Ripple (XRP) útmutató: Live XRP / USD Price and 2020 Coin Outlook

Contents

Live XRP ár: Valós idejű Ripple Coin USD árfolyamérték

A Ripple az egyik legnagyobb vállalat a kriptográfiai ökoszisztémában, az XRP érme az a jelző, amelyet szeretsz utálni.

A Ripple, amelyet a Ripple Labs (eredetileg Opencoin) üzemeltet, platform és pénznem. Ez egy blokklánc nélküli fizetési protokollból áll, amelyet napi alacsony jutalékcsere-hálózatként terveztek a vállalat szabadalmaztatott technológiája, a Ripple protokoll konszenzus algoritmusa (RPCA) segítségével. A Ripple fizetési protokoll reményei szerint elfogadják és integrálják a mai bankokba, hogy megkönnyítsék a gyors nemzetközi tranzakciókat világszerte azáltal, hogy súrlódásmentes, határokon átnyúló átutalási szolgáltatást nyújtanak a pénzküldéshez globálisan.

Chris Larsen és Jed McCaleb alapítóktól kezdve Brad Garlinghouse jelenlegi vezérigazgatóig a Ripple vállalat és az XRP kriptovaluta áttekintése mélyreható elmélyülést mutat majd be az áhított XRP érme (jelenleg a teljes piaci felső hatalom 3. helyén áll) képviseletében és felhasználásában. átviteli érték a Ripple Network-en.

Mivel a Ripple (XRP) felhasználói bázis továbbra is növekszik a bullish árjóslásokkal, nézzük át a „másik kriptot”.

Mi a Ripple és hogyan működik az XRP

Ripple vs Stellar, xrp vs xlm, ami jobb, Ripple (XRP) Vs Stellar (XLM), ripple xrp vs stellar xlm

A legalapvetőbb értelmében a Ripple valós idejű bruttó elszámolási rendszerként gondolható el, amelyet a hozzá tartozó „XRP” kriptovalutával együtt úgy terveztek, hogy a monetáris tranzakciókat ésszerűbbé és problémamentesebbé tegye felhasználóinak. A projekt még 2012-ben indult, annak érdekében, hogy a globális pénzügyi közösség számára biztosítson egy all-in-one fizetési feldolgozási és átutalási ökoszisztémát, amelyet több különböző szervezet is használhat, például:

 • 300 pénzügyi / banki intézmény (40 országban és 6 kontinensen)
 • Startupok
 • Üzlettulajdonosok
 • Fogyasztók

A projekt folyóiratának megfelelően a Ripple a világszerte jelenleg használt globális fizetési infrastruktúrát egy olyan rendszerrel kívánja lecserélni, amely nemcsak „decentralizált”, hanem nyílt forráskódú és könnyen elérhető az emberek számára, függetlenül azok pénzügyi hátterétől. Ezen felül, a natív token létrehozó rendszer használatával a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját kripto- és fiat-pénznemüket dolgozzák ki. Ezen funkciók eredményeként a Ripple-t számos különféle banki ruházat és pénzügyi szervezet is átvette a RippleNet növekedése miatt, azonnali, megbízható és olcsó költségek érdekében.

Ahogy a Ripple és az XRP korszak folytatódik, a RippleNet előnyei, amelyek gyorsasággal, biztonsággal, likviditáskezeléssel és átláthatósággal rendelkeznek, mind a céget, mind a kriptográfiai érmét egyedülálló helyzetbe hozzák, tekintettel a mai piacon található több ezer kriptográfiai készletre.

A Ripple eredetének áttekintése: ki, mit és mikor

ripple küldés és fogadás xrp

Mielőtt belekezdhetnénk az olyan partneri kapcsolatok lenyűgöző Ripple folytatásába, mint az American Express, a MoneyGram, a Santander, a PNC, az SBI Remit és a BeeTech vagy az acknolwedge, amellyel az XRP több mint 100 piacon és tőzsdén kereskedik, térjünk vissza az elejére, és tárjuk fel az organikus eredeteket a társaság és a token.

Mint rendszeres olvasóink közül néhányan tudják, a Ripple projekt munkája még 2004-ben elkezdődött, amikor Jed McCaleb, Arthur Britto és David Schwartz fejlesztőket egy RipplePay.com nevű decentralizált fizetési rendszer inspirálta, amelyet egy kanadai webfejlesztő dolgozott ki. nevű Ryan Fugger. McCaleb ötlete azonban az volt, hogy a blokklánc technológiát használja fel annak érdekében, hogy átláthatóbbá tegye a fent említett rendszert, valamint kiküszöbölje a Bitcoin ökoszisztémájához kapcsolódó számos hatékonyságot (például a túlzott energiafogyasztást, a gyenge tx sebességet és a centralizációt) – (ami később pedig Csillag Lumenekké (XLM) alakuljon).

Ebben a tekintetben azt is megemlíti, hogy a Bitcoin-tól eltérően az összes XRP-alapú tranzakciót a közösség egészére kiterjedő konszenzusos szavazás segítségével ellenőrzik, ahelyett, hogy a felhasználóknak bányászokra kellene támaszkodniuk tranzakcióik zöld megvilágításában..

2012-ben a Ripple fő fejlesztői csapata üdvözölte Chris Larsent, aki ezután felkérte Fuggert, hogy biztosítsa csapatának a szükséges engedélyt a RipplePay.com-on folytatott munka folytatásához, és a platform teljes értékű kriptovaluta és monetáris rendszerré alakításához. Ezek a fejlesztések elősegítették az OpenCoin létrehozását – egy olyan szervezetet, amelyet később Ripple Labs-nak kereszteltek el.

Ekkortájt Larsen és társai is sok időt kezdtek szentelni annak a létrehozásának, amelyet ma Ripple Transaction Protocol-nak (Ripple Transaction Protocol – Ripple Transaction Protocol – Ripple Transaction Protocol – Ripple Transaction Protocol – Ripple Transaction Protocol – Ripple Transaction Protocol – Ripple Transaction Protocol) létrehozunk, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fizikai helyüktől függetlenül megkönnyítsék az azonnali továbbítást. Hogy egy kicsit konkrétabb legyek, a protokoll kompatibilis számos digitális valutával, valamint más eszközközegekkel. A csapat úgy programozta az RTP-k keretrendszerét, hogy csak egy központi főkönyvre támaszkodott, amelyet tranzakcióellenőrzés céljából folyamatosan több különböző szerver kezelt..

Ezen túlmenően, az egyes tranzakciók gyorsabb feldolgozásának elősegítése érdekében a Ripple mögött álló csapat kidolgozott egy XRP nevű kriptovalutát, amelyet arra terveztek, hogy segítse a felhasználókat az alapjaik rendkívül áramvonalas mozgatásában. Ha ez nem lenne elég, a Ripple a Bitcoin-ot is összekapcsolta natív állapotával, ezáltal lehetővé téve a kriptográfusok számára, hogy a platform segítségével kifizetéseket küldhessenek közvetlenül bármelyik választott BTC pénztárcába.

Mindez lényegében a mai RippleNet-be formálódna, amely a Ripple globális fizetési hálózata. Így működik:

2013 első felében a Ripple Labs bejelentette platformja referenciakiszolgálójának és kliensének kiadását nyílt forráskódú szoftverként, ezáltal lehetővé téve a független fejlesztők számára, hogy hozzájáruljanak a Ripple jövőbeli fejlődéséhez. Nem csak, hogy 2014 elejére a Ripple fő fejlesztői csapata már a bankszektorra helyezte a hangsúlyt, hogy megpróbálja kicserélni a meglévő, korszerűtlen rendszereket, amelyeket sok bank mind a mai napig használ, hogy megkönnyítse működését. napi tranzakciók. Ebben a tekintetben néhány hónappal később a müncheni székhelyű Fidor Bank lett az elsődleges pénzügyi szervezet, amely elfogadta a Ripple Transaction Protocol-t (RTP). Ezt a hírt hamarosan az a szó követte, hogy a New Jersey-i Cross River Bank és a Kansas-i CBW Bank is követte példáját.

2014 végéig Ripple, aki a világ legmegbízhatóbb globális fizetési hálózatává akar válni, több figyelemre méltó partnerséget jelentett be olyan nagy nevű szereplőkkel, mint a Western Union, az ausztrál Commonwealth Bank, a Royal Bank of Canada és az Earthport. globális fizetési szolgáltatás, amely olyan vállalatokkal áll kapcsolatban, mint a Bank of America és a HSBC. A következő évben azonban a Ripple Labs-ot a Pénzügyi Bűnözés Elleni Hálózat (FinCEN) összesen 700 000 dollárra büntette a banktitokról szóló törvény bizonyos megsértése miatt. A büntetés következtében a Ripple-nél járó emberek gyorsan hozzáadtak több AML felügyeleti modult a protokolljukhoz, hogy az teljes mértékben megfeleljen a hatályos amerikai pénzügyi törvényeknek.

Az elmúlt 2-3 évben a Ripple Labs meglehetősen ugrásszerűen növekedett, a szervezet irodái ma már számos különböző országban vannak jelen, például Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Luxemburgban.

Itt látható a 2013 és 2016 közötti összes Ripple Labs befektető kurátora:

ripple-labs-befektetők

A legfontosabb szempontokat érdemes szem előtt tartani

Ha a Ripple ökoszisztémáról beszélünk, akkor a natív tranzakciók csak akkor fordulnak elő, ha a felhasználók az XRP-n vagy az általuk választott egyedi fiat pénznemen keresztül megkönnyítik a kriptográfia aláírású tranzakciókat. Ebben a tekintetben meg kell említeni, hogy az összes XRP digitális eszköz tranzakciót a Ripple belső főkönyvi rendszerével, az XRP Ledgerrel figyelik.

Az XRP egy nyílt forráskódú, decentralizált digitális eszköz, amely fizetésekre készült ~ hivatalos Ripple.com webhely

Amióta a Ripple határokon átnyúló tx keretrendszerét a világ több bankja alkalmazta, egyre többen kezdik nyitottabb szemlélettel tekinteni a kriptográfiai technológiákat.

Annak köszönhetően, hogy a Ripple a pénzügyi piacok széles skáláján folyamatosan növekszik, a befektetők és kereskedők nagy része most kezdi megbízni a platformot. És bár a Ripple ökoszisztéma érdeklődésére számot tartó figyelemre méltó témákról van szó, ragaszkodjunk ehhez a kijelentéshez, mivel ez a Ripple vs XRP vita egyik nagyobb makro-beszélgetési pontja, amelyet az alábbiakban áttekintünk.

ripple-xrp-centralization-brad-garlinghouse-quote

Hullámzás és bányászat

Eltérően más népszerű kriptovalutáktól, mint a Bitcoin, az Ethereum és a Monero, az XRP nem bányászható. Ennek oka, hogy míg a BTC és más hasonló digitális eszközök bányászokat használnak natív tranzakcióik feldolgozásához, a Ripple-hez kapcsolódó transzfereket megkönnyítik egy rendszerszintű felhasználói konszenzus keretrendszer használata (ami lényegében használhatatlanná teszi a bányászat fogalmát)..

Ezenkívül meg kell említeni azt is, hogy a Ripple fő tervezőcsapata a kezdetektől fogva csak összesen 100 000 000 000 XRP-t hozott létre – ez a szám azóta sem ingatag, annak ellenére, hogy az ezzel kapcsolatos folyamatos közösségi panaszok megtörténtek. Emellett megemlíti, hogy az XRP-k kiadásakor számos ember kritizálta a valuta elosztását, az alapítók pedig az összes XRP-token 20 százalékát megtartották.

Végül „nulla bányászati ​​potenciálja” miatt számos kriptográfus felhívta a digitális valutát, hogy túl központosított legyen. Nem csak ez, hanem a fent említett tény bizonyos szempontból korlátozta a projekt általános felhasználását és növekedését is.

Mi különbözteti meg az XRP-t a többi Premier kriptovalutától?

A Bitcointól eltérően a Ripple egy teljes értékű monetáris ökoszisztéma mögött áll, amelyet sokféle célra lehet felhasználni. Hasonlóképpen, összehasonlítva az Ethereummal (elsősorban számítógépes célokra tervezett platform), a Ripple kizárólag olyan pénzügyi funkciókkal foglalkozik, mint például az átutalások, a határokon átnyúló tx-k stb. Ez az oka annak, hogy az Ethereum, az EOS, a Bitcoin nem került elfogadásra intézmények – mivel nem rendelkeznek a terjedelmes pénzátutalások feldolgozásához szükséges alapvető infrastruktúrával.

Mi az a Ripple Transaction Protocol és ki ellenőrzi?

A Ripple Transaction Protocol (RTP) egy digitális keretrendszer, amelyen keresztül a Ripple összes monetáris folyamata zajlik. Ez szöges ellentétben áll más kriptovalutákkal, amelyek blokklánc konszenzus algoritmust használnak tranzakcióik megkönnyítésére / feldolgozására.

Miközben a témán vagyunk, olvasóink számára is hasznos lenne megérteni, hogy a Ripple ökoszisztémán belül zajló összes tranzakcióhoz bizonyos szintű, már meglévő bizalom szükséges a folytatáshoz. Ez azt jelenti, hogy ha két felhasználó még nem hozott létre bizalmi kapcsolatot, akkor a szóban forgó tx marad mindaddig, amíg az összes társult felet érintő lineáris útvonal létre nem jön. A fent említett koncepciót az iszlám banki elvekből vették át, ahol minden pénzcserét kölcsönös bizalmi kapcsolatokon keresztül hajtanak végre, ahelyett, hogy kamatot számítanának fel a másik személyre..

Ha arról beszélünk, hogy ki irányítja a Ripple-t, gyorsan áttekinthetjük a projekt alapvető infrastruktúráját, és láthatjuk, hogy a projekt sokkal centralizáltabb, mint egy sor más kriptovaluta. A Ripple Labs ugyanis továbbra is vezető szerepet tölt be az XRP fejlesztésében. Nem csak ez, a szervezet tulajdonában van az összes ma forgalomban lévő XRP is.

XRP: Részletes Ripple Cryptocurrency Coin Look

A legalapvetőbb értelmében az XRP úgy tekinthető, mint a Ripple ökoszisztémát működtető kriptovaluta. E tekintetben tökéletes analóg összehasonlítás lenne az Ether és az Ethereum platform összehasonlítása.

Az XRP értéke szempontjából a valuta árát egyszerűen az határozza meg, hogy hány ember (az adott időpontban) találja az eszközt hasznosnak. Továbbá, a Ripple pénzügyi szolgáltatás platformként elképesztő hasznosságának köszönhetően számos letelepedett bank elkezdte alkalmazni a technológiát az általános tx hatékonyságuk növelése érdekében. Ez elősegítette az XRP árának felpörgetését, és olyan piaci erőt adott neki, amelyet jelenleg nagyon kevés más digitális pénznem élvez.

Mint korábban említettük, a Ripple első bevezetésekor a projekt fő fejlesztői csapata összesen 100 000 000 000 XRP-t hozott létre, amelyeket minden tranzakcióval kapcsolatos célra fel kellett volna használni. Ezenkívül más kriptovalutákkal ellentétben az XRP véget nem érő, de teljes forgalma növelhető – azonban ilyeneket nem terveznek hamarosan megtenni.

Beszerzési szempontból láthatjuk, hogy a piac többi kriptovalutájának többségéhez hasonlóan az XRP is egyetlen gombnyomással számos különböző tőzsdéről és kereskedési platformról vásárolható meg. Hasonlóképpen, az XRP tárolása is elég egyszerű, és számos különböző pénztárca-megoldás segítségével megoldható.

Milyen előnyöket kínál a hullámzás?

Általános elfogadás: A Ripple-t jelenleg számos általános pénzügyi intézmény és fizetési szolgáltató támogatja, beleértve a HSBC-t, a Western Union-ot, a CBA-t és a Kanadai Királyi Bankot. Ez a Ripple-t a mainstream elfogadás egyedülálló helyzetébe helyezi, amelyet jelenleg még néhány digitális valuta élvez.

Szabályozási zöld fény és sokoldalúság: A Ripple a kezdetektől fogva nagy jelentőséget tulajdonított annak, hogy az egész világon a különböző pénzügyi ügynökségek szabályozási követelményeivel összhangban kialakítsa alapvető keretrendszerét. A forgatókönyv jobb megértése érdekében láthatjuk, hogy a Ripple felhasználható egyedi tokenek létrehozására, míg az XRP számos digitális áruval, például törzsutas-mérföldekkel, mobiltelefon-percekkel stb..

Alacsony Tx költségek: A Ripple számos kapcsolódó kriptográfiai ajánlatával összehasonlítva számos olyan előnye van (például alacsony tranzakciós díjak, fizetési szabadság és globális elérhetőség), amelyek egyedivé teszik. Nem csak ez, hanem az XRP is az egyik leggyorsabb digitális eszköz a piacon manapság (ez az oka annak is, hogy a valutát oly sok bankintézet átvette.)

Az XRP érme hátrányai

Véges ellátás: A Ripple egyik legnagyobb kérdése a véges kínálata – amely jelenleg a 100 000 000 000 márkán van. Annak ellenére, hogy a projekt alapvető támogató közössége többször is felszólította a valuta kínálatának növelését, a Ripple fejlesztői csapata újra és újra megtagadta az újabb XRP létrehozását – ami a deflációval / ellátással kapcsolatos problémák kialakulásához vezetett a projekttel.

Központosítás: Mint korábban említettük, az XRP teljes kínálatának hatalmas 20% -a a Ripple alapítóié. Ráadásul a Ripple nem bányászható ki, ezt a szempontot tekintik a premier eszköz egyik legnagyobb hátrányának.

Múltbeli gondok: A múltban a Ripple Labs jogi lépéseket tett olyan szabályozó hatóságok részéről, mint a FINCEN. Például ki kell emelni, hogy 2015-ben a kormányhivatal óriási, 700 000 dolláros pénzbírsággal sújtotta a Ripple Labs-ot a banktitokról szóló törvény megsértése miatt. Hasonlóképpen a Ripple-t tavaly is beperelték egy ICO-rendszert érintő állítólagos csalás miatt.

Átláthatóság hiánya: A Ripple egyik fő problémája, hogy az XRP tranzakciókat a rendszer befagyaszthatja. Példa erre, amikor pár évvel ezelőtt Jed McCaleb társalapító megpróbálta felszámolni XRP részesedéseit egymillió dollár értékben – ezt egy harmadik fél által leállított akciót. Ez az epizód nemcsak rossz benyomást hagyott a globális kriptográfiai közösségben (az XRP-k általános hasznosságát tekintve), hanem azt is eredményezte, hogy sok ember azzal érvelt, hogy egy tranzakció harmadik fél általi leállításának gondolata ellentétben áll azzal a megalapozással, amit a blockchain tech és kriptográfia.

Hogyan működik a Ripple?

Mivel a Ripple széles körű népszerűsége folyamatosan nő, egyre több intézmény kezdi az XRP-t közvetítőként alkalmazni fiat pénzváltásai során. Ugyanis a különféle pénzügyi eszközök egész sora nem cserélhető fel közvetlenül egymás ellenében. Ehelyett az amerikai dollár használatával kell kereskedni velük – amely közvetítői csereügyintézőként szolgál. Ebben a tekintetben a Ripple ugyanazt a funkciót látja el, de olyan feldolgozási költséggel, amely lényegesen alacsonyabb, mint egy USD alapú TX.

Emellett, amint azt egy korábbi szakaszban említettük, a Ripple-t ma már számos nemzetközi bank is használja a határokon átnyúló tranzakciók felgyorsítására. Az ügy részletezéséhez láthatjuk, hogy a Ripple jelenleg tranzakciónként négy másodperces TPS-sebességgel büszkélkedhet. Ez a szám nemcsak sokkal magasabb, összehasonlítva más hasonló digitális pénznemekkel, de sokkal gyorsabb is, összehasonlítva a különböző hagyományos banki rendszerek tx kapacitásával.

Végül a Ripple ökoszisztémáját úgy alakítottuk ki, hogy a felhasználók saját maguk alkothassák meg az XRP által támogatott egyéni tokenjeiket.

Biztonság: Az XRP használata valóban biztonságos?

Egyenesen az ajtón világossá kell tenni, hogy semmilyen pénzrendszer, amely számítógépre vagy más digitális platformra támaszkodik, soha nem lehet 100 százalékos biztonságban. A Ripple kapcsán azonban láthatjuk, hogy a technológia számos olyan protokollt használ, amelyek rendkívül biztonságossá teszik – olyannyira, hogy sok bank úgy döntött, hogy felhagy a natve tx rendszereinek használatával a Ripple blockchain tx platformjának javára.

Emellett a kezdetektől fogva teljesen nyilvánvaló volt a globális kriptográfiai közösség számára, hogy a Ripple-t elsősorban arra tervezték, hogy a mai pénzügyi törvények keretein belül működjön – ami alapvetően azt jelenti, hogy a platform megfelel azoknak az előírásoknak, amelyeket a hagyományos bankok és fizetési szolgáltatók be kell tartania.

Végül az elmúlt 4-5 évben számos digitális valuta rajongó enyhítette a Ripple-t, mert túl központosított. Ez sok félelmet adott arra, hogy a projekt valójában csak egy újabb kidolgozott ponzi-séma vagy átverés lehet. Mivel azonban a Ripple az első naptól kezdve betartotta a különféle pénzügyi szabályzatokat, ez a narratíva nem tudott semmiféle valós lendületet gyűjteni.

Ripple vs Bitcoin

Egy olyan kérdés, amelyet sok kezdő kriptográfiai befektető és technikai rajongó látszólag gyakran lát: „Ha a Ripple sokkal fejlettebb, mint a BTC, akkor miért nem eléggé korlátozott a használata a zászlóshajó kriptocoinhoz képest?”. Az egyszerű válasz az, hogy a Bitcoin és az XRP két teljesen különböző funkciót tölt be. Például a BTC SOV-ként szolgál, amely pénzügyi tranzakciókhoz is használható. A Ripple azonban inkább egy összevont pénzügyi szolgáltatási platform, amely gyorsabbá, korszerűbbé és biztonságosabbá teszi a tx-t a felhasználók számára. Ennek ellenére a Bitcoin egyszerűsége teszi vonzóbbá sok befektető számára a többi kiemelkedő digitális eszköz, például az ETH, az EOS, az ADA és az XRP számára..

Elfogadás szempontjából a Ripple meglehetősen nagy csatával néz szembe, mert sok eladó továbbra is inkább a BTC használatát részesíti előnyben piaci hírneve és általános kezelhetősége miatt.

A dolgok jelenlegi állása szerint a BTC-t használó kereskedők száma jóval meghaladja az XRP-t használókat.

Hogyan áll az XRP befektetési eszközként??

Míg sokan továbbra is felhalmozzák a BTC-t és az ETH-t, mert úgy gondolják, hogy ezek az eszközök továbbra is megsokszorozódnak az értékükben, ahogy a jövőben haladunk, az a kérdés, hogy az XRP használható-e hasonló célokra, szintén nagy lendületet kap az utóbbi években.

Bár az XRP nem garantál semmilyen nyereséget, az a tény, hogy az alapplatformja (Ripple) egyre népszerűbb a mainstream pénzintézetek egész sora körében, egyedülálló jövedelmezőségi helyzetbe hozza a valutát, mint más kriptográfiai érmék.

Ráadásul a Ripple hálózat sokoldalúságának köszönhetően egyre több vállalat talál új módokat a technológia felhasználására. Ez az XRP-t a világ legtöbbet forgalmazott kriptovalutájának birodalmába terelte.

Jelenlegi Ripple vállalati partnerségek

Ebben a szakaszban megvizsgáljuk az összes olyan pénzügyi intézmény részletes listáját, amelyek jelenleg a RippleNET részei – egy változatos ökoszisztéma, amely központi / magánbankokból, átutalási cégekből, brókerekből és fizetési szolgáltatókból áll, amelyek egy vagy több Ripple-t használnak átutalási rendszerek (pl. xRapid, xCurrent és xVia). Ezeket a platformokat meglehetősen alaposan tesztelték, és sok független kutató azt találta, hogy bizonyíthatóan jobbak, mint a SWIFT protokoll:

 • Tranzakciós idők
 • Feldolgozási díjak
 • Bizonytalanság a tranzakció végrehajtásában

Olvasóink számára, akik nem ismerik a SWIFT jelentését, ez üzenetkezelő hálózatnak tekinthető, amelyet bankok / pénzintézetek széles skálája használ jelenleg információk (valamint pénz) küldésére és fogadására. egymás.

Emellett megemlíti, hogy az összes entitás, amely jelenleg a RippleNET része, igénybe veheti a hálózatot, hogy megkönnyítse az internl. ügyleteket nagyon korszerű módon.

Néhány olyan bank tekintetében, amely jelenleg a Ripple különféle, határokon átnyúló szolgáltatásait veszi igénybe, olyan ismert szereplők vannak, mint a Standard Chartered, az RBC, az SBI, az Axis és az Egyesült Arab Emírségek RakBankja működik. Ezenkívül számos vállalati óriás (például az Accenture, a Deloitte, a Santander, az UBS, az UniCredit) is felhasználja a Ripple keretrendszerét, hogy belső tranzakcióik gördülékenyebbé és problémamentesebbé váljanak..

Az alábbiakban felsoroljuk azon bankok részletes listáját, amelyek partnerséget / megállapodást írtak alá a Ripple-nel:

i. Észak-Amerika és Kanada:

 • American Express
 • Standard Chartered
 • Merrill Lynch, az Amerikai Bank
 • PNC pénzügyi szolgáltatások
 • Cuallix
 • Catalyst Corporate Federal Credit Union
 • Star One Credit Union
 • CBW Bank
 • Kereszt a folyóparton
 • Kanadai Királyi Bank
 • DH Corporation
 • Kanadai Birodalmi Kereskedelmi Bank
 • Scotiabank
 • Montreali Bank
 • ATB Pénzügyi
 • TD Bank Canada
 • Saldo

ii. az Egyesült Királyság, Spanyolország, Franciaország, Németország és más kisebb európai nemzetek:

 • Bankközi
 • Euro Exim Bank
 • Bank of England (központi bank)
 • HSBC
 • Barclays
 • Vitesse
 • Royal Bank of Scotland
 • Credit Agricole
 • Natixis
 • Banco Santander
 • BBVA
 • Banca Intesa Sanpaolo
 • UniCredit
 • Reise Bank
 • Fidor Bank
 • Rabobank
 • Erste Group AG
 • UBS
 • Credit Suisse
 • Nordea
 • Skandinaviska Enskilda Banken AB
 • Akbank

iii. Közel-Kelet – Izrael, Kuvait, Libanon, Szaúd-Arábia,

 • Bank Leumi Le-Israel
 • Kuvait Nemzeti Bank
 • Kuvait Pénzügyi Ház
 • Bank Dhofar
 • Szaúd-Arábiai Monetáris Hatóság (központi bank)
 • Abu Dhabi első bankja
 • RakBank
 • Al Rajhi Bank

iv. Ázsia – Szingapúr, Thaiföld, Vietnam, India, Indonézia, Japán és S.Korea

 • DBS Group
 • OCBC Bank
 • Egyesült tengerentúli bank
 • Szingapúri tőzsde
 • Krungsri
 • Thaiföldi Bank (központi bank)
 • Indonézia Bank (Központi bank)
 • Siam Kereskedelmi Bank
 • Cargills Bank
 • Kotak Mahindra Bank
 • IndusInd Bank
 • Axis Bank
 • Igen Bank
 • Faysal Bank
 • Shanghai Huarui Bank
 • Woori Bank
 • SBI Holdings
 • Mitsubishi UFJ Financial Group
 • Fukui Bank
 • Csillagbank
 • Aomori Bank
 • Ashikaga Bank
 • Awa Bank
 • AEON Bank
 • Senshu Ikeda Bank
 • Iyo Bank
 • Oita Bank
 • Orix Bank
 • Gumma Bank
 • Keiyo Bank
 • San-In Godo Bank
 • Sikoku Bank
 • 77 Bank
 • Shimizu Bank
 • Juroku Bank
 • Shinkin Központi Bank
 • Shinsei Bank
 • Hachijuni Bank
 • Bank of Yokohama
 • SBI Sumishin Net Bank

v. Ausztrália és Új-Zéland

 • ANZ
 • Westpac
 • Nemzetközösségi Ausztrál Bank
 • Macquarie Group
 • National Australia Bank

Most, hogy felsoroltuk a jelenleg a RippleNET-et használó bankok többségét, vessünk egy pillantást néhány általános fizetési / átutalási szolgáltatóra, amelyek szintén meglévő rendszereiket áthelyezték a Ripple egyik határon átnyúló fizetési platformjára. Néhány kulcsnév a következőket tartalmazza:

 • American Express FX nemzetközi fizetések
 • InstaRem
 • SendFriend
 • Beetech
 • Viamericas
 • Transpaygo
 • UniPAY
 • Money Gram
 • Zip Remit
 • Itau Unibanco
 • nyugati Únió
 • Egyesült Arab Emírségek cseréje
 • TransferGo
 • SBI Remit
 • FlashFX
 • Earthport
 • Mercury FX
 • Cambridge Global Payments
 • Finastra
 • Davis + Henderson (D + H)
 • Finablr
 • LianLian Pay
 • IDT
 • GoLance
 • AirWallex
 • Dlocal
 • TAS Csoport

Ripple: Az XRP érme rövid ütemterve

Ripple vs Stellar, xrp vs xlm, ami jobb, Ripple (XRP) Vs Stellar (XLM), ripple xrp vs stellar xlm2011 – Az eredet

Noha nem sokat tudni arról, hogy Arthur Britto, Jed McCaleb és David Schwartz összeálltak, jól dokumentált tény, hogy a fent említett személyek valamikor 2011 tavaszán találkoztak egymással. Az év folyamán ez a kicsi csoport folytatja az XRP-k főkönyvi keretrendszerének fejlesztését.

2012 (augusztus) – Larsen csatlakozik a legénységhez

2012 augusztusában McCalen, Britto és Schwartz mellett egy híres fejlesztő és blockchain rajongó csatlakozik Chris Larsen nevéhez, aki korábban számos sikeres fintech projektben dolgozott, mint például az E-Loan és a Prosper.

2012 (október) – Fugger engedélyt ad

Pár hónappal azután, hogy Larsen csatlakozik a Ripple-hez (ekkor még nem ismerték ezt a nevet), a csapat felkeresi Ryan Fuggert – az eredeti RipplePay weboldal készítőjét még 2004-ben -, hogy folytassa az agyszülemény fejlesztését. A Fugger vállalja, hogy támogatja az új projektet, és ezzel egy új cég létrehozását ösztönzi az OpenCoin néven.

2013 (február) – Megkezdődnek az akciók

2013. február második felében az OpenCoin hirdetni kezdi magát a Bitcointalk.org oldalon (egy népszerű kriptográf internetes portálon). A promóciós kampány néhány hónapig tart, az üzlet feltételei meglehetősen egyszerűek – minden új feliratkozó 1000 XRP-t kap.

2013 (március – május) – Finanszírozás és növekedés

2013 első felében a Ripple továbbra is hullámokat vet az egész világon. Ennek oka, hogy a cég 2-3 hónapos időszak alatt képes jelentős összegeket előteremteni számos olyan bevett angyal befektetőtől, mint például:

 • Pantera Capital
 • Andreessen Horowitz
 • Lightspeed Venture Partners
 • FF Angel LLC
 • Vast Ventures
 • Bitcoin Opportunity Fund
 • IDG Capital Partners
 • Google

Ezenkívül meg kell említeni azt is, hogy a Ripple korai működésének finanszírozási időszakában a Ripple Labs lényegében a társaság tulajdonjogának bizonyos százalékát adta különféle befektetőknek, akik bizalmat tanúsítottak a projekt iránt..

2013 (Q3) – Az OpenCoin hivatalosan megváltoztatja a nevét

A Money 2020 Expo 2013 részeként az OpenCoin képviselői bejelentik, hogy cégük hivatalosan megváltoztatja nevét OpenCoinról Ripple Labs-ra. A lépés utólag elképesztő PR-döntésnek bizonyul, mivel a Ripple kifejezés mára a kriptográfia szinonimájává vált..

2013 (november) – Új együttműködés bejelentése

November utolsó hetében a Ripple Labs úgy dönt, hogy együttműködik a Georgia Tech Computing for Good (C4G) kezdeményezésével.

2014 (január-március) – Az XRP napi tx mennyisége folyamatosan növekszik

2014 első felében az XRP tranzakció-kapacitása tovább növekszik, sok tőzsde szerint a deviza napi deviza volumene 40 millió dollár körüli.

2014 (október-november) – folytatódik a népszerűség növekedése

A Ripple elképesztő technikai képességeinek köszönhetően a platform továbbra is egyre népszerűbb az egész világon. Nem csak, hogy sok fejlesztő kezdi felfigyelni a projektre és elősegíti annak potenciálját a globális pénzügyi szektorban. Hasonló módon november második felében a Ripple kezdi el terjeszteni technológiáját a különféle banki intézmények és pénzátutalók felé.

2015 (március) – Vita tör ki

Az események hirtelen fordulatában a Ripple Labs korlátozza Jed McCalebet (a Ripple egyik társalapítója), hogy eladja személyes XRP-részesedéseit. Összességében arról számoltak be, hogy Jed összesen 100 millió XRP-t próbált kiadni egy azonosítatlan személynek jelentős összeggel, egymillió dollárért.

Annak megakadályozása érdekében, hogy az értékesítés véget érjen, a Bitstamp úgy dönt, hogy befagyasztja Jed pénztárcájában lévő USD tokenjeit.

2015 (április) – A terjeszkedés folytatódik

A Ripple egyre növekvő népszerűségének köszönhetően a projekt tovább bővíti tevékenységét és új irodákat létesít a világ minden táján. Áprilisban a Ripple Labs új kutatóközpontot nyit az ausztráliai Sydney-ben az R fokozása érdekében&D erőfeszítések nagyban.

2015 (szeptember) – Az XRPChat növekedése és az XRPTalk bukása

Egy hónapon belül az XRPTalk – egy független platform, amely lehetőséget biztosított a Ripple-rajongóknak arra, hogy összejöjjenek és megvitassák / megvitassák az XRP-vel kapcsolatos híreket (a Bitcointalk.org-ot elárasztó negativitás nélkül). A projekt a Hurukan néven emlegetett egyének ötlete. A hónap végére a fórum már nincs online állapotban, és egy új projekt, az XRPChat kezd vonzódni a globális kriptográfiai közösség körében. Az elődhöz hasonlóan az XRPChat fórumot is kínál a felhasználók számára, hogy megvitassák a Ripple, az XRP és az Interledger Protocol témakörét..

2016 (január) – Garlinghouse veszi át az irányítást

Január második hetében a Ripple hivatalosan bevezeti Brad Garlinghouse-t új vezérigazgatójaként. Garlinghouse korábban a Hightail vezérigazgatója és elnöke volt, és korábban számos más cégnél is magas rangú tisztséget töltött be, mint például az AOL (a fogyasztói alkalmazások elnöke) és a Yahoo (vezető alelnök)..

2016 (február) – A McCaleb-per rendeződik

Hónapokig tartó pereskedés után a Jed McCaleb és a Ripple Labs végül megállapodásra jutott, amelyben Jed elfogadja a személyes XRP-részesedéseivel kapcsolatos viszonteladási feltételeket..

2016 (március-július) – A terjeszkedés folytatódik

A Ripple befolyása globálisan tovább növekszik, a cég egy sor európai irodát nyit meg olyan premier városokban, mint London (március) és Luxemburg (június). Ezt az időszakot követően az XRP napi kereskedelmének volumene is jelentősen megnő.

2016 (szeptember) – Az új befektetők továbbra is a Ripple felé áramlanak

Szeptember végére a Ripple technológiai kínálata továbbra is egyre több magas rangú befektetőt vonz. Néhány nagy név: Standard Charter, Accenture, SCB Digital Ventures, SBI Holdings, Santander Innoventures, CME Group és Seagate Technologies.

2016 (november) – Tiffany Hayden érezteti jelenlétét

Valamikor november közepén Tiffany Haydent, az XRP vezérigazgatóját az egyik legbefolyásosabb vezetőnek nevezi a blockchain iparágban egy elismert média. Ez elősegíti a vállalat piaci profiljának növekedését, és tovább növeli a Ripple / XRP iránti fogyasztói érdeklődést.

2017 (március-április) – Új funkciókkal bővült

Március és április között a Ripple fejlesztőcsapata bejelentette, hogy két új funkcióval bővíti meglévő pénzügyi ökoszisztémáját – nevezetesen a Letéti és a Fizetési csatornákat. Ezek a funkciók segítenek növelni a The Ripple Consensus Ledger (RCL) általános teljesítményét és méretezhetőségét. Nem csak, hogy lehetővé teszik a vállalatok számára az RCL és az Interledger Protocol (ILP) sokkal könnyebb elfogadását.

Körülbelül ugyanebben az időben a Ripple blogbejegyzést tett közzé, amelyben bejelentette, hogy összesen 10 új bankkal köt partnerséget. Néhány nagy név ebben a tekintetben:

 • BBVA Spanyolországban
 • MUFG Japánban
 • Akbank Törökországban
 • SEB Svédországban
 • Az Axis Bank és a Yes Bank Indiában

2017 (május-július) – XRP kereskedési párok szerepelnek a Kraken-en

Május folyamán Kraken – az akkori világ egyik legjelentősebb kriptovaluta-csereplatformja – bejelenti döntését, hogy összesen négy különböző XRP kereskedési párt ad hozzá (RP / EUR, XRP / JPY, XRP / USD és XRP / CAD). natív tx felületére.

2017 (szeptember) – A Ripple ellen pert indított az R3

Néhány nappal szeptembertől az R3 LLC, egy vállalati blokklánc-technológiai vállalat bepereli a Ripple-t egy konkrét jogi megállapodás kapcsán, ahol a cég megállapodott abban, hogy akár 5 milliárd XRP-t is eladhat egy bizonyos áron. Cserébe a Ripple ellentmond az R3-nak, kijelentve, hogy a társaság számos szerződéses ígéretet visszautasított, a per pedig egy olyan fogás volt, hogy az XRP-k bevételét növeljék, ezzel növelve a monetáris sikert. Végül egy delaware-i bíró olyan döntést hoz, amely a történet Ripple verziója mellett áll.

2018 – jelen

2018. január első hetében az XRP ára minden idők legmagasabb szintjét elérte, egyetlen jelzős kereskedéssel óriási összeggel, 3 dollárért. A következő hónapokban azonban az eszköz fokozatos csökkenésnek tanúskodik, a valuta 0,37 dolláros csúfos árfolyamon zárta az évet. Hasonló módon említi, hogy az XRP 2019-es teljesítménye meglehetősen kiábrándító. Például az elmúlt 9 hónapban a digitális eszköz tovább csúszott – értéke a fent említett időszakban további 15% -kal csökkent.

Végül megemlíti, hogy 2018 közepén a Ripple ellen csoportos kereset indult, amelyben a felperes azt állítja, hogy a cég egy olyan átverés alkalmazását propagálta, amely lehetővé tette, hogy „dollár százmilliókat gyűjtsön bejegyzett eladások révén. XRP-jeleit. ” Az ügy még bíróság előtt van, és remélhetőleg hamarosan megoldást talál.

Ezután térjünk át az utolsó két fő hullámzó áttekintési pontunkra, amely a Ripple és az XRP közötti különbségek, a vállalat és az érme közötti tévhiteket, valamint a Ripple által az XRP-vel kapcsolatos ígéretes előrejelzéseket és izgalmas várakozásokat ismerteti.

Ripple (Company), XRP (Coin) és kapcsolatuk

A Ripple és az XRP általában félreértéseket váltottak ki a kriptovaluta közösségben. Használhatjuk őket felcserélhetően? Az XRP ugyanaz, mint a Ripple? Az XRP biztonság? Ezek olyan fogalmak, amelyek még kétségeket ébresztenek a kriptográfiai befektetők és a felhasználók előtt. Mindazonáltal Thomas Silkjaer nemrégiben a Forbesben megjelent cikkében egyértelmű választ ad a Ripple-ről és az XRP-ről szóló 14 gyakori félreértésre..

A fentiek bővítéséhez nézzük át a Ripple és az XRP közötti különbségeket, és próbáljuk meg tisztázni az XRP hadsereg közösségében lebegő tévhiteket.

A Ripple egy olyan cég, amelynek célja a határokon átnyúló tranzakciók javítása az általa kifejlesztett termékekkel és szolgáltatásokkal. Általánosságban elmondható, hogy a bankok és pénzintézetek nagyon költséges szolgáltatásokkal rendelkeznek pénzeszközök külföldre küldésére, mivel a nemzetközi határokon átnyúló fizetések globális pénzátutalási ágazata évente 1 billió dollártól északra fekszik. Nem csak drágák a felhasználók számára, de nem is hatékonyak, mert hosszú időbe telik a rendezés.

Az XRP és a Ripple leggyakoribb hibái

A Ripple két fő, határokon átnyúló terméket fejlesztett ki: az xCurrent és az xRapid termékeket is (amelyek jelenleg On-Demand Liquidity (ODL)). Eddig a leginkább elfogadott termék az xCurrent, mivel az xRapid 2018 végén jelent meg. Az xCurrent egy elszámolási rendszer, amely lehetővé teszi a résztvevők számára az üzenetek küldését, a tranzakciók elszámolását és elszámolását.

A termék által nyújtott szolgáltatások annyira hatékonyak, hogy versenyben állnak a piacvezető SWIFT jelenlegi megoldásaival. A SWIFT rendszere lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy néhány napon belül kiegyenlítsék a fizetéseket.

Ha a tranzakciók kiegyenlítése az xCurrent segítségével gyors és olcsóbb, miért érdemes használni az XRP digitális eszközt? A megoldás, amelyet a szerző A cikk előírja, hogy mindent gyorsabban és olcsóbban lehet végrehajtani.

Az xCurrent soluton használatával, ha a bankok nostro / vostro megállapodásokkal rendelkeznek, a Ripple néhány másodperc alatt képes megváltoztatni mindkét számla egyenlegét. Annak a ténynek köszönhetően, hogy az xCurrent az Interledger protokoll használatával épül fel, valós időben használható az FX sebesség.

Erről a Ripple Insights elmagyarázza:

„Az ilyen (nostro / vostro) számlák világszerte történő vezetésének költsége és összetettsége az egyik oka annak, hogy csak néhány bank képes feldolgozni a globális tranzakciókat. A nostro számlák világszerte történő vezetésének terhe a legtöbb szervezet számára egyszerűen fenntarthatatlan. ”

Az xRapid segítségével kiküszöbölhető ezen számlák használatának szükségessége. Az xRapid igény szerint likviditási forrásokat biztosít, lehetővé téve az intézmények számára, hogy XRP-t vásároljanak a Fiat számára, tranzakciót hajtsanak végre, és az XRP-t ismét eladják a fiat számára. Ez néhány másodperc alatt feldolgozható.

Így a Silkjaer első megjegyzése az, hogy XRP-re nincs szükség a tranzakciók feldolgozásához, de a cégek felhasználhatják, ha a költségeket még tovább akarják csökkenteni.

A második félreértés, amelyről beszél, összefügg az XRP volatilitásával és azzal, hogy ez milyen hatással lehet a bankokra. Az XRP egyértelműen ingatag. A virtuális pénznemek így működnek. Néhány órán belül ingadozhatnak. Ez azt jelenti, hogy a bankok hosszú ideig ki vannak téve ezeknek az árfolyam-ingadozásoknak.

Ennek ellenére nincs szükség arra, hogy az intézmények az XRP kriptovalutát tartsák. Ugyanakkor az xRapid termék nagyon gyorsan működik. Az intézmények néhány másodperc alatt megvásárolják az eszközt, elvégzik az átutalást és eladják az XRP-t. Egy tranzakció mindössze 4 másodpercet vehet igénybe, amíg a hálózat megerősíti. Ez sokkal kevesebb, mint az a 10 perc, amely szükséges a Bitcoin (BTC) rendezéséhez.

Általánosságban elmondható, hogy a fiat devizák hosszú ideig történő kezelése a volatilitással függ össze. Az euró március 7-én néhány perc alatt csaknem 1,2% -ot esett az amerikai dollárhoz képest. Alig egy év alatt az euró 10% -ot esett az amerikai dollárhoz képest.

Összegezve: nem szükséges, hogy az XRP-t használó felek tartsák a digitális valutát. Csak néhány másodpercig kell kezelni őket. Ehelyett, ha fiat pénznemeket használnak a nostro / vostro számlákon, a hosszabb ideig tartó fluktuációs ráta nagyobb hatással lehet az intézményre.

A stabil szövetek fontos szerepet játszhatnak a vállalatok határokon átnyúló tranzakcióinak feldolgozásában is. Mivel fiat devizához vannak kötve, és értékük alig változik az XRP-hez képest, bizonyos helyzetekben jó választás lehet.

Az állványok kezelése azonban nem azonos az értékhatárokon átívelő mozgatásával. Bitcoin, Litecoin (LTC) vagy XRP nem ígérnek értéket. Önmagában értékes eszközök. Eközben a stabil termékek csak ígéretet jelentenek a jövőben.

A stabil érmék könnyen mozgathatók és stabilitást biztosítanak, de értékük végül a mögöttük lévő forrásoktól függ. Így a stablecoin ugyanolyan ingatag, mint a valuta, amelyhez kötődik, és egy olyan harmadik fél bocsátja ki, amely rendelkezik a szükséges fiat-nal, hogy támogassa őket.

A decentralizált blokklánc-hálózaton alapuló más virtuális pénznem XRP-jének használata nem követeli meg a vállalatoktól, hogy megbízzanak más intézményekben. Az egész hálózat önmagában működik, és ha egy tranzakciót feldolgoznak, akkor megérkezik, és az értéket áthelyezték volna.

Egy másik vita, amelyet Silkjaer hoz, a központi bankok által kibocsátott digitális devizákkal kapcsolatos. Versenyezhetnek az XRP ellen? Nyilvánvaló, hogy képesek erre. Ugyanaz, mint a stabil asztaloknál. A pénzügyi társaságoknak és cégeknek bizalmukat egy központi hatóságba kell vetniük, amely ugyanaz az intézmény, amely létrehozta azt a fiat pénznemet, amely támogatja a központi bank digitális pénznemét.

Annak megértéséhez, hogy a CBDC jobban megfelel-e a pénzügyi vállalatoknak, fontos figyelembe venni egy adott folyosó likviditását, és azt, hogy az adott tranzakciónál jobb-e az XRP-nél..

A cikk szerzője egy nagyon ellentmondásos témáról vitázik. Az XRP igazi kriptovaluta? Vannak olyan személyek, akik azt állítják, hogy az XRP nem kriptovaluta. De fontos megérteni, hogy mi a digitális valuta. Silkjaer három különböző meghatározást nyújt az olvasónak az Oxford Dictionary-ből, a Merriam-Websterből és a Wikipédiából.

Összefoglalja a három meghatározást abban a tényben, hogy titkosítási technikákra van szükségük a tranzakciók ellenőrzéséhez, decentralizált rendszerhez, és nincs központi kibocsátó vagy szabályozó hatóság. Mint a cikk szerzője úgy véli, ezek az XRP-re vonatkoznak.

Kifejti, hogy az ezzel a kérdéssel kapcsolatos tévhit összefügg azzal a ténnyel, hogy az XRP nem használja a munka bizonyítását (PoW) vagy a tét igazolását (PoS) konszenzusos algoritmusként. Az XRP konszenzusos mechanizmust használ, és a résztvevőknek nincs jutalma azért, hogy részesei legyenek ennek a hálózatnak.

Az XRP decentralizált? Ez egy másik vitatott téma, amelyet a kriptopiac hajlamos értékelni és megvitatni. A PoW és a PoS a kivonatok kiszámítására támaszkodik a tranzakciók ellenőrzése és a bányászok és az érdekeltek számára nyújtott jutalmak feloldása érdekében.

A Ripple a konszenzuson alapul, amely különbözik a PoW-től és a PoS-től. A konszenzus kiküszöböli a hálózaton történő kettős költekezés kockázatát, amelyet a PoS és a PoW végül 51% -os támadás esetén tapasztalhat. Ezenkívül a Ripple különböző validátorokkal rendelkezik, amelyek az egész világon működnek, és a Ripple Labs csak a hálózat összes validátorának 4 százalékát teszi ki.

Ezenkívül a konszenzus mechanizmusa lehetővé teszi a villák könnyű használatát. Számos résztvevő csomópont létezik, amelyek mindegyike különböző számú validátorban bízik. Amint Silkjaer kifejti, a konszenzus első részében megegyezik, hogy mely tranzakciók szerepelnek a közelgő főkönyvben. A konszenzus második része az érvényesítés.

A hitelesítők függetlenül validálják a tranzakciókat. Ez a főkönyv azonosító kivonatát eredményezi. Ezután a hash-t használják az eredmények összehasonlítására a validátorok között, és a konszenzus teljesülése után a főkönyv „nyertes” verzióját használják.

Az egyik tévhit, amelyet a közösség az XRP-vel kapcsolatos, a tranzakció végrehajtásáért fizetendő díjakhoz kapcsolódik. Ebben az esetben az XRP főkönyv használata díjat tartalmaz. A nagyobb díjak lehetővé tennék a tranzakciók gyorsabb feldolgozását az érvényesítők által.

A felhasználók által fizetett díjat azonban nem adják vissza a központi hatóságnak, hanem megégetik, így az XRP deflációs pénznem lesz. Ha fiókot hoz létre az XRP főkönyvi nyilvántartáson, akkor szükséges egy kis „tartalék”. A díjakat és tartalékokat a spam és a rosszindulatú támadások elkerülése érdekében hozták létre. Jelenleg az alaptartalék 20 XRP.

Egy másik vitatott téma kapcsolódik ahhoz, hogy ki hozta létre az XRP-t. A cikk szerzője megemlíti, hogy 2004-ben egy Ryan Fugger nevű fejlesztő kifejlesztett egy fizetési protokollt és decentralizált platformot Ripplepay néven..

Később 2011-ben Arthur Britto, Jed McCaleb és David Schwartz elkezdtek dolgozni az XRP főkönyvén annak érdekében, hogy kiküszöböljék az 51% -os támadás kockázatát, amelyet a Bitcoin végül megtapasztalhat.

2012-ben Chris Larsen csatlakozott a csapathoz, és a Fugger úgy döntött, hogy új céget alapít, amelyet OpenCoin néven ismernek. 2013-ig 9 millió dollárt gyűjtöttek, és létrehozták a Ripple Labs vállalatot, amely nyilvánosságra hozta a forráskódot.

A cég alapítói úgy döntöttek, hogy XRP-t adományoznak a vállalatnak (akkoriban OpenCoin), és némi forrást is tartottak maguknak.

Az XRP-t kibocsátó Ripple kapcsán a következőket kommentálta:

„Az, hogy a Ripple kiadta-e az XRP-t, homályos. Az XRP főkönyve még a cég megalakulása előtt kifejlesztésre került, de a cég alapítói egyúttal a főkönyvet is kidolgozták. ”

Vannak olyan személyek, akik úgy gondolják, hogy a Ripple több XRP-t képes nyomtatni. Ennek megvalósítására azonban nincsenek jelenlegi módszerek. Több XRP-t nem lehet létrehozni. Mivel a hálózat „decentralizált”, amint azt Silkjaer korábban kifejtette, további XRP létrehozásához az egész hálózatnak jóvá kell hagynia egy jelentős kódmódosítást.

A Ripple az XRP teljes kínálatának körülbelül 60% -át ellenőrzi, és a bevételi modell részeként működik. A vállalat azonban nem fér hozzá nagy mennyiségű XRP-hez. Ezek az alapok letétbe vannak zárva, és a vállalat havonta csak 1 milliárdot szabadíthat fel. A szándék a piac elárasztásának és más további problémák elkerülése. Így eladják az XRP érméket tőzsdén kívüli vagy intézményi befektetőknek.

A Ripple üzleti fenntartása érdekében eladja az XRP-t, de miután az alapok véget érnek, nem lesznek bevételeik az XRP kriptovalutából. Mindazonáltal, mivel a Ripple szoftvere „valószínűleg” előfizetésen alapul (amely részletesen ismerteti az új RippleNet Home kiadást), a fedélzeti ügyfelek folyamatos bevételi forrást biztosítanak.

Sok más dolog van, amit a felhasználók helytelenül hisznek a Ripple kapcsán. Az XRP azonban hasznosnak bizonyult a világ számos olyan vállalata és magánszemély számára, akik a határokon átnyúló tranzakciókat egyszerű módon akarják feldolgozni. Az egyik cég, amely a Ripple technológiáját alkalmazza, a Brazíliában található BeeTech Global, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az egész világon gyorsan és olcsón dolgozzák fel a fizetéseket.

Mit néz ki a világ a Ripple számára 2020-ban: XRP várakozások?

Míg megosztotta a kriptográfiai közösség tagjait, mióta felbukkant a színen, a Ripple továbbra is erős pénzforgalmi megoldást jelent a pénzintézetek számára, miközben az XRP-vel az egyik legfontosabb 5 kriptovaluta között van. Ez különösen lenyűgöző, tekintve, hogy ez volt az egyik kriptovaluta, amely a 2018-as évet megtestesítő hosszú bearish trend súlyát viselte..

Ezeket a hátrányokat is szem előtt tartva a befektetők nagy hangsúlyt és hitet tulajdonítanak a Ripple-nek, mint a kriptográfiai tér fő versenyzőinek versenytársának, de e nagy remények ellenére is a jövő továbbra is kihívást jelent előrejelezni, mivel sok minden van olyan tényezők közül, amelyeket nekünk, kereskedőknek figyelembe kell vennünk.

Néhány kérdés, amelyet feltenni kell, pontosan mi fogja vezérelni a Ripple növekedését az idei év folyamán? És egyáltalán lehetséges-e, hogy az XRP meghaladja a 10 dolláros határt, nemhogy az 5 vagy 1 dolláros árrést ebben az évben?

A legjobb első lépés, amikor ezekre a kérdésekre kerül sor, a technikai és pénzügyi elemek áttekintése.

A Ripple még mindig hatalmas erő?

A Ripple koncepciójának alapvető célja, hogy hatékonyabb és gyorsabb rendszert biztosítson az átutalások és a határokon átnyúló fizetések teljesítésére oly módon, amely sokkal gyorsabbnak bizonyul, mint a „Nostro Accounts” intézményrendszere.

A Ripple és termékei, például az xRapid esetében a határokon átnyúló fizetéseket XRP tokenek használatával hajtják végre, amelyek többségét maga a fejlesztő birtokolja. Ezeket a tokeneket nemzetközi tranzakcióközegként használják, a felhasználók a fiat pénznemet alakítják át ebbe a kriptóba, hogy a tengerentúlon gyorsan cserélhessenek.

Mennyire gyors ez a nemzetközi tranzakciók „jelenlegi” rendszeréhez képest? A Ripple saját pénzügyi rendszere nagyjából négy másodpercet vesz igénybe.

Ezt szem előtt tartva, miért éppen a Ripple bizonyul technikailag annyira fejlettnek, mint a piacon lévő más kriptográfiai eszközökhöz képest? Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a Ripple tőzsdei jutalék jóval alacsonyabb, mint a versenytársaké, főleg ha nagyobb banki intézményeken keresztül teljesítik (0,00001 USD).

Ennek az attribútumnak köszönhető, hogy sokkal képességesebbnek és sikeresebbnek bizonyul a tapadással az idő múlásával, különösen azért, mert a méretezhetőség és a szűk keresztmetszet hatása az Ethereumra, és a lassú tranzakciós sebesség gátolja a Bitcoin működését.

Lényeg – A bankok szeretik a gyorsakat, a bankok az olcsóakat, így a Ripple és az xRapid segítségével sikerül mind a határokon átnyúló fizetési megoldások időigényes, mind egy drága régi rendszerének megoldását elérni.

Néhány előny, amellyel a Ripple büszkélkedhet:

 • Gyors tranzakciós rendszer, amely körülbelül 4 másodpercet vesz igénybe.
 • Sokkal ellenállóbb a hálózati leállásokkal, valamint a kibertámadásokkal szembeni ellenállással szemben.
 • Feltűnően alacsony tranzakciós díjak, különösen összehasonlítva társaival.
 • A Ripple lehetővé teszi bármilyen fiat valuta vagy valós eszköz (olyan árucikkek, mint az olaj és / vagy az arany) cseréjét egységes jutaléktartomány mellett.
 • Az alapul szolgáló blokkláncot a Ripple Labs ellenőrzi és kezeli, amely az XRP-nek és a Ripple-nek nagyobb fokú legitimitást biztosít az intézmények, köztük a nagy multinacionális bankok, például az Union Credit, az UBS, a Santander és még sok más szemében..

A hullámzás állapota – árelőrejelzése 2020 felett technikai szempontból

Számos olyan weboldal és csereprogram létezik, amelyek elemzőkkel és kriptográfiai személyiségekkel büszkélkedhetnek, és valamiféle előrejelzéseket kínálnak a Ripple világáról. Ezekre az emberekre és az előrejelzésekre alapozzák az előrejelzési diagramok technikai elemzéseit, az XRP időbeli árteljesítményét és az azok mögött álló trendeket, amelyek mélyen befolyásolhatják a piacot.

Tehát, ha mindezen potenciális mérőszámokat igénybe vesszük, van-e általános konszenzus?

Úgy tűnik, hogy egy dologra ugyanarra a következtetésre jutottak, hogy az XRP értéke belátható időn belül nem emelkedik az 1 dolláros szint fölé. Erre példa a Wallet Investor előrejelzése, amely 2019 folyamán azt állítja, hogy az XRP eléri a 0,05 dolláros plafont, de nem emelkedik magasabbra.

Ehhez képest a DigitalCoin úgy véli, hogy az XRP magas árfolyama 2019 utolsó negyedévére eléri a 0,62 dollárt. Bár ez valami. számos pénzügyi előrejelzés és elemző megállapodik, vannak olyan webhelyek, amelyek. sokkal optimistább képet nyújt az XRP-ről. Ilyen például az Express.co.uk és az FXStreet, amelyek úgy vélik, hogy az XRP 2019 folyamán eléri a 3–5 dolláros csúcspontokat.

Tehát mivel a kriptotérben a befektetők széles körű előrejelzéseket nyújtanak, kik a felhasználók feltételezik, hogy hisznek ebben a helyzetben? És miért van ekkora különbség a szubjektív és elfogulatlanabb előrejelzések között?

Ezeknek az előrejelzéseknek a gyakorlati alkalmazása gyakran azt mutatja, hogy a stratégia alapja egyiküknek sem teljes szívvel, nem működik jól. Ennek eredményeként a felhasználóknak biztosítaniuk kell, hogy befektetéseik metaforikus élére álljanak, különféle elemzések, valamint személyes ismeretek és tapasztalatok felhasználásával..

Tehát, mit mondanak a szakértők az anyagról?

Az egyik dolog, amely 2018 folyamán valóban megnövelte a spekulánsok és a befektetők ambícióit, az új xRapid rendszer bevezetése (amelyet most ODL vagy On-Demand Liquidity névre kereszteltek). Olyan jól fogadták és általában várták, hogy a befektetők őszintén hitték, hogy az XRP a megjelenésével 500 dollárra emelkedhet.

Bár ezt a kitörést remélték, a nagy kitörés soha nem vált be az XRP és támogatói számára – az XRP-t, mint sok más, értékalapú ellenőrzés alatt tartották a drámai bearish visszaesés miatt, amely a kriptográfiai piacot teljes egészében beborította.

A csökkenő trendtől függetlenül, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egyik interjúja során egyértelművé tette az xRapiddal kapcsolatos optimizmusát:

„Nyilvánosan kijelentettem, hogy ez év végéig bízom abban, hogy a nagyobb bankok az xRapid-et likviditási eszközként fogják használni ebben a naptári évben. A jövő év [2019] végéig biztosan remélem, hogy tucatnyi nagyságrendben látjuk majd. “

Számos olyan szakértő létezik, akik bizonyosan osztják ezeket az érzéseket, és úgy vélik, hogy a Ripple komoly potenciállal rendelkezik. A következő véleményekkel állnak elő:

Szakértő A Take
Pinnacle Brilliance Systems: Roman Guelfi-Gibbs „A Ripple több lehetőséget kínál arra, hogy 2019-ben ugrást hajtson végre. Mivel a piac több projektet hajt végre a Ripple alapján, felülmúlja az Ethereum teljesítményét. 2018-ban még korai volt a Ripple uralkodása, most van itt a megfelelő idő. ”
Shidan Gouran (globális blokklánc-technológiák): „A Ripple három ok miatt valószínűleg nem volt jobb a Bitcoinnál és az Ethereumnál. Először is az alacsony piaci sapka. Másodszor, a Ripple nem alkalmas mindennapi vásárlásokra. Harmadszor, a Ripple-t nem fiat pénzből vásárolják – ehhez ETH vagy BTC szükséges. Így az ETH és a BTC iránti kereslet csak tovább növekszik. ”
John-Paul McCaffrey (Long Island University): “Annak ellenére, hogy nincs fiat csere a Ripple-re, ez hamarosan megváltozhat.”
Samson Williams (SeedUps): “A hullámzás a bankok terméke, és a 2018-as recesszió után tanúja lehetünk annak.”

Míg ezek optimistaak a Ripple lehetőségeivel kapcsolatban, mindegyikük úgy véli, hogy a lánc képes arra, hogy valóban viharral lépjen piacra. De ezek a szakértők nem állnak rendelkezésre pontos előrejelzéssel, amikor az árról van szó.

Mi fogja vezetni a Ripple növekedését 2020-ban?

Mi az, ami valóban azt a fajta sikert bizonyítja, amelyen a Ripple megalakulása óta részt vett? A legjobb válasz erre az a tény, hogy az a tőzsde, amely ragaszkodik a jegyzékbe vételéhez, ezt bizonyítja.

Csak a közelmúltban vádolták meg a Ripple-t azzal, hogy befizetett a Coinbase piacterére, a Ripple Labs képviselői kategorikusan tagadják a tényt. 2018 elég mozgalmas év volt az XRP számára, mivel 200 százalékos előrelépést sikerült elérnie, nagyrészt mindkét alkotó platformon végzett munkájának és elkötelezett közösségének köszönhetően.

Tehát mivel 2019 véget ér és 2020 a sarkon van, mekkora a valószínűsége annak, hogy ez a hullám itt bekövetkezik? És mi segít pontosan növelni a Ripple árát ez idő alatt?

 • A kriptovaluta világát megelőző évek bármelyikéhez képest 2019 valóban vízválasztó évnek számít a tömeges elfogadás számára. A Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse azzal érvelt, hogy ez a tömeges átvételi hullám megteremti a feltételeket a kriptográfiai eszközök piacának mélyreható felpörgéséhez, és az XRP-t jelenleg üzemeltető tőzsdék száma idővel növekedni látszik. A BitTrue például az egyik a legújabb kriptotőzsdék, amelyek azóta felvették a Ripple-t piacára. A Bitrue mellett Kraken azóta bejelentette az XRP és a Bitcoin Cash (BCH) kereskedési párját. Új kereskedési párokkal, amelyek jó hírekkel szolgálnak az ökoszisztémája egészére nézve.
 • Egyre nagyobb az érdeklődés a bankok és a pénzügyi intézmények részéről. És ez az érdeklődés szolgál a Ripple és jövőbeli sikereinek erőteljes hajtóerejeként. Egyre több japán székhelyű bank érdekli a jövőbeni együttműködést a Ripple-szel, és az xRapid hatékonyságának köszönhetően egyre nagyobb figyelem tovább fog nőni. Ez a hógolyózási kamatláb valószínűleg felfelé fogja emelni az XRP értékét.
 • A növekvő érdeklődés mellett a Ripple sokkal nagyobb bizalomra tesz szert. Számos 2018 végi felmérés azt mutatja, hogy a kereskedőknek nem sok kétségük van arról, hogy az XRP minden potenciálisan jelentős hozamot tud biztosítani a befektetők számára 2019 folyamán. Még a piac felső korlátjával is, amely jóval kisebb, mint a befolyásosabb. olyan versenytársak, mint a Bitcoin és az Ethereum, a Ripple valószínűbb, és jobb helyzetben van ahhoz, hogy látványos megtérülést nyújtson az idei év során, főleg a valós felhasználási esete, valamint a valós alkalmazásokon alapuló növekvő népszerűsége miatt.
 • Sokkal több olyan partnerség létezik, amelyek a Ripple sarkán állnak. A Ripple-szel való együttműködés iránti érdeklődés nem csak a nemzetközi bankoktól és pénzügyi intézményektől származik. Az R3 és Corda Hálózata együttműködni szándékozik a Ripple-vel, és felhasználja az XRP-t a hálózatán. Összességében ez a Ripple által biztosított partnerségek összesített számát meghaladja a 280-at. Ezek között van egy a jegyzékbe felvehető központi bankok száma. Az SBI Holdings, amely szintén együttműködni igyekszik a Ripple-szel, mivel a következő öt évben valóban forradalmasítani kívánja a japán pénzügyi világot, a Ripple pedig ennek fő alappillére lesz..

A RippleNet kovácsolása – A PNG Bank a blokkláncba és a Ripple-be ugrik

Az Egyesült Államokban a banki világ tíz legjobbja közé sorolt ​​PNC Bank hivatalosan is csatlakozott a RippleNet-hez. Ennek eredményeként a Ripple saját rendszerének köszönhetően a bank ügyfelei valós idejű nemzetközi fizetéseket vehetnek igénybe..

 • A globális pénzátutalások világából érkező Western Union különös érdeke a Ripple-szel való együttműködés és a vele való együttműködés. Ennek során ez segítene drasztikusan csökkenteni a nemzetközi fizetések és pénzátutalások jelenlegi folyamatával járó költségeket.
 • A Közel-Kelet változatos és egyre fejlõdõbb piaca az, amelyre a Ripple különös figyelmet fordít. Ezen régiók közül a. lejárt és virágzó Dubai piacai, valamint a közeli és a virágzó öböl partvidékén található régiók. Ezen a régión belül van különösen nagy igény a nemzetközi fizetésekre és pénzátutalásokra, és a Ripple az a márka, amely a legjobb helyzetben van, hogy ezt biztosítsa ezeknek a régióknak. Különleges rést jelent a piacon, amelyről gondoskodnak, hogy ezek a nemzetek valóban profitálhassanak.
 • A széles körű néven – a RippleNet (és az új RippleNet Home) – piacra kerülő új termékkínálattal nagyon sok sajtó szerzett az érdekelt felektől. Ide tartoznak az olyan termékek, mint az xRapid, az xVia, valamint az xCurrent és az InterLedger Protocol. Ezen termékek mindegyike lehetővé teszi a Ripple számára, hogy valóban felülmúlja magát minden más terméken, amely ott van.

Minden bizonnyal számos olyan elem létezik, amely biztosítja az XRP folyamatos növekedését 2019 folyamán. Mindezeket a tényezőket szem előtt tartva kérdés, hogy mikor, szemben az XRP gazdasági növekedésének témájával. Amíg ezek a tervek és célok teljesülnek partnerei és befektetői szemében, addig a Ripple képes lesz lendületet felépíteni és mennydörgő felfelé indítani.

Összefoglalva: a Ripple nem biztos, hogy túl sok támogatót nyer, ha annak alapján döntik el, hogy mennyire decentralizált, vagy mennyi névtelenséget biztosít a felhasználóinak. Kiegyenlíti ezt az egyre növekvő számú intézményi támogatással és stabilitással, beleértve a nagy piaci szereplők egyre növekvő érdeklődését. Van-e ott elég hajtóerő növekedésének igazolására?.

Van-e becslés arról, hogy mennyi lesz az XRP 2019 végéig??

A Ripple által az intézményi befektetők és a pénzügyi társaságok által kiváltott kamatmennyiség mellett nagyobb mértékű spekuláció zajlott azon áron, amelyet a Ripple 2019 végéig képes teljesíteni..

Vannak, akik odáig mennek, hogy azt állítják, hogy az XRP képes lesz elérni a 100 dolláros árrést, ha nem is lépi át az 500 dolláros határt 2019 közeljövőben, de ez egyelőre üres spekuláció. És már több mint elég vita folyik arról a valós kilátásokról, amelyek közvetlenül az XRP növekedését lehetővé tevő valós lehetőségek mögött állnak.

És bár minden remény megvan arra, hogy az XRP képes lesz túljutni szerény kezdetein, az 5-10 dolláros jelölő megsértése is nehéz teljesítmény lesz az XRP számára.

A rövid távú perspektíva

Az elmúlt hónapokban két zuhanó éket készítettünk, amelyek mind kiindulópontként szolgáltak egy röviddel ezután történt kitörések sorozatához. Az első körülbelül 260 napig tartott, és az XRP mögöttes értékének drámai, 192 százalékos növekedését tette lehetővé; 0,26 dollárról 0,86 dollárra véve.

A második jelenleg folyamatban van, és eddig összesen 150 napig tartott, és várhatóan hamarosan kialakul a kitörés. Jelenleg a Ripple ára oldalirányban mozog. Ha az XRP-nél kitörés alakul ki, akkor azt várhatjuk, hogy eléri a 0,57 dollárt, vagy akár a 0,80 dollárt is.

Noha rengeteg munka történt az XRP és a Ripple teljesítményének valódi finomítása és javítása érdekében, nem tudjuk lebecsülni a kriptopiac digitális eszközökre gyakorolt ​​hatását.

A Ripple a folyamatos fejlesztések ellenére viszonylag statikus, 12 milliárd dolláros piaci felső határt tartott, és az XRP többségét a szóban forgó vállalat birtokolja, még akkor is, ha az értékének felső támaszai megsérültek, a befektetők nem tudja ezt kamatoztatni jelentős módon, amint az más kriptókból lehetséges lenne.

Képes és képes a Ripple elérni 10 dollárt 2020-ban?

Számos olyan szakértő van ott, akik a Ripple képesek lennének áttörni a 0,40 és 0,50 dollár közötti ellenállási szintet, amelyek egy ideje árrekedésben tartják a Ripple-t. Ez lehetővé tenné az XRP számára, hogy megtörje ezt a korábban árorientált kört, és akár 1 dollárig is fel tudjon nyomni.

De bár várható, hogy ez megtörténik, számíthatunk-e rá 2019 első negyedévében? Ugyanezek az elemzők úgy vélik, hogy ez meg tudja törni ezeket az ellenállási pontokat, de nem az első negyedévben – kevés olyan tényező van, amely alátámasztaná ezt a fajta állítást.

Bár ez az a sajnálatos valóság, aminek az optimista típusoknak be kell vallaniuk. Amint nagyobb az intézményi befektetések beáramlása a Ripple ökoszisztémán belül, a dolgok és a vagyon nagyon jó irányba változhatnak. Ha ez megtörténne, akkor számíthatunk az XRP mögöttes értékének elérésére:

 • 1-2 dollár körül 2019 második negyedévében
 • 3-5 USD körül 2019 harmadik negyedévében
 • Körülbelül 5-10 dollár 2019 negyedik negyedévében (ideális forgatókönyv)

Mi akadályozza meg a hullámzás továbbfejlesztését?

Könnyen felsorolhatjuk a Ripple alkalmazásának előnyeit. De ennek ellenére nem lehet veszteséges a hátrányok terén, ha a jogorvoslattal kell foglalkoznia. Íme néhány olyan dolog, amely nagyon elrettentheti a befektetőket a Ripple kapcsán:

 • A Ripple egy olyan pénznem, amelyben nagy a centralizáció. Főleg a Ripple Labs vezérli. És az XRP jelenlegi volumenének hozzávetőlegesen 61 százalékát a kérdéses vállalat birtokolja. Ennek végeredménye, hogy károsítja a potenciális likviditást, a kereskedők gyakran időt szánnak arra, hogy a Ripple-t azzal vádolják, hogy megváltoztatta a piacot.
 • Jelen pillanatban a Ripple nem vásárolható meg fiat valutával ebben az időben. A kereskedők ehelyett csak másfajta kriptovalutára cserélhetik, ugyanazokkal az alternatív kriptovalutákkal profitálva ebből a tényezőből.
 • A Ripple sok időt vesz igénybe, hogy az intézményi pénzügyekre és a bankokra összpontosítson. Ennek eredményeként nem lehet közvetlenül felhasználni online vásárlások egyéni alapon történő lebonyolításához, ami nagy rugalmasságot veszít. Ez a sokoldalúság hiánya nem segít, ha a Ripple versenyezni kíván olyan kriptovalutákkal, amelyek azért küzdenek, hogy az egyes vevők és eladók kezébe kerüljenek.
 • Az időnek ebben a pillanatában – a kriptovaluta piacon lehűlési időszak van. És ezzel együtt azok a napok, amikor a vállalatok hatalmas összeget gyűjthetnek az alig megalapozott ICO-kból és a fehér papírokból, a múltba borultak. Ennek eredményeként sokkal szkeptikusabbnak látjuk a piacot, amely egy hihetetlenül hipedikus bullish trendből ébredt fel. A kereskedők megalapozottabb döntéseket hoznak, és a magasabb hozam ígéretével már nem járnak nagy kockázatokkal.

Ebben a pillanatban a kriptovaluta piacon alapos átalakításon kell átesni, hogy valóban kiszorítsa az XRP-t alacsonyabb értékköréből, amelyben jelenleg tartózkodik.

A lényeg ez

A ripperek továbbra is hullámzóak maradnak. Az XRP hadsereg és a globális Ripple közösség könnyen az egyik legnagyobb, amely a globális fizetések megkönnyítésének közös okát képviseli. Az XRP kemény kriptográfiai közönséges támogatásától kezdve a vállalat University Blockchain Research Initiative-jáig (UBRI) a Ripple végeredménye minden eddiginél ütemesebb 2020-ig és azon túl.

Ha az XRP árára vonatkozó ilyen előrejelzések bármelyike ​​és / vagy valamennyien megvalósulnak, akkor nagyon jól láthatjuk, hogy a Ripple meghaladja az alacsonyabb 0,25 dolláros ellenállási szintet, és talán meg is győzi a korábbi 3,65 dolláros magas márkás rekordot. Ez tűnik a legvalószínűbb helyzetnek, amikor a Ripple-nek az év folyamán sikerült teljes mértékben megvalósítani az igény szerinti likviditást (xRapid)..

Ma azonban nem az XRP árára vagy a Ripple érme árfolyam értékére összpontosítottunk, ehelyett a Ripple cégről és az XRP, a kriptovaluta megismeréséről volt szó; és mit képviselnek külön-külön, kollektíven és a digitális eszközök és virtuális pénznemek kialakulóban lévő bitcoin által vezetett ökoszisztémájának nagy részeként.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner