Műszaki hetilap – A legjobb idők voltak, a legrosszabbak (május 26.)

Kulcsfontosságú elvihetők

 • BTC az árak a kéthetes mélypont elérése után fellendültek. A gyógyulás azonban rövid ideig tarthat.
 • Beszélgetések körül ETH tovább nőtt, mivel az Ethereum napi felhasznált gáz minden idők legmagasabb szintjét elérte.
 • STB és THETA fókuszban a frissítés közeledtével.

Piaci áttekintés

A szélesebb kriptovaluta piac kezdetben stabilizálódott a sorozatok után BTC-vezetett visszahúzások. A vezető kriptográfia árai a közelben mozogtak usadollár 8800 szint a keddi kora ázsiai ülésszakon, miután elérte a kéthetes mélypontot. A stabilitás után jött BTC nem sikerült bezárni a pszichológiai fölé usadollár 10000 szint többször ebben a hónapban.

A hagyományos pénzügyi világ hosszú távú befektetői egyre inkább úgy tűnik érdekelt a kriptográfia-befektetésben, annak alternatívájaként, annak ellenére, hogy a rövid távú árfolyamok kissé gyengék BTC feleződik. A Sentix Bitcoin stratégiai elfogultsága ezen a héten minden idők legmagasabb szintjét érte el, ami azt jelzi, hogy a befektetők még inkább fellendültek BTC egy hat hónapos időkereten belül.

Manfred Hubner, a Sentix ügyvezető igazgatója, mondott, „A jelenlegi gazdasági válság, amelyet a Corona-járvány váltott ki, zavarba ejti a gazdaságot és a társadalmat. Kora "megzavarás" úgy tűnik, felvirradt. Úgy tűnik, hogy ez tükröződik a befektetők devizákkal és alternatívákkal kapcsolatos várakozásaiban. ”

1. ábra: Sentix Bitcoin stratégiai elfogultság

Forrás: Sentix

2. ábra: Az Ethereum napi felhasznált gáz

Forrás: Etherscan

Másrészt észrevettük ezt ETH egyre növekvő társadalmi figyelmet kapott, mivel a második legnagyobb kriptográfia árai a visszahúzás ellenére jórészt a 200-as szint felett maradtak. Voltak ilyenek beszélgetések ról ről ETH alulértékelhető, mivel az Ethereum napi felhasznált gáz minden idők legmagasabb szintjét érte el a héten.

A gáz az Ethereum hálózaton történő tranzakciók lebonyolításához szükséges díj. Egyesek úgy vélik, hogy amikor a napi felhasznált gáz mindig magas, vagyis a hálózatot minden eddiginél jobban használják, ez pedig alapvető ok lehet a ETH árak.

Bár nincs közvetlen bizonyíték a felhasznált gáz / a gáz ára közötti összefüggésre ETH ár, azonban tanulmányunk megállapította, hogy a derivatív kereskedők kedveztek ETH többet kereskedik, mint BTC a közelmúltban olvassa el, miért van ez itt.

Másutt láthattunk néhány kis kupakkal ellátott altcoint, amely felülmúlta a többit HBAR 20% -kal nőtt, és THETA további 12% -kal ugrott a Mainnet 2.0 frissítés előtt. Közben, ALGO több mint 9% -ot nyert, STB kevesebb mint 1% emelkedett.

Árelemzés

BTCUSDT – A visszapattanás rövid életű lehet, alacsonyabb támaszt kell tesztelni?

 • A Technical Weekly legutóbbi kiadásában hangsúlyoztuk, hogy a 20-200 MA Aranykereszt nem volt vásárlási jel, és ezt egy visszahúzás is megerősíti, és a 11 hónapos visszaesés érvényes maradt.
 • A 8700-as szintre való visszavonulás után azonban a jelenlegi állapot képes rövid távú visszapattanást támogatni 9200–9300 körüli szintre. Ezt alátámaszthatta a MOM, amely kissé felépült, elérve azt a szintet, ahol a korábbi mélypontok voltak.
 • Még ha rövid távú visszapattanás is megvalósul, úgy gondoljuk, hogy az árnak még mindig alacsonyabb támogatást kell találnia, mielőtt új hosszú távú trendet indítana. Ennek oka, hogy az RSI és a Stochastic még nem mutatta a gyógyulás jeleit.
 • Fenntartjuk hosszú távú felfutásunkat BTC, míg a rövid távú áringadozások elkerülhetetlenek. Az alacsonyabb támasz ezen a ponton a 8000–8200 területen lehet.

3. ábra: BTCUSDT napi diagram

Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

ETHUSDT – A kitörés esedékes?

 • ETHUSDT háromszög mintát alakított ki, miután nem sikerült megtörni a legfontosabb 220 szintet, bár a pár főleg a 200 szint felett kereskedett.
 • Bár ésszerű számítani az ár kitörésére, a kitörés irányát nehéz lehet meghatározni.
 • Ennek részben az az oka, hogy a lendületmutatók vegyes jelet mutattak. Az RSI és az OBV továbbra is fenntartja trendjeit. A sztochasztikusok gyors vonala azonban már a lassú alá ment.
 • Úgy gondoljuk, hogy a pár megfelelő támogatást találhat a 61,8% -os Fibonacci retracement közelében, amely 182 közelében van. Emellett a 200 egy másik kulcsfontosságú szint, amelyre sok kereskedő figyel..

4. ábra: ETHUSDT napi diagram

Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

ETCUSDT – További konszolidációk a Phoenix keményvilla előtt?

 • ETCUSDT háromszögmintába esik a Phoenix keményvilla előtt, vagyis várt hogy június 3 körül megtörténjen.
 • Arra számítunk azonban, hogy a párnak további konszolidációra lehet szüksége, mielőtt kitörést hozna létre, mivel a sztochasztikus azt sugallja, hogy az ár majdnem eléri a túlzott szintet, míg a végső oszcillátor alacsonyabb magas.
 • Ha az elfogultság kissé negatív oldalon áll, úgy gondoljuk, hogy az ár kipróbálhatja támaszt a háromszög alsó oldalán, 6 közelében.
 • A Phoenix keményvilla lelkesedése azonban növelheti a rövid távú áringadozásokat is.

5. ábra: ETCUSDT napi diagram

Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

THETAUSDT – Túlértékesítve a frissítés előtt

 • Letakartuk THETAUSDT korábbi kiadványainkban kiemeltük a piac túlzott lelkesedését a Mainnet 2.0 frissítéssel kapcsolatban, amely kevesebb, mint 30 órán belül esedékes az írás idején.
 • Mint láthatjuk, mind az RSI, mind a sztochasztikusok a túlzottan eladott területen voltak mélyen. A kibővített Bollinger zenekarokkal úgy gondoljuk, hogy kihívást jelentene, ha az ár folytatja az emelkedő trendet a frissítés kézbesítése után.
 • Ha a kereskedőknek már vannak pozícióik, akkor fontolóra vehetik a nyereség zárolását, mielőtt a frissítés megtörténne.

6. ábra: THETAUSDT – napi diagram

Forrás: OKEx; Kereskedési nézet

Szerző: Cyrus Ip

Kutatási elemző, OKEx

További információk az OKEx-ről:

FB:

Közepes: https://medium.com/@OKEx

OKEx Hivatalos & OKB angol csoport: https://t.me/OKExOfficial_English

OKEx hivatalos orosz csoport: https://t.me/okexofficial_ru

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner