Befektetés az Uniswap-ba (UNI) – minden, amit tudnia kell

Az Uniswap (UNI) az Uniswap DEX (decentralizált csere) elsődleges tokenje. Az Uniswap a világ legnagyobb piaci részesedése a piaci kapitalizáció szempontjából ebben az időben. Ez egyben a legnépszerűbb Ethereum Dapp a piacon. Az Uniswap létfontosságú szerepet játszik az innováció és az elfogadás előmozdításában az egész kriptopiacon. Mint ilyen, a platform rekordnövekedést tapasztalt ebben az évben. Egy újabb Dune Analytics jelentés az Uniswap jelenlegi piaci részesedését 63% -kal növeli.

Az Uniswap egy olyan protokoll, amely lehetővé teszi a vevőknek és az eladóknak, hogy megbízhatatlan és engedély nélküli módon cseréljék az ERC-20 tokent. Az ERC-20 tokenek a legnépszerűbb tokenstílusok. Az Ethereum hálózaton tartózkodnak, és együttműködnek az összes ERC-20 kompatibilis pénztárca, központ és Dapp között. Ezeknek a tokeneknek a használata élesen növekedett, mióta a DeFi (decentralizált finanszírozás) növekszik.

DEX

A világ legnagyobb DEX-ként az Uniswap alapvető elmozdulást jelent a piacon. A DEX-ek biztonságosabb alternatívát kínálnak a kereskedőknek a nagy, központosított tőzsdék helyett, amelyek szabadságvesztéssel működnek. Ezek a cserék nagy mennyiségben tartják a felhasználók kriptovalutáját a hálózaton belül. Ezek a pénztárcák elsődleges célpontok a hackerek számára, akik borsos fizetésnapot keresnek. Ezzel szemben a DEX-ek nem szabadságvesztéssel élnek. Soha nem tartják közvetlenül az ön pénzét. Ily módon az Uniswap örökli a blokklánc előnyeit, és megszünteti a centralizált platformokon található hátrányokat.

Milyen problémákat old meg az Uniswap (UNI)?

Az Uniswap-ot azért hozták létre, hogy megoldja a piac legnehezebb problémáit. Decentralizált jellege segít kiküszöbölni azt az erőt és irányítást, amelyet olyan nagy cserék halmoztak fel, mint pl Binance és a Coinbase. Ezenkívül az Uniswap kritikus szerepet játszik abban, hogy az új vállalkozások hozzáférhessenek a nemzetközi likviditáshoz.

A felhasználók növekedésének visszavonása

Felhasználó visszavonása a növekedésről A BLOKKON keresztül

Likviditás

Bármely projekt felszámolhatja a likviditási készletet az Uniswap használatával. A fejlesztőnek csak annyit kell tennie, hogy megadja a projekt tokent és az ETH megfelelő értékét a készlet elindításához. Ez a nyílt stratégia lehetővé teszi az új projektek számára, hogy jelzőiket közvetlenül a piacra bocsássák, és szélesebb közönség figyelmét vonzzák.

A hozzáadott likviditás segít megoldani az illikvid eszközök magas szpredjeinek problémáját a megbízási könyv tőzsdéin. Az új projektek előidézhetik a likviditási készleteket és növelhetik a befektetők bizalmát a projekt iránt, miközben arbitrázs-ügyletek révén megtérülés-lehetőségeket is kínálhatnak.

LP Jutalmak

Az Uniswap felhasználók likviditásszolgáltatóként vehetnek részt, és jutalmat szerezhetnek a kereskedési díjakból. Különösen az összes kereskedési díj egy százalékát osztják fel újra a likviditást nyújtók között a poolban való részesedésük arányában. Ily módon a normál felhasználók passzív jövedelmet biztosíthatnak anélkül, hogy közvetlenül le kellene mondaniuk a kriptójuk tulajdonjogáról.

Az Uniswap (UNI) előnyei

Az Uniswap jelentős előnyökkel jár a felhasználók és az egész piac számára. Az Uniswap sztárságra emelkedett nyitott jellege és leegyszerűsített felülete miatt. Az Uniswap kereskedési ideje alapvető. A kereskedéseket kattintással hajthatja végre, és jellemzői miatt az egész hálózat rendkívül rugalmas.

Rugalmas

E hálózat használatával bárki könnyedén felcserélhet két Ethereum eszközt egy mögöttes likviditási készletre. Ezenkívül bármely projekt létrehozhat vagy mag piacot azáltal, hogy a két párosított ERC-20 token azonos értékével látja el. Ez a nyitott természet ugyanakkor azt is jelenti, hogy minden projektnél meg kell vizsgálnia a kellő gondosságot. Nagyon sok csalás és szőnyeghúzási jelző csatlakozott a hálózathoz.

Cenzúra-ellenállás

Az Uniswapnak nincs központi jogosultsága a felhasználók blokkolására és pénzeszközeik lefoglalására. Nincs határozott döntés arról, hogy túl sokat kereskedtek-e, vagy milyen vállalatokba fektethettek be. Ez egy valóban globális decentralizált piac, amely mindenki számára egyenlő hozzáférést biztosít. Ily módon a platform teljes mértékben megragadja a decentralizáció lényegét.

További kereskedési opciók

Mivel az Uniswap decentralizált jelleggel működik, a token listák és a központosított tőzsdék ára között általában árkülönbségek vannak. Ezek a különbségek nagy hozamot jelenthetnek azok számára, akik a CeFi és a DeFi között kereskednek. Ma rengeteg kereskedő keres profitot, kihasználva az Uniswap árajánlatainak és a piac többi részének árkülönbségeit..

A növekedés feloldása

A növekedés feloldása

Biztonságos

Az Uniswap egy nyílt forráskódú projekt, amelyet a fejlesztői közösség komolyan áttekintett. Az összes intelligens szerződéses kódolás biztonságos és a platform nem őrizetbe vett, így a hackerek nem profitálnak a támadásuktól. Az Uniswap használatakor továbbra is óvakodnia kell a szőnyeghúzásoktól és a csalóktól, mert az új projekteknél nincsenek minőség-ellenőrzési intézkedések.

Magán

A DEX-ek nagyobb adatvédelmet nyújtanak, mint a központosított központok. Ezek a protokollok engedély nélküliek, nem igényelnek KYC-t (ismerje meg az ügyfelet), és lehetővé teszik a kereskedést anélkül, hogy regisztrálnia és be kellene jelentkeznie a piacra. Ezen platformok teljes felépítése az anonimitáshoz igazodik ilyen módon.

Összeegyeztethető

Az Uniswap összhangban van az ERC-20 token szabvány követelményeivel. Ezenkívül a platform támogatja a harmadik fél API integrációit. Ezek a protokollok lehetővé teszik a befektetők számára, hogy külső stratégiákat alkalmazzanak kereskedési stratégiáikban. Ma már több harmadik féltől származó interfész, kereskedési bot és piackezelő eszköz van kialakítva az Uniswap UX fejlesztésére.

Hogyan működik az Uniswap (UNI)

Az Uniswap kiküszöböli a hagyományos megbízási könyv modellt, és bevezet egy automatizált piackészítő (AMM) protokollt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a likviditási poolnak nevezett intelligens szerződéssel kereskedjenek. Ez a megközelítés nyílt hozzáférést biztosít a piachoz. Bárki felcserélheti a tokeneket, hozzáadhat tokeneket a készlethez, hogy díjakat szerezzen, vagy felsorolhat egy tokent az Uniswap-on.

Az Uniswap a tokenek intelligens szerződésekbe foglalja össze, és a felhasználók kereskednek ezekkel a likviditási készletekkel. Ez az automatizált likviditási protokoll minden tokent párosít az ETH-val. Érdekes módon az ERC-20 és az ERC-20 csereügyletek olyan tranzakciók, amelyek egyetlen tranzakcióval konvertálják az ERC20a-t ETH-vá, majd ERC-20b-vé..

Árfelfedezés

Az olyan DEX-ek, mint az Uniswap, már az első időkben küzdöttek a legjobb árfelfedező motorok megtalálásáért. Az Uniswap eredeti verziója arbitrageurokra támaszkodott az árak felfedezéséhez. Az Uniswap legújabb verziója megszünteti ezt a modellt, és ehelyett integrálja a fejlett orákulumokat. Az Oracle olyan láncolaton kívüli szenzor, amely adatokat képes kommunikálni a blokklánc felé és onnan.

Uniswap V2 router szerződés

A fejlesztők az Uniswap V2 router szerződés felhasználásával új tokent adhatnak az Uniswap-hoz. Ez az intelligens szerződés döntő fontosságú az Uniswap piacfejlesztési nyitott megközelítése szempontjából. Különösen bárki láthatja ezeket a szerződéseket az Ethereum blokkláncon.

Likviditási poolok

Az Uniswap úttörő szerepet játszott a likviditási poolok alkalmazásában. Ezek a poolok elősegítik az innovációt azáltal, hogy új platformokhoz jutnak tőkéhez. A platformon jelenleg ezer likviditási pool van használatban. Ezenkívül a likviditást nyújtók nyereséget keresnek azzal, hogy egyszerűen pénzeszközeiket ebbe a likviditási poolba teszik. Pontosabban, a felhasználók tokeneket fizetnek be egy likviditási készlet intelligens szerződésébe, és cserébe kapnak token-tokent. Ezek a tokenek bármikor azonnal eladhatók az ETH-val.

Uniswap (UNI) token

A teljes rendszer az UNI-t használja elsődleges jelzőjeként. Az UNI egy ERC-20 token, amely kompatibilis az Ethereum ökoszisztémával. Jelenleg az UNI-val számos más népszerű tőzsdén kereskednek, köztük számos legjobban teljesítő központosított tőzsdén, mint például a Coinbase Pro.

Uniswap pénzpiac

Az Uniswap nemrég a pénzpiaci funkcióval a DeFi szektorba merült. Ez a rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az UNI LP tokentjeit kölcsön fedezeteként tegyék közzé. Ezeket a rövid lejáratú hiteleket kamatokkal törlesztik. Pontosabban, a likviditási szolgáltatók ennek a kamatnak a százalékát keresik, ha digitális eszközeiket kölcsönadják a hitelnyújtási poolokon keresztül.

Az Uniswap (UNI) története

Az Uniswap (UNI) története 2016-ban kezdődik. Ekkor javasolta az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin a decentralizált automatizált piacképző koncepcióját. Csak egy év telt el azelőtt, hogy egy másik ismert kriptográfus elkezdte a projektet. Hayden Adams az ETH közösség néhány segítségével valósággá tette a koncepciót. Különösen különféle támogatásokat kapott, köztük 100 000 dolláros támogatást az Ethereum Alapítványtól.

Hayden Adams

Hayden Adams Uniswap (UNI) alapítója

Ma az Uniswap létfontosságú szerepet játszik a piacon. A DeFi platformok közelmúltbeli robbanása még értékesebbé tette az Uniswap-ot. Ezek az új projektek az Uniswaptól függenek, hogy zökkenőmentesen lépjenek be a piacra. Következésképpen az Uniswap fontos indítópult az egész DeFi szektor számára.

Az Uniswap (UNI) használata

Az Uniswap más, mint egy központosított központ használata. Például nincs regisztráció és nincs KYC. A kezdéshez mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztat egy támogatott Ethereum pénztárcát. A feladat végrehajtásához egyszerűen kattintson az Uniswap „Alkalmazás indítása” elemére, majd a „Csatlakozás egy pénztárcához” elemre. Különösen a Metamask egy ingyenes ERC-20 pénztárca, amely szépen integrálódik az Uniswap programba. Miután csatlakozott, megkezdheti a kereskedést.

Az Uniswap (UNI) vásárlása

Az UNI megvásárlása egyszerű. A jelző hírneve és hosszú élettartama elérhetővé teszi a legtöbb nagy tőzsdén. Binance különféle UNI kereskedési párokat biztosít. A kezdéshez regisztrálnia kell egy fiókot. A regisztráció gyors és egyszerű. Mielőtt azonban részt vehetne a kereskedelemben, igazolnia kell személyazonosságát.

A regisztrációt követően finanszíroznia kell a fiat számláját. Ez banki átutalással vagy betéti kártyával történik. Most, hogy a számlája aktív, és rendelkezésre áll a rendelkezésre álló pénzeszköz, készen áll arra, hogy a fiatját kriptóvá alakítsa. Javasoljuk, hogy váltson BTC-re. Most, hogy BTC-vel rendelkezik, a BTC-t közvetlenül az UNI-val kereskedheti. A teljes folyamat először körülbelül 20 percet vesz igénybe.

Befektetés az Uniswap-ba (UNI) - minden, amit tudnia kell Befektetés az Uniswap-ba (UNI) - minden, amit tudnia kell Befektetés az Uniswap-ba (UNI) - minden, amit tudnia kell
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számlavezetési díjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A digitális eszközök (kriptovaluta) brókerek pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Legjobb

Haladó kereskedők

Legjobb

USA kereskedők

Legjobb

Egyszerű használat

Kereskedési díjak

0,10%

Kereskedési díjak

0,16%

Kereskedési díjak

0,125%

Akciók

10% Cashback

Kedvezmény kód: EE59L0QP

Akciók

Egyik sem

Akciók

Egyik sem

Az Uniswap (UNI) tárolása

Az UNI tokenek könnyen tárolhatók. Ezeket a sokoldalú digitális eszközöket bármely ERC-20 kompatibilis pénztárcában tárolhatja.

Ha jelentős befektetésre törekszik az UNI-ban, vagy ha hosszú távra tervezi a kriptográfia HODLingelését, akkor a hardveres pénztárca a legjobb megoldás. A hardvertárcák offline állapotban tárolják a titkosítást a „hűtőtárolóban”. Ez a stratégia lehetetlenné teszi az online fenyegetések hozzáférését az Ön gazdaságához. A Ledger Nano S vagy a fejlettebbek Ledger Nano X mindkettő támogatja az Uniswap-ot (UNI).

Uniswap – úttörő erő a piacon

Az első nap óta az Uniswap segített a nagyszabású kriptopénz bevezetésében. Manapság egy csomó DEX van, amely lemásolta ennek az egyedülálló platformnak a stratégiáját. Azonban egyik sem látta a decentralizált hálózat által elért siker szintjét. Ezen okok miatt számíthat arra, hogy az Uniswap (UNI) az elkövetkező években is nagy értéket képvisel a piacon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner