6 najboljih mjesta za kupnju ili prodaju bitcoina u Velikoj Britaniji

Kupnja Bitcoina najpopularnija je aktivnost vezana uz kriptovalutu. Da bismo vam uštedjeli malo vremena, a kasnije i frustracije – došli smo do popisa tvrtki koje vam omogućuju kupnju i prodaju Bitcoina u Velikoj Britaniji – svima njima vrijedi vjerovati.

O Bitcoinu

Bitcoin je nesumnjivo najbolja kripto kriza na svijetu i pušta korijene u brojnim sektorima. Korištenje blockchain tehnologije (baza podataka otvorenog koda) održala je sve bitcoin transakcije sigurnim, decentraliziranim i transparentnim. To znači da nema potrebe za uključivanjem treće strane poput banke ili vlade u privatne transakcije.

Kao rezultat toga, cijena bitcoina, kao i ostalih kriptovaluta, raste. Kupnja ili prodaja Bitcoina u Velikoj Britaniji slična je kao i u SAD-u. Stanovnici stoga imaju nekoliko renomiranih tvrtki, ali kao i bilo koji drugi proizvod ili usluga, nisu sve tvrtke koje tvrde da su najbolje među najboljima.

Najbolje tvrtke za kupnju ili prodaju bitcoina u Velikoj Britaniji

Slijede neke od najuglednijih britanskih bitcoin kompanija koje kupuju ili prodaju bitcoin.

Vaultoro

Vaultoro za razmjenu Bitcoina u Velikoj Britaniji

S Vaultoro svatko može kupiti i potrošiti zlato bilo gdje. Olakšava trgovanje fizičkim zlatom i bitcoinima. Pri kupnji ili prodaji putem Vaultora ne uključuju se nikakve bankarske naknade, a istodobno se transakcije dovršavaju u samo nekoliko sekundi.

U stvari, korisnici moraju pokriti samo 0,5% naknade za trgovanje i ona u osnovi pada kako se trgovačka aktivnost korisnika povećava. Ime kupca koristi se za pohranu zlata i osigurano je u visokorazrednom svodu smještenom u Švicarskoj. Kupci također mogu svaki trenutak zatražiti fizičku isporuku zlata.

Blockchain.info

Trgujte bitcoinima u Velikoj Britaniji putem Blockchain.info

Pričati o blockchain.info, govorimo o najpoznatijem bitcoin novčaniku. Zapravo, tvrtka je izvršila preko 100 milijuna transakcija bitcoina iz više od 140 zemalja, od kojih se dnevno odvija 160 000 transakcija.

Za one koji se kockaju s kriptovalutom, blockchain.info je popularan među ovom skupinom samo zato što nema evidenciju o aktivnostima koje korisnici bitcoina obavljaju za razliku od rivala Xapo i Coinbase.

Nakon toga korisnici se ne moraju brinuti hoće li im se računi ugasiti u slučajevima izvršavanja transakcija s mrežnim kockarnicama i kladionicama.

Kriptoplati

Cryptopay - alternativa za rješavanje bitcoina u Velikoj Britaniji

Kriptoplati je usluga koja se može koristiti u prijenosu, razmjeni, kupnji kao i prodaji bitcoina. Jedinstvena je značajka, međutim, jedna i jedina depozitna kartica Cryptopay. Pomoću nje korisnici mogu plaćati robu i usluge (bitcoinima) tamo gdje je Visa prihvaćena.

Pomoću kriptoplata možete podizati novac s bankomata koristeći debitnu karticu u lokalnoj valuti. Još jedna uzbudljiva značajka ovdje je da su isplate i depoziti besplatni uz samo 1% naknade za pretvorbu iz ili u BTC.

Za razliku od ostalih razmjena i novčanika kojima je potrebno nekoliko dana da odraze sredstva na korisničkim računima, kod Cryptopay-a oni se pojavljuju tek sljedeći dan.

Coinbase.com

COinbase

Coinbase kombinira samo prijateljsko sučelje, dobru web stranicu na kojoj možete dobiti bitcoin pomoću debitne kartice, a ujedno je i internetski novčanik koji je osiguran za digitalnu valutu.

Tvrtka je prijavila preko 30 000 000 korisnika koji uključuju 75 000 trgovaca i programere za programere od oko 15 000 na broju.

Coinbase je započeo s bitcoinima, ali se trenutno proširio na druge novčiće poput Ethereuma, bitcoin gotovine i Litecoina. Zbog toga je prilagođen korisnicima s dugogodišnjim kupcima.

Coinjar

Coinjar za Bitcoin u Velikoj Britaniji

U srži Coinjar samo funkcionira kao sve na jednom mjestu prilikom transakcija i fiat novca i bitcoina. Android i iOS imaju aplikaciju coinjar touch koja omogućava korisnicima da izvrše plaćanja svima u svijetu u bitcoinima u roku od samo nekoliko sekundi.

Nakon toga, debitne kartice mogu se povezati i s novčanikom za podizanje i kupnju. Također, korisnik može povezati bankovni račun s novčanik coinjar, i stoga pristupite novcu putem bitcoin mreže širom svijeta.

Coinfloor

Coinfloor

Coinfloor je tvrtka sa sjedištem u Londonu koja nudi brz i siguran način kupnje, kao i prodaje digitalne valute za sterling. Ima mjere visoke sigurnosti, uključujući dvofaktorsku autentifikaciju, kao i nekoliko potpisnika za puštanje bitcoina, što je ukupno učinilo da Coinjar ima veliko povjerenje za razmjenu bitcoina u Velikoj Britaniji.

Tvrtka ima vrlo prilagodljivu platformu koja omogućuje jednostavne i jednostavne transakcije koje se mogu izvršiti pomoću mobitela.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner