Az OKB ökoszisztéma havi jelentése – 2020. április

Áprilisban nagy előrehaladást értünk el az OKB ökológiai felépítésének minden vonatkozásában – elindult a Kis egyenlegek konvertálása OKB-be, 4 új partner csatlakozott az OKB-hoz, és az OKB egy jól ismert globális kereskedési platformon szerepelt, azonnali kereskedési párokkal, fedezeti kereskedelem és hitelszolgáltatások.

Annak érdekében, hogy visszaadjuk az OKHívőknek, 2 éves jubileumi kampányt indítottunk, amelynek során összesen 2 millió USD-val egyenértékű OKB-t kínálunk 20% kedvezménnyel eladásra.

Ugyanakkor az OKChain nyílt forráskódúvá vált a Githubon. A fejlett, többláncú technológián alapuló OKChain zökkenőmentes integrációt tesz lehetővé a jövőben a különféle mainstream állami láncokkal, mint például a Cosmos, a BTC és az ETH stb. Nem csak biztosítja az egyes láncok függetlenségét, a láncok közötti ökológiát és a résztvevő csomópontok autonómiáját, a tranzakciókat és az információk átadását a láncok között ma már lehetővé teszi, anélkül, hogy bármilyen OKChain csomópontnál szükség lenne értékelésekre a DeFi futtatásához..

1. Az OKB áprilisban 40,5% -os növekedést regisztrált, továbbra is a Top 10-et érte el piaci értékben

OKB teljesítmény áprilisban

  • OKB ára április 1-jén: 4,15 USDT
  • OKB ár április 30-án: 5.57 USDT
  • A legmagasabb ár áprilisban: 5.83 USDT
  • Anyu növekedés áprilisban: 40,5%

Az OKB piaci felső határa továbbra is a top 10-et foglalta el, amelyből az április 2-i piaci érték elérte az 1,296 milliárd USD-t, ami a legmagasabb rekord áprilisban. Emellett április 4-én 24 órás kereskedési volumene 291 millió USD volt, ami a hónap legmagasabb értéke.

Az OKB kereskedési párok áprilisi kereskedési volumene elsősorban a főbb kriptókkal volt szemben, mint például a BTC, ETH, USDT és USDK, amelyek közül az USDT kereskedési párok 65,39% -ot, az USDK pedig 2,17% -ot tettek ki..

Áprilisban az OKB címek száma stabil növekedést ért el.

2. Négy új ökoszisztéma-partner a fedélzeten és egy belső kiváltság hozzáadva

Áprilisban 4 új ökoszisztéma-partner szállt le az OKB ökoszisztémára, és kiterjesztette az együttműködést és az alkalmazásokat a pénztárcák, tranzakciók, fizetések, játékok stb. Területén. A mai napig az OKB ökoszisztéma-partnerei összesen 43 vállalkozást értek el.

Április 2-án az OKB együttműködött a blockchain játékok ismert alapszolgáltatójával – a BetProtocol-szal, amely támogatni fogja a felhasználókat az OKB használatában az e-sportok fogadásában. & sportjátékok, valamint egyéb kapcsolódó szolgáltatások a BetProtocol által fejlesztett játékplatformon.

Április 3-án a világ egyik legnagyobb decentralizált kereskedési platformja, a WhaleEx az OKB globális ökológiai partnere lett és hivatalosan is elindította az OKB / USDT kereskedési párost. Indít fedezeti kereskedelmet, kölcsönnyújtást, pénzügyi menedzsmentet és egyéb kereskedési szolgáltatásokat az OKB kereskedők számára.

Áprilisban az OKB és a Dappbirds ökológiai partnerséget kötött, hogy több szolgáltatást nyújtson az OKB felhasználóinak, ideértve a nyilvános lánc fejlesztését, a pénztárca szolgáltatásait, a Dapp lánc újrakiadását, a Defi, a DEX stb. támogatni fogja az OKB használatát.

Az Ellipal, egy új generációs kriptográfiai hardvertárca, amelynek középpontjában az egyablakos, biztonságos, hardveres pénztárca megoldás biztosítása áll a mobiltelefon-felhasználók számára, és a Dimension, egy böngészőbővítmény, amely lehetővé teszi az összes internetfelhasználó számára, hogy titkosított bejegyzéseket hozzanak létre a közösségi oldalakon, beleértve a Facebookot és a Twittert , áprilisban az OKB globális ökológiai partnereivé váltak.

Április 7-én az OKEx hivatalosan bejelentette a Kis egyenlegek konvertálása az OKB-ba szolgáltatás kis mennyiségű eszköz (0,001 BTC alatti) cseréjét az OKB-számlájukra, és gyorsan széles körű támogatást nyert el a felhasználóktól..

Április 8-án megnyitották az OKB egyik belső alkalmazását, a 11. OKEx Jumpstart projektet, a DEP-t. Debütáló ára nem sokkal az értékesítés megkezdése után megduplázódott.

Kép

3. Az OKChain nyílt forráskódú, az ökoszisztéma-partnerek 5 fő területet fednek le

Áprilisban az OKChain abban a helyzetben volt, hogy új blokklánc-alkalmazások ökoszisztémáját hozza létre, amely 100% -ban nyílt forráskódú. A fejlett, többláncú technológiák alapján az OKChain a "láncok közötti eszköztár" és más protokollok a jövőben annak érdekében, hogy zökkenőmentesen integrálódhasson az összes mainstream nyilvános lánc ökoszisztémával, mint például a BTC, az ETH és a Cosmos.

Az OKChain nyitott és decentralizált, minden részt vevő csomópontnak azonos státuszt és jogokat biztosít. Minden résztvevő egyén teljes mértékben kijátszhatja képességeit, publikálhat és különféle decentralizált alkalmazásokat futtathat akadálytalanul. Ellentétben a hagyományos nyilvános láncok „javaslattételi rendszerével”, amelyben a csomópontok minden tevékenységéhez javaslatot kell benyújtani a kormányzóhoz, az OKChain megszegi ezt a szabályt az „OpenDEX” koncepció elfogadásával. Amikor a csomópontok futói decentralizált alkalmazásokat, DEX-et akarnak létrehozni, vagy kereskedési párokat listáznak az OKChain-on, akkor nincs szükség javaslatra. Az összes OKChain-alapú DEX a blokklánc peer-to-peer hálózatán fut, valódi engedély nélküli ökoszisztémává téve azt.

A többláncú technológiai tervezés alapján az OKChain célja a kiegészítő alkalmazások ökológiai megvalósításának elősegítése, és úttörő szerepet játszik az üzleti szövetség koncepciójában. Támogatni fogják a blockchain technológia széleskörű alkalmazását. Jelenleg befejeződött az ökológiai partnerépítés első szakasza, amely öt fő ökológiai együttműködési irányt foglal magában, köztük nyilvános lánc, pénztárca, felfedező, bányászati ​​medence és mások.

4. OKB 2 éves évfordulót ünnepel, 20% kedvezménnyel

Ebben a hónapban 20% kedvezményes előrendeléssel ünnepeltük az OKB második évfordulóját globális felhasználóink ​​számára, 2 millió USA-dollárnak megfelelő OKB-t ajánlva a piacról, hogy köszönetet mondjunk a felhasználóknak az elmúlt két év folyamatos támogatásáért az OKB számára..

OKEx heti frissítés: április 11 - április 17 | Vállalati frissítések | OKEx ...

A 24 órás átlagos piaci ár szerint az OKB-t 3,52 USDT-n diszkontálták, ami 1,31 USDT-tal alacsonyabb, mint a hónap legmagasabb OKB-ára (4,83 USDT).

5. Tíz közösségi esemény a felhasználók milliói számára világszerte

Az OKB 20% -os kedvezményes eladásán kívül 10 csodálatos eseményt is tartottunk globális OKB-felhasználóink ​​számára. Az OKEx vezérigazgatóját, Jay Haót a CoinTelegraph és más jól ismert média és közösségek készítették interjúval.

Összességében elmondható, hogy az OKB-esetek számának fokozatos növekedése figyelhető meg az elmúlt hónapokban. A fejlesztői csapattal közös erőfeszítések és az OKB-tulajdonosok támogatásával előreláthatólag az OKB az elkövetkező években folyamatosan bővíti az alkalmazások körét.

Ha bármilyen javaslata van az OKEx-szel kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk egy megjegyzést alább, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a címen [e-mail védett] vagy [e-mail védett].

Kövesse az OKEx-et:

Webhely: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner