Trgovanje kriptovalutama promijenit će se zauvijek s AI Trader-om

Jedna od najvažnijih rudarskih tvrtki temeljenih na GPU-u, poznata kao Kingdom Mining, najavila je pokretanje autonomne platforme za trgovanje kriptovalutama poznatu kao AI Trader. Samo dva tjedna nakon pokretanja, AI Trader sada najavljuje OCO način trgovanja koji mijenja igru.

Tvrtka je objasnila:

„Razvili smo AI ekosustav s timom stručnih trgovaca iz etabliranih financijskih tvrtki kao što su Morgan Stanley i Deutsche Bank te stručnjaka iz područja strojnog učenja i umjetne inteligencije. Imali smo neodoljiv odgovor zajednice i prihvaćamo nove pretplate do 20.07.2018 nakon čega će biti ukrcani samo oni s valjanom preporučnom vezom ”

Ekosustav se temelji na dva temeljna principa: jednostavnosti i transparentnosti. Glavna svrha koja stoji iza toga je narušiti sve paradigme trgovanja. Sustav je sada aktivan i svojim pretplatnicima nudi opcije trgovanja valutama i mogućnosti trgovanja polugom.

Što je s izvedbom?

AI je uspio ublažiti HODL gubitke za tvorce i programere platforme, u mogućnosti je donijeti 82% prosječnih mjesečnih prinosa dok trguje kriptovalutama. Štoviše, u stanju je registrirati 120% povrata, dok trguje polugom kroz sve podržane različite strategije.

Svi se rezultati objavljuju na njihovoj web stranici i ažuriraju u stvarnom vremenu. Korisnici mogu preuzeti i vidjeti sve detalje svake pojedine transakcije koju je AI napravio.

Trgovina valutama

AI Trader surađuje s umjetnom inteligencijom (AI) kako bi pregledao prošle tržišne trendove i donosio odluke o trgovanju na temelju podataka u stvarnom vremenu. AI ekosustav sposoban je prepoznati optimalne tržišne uvjete za trgovanje i ostvariti dobitak od tržišta. Trenutno platformu pokreće Binance, ali u budućnosti će imati niz drugih razmjena. Korisnici mogu trgovati u načinima autonomnog AI trgovanja ili OCO trgovanja.

AI način trgovanja

Korisnici mogu jednostavno aktivirati željenu strategiju i AI sustav započet će samostalno trgovati u potrazi za optimalnim rezultatima. Ugrađeni dinamički protokoli za upravljanje dionicama omogućuju AI-u da povrati sve gubitke vraćanjem obrta uz duboko učenje i veće iznose. Sličnu strategiju provode i ljudi.

Korisnici mogu vidjeti kako se AI izvodio u zadnjih 30 dana i mogu preuzeti kompletnu povijest transakcija svake pojedine trgovine. Aplikacija sadrži različite stavove AI trgovanja izgrađene na strategijama temeljenim na vremenu. Svi stavovi pokreću određeno ponašanje AI.

OCO način trgovanja – NOVO!

AI Trader prva je platforma za trgovanje te vrste koja korisnicima omogućuje trgovanje s OCO (One Cancels Other). Za razliku od drugih platformi na kojima se MOŽE postaviti stop gubitak ILI profit, AI Trader pruža korisniku jedinstvenu priliku, omogućavajući trgovanje na SVIM parovima s mogućnošću istovremenog postavljanja OBOJA zaustavnog gubitka i dobiti dobiti. Deep Learning AI proučava trenutne tržišne obrasce koristeći brojne pokazatelje i strogo testirane algoritme strojnog učenja koji analiziraju trendove i nove obrasce, pružajući korisnicima signal za kupnju u stvarnom vremenu.

Trgovina polugom

Nadalje, AI Trader prva je platforma takve vrste koja nudi autonomno trgovanje koje pokreće Bitmex. Razmjena omogućuje korisnicima trgovanje jednim od najviših poluga na tržištu.

AI Trader koristi snagu strojnog učenja da bi razumio i protumačio obrasce i donosio brze odluke o trgovanju. Pomoću ugrađenih alata za duboko učenje te se odluke mogu donijeti na temelju svih velikih podataka pohranjenih u njihovom spremištu. Trenutno korisnici mogu trgovati na svakom paru kriptovaluta koji pruža Bitmex.

AI Trader preporučuje korisnicima da postave polugu 20x prije aktiviranja AI Trader-a kako bi trgovali u njihovo ime. Uz to, moguće je započeti trgovinske aktivnosti sa samo 1 USD.

Program preporuke

Platforma je najavila jedan od najprofitabilnijih i najatraktivnijih referalnih programa na tržištu. Utjecatelji imaju 10% provizije od navedenog kupca. Kupac će također dobiti doživotni popust od 10% na registraciju putem referalne veze.

Pojedinosti o pretplati

AI Trader nudi tri različita pretplatnička paketa. Osnovni paket kreće se od 150 dolara. Plaćanja se prihvaćaju u Litecoin, Bitcoin Cashu, kreditnoj kartici i PayPalu. Važno je napomenuti da će zbog neodoljivog odgovora zajednice za kripto trgovanje nove pretplate biti zatvorene 20. srpnja 2018. do daljnjeg.

Zaključak

AI Trader jedinstvena je platforma kojoj je cilj poremetiti način na koji se vrši trgovanje kriptovalutama. Ona poljulja trenutnu paradigmu trgovanja, pojednostavnjujući je do stupnja koji nikada prije nije viđen na tržištu kripto trgovanja.

Također je popust od 10% za svu našu publiku, isto možete zatražiti klikom na sljedeću poveznicu: https://app.aitrader.ai/referral/usethebitcoin

Ovo je ograničena ponuda i istječe 1. srpnja 2018. u 24:00 GMT

Evo neovisne recenzije Bitcoin Trading Challengea, trgovca kriptovalutama koji podučava druge trgovce na ovom tržištu. https://www.youtube.com/watch?v=3udlmtxDNoU&t = 16s

Pregled platforme: https://vimeo.com/271853160

Pratite AI Trader na Twitteru: https://twitter.com/Aitrader_Ai

O AI Traderu: https://aitrader.ai/about

Kontaktirajte AI trgovca: [e-pošta zaštićena]

Za više informacija o AI Traderu i njegovim značajkama posjetite https://aitrader.ai/

* Trgovanje je podložno tržišnim rizicima i AI Trader ni u kojem obliku ne jamči povrat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner