt. Végül megemlítik, hogy Hal volt az első, aki BTC-kifizetést kapott a „Satoshi Nakamoto” -tól. Azt is híresztelték, hogy Dorian ‘Satoshi’ Nakamoto csak 1,6 mérföldnyire élt, de néhány ház ugyanazon az utcán és a környéken, a késő nagy Hal Finney-től.

Preston Byrne

A Preston egy blockchain / crypto-val kapcsolatos ügyek szakterületére szakosodott ügyvéd. Valószínűleg azonban leginkább arról ismert, hogy a Monax – a világ első engedélyezett blokkláncának – társalapítója és ügyvezető igazgatója. Olvasóink számára, akik esetleg nincsenek tisztában azzal, hogy már a kezdetektől fogva a Monax alapvető keretrendszerét használták egy Hyperledger Burrow engedélyezett Ethereum blokklánc csomópont létrehozására

WhalePanda

A WhalePanda egy független kriptográfiai elemző, akinek több mint 220 ezer követője van a Twitteren. Annak ellenére, hogy személyazonossága továbbra is rejtély marad, a globális kriptohírek ciklusának alapvető elemévé vált (elsősorban angyal befektetői és a Bitcoin maximalista szerepének köszönhetően).

Alex Sunnarborg

Sunnarborg az alapító partnere a Tetras Capital nevű kriptográfiai fedezeti alapnak. A múltban a Coindesk kutatási elemzőjeként szolgált – ahol több, a blockchain tech-hez kapcsolódó jelentés elkészítésében segített. Nem csak ez, de Alex komolyan részt vett olyan weboldalak létrehozásában is, mint az ICO Tracker és Markets Center, valamint más olyan állami projektekben, mint a Construct és a Consensus 2017.

CryptoCobain

A CryptoCobain egy Twitter-alapú titkosítási szakértő, akinek az árjóslatokkal újra és újra bebizonyosodott. Nem csak ez, hanem egyike volt az első független elemzőknek, akik online meglátásaikat kezdték el nyújtani – ennek eredményeként több mint 200 ezer követőt gyűjthetett össze a különböző közösségi média platformokon.

Peter Brandt

Peter elismert kereskedő, aki immár közel 40 éve rendkívül aktív a globális pénzügyi szektorban. Ő az első számú bestseller könyv – a hivatásos árukereskedő naplója – szerzője is. És bár Brandt hisz a blokklánc és a kriptográfia erejében, nemrégiben azt idézte, hogy “az összes altcoin 99% -át elfelejtik a következő 5-6 évben”

Willy Woo

Willy Woo kriptográfiai szakértő, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a globális fintech piacon. Eredetileg Új-Zélandról származik, de az elmúlt évtizedben (vagy úgy) meglehetősen nomád életmódot folytatott. Woo korábban angyalbefektetőként dolgozott, és kereskedő volt a 2008-as hírhedt piaci összeomlás során is. Weboldalának megfelelően most idejének nagy részét adatközpontú kutatással szenteli különféle kriptovaluta piacok számára..

Brock Pierce

Brock Pierce egykori gyermek színész, aki ismertebbé vált a közelmúltban a VR-hez kapcsolódó vállalkozói erőfeszítéseivel. Ezenkívül hatalmas története van vagy megalapításában, tanácsadásában vagy befektetésében a zavaró biz vállalkozások széles skálájában (például Ethereum, Mastercoin). Végül az online elérhető adatok szerint Brock több mint 5 milliárd dollárt gyűjtött össze (a mai napig) a különféle vállalkozások számára, amelyeknek segített létrehozni.

Jack Dorsey

Jack Dorsey mára nagyjából háztartási névvé vált, elsősorban azért, mert a világ egyik leghíresebb közösségi média platformjának – a Twitternek – a tulajdonosa, alapítója. Amit azonban egyesek nem tudnak róla, az az, hogy ő is bevett programozó, aki segített a világ egyik legnagyobb mobilfizetési alkalmazásának – a „Square” – létrehozásában. Végül, még 2008-ban, Dorsey neve felkerült az MIT TR35 Technology Review-jába, mint a világ 35 legjobb újítója közé, 35 év alatti.

Elon Musk

Elon Musk afrikai származású milliárdos, aki leginkább arról ismert, hogy a Tesla alapítója. A kriptográfia iparával már jó ideje kapcsolatban áll, és korábban nyilvántartásba vette, hogy kijelenti, hogy támogatja a Bitcoin gondolatát és az ígéretet – annak ellenére, hogy ő maga nem a kriptopénz tulajdonosa. Nem csak, hogy Musk az Ethereum egyik fő támogatója, és a múltban többször is bemutatta támogatását a premier eszközért.

Alex Tapscott

Tapscott egy jól ismert előadó, befektető és tanácsadó, aki már közel egy évtizede kapcsolatban áll a blockchain / crypto iparral. Jelenlegi helyzetének középpontjában a feltörekvő technológiák fejlesztése áll, valamint a startupok sikerének segítése a mai virágzó digitális piacon. Alex jelenleg a NextBlock Global vezérigazgatója, sőt társszerzője a „Blockchain Revolution” című bestseller könyvnek..

Trace Mayer

Trace szereti magát a „monetáris szuverenitás bajnokaként” jellemezni, aki szívesebben használ különféle erőszakmentes rejtjelezési eszközöket személyes céljainak elérése érdekében. Emellett vállalkozó, befektető és monetáris tudós is, akinek elemzését az egész világon tisztelik.

Max Keizer

Max Keizer amerikai műsorszolgáltató, aki leginkább arról ismert, hogy a Keizer-jelentés házigazdája – egy olyan pénzügyi program, amelyet jelenleg az RT hálózat sugároz. A kriptotechnika nagy híve, és gyakran hívott különböző digitális valuta-szakértőket / szószólókat műsorába, hogy leleplezzék a hagyományos banki és pénzügyi szektor gyengeségeit..

Jen Bukauew

Jen Buakaew (az interneten ismertebb nevén „Crypto Jen”) nagy tekintélyű kriptográfiai szakértő / elemző, aki a különböző digitális eszközökkel kapcsolatos kiváló pénzügyi ismereteiről ismert. Nemrégiben Jen a blockchain alapú Solve. Egészségügyi platform tagja lett, tanácsadóként és nagykövetként (elsősorban az ázsiai és pán-csendes-óceáni térségben).

David Marcus

David Marcus amerikai vállalkozó, aki korábban a Paypal vezetőjeként dolgozott. A dolgok jelenlegi állása szerint a Facebook üzenetküldő termékekért felelős alelnöke. Nem csak, hogy még 2017 decemberében Marcust kinevezték a Coinbase igazgatótanácsának alaptagjává.

Mark Zuckerberg

Zuckerberg valószínűleg az egyik legismertebb arc a bolygón manapság – elsősorban annak köszönhetően, hogy ő a közösségi média behemót ’Facebook’ alapítója és vezérigazgatója. Nem csak ez, hanem kriptovaluta-rajongó is, aki nemrég jelentette be a digitális eszközök világába való bejutását azzal, hogy kijelentette, hogy az FB hamarosan elindítja saját stabil érmékajánlatát (Libra néven), hogy a nemzetközi fizetések folyamata korszerűbb és problémamentes az ügyfelek számára.

Ian Balina

Ian Balina egy jól ismert blockchain / crypto befektető, aki a múltban számos ICO vállalkozásnak adott tanácsot. Balina cikkei és meglátásai számos elismert médiumban jelentek meg, például:

 • A Wall Street Journal
 • Forbes
 • CNBC

Végül Ian az alapító & Általános partner a 100X tanácsadónál

Doug Polk

Polk valószínűleg az egész világon legismertebb pókerrablásaival. Becslések szerint 2017 szeptemberétől az összes élő versenybevétele óriási 9 400 000 dollárt tett ki. Az utóbbi néhány évben azonban a kriptovaluta podcastja is sokféle vonzódást kezdett el nyerni, főleg azért, mert sok olyan tartalmat fed le, amely a digitális eszközpiac technikai oldalához kapcsolódik (csakúgy, mint néhányat az ipar legnagyobb nevei közül a mélyinterjúkhoz.)

Fred Wilson

Fred Wilson kockázati tőkés, aki leginkább arról ismert, hogy az Union Square Ventures alapítója. Kripto szószóló, aki a múltban támogatta a különféle digitális pénznemeket, valamint azok mögöttes technológiai keretrendszert – a blokkláncot. A közelmúltban azonban Wilson enyhítette az ethereumot és a Mérleget, miközben dicsérte a bitcoinot (valószínűleg azért, mert úgy tűnik, hogy a piac formálódik).

Luke Martin

Martin számos kriptográfiai körben (szerte a világon) ismert, mint termékeny kereskedő és szakértő altcoin elemző. Emellett a Coin Chat, egy informatív YouTube-sorozat házigazdája, amely a BTC-vel és annak digitális társaival kapcsolatos témák széles skáláját fedi fel. Végül, de nem utolsósorban, Martin egyben a VentureCoinist kriptográfiai elemzéssel és oktatással foglalkozó webhely jelenlegi vezetője (és alapítója), amely előfizetőinek számos különféle digitális kínálattal kapcsolatos rést kínál a feliratkozóinak..

Peter Todd

Todd egy jól ismert bitcoin fejlesztő és alkalmazott kriptográfiai tanácsadó, akinek szolgáltatásait világszerte számos blokklánccal kapcsolatos startup igényli. Jelenleg széles körű pénzügyi tanácsadást kínál a Twitteren, és csaknem 150 ezer követője van a közösségi média platformon.

Terv₿

PlanB, aki szintén a „@ 100trillionUSD” Twitter-kezelési nevén szerepel, független kriptográfiai elemző, aki már több mint két éve kutat tanácsokat hű követőinek. Előrejelzései számos speciális analitikai adatmodellen, valamint diagrammintákon alapulnak.

Josh Olszewicz

Josh Olszewicz kriptokereskedő, aki azt állítja, hogy teljesen autodidakta. Közel hat évvel ezelőtt kezdődött útja a Bitcoinnal, amikor ki volt téve a kriptovaluták által kínált hatalmas pénzügyi lehetőségeknek. Azóta Josh megismert számos technikai területet, amelyek ehhez a növekvő térhez kapcsolódnak, sőt, az Ichimoku felhőtechnológia egyik legfontosabb szakértőjévé vált.

Balaji Srinivasan

Balaji S. Srinivasan túlnyomórészt angyal befektető és vállalkozó, aki korábban a Coinbase CTO-ként, valamint az Andreessen Horowitz fő partnereként tevékenykedett. Néhány más kiemelkedő biz vállalkozás, amelyekkel a múltban kapcsolatban állt:

 • com – társalapító (a céget később a Coinbase vásárolta meg)
 • Counsyl – alapító (Myriad megszerezte)
 • Teleport (később Topia vásárolta)
 • Érme Központ

Samson Mow

Samson Mow technológiai óriás, aki jelenleg a Pixelmatic vezérigazgatójaként, valamint a Blockstream CSO-jaként dolgozik. Olvasóink számára, akik nem ismerik a Blockstream jelentőségét, ez lényegében egy vállalkozás, amely kizárólag új blokklánc-technológiák, valamint egyedi kriptográfiai / elosztott rendszerek fejlesztésével foglalkozik..

Joseph Young

A Young pénzügyi / technológiai szaklap Hongkongból származik. A kriptovalutákkal, a blockchain technológiával kapcsolatos munkáját számos elismert médium jelentette meg, köztük a Forbes, a Cointelegraph, a Cryptoslate. Ezenkívül Joseph számos kockázati tőke társaság kutatójaként dolgozott, valamint szabadúszó tervezőként számos Koreában és a Fülöp-szigeteken működő startupnál.

Fred Ehrsam

Fred Ehrsam a világ egyik vezető kriptovaluta-tőzsdéjének, a „Coinbase” társalapítója. A Coinbase-zel végzett munkája előtt azonban Ehrsam kereskedőként dolgozott több hagyományos pénzügyi intézményben, köztük a Goldman Sachs-nál. A múltban számos kriptográfiai projekt támogatását mutatta be, ideértve az Ethereumot is – amely pénzneme szerinte jobb pénzügyi emelkedéssel bír, mint a Bitcoin. Végül 2017-ben Fred bejelentette távozását a Coinbase-ből, majd számos más, kriptóval kapcsolatos alkalmazást, platformot és más blokklánc-rendszert fejlesztett ki.

Michael Arrington

Michael Arrington amerikai vállalkozó, aki valószínűleg a TechCrunch – a Szilícium-völgy startup közösségével kapcsolatos hírek széles skáláját bemutató weboldal – alapítója és egykori társszerkesztője. Ezenkívül Arrington rendszeresen közreműködik számos elismert médiumban, mint például a Wired és a Forbes, és a múltban az internet egyik legbefolyásosabb személyének választották. Néhány további sikeres üzleti vállalkozása a következők:

 • CrunchBase
 • Arrington XRP Capital

CryptoCred

A CryptoCred egy független Twitter-alapú elemző, technikai kereskedő és oktató, aki hatalmas online követőket gyűjtött össze. Minden tartalma ingyenesen elérhető, és egyetlen gombnyomással több médiaplatformról letölthető.

Alistair Milne

Milne a szó valódi értelmében vállalkozó, amint azt az a tény is kiemeli, hogy első cégét 17 éves korában alapította. 1996-ban már számos neves cégnél dolgozott, például az AOL-nál, és röviddel a diploma megszerzése után. az UMIST-től Milne eladta Junction Web üzletágát a Stream Group Plc-nek. Azóta az Alistair vagy alapított, vagy része volt számos sikeres üzleti vállalkozásnak.

Jeff Garzik

Jeff Garzik legjobban futuristának, vállalkozónak és szoftvermérnöknek írható le, aki a múltban néhány úttörő projekten (például Bitcoin Core) dolgozott. Emellett a Bloq Inc vezérigazgatója, valamint a SpaceChain alapítója. Jeff hatalmas munkájának köszönhetően hozzájárulásai élőben láthatók szinte minden ma létező Android, Linux eszközön.

DonAlt

DonAlt olyan tanárként írja le magát, aki szeret olyan embereken segíteni, mint a kriptográfia és a befektetések. Ismeretlen semmitmondó tanácsairól, valamint szigorú promóciós tilalmáról az összes közösségi média platformon. A sajtó idején a DonAlt több mint 121 ezer követővel rendelkezik a Twitteren.

Neeraj K. Agrawal

Neeraj K. Agrawal amerikai kriptovállalkozó, aki jelenleg a Coin Center kommunikációs igazgatójaként dolgozik. Agrawal a Syracuse Egyetemen fejezte be tanulmányait, ahol kétszer szakpolitikai és politológiai szakokon végzett.

Crypto Loomdart

A Crypto Loomdart kriptoelemző, aki 2014 közepe óta aktívan kidolgozza a releváns, jól kutatott befektetéseket / kereskedéseket. Elképesztő elemző képességeinek köszönhetően közel 100 ezer követőt tudott összegyűjteni a Twitteren.

Nomád vagyok

Noha az „én Nomád vagyok” -ról nem sokat tudni, a nemrégiben közzétett tweetje szerint állítása szerint tervező és mérnök a szakmája szerint. Több mint 56 ezer követője van a Twitteren.

Bruce Fenton

Bruce szenvedélyes kriptovaluta-szószóló, akinek meglátásai és cikkei világszerte számos elismert médiakiadványban jelentek meg (például a Coindeskben). Ezenkívül a CNBC és a Wall Street Journal interjút készített a BTC / blockchainra vonatkozó nézeteivel kapcsolatban is. Néhány további sikeres vállalkozása a következők:

 • Atlantic Financial
 • Chainstone Labs
 • Satoshi Kerekasztal

Eric Lombrozo

Eric szereti magát „szabadgondolkodóként, igazságkeresőként, kriptofiloszoferként, Bitcoin minimalistaként és discordiánus papként” jellemezni. Ő a társalapító & Ciphrex vezérigazgató – olyan cég, amely vállalati szintű szoftvereket kínál az ügyfeleknek, amelyek a CTP-re (kriptográfiai tranzakciók feldolgozása) szakosodtak. Ezenkívül Eric szintén elismert BTC Core fejlesztő, és korábban számos sikeres vállalkozásnál dolgozott, többek között:

 • CoinSurge
 • RingCoin

Peter McCormack

Peter McCormack rendkívül ismert név a globális kriptográfiai szcénában a népszerű What What did ’című podcastja miatt. A műsort hetente kétszer adják, és sokféle hírrel foglalkozik ezzel a növekvő területtel kapcsolatban. Nem csak, hogy a show egyre növekvő népszerűsége miatt a McCormack számos olyan iparági munkatárssal tudott interjút készíteni, mint Mark Karpeles, Jameson Lopp, Trace Mayer stb. Végül azt is megemlíti, hogy tavaly a McCormack Dr. Craig Wright beperelte, amikor azt állította, hogy az előbbi nem Satoshi Nakamoto volt, és hogy a cselet a nagyobb nyilvánosság megszerzésének eszközeként használja..

Alex Krüger

Alex elismert közgazdász és kriptokereskedő, akinek meglátásai sok befektetőnek segítettek az évek során. A Columbia Egyetem timsója szintén ismert a különböző globális piacokra vonatkozó mélyreható elemzéseiről, és arra törekedett, hogy áthidalja a kriptopiac és a makroszintű pénzügyi szektor között jelenleg fennálló szakadékot. A sajtó idején Krüger több mint 43 ezer követővel rendelkezik a Twitteren.

Dan Hedl

Hedl népszerűsége az elmúlt néhány évben fokozatosan nőtt a kriptográfia területén. Annak ellenére, hogy ő leginkább arról ismert, hogy a Krakenfx Blockchain Development igazgatója, Dan korábban számos más sikeres vállalkozással is kapcsolatban állt, például:

 • InterchangeHQ
 • Uber,
 • ZeroBlock

Teeka Tiwari

Akárcsak ő, akár szereti őt, Mr. Big T az elmúlt két-három év egyik legismertebb kriptográfiai befolyásolója. Teeka Tiwari, mint az egyetlen képző oktató és piaci elemző, aki olyan programokat kínál, amelyek lehetővé teszik a csatlakozást és követést, mint a Palm Beach Confidential és a Crypto Income Quarterly, a Crypto Oracle néven ismert.

David Chaum

Chaum széles körben elismert amerikai informatikus és kriptográfus. A magánélet megőrzését szolgáló technológiákkal, különösen az elektronikus monetáris rendszerekkel végzett munkája eredményeként széles körben elismerték a digitális készpénz feltalálójaként. David jelenleg két projekten dolgozik két kriptográfiai cégén keresztül, nevezetesen:

Elixxir: Az Elixxir egy tranzakciós platformnak tekinthető, amely egy teljes verem blokklánc keretrendszeren fut, amely metaadat-védelemmel kapcsolatos protokollokat használ..

Praxxis: A projekt kihasználja az Elixxir adatvédelmi védelmét, hogy a felhasználók számára rendkívül biztonságos digitális valutát nyújtson, amelyet kvantumrezisztens blokklánc támogat.

Max Kordek

Max a List vezérigazgatója és társalapítója, egy blockchain alkalmazásplatform, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy segítse a kezdő fejlesztőket a JavaScript használatával új blokklánc-alkalmazások létrehozásában..

Dr. Ben Goertzel

Annak ellenére, hogy Ben nem kimagasló kriptográfus, a SingularityNET-mel (egy olyan céggel, amelynek vezérigazgatója is egyben) végzett munkáját vallásosan a globális kriptográfiai közösség hatalmas része követi. Azon olvasóink számára, akik nincsenek tisztában azzal, mi a SingularityNET, egy teljes veremű AI megoldásnak tekinthetjük, amelyet egy új, decentralizált protokoll hajt. Ezenkívül a projekt lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy gombnyomással létrehozzák, megosszák és bevételre tegyék személyes AI szolgáltatásaikat (ez is nagy léptékű).

Xinxi Wang

Xinxi valószínűleg leginkább arról ismert, hogy a Litecoin Alapítvány társalapítója és igazgatója. Ugyanakkor szoros kapcsolatban áll a népszerű kriptovaluta-tőzsdével, a „Coinnut” -val, és korábban a BoostVC befektetési céggel is dolgozott. Végül azt is megemlíti, hogy Wang Ph.D. a Szingapúri Nemzeti Egyetem informatikus szakán.

Nicholas Merten

Merten az alapítója a DataDash-nak, amely jelenleg a legnagyobb YouTube-csatorna, amelyet kizárólag a kriptovaluta domainhez kapcsolódó hírek közvetítésének szenteltek.

Justin Chow

Justin a Cumberland üzleti fejlesztésének globális vezetője – egy olyan DRW-ág, amely az egyedi befektetőknek és a megalapított intézményeknek is egyszerűsített hozzáférést biztosít számos egyedi lehetőséghez a kriptográfiai eszközökön belül. A társaság honlapjának megfelelően a Cumberland hatékony partneri beszállási folyamatot használ, amely számos különféle fizikai, elektronikus és eljárási biztosítékot alkalmaz az ügyfelek adatainak biztonsága érdekében..

Matthew Roszak

Matt az elnöke és társalapítója a Bloq-nak – egy blokklánc-alapú cégnek, amely biztonságos és biztonságos módon igyekszik segíteni a valós eszközök digitalizálásában. Ezenkívül a Roszak közvetlenül kapcsolódik számos más sikeres projekthez, többek között:

 • Tally Capital
 • Chicago Blockchain
 • Digitális kamra
 • BitGive

Tyler Wu

Wu a BlueHelix (BHEX) – a világ egyik legnagyobb Defi szolgáltató és technológiai cégének – globális ügyvezető igazgatója. Azoknak az olvasóinknak, akik esetleg nincsenek tudatában, a Tyler cég számos egyedi ajánlatot kínál a felhasználóknak, többek között:

 • Bluehelix Exchange
 • Bluehelix felhő
 • Bluehelix lánc

Roger Lim

Roger az NGC Ventures, egy szakmai befektetési platform egyik alapító partnere, amelyet számos, a NEO Tanácshoz kapcsolódó személy, valamint más piaci veteránok hoztak létre. A jelenlegi helyzet szerint az NGC-t ma ezen a téren a legjobban teljesítő kriptográfiai alapok között tartják számon.

Larry Cermak

Körülbelül az elmúlt év során Cermak neve rendkívül népszerűvé vált a kriptográfiai körökben az egész világon. Jelenleg a The Block – a világ egyik vezető médiakiadványa – kutatási és elemzési igazgatója.

Justin Wu

Wu a CoinState – növekedési marketing alapítója & PR ügynökség, amely kizárólag számos különböző fintech és blockchain céggel foglalkozik világszerte. Ezenkívül Justin az elmúlt 4-5 évben szorosan együttműködött 15+ tokennel és Dapps-szal.

James Wo

James termékeny vállalkozó, aki valószínűleg a Digital Finance Group alapítója és vezérigazgatójaként ismert – olyan cég, amely kizárólag digitális eszközökkel, blokklánc-technológiával és számos más kriptográfiai befektetési lehetőséggel foglalkozik. Ezenkívül Wo szorosan kapcsolódik számos más nagy horderejű vállalkozáshoz, például:

 • ETC Labs (alapító)
 • ETC Core (alapító)

Matthew Tan

Tan az Etherscan, egy olyan digitális platform vezérigazgatója és alapítója, amely egyenlő hozzáférést biztosít felhasználóinak az Ethereum projekthez kapcsolódó számos blokklánc-adathoz.

Sang Lee

Sang a Konstellation, a díjnyertes blokklánc-megoldások szolgáltatójának vezérigazgatója, amelyet a globális pénzügyi szektorban számos cég igénybe vett. Ő a DarcMatter vezetője is, egy olyan befektetési platform, amely az alternatív befektetési eszközök használatát kívánó emberek számára szól.

Alex Mashinsky

Alex termékeny fejlesztő, aki számos projektet segített megtalálni, beleértve a Celsius Network-t is – egy platformot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy keresnek, kölcsönözzenek, & pénzt fizetni egy átlátszó blokklánc-hálózat segítségével, bármilyen pénzügyi közvetítő igénye nélkül. A Mashinsky által kidolgozott további projektek között szerepel a Transit Wireless és az Arbinet. Ha ez nem lenne elég, ő a VOIP feltalálója is – ezt a módszert általában használják az internetes protokollhálózatokon keresztüli hangkommunikációra.,

Anson Zeall

Zeall a CoinPip mögött álló vállalkozás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a blokklánc-technológiát használva zökkenőmentesen küldhessenek pénzeket szállítóknak, beszállítóknak, partnereknek..

Emma Cui

Emma a LongHash Ventures vezérigazgatója – a világ első globális blokklánc-inkubátora, amelyet a szingapúri kormány aktívan támogat. Ezenkívül Cui mélyen részt vesz a kriptográfiai befektetési térben is.

Eddy Travia

A Travia termékeny blokklánc-befektető és a Coinsilium vezérigazgatója – egy vállalkozásépítő gyorsító, amely számos korai stádiumú blokklánc-vállalat fejlődésében segített. Ezenkívül Eddy számos más létrehozott kriptográfiai projekt magvető befektetőjeként is tevékenykedett:

 • RSK
 • Factom
 • Blox.io
 • Helyesel

Shaun Djie

Shaun a Digix társalapítója és ügyvezető igazgatója, valamint a Kenetic Capital regionális partnere. A legalapvetőbb értelmében a Digix olyan platformnak tekinthető, amely segít az aranyrudak digitalizálásában, hogy oszthatóvá és átkerülhessenek a blokkláncra.

Eric Benz

Benz a Changelly, egy kriptovaluta-csere platform vezérigazgatója, amely gyors és biztonságos módot kínál a felhasználóknak több mint 150 digitális valuta (beleértve a Bitcoin, Ethereum stb.) Azonnali vásárlására / eladására..

Mai Fujimoto

Követői „Miss Bitcoin” néven is ismertek, Fujimoto a Gracone vezérigazgatója, valamint a „Kizuna” Bitcoin adományozási weboldal alapítója..

Dmitriy Budorin

Budorin szerte a világon jól ismert a különböző kriptovaluta-cserékkel kapcsolatos ismereteiről. Két alapított projekt társalapítója és vezérigazgatója, többek között:

Hacken: A projekt egy közösség által vezérelt erőfeszítés, amely számos olyan kiberbiztonsági kérdést kíván megerősíteni, amelyek jelenleg befolyásolják a globális blokklánc-ökoszisztémát.

CER (Crypto Exchange Rang): A platform kiegyensúlyozott besorolást biztosít a felhasználók számára a világ 50 legnagyobb kriptotőzsdéjéről.

Sunny Lu

Sunny a VeChain alapítója és vezérigazgatója – egy nyilvános blockchain projekt, amely gazdasági értéket nyer abból a különféle tevékenységből, amelyet tagjai segítenek (akik többsége a valós gazdasági problémák megoldására irányul).

Daryl Hok

Hok a CertiKOrg ügyvezető alelnöke és ügyvezető igazgatója, amely a blokklánc-projektek biztonságosabbá tételét segíti elő hivatalos hitelesítéssel. Ezenkívül érdemes kiemelni, hogy Daryl a Yale Egyetemen végzett (közgazdaságtan és pszichológia szakon).

Alex Melikhov

Alex az Equilibrium vezérigazgatója és társalapítója, egy többláncú keretrendszer, amelyet számos eszközfedezetű stabil érme és DeFi termék használhat.

George Zarya

George a Bequant vezérigazgatója, egy máltai kriptovaluta-tőzsde, amely magas fokú biztonságot, likviditást és összekapcsolhatóságot kínál ügyfeleinek. Emellett Zarya rendszeres előadója számos blockchain-konferenciának a világ minden tájáról.

Peter Todd

Peter Todd fejlesztő, aki valószínűleg leginkább a Bitcoin Core projekttel végzett munkájáról ismert. Ebben a tekintetben megemlítik, hogy rendszeresen közreműködik a valuta forráskódjában, és az évek során a globális kriptográfiai közösség nagy tekintélyű tagjává vált. Ezenkívül Todd alkalmazott kriptográfiai tanácsadó és technikai előadó, akit rendszeresen meghívnak, hogy megossza meglátásait a világ különböző konferenciáin.

Jared Tate

A Jared Tate jól ismert név, ha a kripto- és blokklánc-technológiáról van szó. Jelenleg a DigiPay LLC elnökeként tevékenykedik, és egyben a Digibyte alapítója is – egy nyílt forráskódú, peer-to-peer decentralizált fizetési hálózat, amelyet arra terveztek, hogy a terjedelmes, határokon átnyúló monetáris tranzakciókat korszerűbbé és problémamentesebbé tegye a közönség számára. Férfi. A témában meg kell említeni, hogy a Digibyte kialakítása meglehetősen hasonló a Bitcoinéhoz (azaz a keretrendszer nyilvános és teljesen decentralizált).

Fred Ehrsam

Fred a Goldmann Sachs volt alkalmazottja, aki jövedelmező pozícióját a cégnél hagyta, hogy megalapítsa a világ egyik legnépszerűbb kriptográfiai kereskedési platformját, a Coinbase-t. Ezenkívül informatikus diplomát szerzett a Duke Egyetemen, aki korábban számos sikeres blokklánccal kapcsolatos projekthez kapcsolódott, mint például a Paradigm – egy privát csoport, amely kizárólag piackutatással és befektetési trendelemzéssel foglalkozik. kriptopiac.

Chris Dixon

Chris leginkább arról ismert, hogy általános partnere az Andreessen Horowitznak. Feladatai részeként számos befektetőként dolgozott olyan kriptográfiai startupoknál, amelyek világszerte nyomot gyakoroltak maguknak. Nem csak ez, hanem Chris társalapítója / vezérigazgatója is volt két mainstream startup vállalkozásnak – nevezetesen a SiteAdvisor és a Hunch -, amelyekre az elmúlt években nagy figyelmet fordítottak a globális pénzügyi szektor.

Neeraj K Agarwal

Neeraj kriptográfus, aki már jó ideje foglalkozik a digitális valuta domainjével. A dolgok jelenlegi állapotában a Coincenter üzleti és kommunikációs (biz-com) oldalát kezeli – ez egy népszerű kriptográfiai agytröszt.

Marco Santori

Marco jelenleg a Blockchain elnökének és jogi vezérigazgatójának (CLO) dolgozik – ez az all-in-one kriptográfiai cég, amely az egész világon működő vállalkozásokat igyekszik összekapcsolni egymással egyedülálló ajánlatok, például a vállalat natív digitális pénznemű pénztárcája révén, BTC felfedező stb. Az utóbbi időben Santori jogi hozzáértése elnyerte a „Digitális pénznem ügyvédek dékánja” címet. Korábban kapcsolatban állt a Cooley LLP nevű ügyvédi irodával, ahol főként a digitális devizapiaccal kapcsolatos kérdésekre összpontosított..

Ben Davenport

Ben valószínűleg legismertebb a Beluga alapítójának és CTO-jának – egy olyan digitális platformnak, amelyet 2011-ben adtak el a közösségi média óriás FB-nek, és végül átalakult abba, amit ma Facebook Messenger néven ismerünk. Emellett Davenport korábban számos multinacionális vállalatnál (köztük a Google és a Microsoft) is dolgozott háttérmérnökként.

Végül jelenleg Ben a Blockchain Capital kockázati partnereként dolgozik, egy olyan cégnél, amelyen keresztül számos sikeres kriptográfiai projektbe fektethetett be, mint például Xapo, BitPay, Kraken, LedgerX, Zcash, Lightning Labs stb..

Kyle Torpey

Kyle szereti magát teljes munkaidőben dolgozó szabadúszó újságíróként jellemezni, akinek elsődleges érdeklődési területe a Bitcoin és a blockchain tech. Miután 2014 óta egyedüli folyóiratként dolgozott, Kyle cikkei széles körben megjelentek olyan elismert médiumokban, mint a Forbes, a BitcoinMAgazine, a NASDAQ, a Business Insider (B.I.) stb..

Aaron van Wirdum

Aaron technológiai rajongó, aki az évtized kezdete óta részt vesz a kriptográfiai jelenetben. Jelenleg a Bitcoin Magazine vezető technikai szerkesztőjeként dolgozik, amely egy köztiszteletben álló médium, amely elsősorban a digitális valutával és az alt-asset domainnel kapcsolatos hírekkel foglalkozik..

Peter Van Valkenburgh

Peter a Coin Center kutatási igazgatójaként dolgozik – egy jól ismert kripto-politikai agytröszt, amely már jó ideje fennáll. Ezenkívül a Google 2013-as munkatársa, aki rendszeresen ír „jogelméletről”, amely az önszabályozással, az önigazgatással és a hálózati jogi technológiák felhasználásával a hagyományos jogi platformok általános hatékonyságának növelésével kapcsolatos különféle témákra kívánja oktatni az embereket..

Nic Carter

Nic ismert kriptopiaci elemző, akinek jó hírneve folyamatosan növekedett az elmúlt néhány évben. Partner a Castle Island Ventures-ben is, amely számos népszerű kriptográfiai vállalkozásba fektetett be.

Matthew Green

Matthew valószínűleg leginkább a biztonságtechnikai / kriptográfiai munkájáról ismert, és jelenleg a Johns Hopkins Egyetem informatikai docenseként dolgozik. Green hatalmas tudása és átfogó szakértelme lehetővé tette számára, hogy számos növekvő tartományban dolgozzon, beleértve az adatvédelemmel kibővített információtároló rendszereket, az elliptikus görbe kriptorendszereket és a névtelen digitális eszközöket.

Andrew Miller

Andrew elismert kutató, akinek munkája elsősorban decentralizált konszenzusos mechanizmusokkal, valamint újszerű blockchain platformokkal foglalkozik. Jelenleg az Illinoisi Egyetem docense, ahol népszerű számítástechnikai és természettudományi tanfolyamokat tart. Nem csak ez, hanem a Cornell Uni és az UC Berkeley munkatársa is a kriptovalutákkal és az intelligens szerződésekkel kapcsolatos különböző kezdeményezéseikért. Végül Miller számos népszerű digitális valuta projekttel áll kapcsolatban, mint például a Zcash, a Tezos és a ChainLink.

Jerry Brito

Jerry népszerű személyiség a kriptográfia és a blokklánc világában. Valószínűleg azonban leginkább arról ismert, hogy ügyvezető igazgatója a Coincenter-nek – egy népszerű digitális szolgáltatási platformnak, amely igyekszik megvédeni a nyílt blokklánc-hálózatokat és az újítók jogait azok használatára.

Wences Casares

Casares argentin műszaki szakember, akinek elsődleges érdeklődési területe a Bitcoin és a kriptotechnika. A digitális pénznemek (főként a Bitcoin) fő képviselője is, és abban a meggyőződésben van, hogy a kiemelt digitális eszköz egy napon egységes univerzális közegként szolgálhat minden internetes monetáris tranzakcióhoz. Cesares jelenleg az XAPO vezérigazgatója – egy digi-tech cég, amelynek elsődleges ajánlata egy BTC pénztárca, amelyet előre gyártanak egy bitcoin alapú betéti kártyával..

Bram Cohen

Cohen világhírű digitális programozó, aki leginkább arról ismert, hogy a BitTorrent natív peer-to-peer (P2P) protokolljának létrehozója és szerzője. Nem csak ez, hanem a CodeCon – a San Francisco-öböl térségében megrendezésre kerülő P2P-hackerek egyezménye – társalapítója, valamint a Codeville – egy elosztott, felülvizsgálati ellenőrzési rendszer társszerzője művelet.

Alex Morcos

Alexet széles körben az automatizált kereskedelem egyik legkorábbi úttörőjeként tartják számon – részben a Hudson River Trading-mel folytatott munkájának köszönhetően, amely a piaci kereskedelmet hatékonyabbá és egyszerűbbé kívánja tenni az átlagos befektető számára. Az évtized fordulója óta elsősorban a Bitcoinnal és a hozzá tartozó kriptográfiai ajánlatokkal foglalkozik. 2014-ben Morcos társalapította a Chaincode-ot – egy olyan platformot, amelyet elsősorban mérnökök számára fejlesztettek ki, hogy segítsen nekik fejleszteni Bitcoin programozási szeleteiket..

Neha Narula

Narula asszony jelenleg az MIT Digitális Pénznem Kezdeményezésének igazgatója, amely kizárólag kriptovalutákkal és más blokklánccal kapcsolatos technológiákkal foglalkozik. Ezenkívül említést tesz arról, hogy Narula Ph.D. és a múltban kiterjedten dolgozott skálázható elosztott rendszerekkel és adatbázisokkal.

Gavin Wood

Gavin Wood angol számítástechnikai szakember, az Ethereum társalapítója és korábbi CTO-ja. Még 2014-ben felvetette a Solidity alapgondolatát – egy rendkívül jól ismert programozási nyelvet, amelyet manapság a programozók új okos szerződések létrehozására használnak. Ezenkívül Wood a Parity Technologies alapítója, elnöke és vezérigazgatója, valamint a Polkadot keretrendszer szerzője.

Leigh Cuen

Leigh egy elismert technikai író, aki jelenleg a világ egyik vezető kriptográfiai kiadványházának, a Coindesknek dolgozik. Ezenkívül munkáját számos más neves üzletben is publikálták, mint például a Newsweek Japan, az International Business Times és a Racked.

Ryan Shea

Ryan egy elismert kriptográfiai szakértő, akinek szakterülete számos különféle területet foglal magában, mint például a számítástechnika, a gépipar és a blokklánc-technológia. Társalapítója a Blockstacknek is – egy decentralizált számítási hálózatnak és dapp ökoszisztémának, amelynek célja, hogy segítse a felhasználókat abban, hogy teljes körűen ellenőrizzék személyes adataikat (például azonosító dokumentumaikat)..

Brian Hoffman

Brian Hoffman leginkább arról ismert, hogy az OB1 vezérigazgatója és társalapítója. Ez a cég elsősorban szoftveres megoldások építésével foglalkozik az OpenBazaaron – egy decentralizált P2P piacon, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkönnyítsék a monetáris cseréket a Bitcoin használatával. A múltban Brian számos Fortune 500 vállalatnál dolgozott, valamint olyan kormányzati szerveknél, mint az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma.

Christopher Allen

Allen jól ismert vállalkozó és technológus, akinek szakterülete a digitális biztonság, a magánélet és a bizalom. Széles körben elismert, hogy az internetes kriptográfia egyik úttörője, és a TLS Security Standard társszerzője.

Nicolas Cary

Cary szereti magát soros vállalkozóként, kriptográfusként és általános technológusként jellemezni. Számos diplomát szerzett az üzleti élet és a vezetés világához kapcsolódó különféle réstechnikai területeken, valamint alapító tagja a BCSD biztosbizottságának (Blockchain Commission for Sustainable Development).

Sergio Demian Lerner

Sergio argentin titkosítási szakértő, akinek több mint tizenhatezer követője van a Twitteren. Jelenleg szabadúszó kriptovaluta-biztonsági tanácsadóként dolgozik, és jól ismert a blokklánccal kapcsolatos különféle technológiákkal kapcsolatos meglátásairól.

Patrick Murck

Patrick elsősorban ügyvéd, aki a kriptovalutákkal és a blockchain technológiával kapcsolatos esetekkel foglalkozik. A múltban számos digitális valutaalapú projekthez kapcsolódott. Például a Bitcoin Foundation társalapítója – ahol a szervezet főtanácsosaként és ügyvezető igazgatójaként szolgált. Nem csak, hogy Murck a BitGive Foundation, egy nonprofit vállalkozás elnökségi tagja, amely a karitatív adományokat az egész világon megkönnyíti a Bitcoin használatával..

Oleg Andreev

Oleg széles körben ismert kriptofejlesztő, aki a múltban számos népszerű projekthez kapcsolódott. Például a ZkVM – egy blockchain virtuális gép, köpenyes eszközökkel és ZK intelligens szerződésekkel – a Gitbox, a CoreBitcoin és a BTCRuby szerzője. Ha ez nem lenne elég, ő is a Dalek Bulletproofs mögött álló személy.

Alan Silbert

Alan az egyik legnépszerűbb név a kriptotechnika világában. Jelenleg különféle újszerű szabályozott kriptovaluta és biztonsági token platformok létrehozásában vesz részt egy INXLimited nevű vállalat számára. Ezen túlmenően, ő is egy fontos Bitcoin evangelista, aki a múltban dolgozott különböző banki vállalatok. Végül, de nem utolsósorban a BitPremier társalapítója és fejlesztője – egy olyan platform, amely arra törekszik, hogy az alkalmi kriptográfákat megtanítsa különböző digitális pénznemek megvásárlására, bányászására és tárolására..

Jonas Schnelli

Jonas egy elismert kriptográfiai fejlesztő, aki hosszú ideje részt vesz a Bitcoin Core projektben. Ezenkívül a Digital Bitbox társalapítója, valamint aktív a libbtc nevű Bitcoin könyvtár fejlesztésében – amely elérhető az operációs rendszerek, például a Linux, az iOS, a Mac OS X stb. Felhasználói számára..

Sztorc Paul

Paul független kutató, aki leginkább a Bitcoin-tal kapcsolatos munkájáról ismert. Ugyanakkor a Tierion kutatási igazgatója, valamint a Drivechain mögött álló egyik elsődleges erő – egy digitális protokoll, amely arra törekszik, hogy több blokklánc kompatibilis legyen egyetlen kriptográfiai ökoszisztémával.

Nassim Nicholas Taleb

Nassim libanoni-amerikai technológiai vállalkozó, statisztikus, volt kereskedő és kockázatelemző. Munkáját, bár nem csak a kriptográfia világára korlátozódik, jól tisztelik ezen a téren, mivel számos véletlenszerűséggel, valószínűséggel és bizonytalansággal kapcsolatos kérdéssel foglalkozik.

Luke Dashjr

Luke-t a globális kriptotájon jobban ismerik, mint „Luke-Jr”. A BTC Core fejlesztője, valamint az Eligius bányászati ​​medence alapítója. Nem csak azt említi, hogy Dasjr a mai napig több mint 200 hozzájárulást hajtott végre a Bitcoin Core központi keretrendszerében, és még saját BIP (Bitcoin Improvement Prop javaslatok) részlege is van a GitHub-on..

Nathaniel Popper

Popper egy san-francisco-i újságíró, akinek fő érdeklődési területe a pénzügyek, a fintech és a digitális technológia. A múltban számos bevett sajtóorgánumnál dolgozott, például a New York Times-nál, és még a „Digital Gold: Bitcoin és a Misfits and Millionaires belső története” című bestseller könyvet is megírta.

A legtöbb ismert kripto-befolyásoló lista frissítése

bitcoin befolyásolók

Sokkal több mondanivaló és nyomon követhetőség áll rendelkezésre mindezekkel a legfontosabb kriptovaluta-befolyásolókkal kapcsolatban. Ugyanebben a lélegzetben érdemes megemlíteni, hogy a kriptopiacon is tapasztalható volt a hosszú ideig tartó bearish lendület, amikor tavaly az eset a BTC árának csökkenése volt a minden idők legmagasabb értékéről, közel 20 000 dollárról az alacsony 3000 dolláros árfolyamra (ez mindössze egy éven belül ). Ekkor sok ilyen blokklánc-vezető felszínre került, amikor az elnehezülés egyre nagyobb (és hangosabb) lett. De csak egy barátságos emlékeztetőként: ezek a népszerű befolyásoló bitcoinerek nem istenek. Annak az esélye, hogy bárkinek van nagy esélyű kristálygömbje, csekély, ha bármilyen kulcsfontosságú eszközt igénybe vesz a befektetési tanácsadással vagy a vélemények befolyásolásával kapcsolatban..

Ezek a fontos bitcoin-befolyásolók innovatív munkát végeznek a kriptoverse-ben, és igazi úttörőkként, mérnökökként jelentek meg, és látnokként emlékeznek majd meg társaik között. Sokkal többet kell mondani a fentiekben szereplő minden egyes emberről. Használja ki azonban az alkalmat, hogy tanuljon ezektől az egyénektől, de tudja, hogy ők is emberek, és mondja el, amit mond, tweetelje, amit tweetel, helyes vagy rossz. Legyen okos a kripto twitteren, kezdje el a jól ismert kripto befolyásolókat, és onnan tudja elosztani a hálózatát. Nem számít, milyen érméd, projekted vagy tetszésed van, folyamatosan bővítjük a listát, mivel az új „hírességek” és népszerű emberek világszerte elismernek és meghallgatják őket. Egy nap a blockchain befolyásolók listája a 236-ról az 1000-re nő, mivel a világ továbbra is átveszi a bitcoinokat és a kriptókat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner