A MassMutual megvásárolja a BTC-t, mivel a MicroStrategy szerint részvényajánlata leminősült

A hét legnagyobb történetei a kriptovaluta világból, amelyeket esetleg hiányoltatok

Ez egy újabb eseménydús hét volt a kriptovaluta világban. Láttuk, hogy egy intézményi behemót vásárol a BTC-be, mivel egy másik fontos szereplő agresszív vásárlása alacsonyabb szintű részvényajánlást vált ki. Eközben az egyik ország szabályozói megpróbálják visszaszorítani a kriptográfia közötti titkosítást "Kripto Anya" felszólít a blockchain szabadságának elveinek átvételére.

Itt található minden, amit hiányolhatott a blockchain és a cryptocurrency hírek ezen a héten, az OKEx Insights hét kriptohírének ebben a kiadásában.

A MassMutual 100 millió dollárt fektet be a BTC-be

A Massachusetts Mutual Life Insurance Co. lett a legújabb intézmény, amely csatlakozott a Bitcoin bandwagonhoz befektetés 100 millió dollár a BTC-be és további 5 millió dollár a NYDIG-ben, egy Bitcoin-dedikált pénzügyi szolgáltató cég részvénybetétjében, amelynek irányítása 2,3 milliárd dollár.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A MassMutual BTC-vásárlása közvetlen kitettséget nyújt számára a vezető kriptovaluta számára, és jelzi, hogy a vállalat más intézményi szereplőktől követi példáját.
  • Az amerikai kölcsönös életbiztosító társaság valóban intézményi behemót, 169 éves múlttal és 235 milliárd dollárral az általános befektetési számláján. A BTC-nek való új kitettsége valószínűleg elősegíti a digitális eszköz iránti bizalmat más intézményi óriások körében.

A NYAG megpróbálja meghosszabbítani a Tether elleni tiltást

A New York-i legfőbb ügyész és a Bitfinex kriptopénzváltó közötti folyamatban lévő jogi dráma a héten új fejleményt hozott, miután előbbi azt állította, hogy utóbbi együttműködik, és a hiteldokumentumok átadását várja heteken belül..

Ezenkívül a NYAG keres olyan meghosszabbítás meghosszabbítása, amely megakadályozná, hogy a Tether január 15-ig további forrásokat kölcsönözzen a Bitfinexnek.

Kulcs elvihető

  • A Tether kibocsátja az USDT-t, az UST-hez kötött stablecoin-t, amelyre a cég névadója gyakran hivatkozik. Az USDT jelenlegi piaci kapitalizációja szerint 19 949 725 669 USD CoinGecko, így nagy különbséggel vezető stablecoin. A jogi csatában a Tether negatív eredménye súlyos kriptohullámokat okozhat a kriptovaluta piacon.

Az USDT piaci kapitalizációja az egekbe szökött 2020-ban. Forrás: CoinGecko

Franciaország a kriptográf-kriptográfia tranzakciók szabályozását rendelte el

Franciaország arra törekszik, hogy a világ egyik legszigorúbb kriptográfiai országává váljon azáltal, hogy szabályozza a kriptográfiai-kriptográfiai tranzakciókat – derül ki az ADAN francia kriptográfiai szövetség elnökének, Simon Polrotnak és további forrásoknak a nyilatkozataiból. megerősített az ország szabályozási szándékai a The Block felé.

Kulcsfontosságú elvihetők

  • Az új szabályozás valószínűleg egy rendelet révén jönne létre, amely megkerüli a parlament jóváhagyását.
  • A potenciális szabályozás mögött az elsődleges mozgatórugó az ország legutóbbi tapasztalatai a terrortámadásokkal kapcsolatban – ami kevéssé tagadja azt a folyamatos megbélyegzést, amely a kriptopénzek elsődleges felhasználási esetét a pénzmosással és a terrorizmus finanszírozásával társítja.

A SEC biztosa kéri a kriptográfia szabadságának elveinek „átfogását”

Hester Peirce amerikai értékpapír- és tőzsdei biztos – a kriptovaluta térben egyesek szerint "Kripto Anya" – ismét megismételte álláspontját, miszerint a szabályozóknak törekedniük kell a viszonylag új eszközosztály felvételére. Ban ben beszéd a Federalist Society-nek ezen a héten Peirce azt mondta, hogy ők "ki kell találnia a módját annak, hogy miként alkalmazhatja a személyes szabadság alapelveit."

Kulcs elvihető

  • Peirce továbbra is a kriptovaluta tér szövetségese, ragaszkodva ahhoz, hogy mögöttes technológiái fokozzák a szabadságot, és megoldásokat kínáljanak azok számára, akiknek korlátozott hozzáférése van a hagyományos pénzeszközökhöz – és ezt a szabályozóknak nem szabad egyszerűen gőzerővel fejleszteniük..

A MicroStrategy agresszív BTC-nyomása alacsonyabb szintű ajánlást eredményez

A Citigroup elemzői leminősítették a MicroStrategy részvényekre vonatkozó ajánlásukat, miután a vállalat adósságot bocsátott ki további BTC vásárlására. Megjegyzés a Citigroup-tól az ügyfelekhez megállapított, a The Block szerint az "új adósságkibocsátás a Bitcoin vásárlások finanszírozására agresszív és üzletkötő lehet a szoftverbefektetők számára, akik attól tarthatnak, hogy most már kockázatosabb vagyongazdálkodási vállalkozásuk van."

Kulcsfontosságú elvihetők

  • A Citigroup leminősített ajánlása a MicroStrategy részvényárfolyam kétszámjegyű eladását váltotta ki.
  • A MicroStrategy az egyik legnagyobb szereplő a BTC befektetési térben, miután 2020-ban több mint 40 000 BTC-t vásárolt – ez a stratégia állítólag nem általánosan kedvelt a vállalat vezetése körében.

A MicroStrategy részvényeinek árfolyama a héten csökkent a Citigroup visszaminősített ajánlása nyomán. Forrás: Google

Az OKEx Insights piacelemzéseket, mélyreható szolgáltatásokat, eredeti kutatásokat mutat be & kripto szakemberek kurátora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner