Što je VeChain Coin (VET)? Sve što trebate znati o Vechainu

VeChain prvi je put osnovana 2015. godine, što je čini jednom od najstarijih tvrtki u blockchain industriji. Ova decentralizirana platforma pametnih ugovora sa sjedištem u Singapuru usredotočena je na poboljšanje procesa upravljanja opskrbnim lancima. Da bi to učinio, tim dizajnira poslovne aplikacije koje se mogu implementirati u zalihe zaliha.

Projekt je nedavno privukao veliku pažnju velikih investitora, raznim ponudama obećavajućih partnerstava. Međutim, čak i prije najnovije suradnje VeChaina, njihovu blockchain aplikaciju već je koristilo nekoliko tvrtki u industrijama poput poljoprivrede, vinarstva i luksuzne robe.

Uz to, VeChain će uskoro imati i rebranding, koji će rezultirati promjenom imena iz VeChain u VeChain Thor VET. Ova nadogradnja učinit će da blockchain VeChain ima funkcionalnosti slične onima Ethereum platforme.

Tehnologije iza VeChaina

Platforma

VeChain nudi decentraliziranu platformu na kojoj tvrtke mogu lako komunicirati i međusobno komunicirati bez potrebe da treće strane budu uključene. Tvrtka VeChain želi stvoriti operativnu platformu posvećenu poslovnim rješenjima koja može osigurati do 10 000 transakcija u sekundi.

vechain platforma

Njihov je cilj promijeniti način na koji se trenutno upravlja lancem opskrbe ugrađivanjem u njihovu blockchain platformu. Tvrtka također planira omogućiti dApps i ICO-ove u ekosustavu, kao i IoT (Internet of Things) projekte. Sve ove promjene sugeriraju da VeChain teži evoluciji u sveobuhvatnu blockchain platformu posvećenu poslovnim rješenjima.

Sigurnost platforme održava se zapošljavanjem mrežnih čvorova. Ovim mrežnim čvorovima mogu upravljati tvrtke i organizacije koje izravno doprinose ekosustavu. Mrežni čvorovi nude usluge koje uključuju inspekciju kvalitete i usluge novčanika. Oni čak mogu služiti kao pružatelji usluga privatnog upravljanja ključevima.

Slučajevi upotrebe

Korištenjem kombinacije blockchain tehnologije i njihovih vlasničkih pametnih čipova poput RFID-a i senzora, VeChain omogućuje proizvođačima praćenje proizvoda s jedinstvenim karakteristikama tijekom njihovog životnog ciklusa.

Stoga, ugrađujući blockchain tehnologiju u IoT uređaje, platforma pomaže poboljšati metode kontrole kvalitete i logistike pojednostavljujući postupak praćenja proizvoda.

VeChain donosi učinkovito rješenje stvarnog problema autentifikacije i identificiranja krivotvorenih proizvoda kroz njihove razvijene tehnologije, pomažući i proizvođaču i potrošaču da robu provjere digitalizacijom imovine..

Tim

Sunny Lu je izvršna direktorica zaklade VeChain i već je postala važna figura u blockchain prostoru. Prije nego što je osnovao VeChain, suosnivač je kineskog Internet pokretanja koje je razvilo Qtum, vrlo važno digitalno sredstvo u kripto prostoru. Prethodno je bio CIO i glavni izvršni direktor Louis Vuitton China.

Tim koji stoji iza VeChaina sastoji se od preko 90+ zaposlenika, od kojih su većina programeri. Glavni tehnološki direktor, Gu Jianliang, ima preko 18 godina iskustva u područjima kao što su mobilni uređaji i IoT polje, te je stvorio preko 100 patenata u nekoliko tehnoloških područja.

Kevin Feng služi kao glavni operativni direktor Zaklade VeChain. Feng je aktivno sudjelovao u mnogim tehnološkim projektima u svojih 12 godina radeći za VeChain-ovog partnera, PWC, kao savjetnik i savjetnik za uvjeravanja. Na kraju, tu je i njihov financijski direktor Jie Zhang, koji ima bogatu IT stručnost, kao i iskustvo u velikom broju tehnoloških domena.

O VeChain Thoru

Vechain je najavio ažuriranje svog projekta poznatog kao “VeChain Apotheosis II. Dio: THOR Power Forged”. Ažuriranje će se održati u drugom tromjesečju 2018. Ovaj rebranding s VeChaina na VeChain Thor odvest će tvrtku od projekta upravljanja lancem opskrbe do punopravnog rješenja za dApp poduzeća.

Mreža će za svoje interne operacije koristiti dva izvorna tokena:

 1. VeChain žeton (VET) (Trenutno poznata kao VEN) – kripto valuta koja će se koristiti kao plaćanje u ekosustavu VeChain blockchain.
 2. Thor Power (THOR) – token koji će se koristiti za izvršavanje pametnih ugovora i pokretanje aplikacija na bloku THOR.

Zaklada VeChain

Zaklada VeChain odgovorna je za izgradnju mreže zajedno s tehnološkim istraživanjem i razvojem. Zaklada potiče i podupire partnerstva s poduzećima i poduzećima koja žele koristiti blockchain tehnologiju kao uslugu.

VeChain je trenutno uključen u partnerstva sa sljedećim poduzećima i tvrtkama:

 • Dušice dušice
 • BitOcean
 • Kineski jednorog
 • Usmjerena uvozna roba
 • DNV GL
 • eGrid Consulting Co..
 • Fanghuwang
 • Healthcare Co Ltd
 • Hiperledger
 • Jiangsu Printed Electronics Co Ltd
 • Kuehne & Nagel
 • MadeForGoods
 • Microsoft
 • PwC (Singapur i Kina)
 • Renault
 • Xiamen Innov Information Technology Co Ltd
 • Kineska državna uprava za monopol nad duhanom
 • China National Tobacco Corporation

O tokenu VeChain

Platforma koristi vlastiti izvorni token poznat kao VeChain tokeni (VET). Ti će se tokeni koristiti kao PLIN, potreban za izvršavanje pametnih ugovora. Uz to, VET-ovi će se također koristiti za poticanje korisnika, jer će se tokeni davati mrežnim čvorovima koji pomažu ekosustavu u njihovom radu.

vechain žeton

Cijena Vechaina dosegla je najvišu razinu u siječnju 2018., nadmašivši vrijednost od 9 dolara, s rastom od preko 4000% otkako je prvi put uvrštena na burzu. Na ICO-u vrijednost VEN-a iznosila je samo 0,24 USD. Cijena Vechaina počela je rasti u prosincu i sada se njime trguje po cijeni od 3,32 dolara. Očekuje se da će cijena Vechaina porasti u vrijednosti nakon drugog kvartala 2018. godine.

VET novčanici

Trenutno ne postoji novčanik namijenjen isključivo VET / VEN pohrani. Tvrtka je najavila da će novčanik biti objavljen u drugom kvartalu 2018. Do tada, budući da je VEN ERC-20 token, možete ga pohraniti u bilo koji novčanik kompatibilan s Ethereumom, poput MyEtherWallet, Mist i MetaMask.

Gdje možete kupiti VET?

Dok je VeChain (VEN) prešao na (VET) nakon Thor ažuriranja, mnoge burze još uvijek trebaju ažurirati svoj popis. VeChain (VEN / VET) dostupan je za kupnju na LBank-u, Binance, Bithumb, Huobi i mnogi drugi na kojima možete pronaći CoinMarketCap (CMC).

Tokenom se može trgovati za BTC, BCH, ETH, BNB, INR, USD, USDT, KRW, LA i TRY. Cijena VEN-a trenutno košta 3,80 USD, s tržišnom kapitalizacijom od 1,996,527,284 USD i ima cirkulirajuću opskrbu od 526,047,017 VEN od ukupne opskrbe od 873,378,637 VEN.

Presuda

VeChain nudi tvrtkama iz različitih industrija rješenja zasnovana na blockchainu za njihove operativne probleme. Uz sve veći popis visokih partnera, VeChain je na putu da postane vrlo tražena usluga koja se koristi za preradu i kontrolu proizvoda.

Dodatni kontakt i informacije:

Web stranica VeChaina: www.vechain.com

VeChain službeni twitter: https://twitter.com/vechainofficial

VeChain weibo: @ 唯 链 基金会 _VeChainFoundation

Službeni račun weChat-a za VeChain: 唯 链 VeChainFoundation

VeChain Reddit: https://www.reddit.com/r/Vechain/

VeChain Github: https://github.com/vechain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner