Matthew Le Merle, az Egyetemes Protokollszövetség elnöke – Interjúsorozat

Matthew Le Merle a társalapítója és ügyvezető partnere Ötödik korszak és Keiretsu Capital – a legaktívabb korai fázisú kockázati befektetők, akik évente csaknem 200 vállalatot támogatnak. A Securitize (Európa) és a CAH elnöke, az SFOX alelnöke és a Warburg Pincus tanácsadója.

Társszerzője a Blockchain Competitive Advantage könyvnek is, amelyet mind a vállalkozók, mind a befektetők számára nagyon ajánlunk az Amazon, az Apple és a Smashwords oldalán elérhető kemény- és papírkötésben, e-könyvben és hallhatóan..

Nemrégiben egy új projekt elnöke lett Egyetemes Protokoll Szövetség.

Közel egy év telt el a legutóbbi interjúnk óta, elégedett voltál a digitális eszközök és a digitális értékpapírok fejlődésének ütemével?

Antoine, nagyon jó, hogy újra veled beszélhetek. Sokat tanultam a Securities.io olvasásából 2020-ban. Köszönöm, hogy nagy híve és tekintélye voltál a digitális pénzeknek és eszközöknek.

A kérdés megválaszolásához a 2020-as esztendő többségében világszerte jelentősen felgyorsította a digitális pénzek és a digitális eszközök iránti elkötelezettséget és haladást. A hír gyorsan és dühösen érkezett az év utolsó negyedévében. Kína, PayPal, Square, Bitcoin ár, DeFi, Tudor Jones, Miller, a lista folytatódik. A kripto- és blokkláncban dolgozók számára néha a világ szuverén egységei és a legnagyobb pénzügyi intézmények előrehaladása lassúnak tűnhet, de most valóban a fedélzetre érkeznek, és a tempó gyorsul.

Jelenleg egy új projekt elnöke vagy, nevezetesen az Universal Protocol Alliance (UPA)?

Az Universal Protocol Alliance elképzelése szerint minden eszközosztály digitalizálásra és tokenizálásra kerül. Hasonló gondolkodású kriptovaluta-társaságok és blokklánc-úttörők szövetsége vagyunk Bittrex Global, CertiK, Fifth Era, Hard Yaka, Infinigold, Ledger és Uphold. Számos mega digitális eszköz áll rendelkezésünkre, amelyek örömmel indulnak, és örömmel vállaltam, hogy a szövetség elnökévé válok, és elősegítem a továbbjutást.

Meg tudná osztani az UPA keletkezési történetét?

Akkor még nem voltam a közelben, de tudom, hogy sokak szenvedélye volt, többek között JP Theriot (Uphold vezérigazgató) és Greg Kidd (Hard Yaka alapító), akik ketten vezettek be a keverékbe. A szövetség minden tagjának vezetése úgy véli, hogy minden eszközt digitalizálni kell, ehhez pedig egy erre a célra felépített platformra van szükség. Pár évbe telik, de ma már tudjuk, hogyan kell minden eszközt tokenizálni és átláthatóan alátámasztani. Az UP Szövetség a stabil állományokra és a kriptográfiai termékekre összpontosít, és már sikeresen kibocsátotta az Universal Gold (UPXAU), az Universal Dollar (UPUSD), az Universal Bitcoin (UPBTC) és az Universal Euro (UPEUR) kibocsátásokat. Mindegyik becsomagolt tokent tartalmaz az Ethereum Network-en, és átlátható értékalapúságot nyújtanak az alapul szolgáló fedezet nyilvános nyilvántartásával.

2020. december 1-jén az UPA piacra dobta az Universal Carbon (UPCO2) nevű világ első forgalomképes szén-dioxid-jelzőjét. Megbeszélné, mi ez a token?

Az Universal Carbon a legegyszerűbb, legkönnyebben elérhető, biztonságos és megbízható módszer bárki számára, hogy REDD + esőerdő szén-dioxid-kibocsátási egységeket vásároljon, tartson fenn, égessen vagy eladjon. Pontosabban, a UPCO2 tokenek az Ethereum blokkláncra épített, önkéntes szén-dioxid-hitelek. Minden UPCO2 token egyéves tonna CO2-kibocsátást jelent, amelyet a Verra és más vezető szabványügyi ügynökségek nyilvántartásaiban igazolt hitelesített szén-dioxid-egységek igazolnak, valós idejű átláthatóságot biztosítanak az Universal Protocol Alliance által létrehozott „burkoló” ERC-20 tokenek.

Hogyan kínálnak az önkéntes szén-dioxid-kreditek gazdasági előnyöket a szabályozott kreditekhez képest?

Ha szabályozott hitelekkel a kormány által kibocsátott szén-dioxid-allokációkra hivatkozik a felső és a kereskedelmi piacok számára, akkor ezek fontosak, és én a Spark Change tanácsadója vagyok, amely ezeket is jelképezi. Az UPCO2-t azonban kifejezetten szén-dioxid-kreditek támogatják, amelyeket olyan pártok számára adtak ki, akik segítenek megmenteni vagy megvédeni a világ legnagyobb esőerdeit Afrikában, Amerikában és Ázsiában..

A kettő olyan, mint az alma és a narancs – nagyon különböző, de még mindig mindkét típusú gyümölcs. Akár kormányzati kibocsátású szén-dioxid-allokációkat, akár önkéntes REDD + szén-dioxid-hiteleket vásárol, fontos lépést tesz annak érdekében, hogy nyomást gyakoroljon a szennyezőkre a tiszta gyakorlatok felé történő elmozdulás érdekében. A szén-dioxid-kiosztás és / vagy kreditek iránti kereslet növekedésével vagy az áremelkedés miatt a szennyezők többet fizetnek kibocsátásukért, vagy több szén-dioxid-kreditet kell biztosítani. A REDD + esetében ez nagyobb keresletet jelent a világ esőerdőit védő projektek iránt, ami viszont növeli a méltányos projektekhez szükséges tőkeáramlást.

Természetesen a kormányok döntenek arról, hogy hány szén-dioxid-allokációt bocsátanak ki, míg a REDD + szén-dioxid-kreditek végül szűkös erőforrást jelentenek.

Az UPA nagy partnerhálózattal rendelkezik, hogyan segíti ez a hálózat az UPCO2 tokenek növekedését és likviditását?

Szándékunkban áll, hogy a UPCO2 értékes kiegészítője legyen minden digitális pénztárca és pénzváltó kínálatának, és üdvözöljük a lehetőséget arra, hogy partnerkapcsolatban állunk velük. Az éghajlatváltozás olyan fontos kérdés, hogy úgy döntöttünk, hogy az UPCO2-t úgy tervezzük meg, hogy mindenki számára könnyen elérhető és használható legyen, aki elérhetővé kívánja tenni ügyfelei és felhasználói számára..

Fontos megjegyezni, hogy minden olyan felmérés, amelyet digitális bennszülöttekről, évezredes emberekről, kriptovaluta-rajongókról és így tovább láttam, következetesen azt mondja, hogy 70 és 90% között az éghajlatváltozás az egyik legfontosabb kérdésnek számít. Úgy gondolom, hogy MINDEN digitális pénztárca, pénzváltó vagy fiók, függetlenül attól, hogy kriptográfia vagy hagyományos intézmények kínálják-e, és amely nem nyújt megoldást e fontos téma támogatására, azzal a kockázattal szembesül, hogy környezetellenesnek és esetleg klímaváltozási tagadónak tekintik.

Milyen előrejelzéseid vannak 2021-re?

Éppen rögzítettük a legjobb 10 2021-es blokklánc-előrejelzésünket, és ezek megtalálhatók a címen www.blockchaincoinvestors.com. Néhány kiemelésként Kína a digitális jüan teljes körű bevezetésére fog törekedni, a bankok a PayPal és a Square után tülekednek, mivel fennáll annak a veszélye, hogy vérzik az ügyfelek, ha nem teszik ezt meg, és a kriptográfiai termékek a befektetés preferált módjává válnak. nemesfémek, ritkaföldfémek és természetesen szén-dioxid-kreditek. Természetesen még sok minden megtanulható a top 10 listánkon.

Van még valami, amit megosztani szeretne az UPA-val vagy az UPCO2-vel kapcsolatban?

Az UPA úgy véli, hogy minden eszközosztály digitalizálásra és tokenizálásra kerül. Nagyon sok munka volt, de ma az UPA platform elérte azt a fejlettségi szintet, hogy ha valamilyen segédprogram-tokent, tokenizált árut, saját digitális valutát vagy bármilyen alátámasztott tokent szeretne létrehozni, létrehozhatjuk Önnek. heteken belül – a folyamat általában hónapokat, ha nem éveket vesz igénybe -, mivel teljesen működőképes Token Gyárunk van.

Miután elkezdtünk beszélni a globális klímaválságról és az esőerdők szén-dioxid-kibocsátásának hozzáférhetetlenségéről a legtöbb ember számára, akit érdekel, teljesen természetes volt, hogy úgy döntöttünk, hogy elindítjuk a világ első tokenizált szén-dioxid-hitelét.

Idéztem: „Ez egy villanykörte volt a számomra. Kombináljon egy digitális eszközt az esőerdők szén-dioxid-ellensúlyával, és mindenki számára hozzáférést biztosítson a világon. Hogy lehet, hogy ez nem nagyszerű ötlet? Ezt elhiszem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner