OKEx vidi 7 novih DeFi popisa, više promocija i najveće snimanje OKB-a

Tjedno ažuriranje OKEx daje pregled promocija, natjecanja, popisa i rasprava koje se organiziraju svaki tjedan

Ovaj tjedan u OKEx-u završili smo deveti krug otkupa OKB-a & Izgarajte zajedno s popisom dodatnih tokena i derivata, poput SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE i KSM, kako biste podržali naš DeFi ekosustav. 

Također smo pokrenuli program nagrađivanja OKEx za kripto-novake kako bismo naučili kako trgovati na OKEx-u dok zarađuju BTC i USDT. U tijeku su i nove promotivne aktivnosti, uključujući dijeljenje YouTube Video-a OKExAlts i proslave novih kovanica. I na kraju, nadogradili smo i raspored razina omjera marže za održavanje – što znači da sada možete trgovati s većom polugom!

Deveti otkup OKB-a & Spaliti 

U našim kontinuiranim naporima na poticanju održivosti OKB ekosustava i pružanju veće dugoročne vrijednosti za OKBelievers, završili smo deveti krug otkupa OKB-a & Gori između 1. lipnja i 31. kolovoza. 

Ovaj je krug bio najveći ikad, koristeći 30% naknada za transakcije s spot tržišta za otkup i sagorijevanje ukupno 3.816.358,49 OKB, što odgovara 21.000.000 USD.

Promocije

OKExAlts YouTube Video Darivanje

Pazi naš treći #OKExAlts video dok vas vodimo kroz dvije najčešće vrste altcoina – kovanice na bazi rudarstva i stablecoins. Također se možete pretplatiti na naš YouTube kanal, lajkujte videozapis i slijedite pravila u okviru za opis da biste unijeli našu ograničenu vremensku cijenu od USDT 100. Promocija će trajati do 23. rujna UTC 6. rujna. 

Nagrade za početnike OKEx

Program nagrađivanja OKEx omogućuje svakom početniku OKEx-a da dobije BTC i USDT u vrijednosti od 80 dolara jednostavnom kupnjom, polaganjem i trgovanjem kripto. Prijavite se i naučite kako odmah dobiti ove nagrade.

UMA popis x Twitter bonus promocija 

Pridruži se UMA bonus događaj na našem Twitteru da podijelite 2.000 UMA nagradnog fonda dovršavajući ove jednostavne korake: retweet, komentirajte i označite dva prijatelja. Odabrat ćemo jednog sretnog dobitnika za 100 UMA bonusa i 30 korisnika za 30 UMA bonusa. 

Zaradite do 200% APR-a na UMA-i (ekskluzivno za nove korisnike OKEx-a)

Tijekom UMA promocije sudionici moraju držati najmanje 10 UMA tokena. Top 100 novih korisnika koji polože ili trguju UMA-om na OKEx-u uživat će do 200% APR-a. Registrirajte se prije 18:00 UTC 9. rujna da biste iskoristili ovu promociju. 

Zaradite do 200% KLAY (ekskluzivno za nove korisnike OKEx-a)

Tijekom razdoblja promocije za KLAY, korisnici koji drže token na OKExu mogu uživati ​​do 200% godišnjeg postotka prinosa. Ukupno će se podijeliti 100 000 u KLAY-u, a promocija će trajati do 02. rujna UTC 10. rujna.

Novi oglasi ovog tjedna

OKEx je ovaj tjedan nabrojao sedam novih DeFi tokena – SUSHI, YFV, CVP, UMA, KLAY, TRADE i KSM – zajedno s maržnom trgovinom & uštede i vječne zamjene za više DeFi tokena.

Zamjena suši (SUSHI)

SushiSwap je sljedeći korak naprijed u dizajnu protokola Uniswap. Uzimajući Uniswap-ov elegantni jezgreni dizajn, SushiSwap je dodao značajke orijentirane na zajednicu koje pomažu poboljšati sustav protokola i pružaju daljnje prednosti uključenim akterima.

YFVrijednost (YFV)

YFV je upravljački token protokola YFValue. Cilj mu je učiniti stvarnu vrijednost financija za uzgoj prinosa dostupnim svim korisnicima putem svojih jedinstvenih značajki, poput glasanja o inflacijskoj stopi opskrbe i sustava preporuka s automatskim izgaranjem u potpunosti na lancu..

PowerPool (CVP)

PowerPool je protokol koji nudi prikladno rješenje za objedinjavanje tokena upravljanja. Nositeljima tokena omogućuje da posuđuju, objedinjuju i posuđuju upravljačke tokene, od njih ostvaruju prihod i akumuliraju upravljačku moć u protokolima koji se temelje na Ethereumu. Cilj mu je proširiti korisnost upravljačkih tokena do krajnjih korisnika i pružiti novu razinu koordinacije za donošenje odluka u ekosustavu Defi.

UMA (UMA)

UMA je DeFi ugovorna platforma izgrađena da omogući univerzalni pristup tržištu i pokrene financijske inovacije koje su omogućili javni blockchaini bez dozvole, poput Ethereuma. Definira protokol otvorenog koda koji omogućuje bilo kojoj dvije ugovorne strane da grade svoje financijske ugovore. UMA ugovori osigurani su samo ekonomskim poticajima, čineći ih samoprovodljivima i univerzalno dostupnima.

Klaytn (KLAY)

Klaytn je platforma orijentirana na uslugu poduzeća koja pruža user-friendly blockchain iskustvo. Omogućuje tvrtkama i poduzetnicima danas da uhvate vrijednost koristeći blockchain tehnologiju kombinirajući najbolje značajke i javnih i privatnih blockchain-a kroz učinkovit hibridni dizajn.

UniTrade (TRGOVINA) 

UniTrade je potpuno decentralizirana platforma za trgovanje u prostoru DeFi izgrađena na vrhu Uniswap bazena likvidnosti i ne zahtijeva KYC, račune i nema ograničenja trgovanja. Možete započeti trgovanje TRGOVINOM na OKEx-u.

Kusama (KSM)

Kusama je mreža izgrađena za agente promjena kako bi vratili kontrolu, potaknuli inovacije i poremetili status quo. Za programere, Kusama je poligon za izvršavanje nadogradnji, upravljanje lancem i parahajne. 

SUSHI: Trgovanje maržama & Štednja i trajna zamjena 

Trgovanje maržom SUSHI, značajka štednje te vječna zamjena s maržom kovanice i USDT maržom pokrenute su počevši od 9:30 UTC 3. rujna. Ovdje možete saznati više o swap parovima i zahtjevima za naknadom. 

YFI / YFII / DOT: Trgovanje maržama, štednja, trajni zamjene & Budućnosti

Osim lansiranja YFI & YFII trgovanje maržom i uštede, sada možete trgovati YFIUSDT swap i YFIIUSDT swap, kao i DOTUSD swap, DOTUSDT swap i YFIUSD swap s do 75x poluge.

CRV & UMA: Trgovanje maržama & Štednja i trajna zamjena 

Trgovanje maržama CRV i UMA, štednja, te vječne zamjene s maržom na kovanice i USDT s maržom krenule su u promet u 7:00 ujutro, 4. rujna. Više o parovima zamjene i zahtjevima za naknadom možete saznati ovdje. 

Nadogradnje proizvoda

Prilagodba terminskih terminskih planova i raspored omjera margine održavanja na više razmjena

Nakon našeg nedavnog prilagođavanja terminskog plana i odnosa trajnog zamjenskog nivoa margine održavanja, korisnici mogu uživati ​​u trgovanju na OKEx-u s višim ograničenjima pozicija i većom polugom – do 125x. Ovdje saznajte više detalja.

Prilagođavanje rasporeda odnosa marže razine održavanja

OKEx je prilagodio raspored koeficijenta margine održavanja od 7. rujna do 7.30 po UTC UTC, 4. rujna. Sada možete trgovati sljedećim kovanicama s 10x polugom: BTC, ETH, EOS, LTC, OKB, ETC, BCH, XRP, TRX, BSV, DASH, NEO, QTUM, ADA, ATOM, IOST, IOTA, ONT, ZEC i XMR. Uz to, korisnici mogu trgovati s 5x polugom: LINK, DOT, XLM i ALGO.

Detalje o polugama nakon prilagodbe možete pregledati ovdje.

Ovjes vječne zamjene

Kako bismo optimizirali našu uslugu i poboljšali korisničko iskustvo trgovanja, nadogradili smo naš sustav vječne zamjene od 3. rujna od 12:00 do 12:00 po UTC

OKEx na događajima

Prošli događaj: OkExDeFi okrugli stol – Aave

Na ovom okruglom stolu pozvali smo Stanija Kulechova, izvršnog direktora i osnivača Aavea, da podijeli svoje uvide o kripto i inovacijama pozajmljivanja DeFi. 

Cijeli sažetak pogledajte ovdje kako biste saznali više o sustavu koji stoji iza Aavea i UK-ove licence za elektronički novac, predstojećem Aaveu v2, kako Kulechov vidi centralizirane igrače u prostoru DeFI-ja i o svojim pogledima na DeFi općenito.

OKExDeFi okrugli stol: Aragon

Na OkEx DeFi okruglom stolu 7, naš izvršni direktor, Jay Hao, razgovarao je s Luisom Cuendeom, osnivačem i izvršnim direktorom Aragonije, i razgovarao o budućnosti decentraliziranog autonomnog upravljanja.

Pretplatite se na naš službeni YouTube kanal za cijelu epizodu i ostale video zapise iz naše serije OKExDeFi Okrugli stol.

Predstojeći događaj: OKExDeFi AMA serija – Univerzalni pristup tržištu (UMA)

8. rujna pozvat ćemo Harta Lambura, suosnivača Univerzalnog pristupa tržištu, na naš službeni kanal Telegram. Uključite se od 12:00 do 13:00 UTC za raspravu uživo o UMA, decentraliziranoj platformi za financijske ugovore. 

Slijedite OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner