Što je Enjin Coin (ENJ)? Sve što trebate znati

Novčić Enjin želi biti pametna kriptovaluta za igrače. U prošlosti je bilo nekoliko pokušaja usmjerenih na gaming industriju, koji su većina napora bili neuspješni. The Enjin projekt pokazao se stoga dragocjenim doprinosom programu Minecraft platforma. Međutim, Enjin je više nego samo Enjin Coin. Riječ je o blockchain rješenju koje pomaže u rješavanju mnogih dugoročnih problema koji imaju veze s digitalnom / virtualnom robom.

Što je Enjin Coin?

Kao što je ranije spomenuto, koncept nije potpuno nov; zamišljen je da služi kao popularna kriptovaluta između više igraćih platformi koja ga implementira, donoseći prenosivost, kao i prenosivost virtualne robe i digitalne imovine između igraćih platformi.

Za razliku od svojih konkurenata, Enjin Coin ima veliku podršku zajednice koja im je pomogla da steknu tržišno prihvaćanje. Marka Enjin također je vrlo poznata marka među programerima igara i igara širom svijeta tko upravlja platformom kroz Enjin.

Enjin Coin je žeton izgrađen na Ethereum Blockchainu. Može se opisati kao digitalni novčić koji se može koristiti na različitim web mjestima i mrežnim igraćim platformama. Također se lako može pretvoriti u druge digitalne objekte poput predmeta igre ili zlata u igri.

Postoji toliko mnogo prednosti koje dolazi s korištenjem Enjin Coin-a, posebno za one koji upravljaju Minecraft poslužiteljem. Osim smanjenja troškova u radu vašeg poslužitelja, Enjin planira eliminirati prijevaru, smanjiti naknade i smanjiti vrijeme izgubljeno na borbu protiv povraćaja sredstava.

Prednosti nisu samo za one koji upravljaju poslužiteljima; širi se i na igrače. Igrajući svoje omiljene igre nagrađujete se stvarnim novcem. Vaša zlata / nagrade prikupljene tijekom igara mogu se pretvoriti u Enjin novčiće i koristiti za druge igre koje ga podržavaju.

Slučaj upotrebe Enjin Coin

Iako će Enjin Coin biti most između različitih igraćih platformi, njegova je upotreba ograničena. Popularnost novčića ovisi o tome kada glavni programeri odluče implementirati ovu kriptovalutu na svoju platformu. Na strani programera, integriranje ovoga omogućit će pravo vlasništvo nad predmetima, vrijednost kvalitete zgrade i još mnogo toga.

Novčanik Enjin

Ovo je novčanik tokena Bitcoin, Ethereum, Litecoin i ERC20 dizajniran za brzo, sigurno i jednostavno upravljanje novčićima. The Enjin novčanik je središnji dio ekosustava Enjin.

Milijuni igrača širom svijeta mogu koristiti novčanik za pohranu svojih virtualnih predmeta, Enjin novca i prilagođenih tokena. Budući da bi imovina igrača mogla vrijediti stotine ili tisuće dolara, tim se morao pobrinuti da pametni novčanik Enjin bude što sigurniji.

Za razliku od ostalih novčanika, Enjin pametni novčanik ima opciju otiska prsta za podržane uređaje. Korisnici mogu otključati novčanik vrhovima prstiju umjesto lozinkom.

Gdje kupiti ENJ tokene?

Osim Kovanica Enjin (ENJ) tokeni koji su kriptovaluta za igraći ekosustav, njima se trguje i na burzama za druge kriptovalute poput BTC, ETH, BNT, QASH, i USDT.

Žetoni ENJ trguju se na sljedećim burzama:

Morate posjedovati neku količinu ranije spomenutih kriptovaluta da biste mogli trgovati za ENJ tokene na bilo kojoj od navedenih burzi. Kad imate svoj ENJ tokeni, nakon toga ga možete poslati u svoj Enjin novčanik.

Ostali novčanici kriptovaluta treće strane koji podržavaju ENJ tokene

Osim što svoje ENJ tokene spremate u Enjin novčanik, što je vaša najbolja opcija, možete ih i prenijeti na MyEtherWallet. Da biste prikazali svoje ENJ žetone, pomaknite se prema dolje do “Tokenske bilance“, A zatim kliknite na”Dodajte prilagođeni žeton” dugme. Morat ćete unijeti Adresa žetona, Simbol tokena, i Decimale parametri za ENJ token u dijalogu koji se prikazuje.

Coinomi također podržava ENJ i druge ERC20 tokeni. slijediti ove korake, i trebali biste dodati svoje ENJ tokene na sličan način.

Enjin Coin Team i savjetnici

Tim ima dokazane stručnjake koji imaju detaljno znanje o kriptovalute, razvoj softvera, a također i marketing i poslovanje. Također su navedeni kao jedan od njihovih poslovnih savjetnika Anthony Diiorio, koji je suosnivač Ethereuma.

Karta puta

Ekipa Enjin ima puno toga u rukavima. Najuzbudljiviji razvoj za put koji predstoji je partnerstvo s Efinityjem. Efinity mreža je Enjin kao Lightning mreža Bitcoin. Platforma Enjin moći će se povećati kako bi primila milijune korisnika, a također nudi veliku brzinu uz gotovo nula transakcijskih troškova. U ovom slučaju, Efinity se može smatrati okvirom za programere za izgradnju igara koje su decentralizirane.

EnjinX Blockchain istraživač također je dio plana. Ovo će biti mrežni istraživač koji će rukovati s više blockchaina. Također će omogućiti pregledavanje imovine ENJ igre u budućnosti.

Zaključak

Enjin Coin trebao bi poremetiti svijet igara. S ovim izumom igranje neće biti samo zabava, već aktivnost koja donosi neke sporedne prihode. Također će omogućiti programerima igara da budu kreativniji i istraže novu granicu u igranju putem blockchaina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner