Az OKB ökoszisztéma havi jelentése 2020 májusában

Májusban az OKB elvégezte a nyolcadik visszavásárlást és elégetést, amelyben 3 509 874,52 OKB-t küldtek 19 millió amerikai dollár értékben a fekete lyuk címére és elégették..

Emellett 2 új partner érkezett az OKB ökoszisztémájába, és számos kampány indult az OKB-tulajdonosok kiváltságainak további növelése érdekében, beleértve az OKB megvásárlását és további USDT és BTC bónusz megszerzését.

Az egyik legjelentősebb alkalmazási forgatókönyvként az OKChain és annak tesztnetje számos értelmes frissítést hajtott végre, beleértve a szavazás és a szupercsomópont jelöltek szabályainak felállítását, valamint az első OKChain Hachathon kampány elindítását.

1. A legnagyobb növekedés májusban 17.4% és egy egynapos kereskedési volumen meghaladta a 310 millió amerikai dollárt.

OKB piacok májusban:

OKB ár május elején: 5,09 USDT

OKB ár május végén: 5,26 USDT

Az OKB legmagasabb ára májusban: 5,67 USDT

Legnagyobb növekedés májusban: 17,4%

A 24 órás kereskedési volumen meghaladta a 310 millió dollárt május 29-én, ami májusban a legmagasabb. Az OKB-vel szemben elsősorban az USDT, az ETH, a BTC és az USDK kereskedési párok szerepelnek, amelyekben az OKB / USDT kereskedési pár kereskedési volumene 56,60% -ot tett ki.

2. Az OKB végrehajtotta a nyolcadik visszavásárlást és égést, amely 19 millió amerikai dollárnak felel meg.

Májusban elvégezték az OKB nyolcadik visszavásárlását és elégetését, amelynek érintett időszaka 2020. március 01-től 2020. május 31-ig tart. Ezúttal a visszavásárolt és elégetett OKB száma 3 509 874,52, ami 19 milliónak felel meg Amerikai dollár az akkori piaci ár alapján, 9,3% -kal magasabb, mint a hetedik forduló.

Az OKB eredeti kibocsátása 300 millió, a nyolcadik visszavásárlási és égési forduló befejezése után a felhalmozott visszavásárolt és elégetett OKB értéke 20 671 583,58, ami az eredeti kibocsátás 7% -át teszi ki. A másodlagos piac jelenlegi kínálata 279 328 416,42 OKB.

Az OKB jövőbeni visszavásárlása és leégése mind a másodpiac felé mutat. Feltételezve, hogy a jövőben nincs további kibocsátása az OKB-nak, az OKB többi része átköltözik az OKChain mainnetjébe, és törli okos kibocsátási szerződését.

Hisszük, hogy az OKB csapat teljes szívvel és őszinte gyakorlatával az OKB deflációs modellje vezeti a piacot, és kiváló támogatottságával minden támogatónak vissza fog adni.

3. Az OKChain Testnet jelentős frissítései

Az OKB egyik legjelentősebb alkalmazási forgatókönyveként az OKChain megvalósította a 0.10 tesztnet kiadását. Az OKT az exkluzív natív token az OKChain ökoszisztémához, és a jövőben az OKT genetikai blokkjainak 100% -a az OKB tulajdonosainak fog megjelenni.

Június 4-én elindult az első OKChain Hackathon kampány, amely minden fejlesztő számára elindult, és a résztvevők 5000 dollár értékig nyerhetnek OKB-jutalmakat

4. Az OKB alkalmazásforgatókönyvek tovább bővülnek

Május 20-án az OKB partnerségre lépett a fizetési platformmal, a Linkával, amelynek támogatásával az OKB tulajdonosai az OKB-vel napi szükségleteket vásárolhatnak Koreában.

Május 28-án az OKB stratégiai partnerségre lépett az egyik leghíresebb kriptográfiai platformmal, a Changelly-vel. Azóta a felhasználók használhatják a Visa, a MasterCard, az Apple Pay és más fizetési szolgáltatásokat az OKB vásárlásához.

Május 10-én az OKB-tulajdonosok egyik jelentős belső joga, a 13. OKEx Jumpstart – NDN Link előértékesítése sikeresen lezárult. Az OKBelievers kizárólagos előfizetési fordulója elérte a 8 482 996 335 NDN-t, az OKTradereké pedig 6 523 456 534. Az NDN 200% -os áremelkedést mutatott debütáló kereskedésében az előrendelési árhoz képest.

Eddig a leszállási forgatókönyvek száma az OKB globális partnereinek támogatásával elérte a 45-et, amelyek több mint 10 fontos területet ölelnek fel, ideértve a fizetést, a tranzakciókat, a piaci szoftvereket, a pénztárcát, a kölcsönöket és a kölcsönöket, a technológiai biztonságot, az utazást, a lakhatási szolgáltatásokat, a szórakozást, a közösségi , elektromos szerződés és O2O.

Ugyanakkor az OKB-tulajdonosok 14 belső privilégiumot is élveznek, beleértve a kereskedési díjkedvezményt, az OKB megtakarításokat, az OKB tőkeáttételes kereskedést, a Kis egyenleg konverziót, az OKEx Jumpstart előfizetését, az OKB visszavásárlását. & ég, delegált kereskedők és egyéb kiváltságok.

5. Airdrop-kampányok indultak az OKB követőinek

Májusban egy repülőgép-kampányt indítottunk az összes OKEx-felhasználó számára: Azok a felhasználók, akik 100 dollár értékben vásárolnak OKB-t, 10 amerikai dollárnyi repülőteret kapnak USDT-ben. Akkor is, ha meghívja barátját, hogy iratkozzon fel az OKEx-re, és vásároljon 100 dollár értékű OKB-t, Ön és barátja egyaránt 10 amerikai dollárnyi repülőteret kap Bitcoin-ban.

Május 14-én AMA-t tartottunk globális rajongóink számára a CoinCryptoProfit csoporttal, és beszámoltunk az OKB jelenlegi ökoszisztéma-konstrukcióiról..

Emellett AMA-t is tartottunk a SatoshiClub csoportban, hogy megválaszoljuk a csoport által az OKB-vel kapcsolatos kérdéseket.

A jövőben az OKB csapata arra törekszik, hogy minél jobb szolgáltatást kínáljon több felhasználó számára, és hozzájáruljon a konszenzus kialakításához a blokklánc-ipar és az OKB felé.

Ha bármilyen kérdése vagy tanácsa van, vegye fel a kapcsolatot az alábbi e-mail címmel.

OKB e-mail: [e-mail védett]

OKChain e-mail: [e-mail védett]

OKChain https://t.me/okchaintech

OKB csapat

2020 június

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner