AMA összefoglaló: Legyünk technikásak – Ravencoin az OKEx-en

Nagyon örültünk, hogy alkalmunk volt meghívni Tron Blacket, a Ravencoin vezető fejlesztőjét, hogy csatlakozzon az Ask-Me-Anything (AMA) munkamenetünkhöz, és folytasson alapos beszélgetést velünk. A Bitcoin protokoll kiterjedt fejlesztése és tesztelése alapján a Ravencoin (RVN) célja egy blokklánc kifejlesztése, amely kifejezetten az eszközök fizikai és digitális zökkenőmentes átvitelének lehetővé tétele érdekében egyik tulajdonosról a másikra.

Itt elolvashatja annak összefoglalását, amit megbeszéltünk a munkamenet során! Ez az AMA két részre oszlik, ahol Tront arra kérték, hogy ossza meg velünk Ravencoin partnerségét, majd élőben Q következik&A csoportunkban.

1. munkamenet

1. kérdés: Mi a háttere, és hogyan jutott eszébe az RVN projekt létrehozása?

A1: Én csak egy apró része vagyok a Ravencoin-nak, és van néhány csodálatos fejlesztő (Jeremy, Mark, Cade és Corbin), akik az új képességeket elhozták a mainnet-be. Az eszközök ötletének bitcoinból származó blockchain platformra történő eljuttatásának alapgondolata Bruce Fentontól, a Bitcoin Alapítvány volt ügyvezető igazgatójától származott, aki élethosszig tartó tapasztalattal rendelkezik a hagyományos pénzügyi és tőzsdei kereskedő világban. A Medici Ventures lehetővé teszi néhány fejlesztőjének, hogy hozzájáruljanak a projekthez. Olyan szerencsés voltam, hogy megfelelő háttérrel rendelkeztem ahhoz, hogy segítsek ebben a projektben. CS diplomám van, C ++ kódolási ismeretek, közgazdasági háttér, korai vállalkozói siker, oktatói tapasztalat, MBA és égető szenvedélyem a kriptotér iránt, és hogy ez hogyan változtathatja meg jobbá a világot.

2. kérdés: Miért nevezte el Raven projektet? Mit teremtettek Raven megoldására? Mi a projekt üzleti modellje?

A2: A név Bruce Fentontól származott. A hollók okos madarak, gazdag történelemmel. A Ravencoin megkönnyíti a saját eszköz létrehozását és átadását. A projektnek nincs üzleti modellje. Ajándék a világnak a Bitcoin szellemében. A Medici Ventures lehetővé tette néhány legfejlettebb fejlesztőjének, hogy időt és erőfeszítést fordítson a projektre. A Medici Ventures rendelkezik bányásztatott RVN-vel, így lehet, hogy ez win-win.

3. kérdés: Mire használják a $ RVN tokent? Mi ad neki értéket?

A3: Köszönöm kérdését. Az RVN tokenek használatával saját tokent vásárolhat meg a Ravencoin platformon. Azok az RVN-ek megégnek. Az RVN-t a bányászok ösztönzésére és a lánc biztosítására is használják. Az RVN-t tranzakciós díjakként is használják az RVN vagy a felhasználó által létrehozott eszközök átadásához.

4. kérdés: Ön szerint mi az egyedülálló "eladási" pont, vagy a Ravencoin legjobb tulajdonsága?

A4: Ez olyan, mintha megkérdeznék "ki a kedvenc gyereked?", de a megválaszolása a gyerekeknek ezrekbe nem kerül a terápiában, ezért adok egy lövést. A Ravencoin legjobb tulajdonsága a legváratlanabb eredményekkel az IPFS-hez való kapcsolódás volt. Ezt eredetileg annak biztosítására tették, hogy a tokenek metaadatai ne vesszenek el, mint más platformokon, például a Partnernél. Az IPFS-hez való kapcsolatot kiterjesztették az üzenetküldésre és a jegyzetekre is. Most minden tranzakcióhoz információkat, akár PDF-fájlokat vagy videoklipeket is felvehet. Ez hatalmas, és alig várom, hogy lássam, hogyan fog megszokni.

5. kérdés: Milyen előnyei vannak a Ravencoin használatának az eszközök tokenizálására a többi blokklánc protokollhoz képest?

A5: Hol kezdjem? Először is, a tokennel kapcsolatos metaadatok rögzíthetők az IPFS-en keresztül, így mindenki tudja, hogy mit jelent a token. Másodszor, a tokennek egyedi neve van, amely segíthet az azonos nevű hamis tokenek megelőzésében, és lehetővé teszi az ember számára olvasható bizalomgyökeret a token számára, amely nem csak 40 karakter hexa (ERC-20). Vannak olyan eszközök felfedezői, mint a https://ravencoin.asset-explorer.com (https://ravencoin.asset-explorer.com/) és a https://www.mangofarmassets.com/assetviewer (https: // www .mangofarmassets.com / assetviewer). Az olyan pénztárcák, mint az RVN Wallet, a MangoFarms Wallet és a Zelcore pénztárca, támogatják a Ravencoin-eszközöket.

6. kérdés: Van egy teljesen közösségi vezérelt blokkláncnak saját hátrányai az rvn számára? Tudja, hogy az önkéntesség nem jelent marketinget vagy jogi csapatot.

A6: Igen, vannak hátrányai, de az előnyök jóval felülmúlják a hátrányokat. Az emberek csak a technológiát választják. A Ravencoin a megfelelő embereket vonzotta, ideértve a jogi segítséget is, amikor arra szükség volt. A marketing költségvetés hiánya lassítja a tudatosságot. Bizonyos szempontból ez jó, mivel az RVN igénye nem függ a promóciótól. Mivel más projektek leállítják a promóciót, vagy elfogynak a marketingeszközök, veszélyben vannak. A Ravencoin csak lassan és folyamatosan növekszik, mivel egyre többen megismerik a létezését. Szerencsésnek tartja magát, ha korán megismerte a Ravencoin-t.

7. kérdés: Almáról almára van-e, ha azt mondom, hogy a ravencoin ugyanúgy megzavarja a falutcát, mint a Bitcoin a központi banki tevékenységet?

A7: A Ravencoin segít megmutatni, hogy a tokenizálás hogyan javíthatja a tőkeképzést. Mások feladata kihasználni ezeket az új eszközöket, technológiákat és szolgáltatásokat. Először az Egyesült Államokon kívül más országokban fordulhat elő. Nézze meg a Blockbuster Video (a videóbérlés korábbi vezetője) és a Netflix (a jelenlegi video streaming vezető) történetét, hogy megtudja, mi történhet a jövőben. A Wall Street az új BlockBuster videó? Hasonló gőgös mintákat látok, de csak az idő fogja megmondani.

8. kérdés: Hogyan fogja megvédeni a Ravencoin a hashrate terjesztést (algo kérdés), ha ezen a platformon fontos értékpapírokat bocsátanak ki (kettős kiadási támadás)?

A8: A Ravencoin nem újraszervezi 60 blokk után, ami segít megelőzni a kettős kiadási támadásokat – ez az NLR nevű szolgáltatás. Valamint tisztában kell lenni azzal, hogy a legtöbb esetben a tokent beváltja egy kibocsátó, ami megszünteti a dupla kiadás ösztönzését. Tegyük fel, hogy a token az ingatlanok részesedése. Az ingatlan joghatóságának törvényei az osztalék beváltásakor stb. Vonatkoznak. Ha a kibocsátó a Ravencoin Korlátozott eszközök funkcióját használja, amelynek tokenjei kezdõdnek a dollárral, akkor az ellopott zsetonokat a kibocsátó befagyaszthatja. kivizsgálásig. Megjegyzés: A szokásos eszközöket (amelyek nem a $ -val kezdődnek) nem lehet befagyasztani, de a token kibocsátójának meg kell határoznia, hogyan kell kezelni a visszaváltást.

9. kérdés: Hogyan működik az RVN? Milyen problémát oldott meg az RVN? Hogyan működik a Tokenomics?

A9: Az RVN úgy működik, mint a BTC, mert ez a BTC kódvillája.

Az RVN lehetővé teszi saját tokenek létrehozását egy perc alatt. Könnyű!!!

RVN szükséges a saját token létrehozásához. 500 RVN égett, hogy egyedi névvel rendelkező gyökérelemet hozzon létre. 100 RVN-t éget egy al-eszköz létrehozásához (egy gyökérelem alatt). 5 RVN-t égetnek, hogy egyedi eszközt hozzanak létre (NFT). 1000 RVN égett, hogy kvalifikáció legyen. 1500 RVN égett, hogy létrehozzon egy korlátozott eszközt speciális szuperhatalmakkal. 0,1 RVN égett, hogy címkét csatoljon egy Ravencoin címhez. Kis mennyiségű RVN-t használnak, de nem égetnek el eszközök átadására.

10. kérdés: A biztonság mindig a legfontosabb. Mi tehát a RavenCoin biztonsági mechanizmusa annak biztosítására, hogy a felhasználói eszközök ne váljanak a hackerek célpontjává?

A10: Ravencoin erős bányászhálózattal rendelkezik. Az eredeti kód nagy része a Bitcoin-ból származik, amely valószínűleg a legellenőrzöttebb kód a világon. Futtattunk egy hibajelentést, hogy remélhetőleg megtaláljuk a hibákat, mielőtt a mainnet kiadnánk. Mindezek ellenére nincs garancia, mivel ez csak ingyenes forráskód, amelyet az emberek úgy döntenek, hogy futtatják. Ha biztosítékra van szüksége, akkor megbízza a kód auditját. Nincs Ravencoin-társaság, csak egy GitHub-tár és sok szenvedélyes támogató.

11. kérdés: Manapság a legtöbb befektető $ RVN egyszerűen a token árára koncentrál rövid távon, és nem a projekt valós értékére. Mesélne a befektető RVN-befektető motivációjáról és előnyeiről hosszú távon?

A11: Nem beszélhetek az egyes befektetők motivációival. Az RVN nagyszerű likviditású jelző. Az RVN-t a bányászok ösztönzésére és a Ravencoin eszközplatform védelmében használják, ezért van felhasználási esete. Az RVN lehet értékraktár és közepes tőzsde. Az egyik kedvenc dolgom a Ravencoin kapcsán, hogy bonyolult osztályozni, mivel nagyon sok felhasználási területe van. Szeretem látni, hogy az emberek hogyan építik ezt a technológiai platformot. Ravencoin új dolgokat tesz lehetővé.

12. kérdés: Kik a versenytársak, és hogyan szándékozik boldogulni közöttük?

A12: Ez furcsán hangozhat, de nem látom versenytársnak az alternatív kriptotechnológiákat. A kriptográfia apró az elmúlt ötven év régi rendszereihez képest, ezért minden projektet úgy tekintek, mint egy módot arra, hogy új embereket vonzunk be a kriptográfiai ökoszisztémába. Ha hozzáadunk értéket, szolgáltatásokat és képességeket, akkor többen megismerik a Ravencoin platformot és azt, hogy mit tehet értük. Az ERC-20 intelligens szerződés alternatív eszközkibocsátási lehetőség, de a Ravencoin sokkal jobb a legtöbb felhasználásra, ezért több oktatásra van szükség.

13. kérdés: Mi a Raven jelző egyedisége? Miért fektetnének a befektetők (köztük engem is) Ravenbe??

A13: A Ravencoin egy platform. Értékelnie kell a Ravencoin platform képességeit, és feltenni a kérdést magának, hogy használni fogják-e, és hogy hozzáad-e értéket más platformokhoz, például az ETH, az EOS vagy a TEZOS. Tipp: Megteszi. Igyekszem nem befektetési tanácsokat adni, ezért végezze el saját kutatásait.

Kezdje itt: https://ravencoin.org (https://ravencoin.org/), és itt: https://medium.com/@tronblack (https://medium.com/@tronblack)

14. kérdés: Milyen tervei vannak a globális terjeszkedésre, jelenleg csak a piacra koncentrál? Vagy az ügyfelek és felhasználók, vagy partnerségek kiépítésére, fejlesztésére vagy megszerzésére összpontosít? Meg tudja magyarázni ezt?

A14: A Ravencoin már globális jelenség. Dél-Korea egy ideje már Ravencoin-on tartózkodik, és alkalmam volt beszédet mondani egy dél-koreai Ravencoin találkozón, amely egy Műcsarnokot várólistával töltött meg. Az OKEx miatt ez a tudatosság Kínára is kiterjed. Célunk a Ravencoin fejlesztése és oktatása. Nincs marketingköltségvetés, és nem gyűjtöttünk forrásokat. Az eddigi siker teljesen szerves volt, és Ravencoin az érmék legjobb közösségével rendelkezik, bárhol.

15. kérdés: Milyen reményei vannak az OKEx $ RVN listájával kapcsolatban??

A15: Remélem, hogy a $ RVN tőzsdei felhívják a Ravencoin figyelmét a világ új részeire. A projekt képesebb, mint azt a legtöbb ember tudja, és mivel pénzeszközök összegyűjtése nélkül indult, nincs marketingköltségvetés. Az okos egyének feladata, hogy kitalálják, mit tehet a Ravencoin, és a technológiát felhasználva új vállalatokat és új projekteket készítenek.

2. munkamenet

1. kérdés: Miért van szüksége Ravencoin-nak 2 eszközfelfedezőre, és másképp csinálja??

A1: Sokféle módon lehet megvizsgálni az eszközöket. Reméljük, sokkal több felfedező van. Csakúgy, mint több tucat blockchain felfedező van a BTC számára, valószínűleg még sok más lehetőség lesz a Ravencoin eszköz tranzakcióinak megtekintésére.

2. kérdés: A projekt technikai fejlődése nem mindig tükröződik a token árában. Van-e Ravencoin stratégiája az RVN-token árának fenntartására vagy felemelésére?

A2: Egyetértek. És szerintem ez különösen igaz Ravencoin esetében. Előfordulhat, hogy a valós érték nem tükröződik rövid távon. A Ravencoin projekt nem vállalat. Időt vesz igénybe. Nincs marketing osztály vagy költségvetés, de az ilyen események, podcastok, blogok és a Ravencoin tetején épülő új projektek révén azt gondolom, hogy az érték végül tükröződik.

3. kérdés: Tudna adni néhány jó okot arra, miért kell az embereknek RVN-tokent vásárolniuk, miközben több száz projekt kudarcot vallott, csődbe mentek, vagy akár a fejlesztők óvadékot gyűjtöttek, amikor milliókat és milliárdokat gyűjtöttek?

A3: Sokan megégtek a 2017-es őrült ICO-szakaszban. Ravencoin nem vett részt. A Ravencoin technológia és szenvedélyes közösség. Ha holnap elüt egy busz (ne adj ég), a projekt folytatódik, mert ingyenes, nyílt forráskódú, és bárki folytathatja, hozzájárulhat, felhasználhatja, vagy lemásolhatja. Ravencoin nem kerülhet csődbe. Ez kód, és nem kölcsönöz, vagy nincs adóssága. Néhány fő fejlesztő, köztük én is, a Medici Ventures-nél dolgozva dolgozhat a projekten. Ez egy remek elrendezés.

4. kérdés: Hogyan értékeli a Ravencoin a felhasználói közösség fontosságát? A közeljövőben van-e a RAVEN-nek különleges terve a közösség vonzására és bővítésére? ?

A4: A Ravencoin közösség a projekt legfontosabb és legértékesebb része. A kódnak már vannak klónjai, de nem a szenvedélyes, segítőkész és elkötelezett közösségnek. Meghívjuk Önt, hogy váljon részévé, és segítsen bővíteni Ázsiában.

5. kérdés: Az RVN az előírásoknak megfelelő projekt az eszközök tokenizálására az Egyesült Államokban. Ez azt jelenti, hogy az RVN protokollban kibocsátott eszközök rendben vannak az Egyesült Államok hatóságaival?

A5: A Ravencoin olyan funkciókat kínál, amelyek segítenek az amerikai kibocsátóknak a törvényes megőrzésben a hatályos amerikai szabályok szerint. Írtam, hogyan lehet ezt megtenni, de mindig azt javaslom, hogy terveit vizsgálja át egy illetékes ügyvéd. Az Egyesült Államok szabályai összetettek, és más korszakból származnak.

6. kérdés: A Ravencoin mindig kiemelkedő partnereket keres, és a felhasználók folyamatosan nőnek. Megosztaná velünk, mi ennek a növekedési ütemnek a titka??

A6: Élénk és barátságos közösség. Valódi tokenizálási problémákat megoldó technológia. Könnyen használható, így bárki részt vehet. Nem ICO-ként indul, ezért mindenki számára korrekt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner