10 najpopularnijih aplikacija za vijesti o mobilnoj kriptovaluti za 2018. godinu

Poznavanje trenutnih događaja koji okružuju vaše omiljene kriptovalute ključ je uspjeha kao investitora ili trgovca kripto valutama. Upoznavanje “prvo” vodi vas ispred vaše igre. Većina padova i okupljanja rezultat su izvrsnih i nepovoljnih vijesti oko imovine. Jednostavno, potrebna vam je najbolja dostupna aplikacija za vijesti o kriptovalutama. Ali ne brinite, pokazat ćemo vam koji su točno najbolji, tako da ne morate gubiti vrijeme iskušavajući ih sve.

Sada, u doba pametnih telefona, nema opravdanja za neažurnost. Stoga uživajte u našem kuriranom popisu najboljih platformi oko kojih možete dobiti najnovije vijesti o Bitcoinima, alternativnim valutama i blockchain vijestima na jednom mjestu koje je lako pronaći (i tako možete izbjeći otvaranje 40 kartica).

Sljedeće platforme za prikupljanje vijesti sve su što vam treba za donošenje mudrih investicijskih odluka ove 2018. godine.

Coins.Live: Kripto tržišna kapitalizacija

Tržišna kapitalizacija aplikacije Coins.live i ICO kalendar

The Novčići.živi Aplikacija je dostupna na Android i Apple platformama i vaša je aplikacija za kripto. Pomoću njega možete pratiti cijene kriptovaluta u stvarnom vremenu i biti u toku s najnovijim vijestima. Aplikacija također ima značajku portfelja u kojoj možete postaviti i pratiti svoja ulaganja. Tim je nedavno objavio ažuriranje koje vam omogućuje pristup ICO kalendaru.

Kriptovalute – cijene, vijesti, vrijednost portfelja Ive Stojanova

Tražite li gdje možete pratiti cijene kovanica, primati trenutne vijesti i pratiti vrijednost svog portfelja na jednom mjestu? Ova aplikacija za kriptovalute mogla bi biti vaš najbolji izbor.

Jednostavno sučelje omogućuje lako prebacivanje između tri odjeljka aplikacije. To je tržišni odjeljak koji navodi sve cijene kriptovaluta i rangira ih prema tržišnoj kapitalizaciji. Odjeljak portfelja vjerojatno je najlakši za korištenje na tržištu. Od vas se traži samo da unesete ime svog novčića i njegovu količinu; tada čini svoju čaroliju. Ažuriranje cijena na tržišne i govoreći vam koliko vrijedite u svakom trenutku.

Odjeljak vijesti također prikazuje aktualne događaje iz najboljih izvora vijesti o kriptovalutama širom svijeta. Čitajte iz Crypto Coin News (CCN), Coin Desk-a, Coin Telegraph-a, Use The Bitcoin i još mnogo toga.

Aplikacija može se preuzeti s Google Play trgovine i koristi se besplatno, bez skrivenih naknada.

Sve kripto vijesti tvrtke Crypto Dev

Još jedna izvrsna aplikacija za dobivanje svih vijesti o kriptovalutama na jednom mjestu. Pomoću aplikacije Sve kripto vijesti imate mogućnost izbora na kojoj web lokaciji želite čitati vijesti o kriptovalutama.

Sve kripto vijesti također prate nekoliko cijena kovanica u USD i EUR. Uz to što se ne morate sjetiti koju stranicu posjetiti, već samo imate Sve aplikacije Crypto News daje vam prednost da što brže reagirate na tržišne uvjete.

Vijesti i savjeti o kriptovalutama Bitcoin News APK aplikacija tvrtke Delta Forces

Još jedan jednostavan za korištenje Aplikacija Vijesti i savjeti o kriptovalutama za Android mobilne telefone. Ova aplikacija ide korak dalje kako bi na jednom mjestu pružila sve što trebate znati.

Aplikacija sadrži najbolje izvore vijesti o kriptovalutama u industriji. S preko 30 najboljih izvora kriptovaluta možete dobiti ažuriranja o svemu što se događa sa svakim novčićem. S vijestima i savjetima o kriptovalutama dobivate i mogućnosti za upoznavanje s ICO-om koji je trenutno aktivan. Ovo bi mogla biti izvrsna informacija za one koji ulaze u projekte kada je to vrlo jeftino, najčešće u ICO fazi.

Crypto Crunch – vijesti o kriptovalutama Bitcoin & Ocijenite CADO Team

Aplikacija Crypto Crunch je popularna aplikacija za vijesti o kriptovalutama s visokom ocjenom u trgovini Google App. Aplikacija ažurira korisnike s aktualnim vijestima u stvarnom vremenu.

Aplikacija vam donosi trenutna ažuriranja vijesti o kriptovalutama, ažurirane cijene kovanica i najbolju analizu tržišta kriptovaluta vrhunskih stručnjaka u industriji.

Izvrsno za kripto trgovce i investitore, pružajući im svakodnevne vijesti o kriptovalutama iz najboljih izvora, čineći ih izbjegavanjem uobičajenih pogrešaka u trgovanju i dobivanjem informacija iz prve ruke koje korisnicima daju odličnu prednost.

Tražite savršenog pratitelja na tržištu kriptovaluta za pravovremeno dobivanje informacija o Bitcoinu i drugim alternativnim kriptovalutama, Aplikacija Crypto Crunch je jedan od najboljih izbora.

Bitcoin vijesti & Vijesti o kriptovalutama Marwaha Labs

Ova vam aplikacija donosi najnovija ažuriranja u svijetu kriptovaluta. Koristi feed vijesti iz različitih izvora za dobivanje najnovijih vijesti o Bitcoinima i drugim alternativnim kriptovalutama u jednoj aplikaciji.

Aplikacija grupira ažuriranja po platformama, što omogućuje brzo čitanje s platforme koju želite u bilo kojem trenutku. Također filtrira iz nepročitanih ažuriranja vijesti, tako da iste vijesti ne možete pročitati dva puta.

Na ovoj aplikaciji dobivate i detaljnu analizu cijena kriptovaluta i dnevnih količina. Bitcoin vijesti & Kriptovalute se mogu besplatno preuzeti i mogu se preuzeto ovdje.

Cryptonomy Crypto Tracker tvrtke PIIYM Labs

Ovo je jedinstvena aplikacija za sve vaše potrebe za kriptovalutom. Možete dobiti sve potrebne informacije, od vijesti do rasprava na forumu, do odgovarajuće edukacije o ulaganjima u kriptovalute i još puno više. Dizajn je zapanjujući i novaci ga mogu lako razumjeti.

U ovoj aplikaciji možete čitati vijesti o kriptovalutama, nadgledati tržišne cijene, upravljati portfeljem kriptovaluta i razgovarati s istomišljenicima o pitanjima kriptovaluta.

Ako tražite mjesto na kojem će biti zadovoljene sve vaše potrebe za kriptovalutom, onda ovdje je aplikacija koja vam treba.

CryptoCoin vijesti & Događaji ZGTech-a

CryptoCoin News je aplikacija za kriptovalute koja vam donosi ažuriranja sa širokog raspona vrhunskih vijesti o kriptovalutama. Također za svoje korisnike dobiva twitter ažuriranja u vezi s kriptovalutama.

Osim vijesti, također možete vidjeti grafikone cijena različitih kripto valuta i detalje o raznim ICO-ima.

Da biste pratili sve vijesti i izvore iz cijelog svijeta ili pronašli svu analitiku na jednom mjestu. Preuzmite ovu aplikaciju.

CryptoFisher tvrtke All Tech Media Pvt. Doo

The Aplikacija CryptoFisher je organiziranija aplikacija za vijesti o kriptovalutama. Grupira ažuriranja po kategorijama kovanica. Dakle, ako želite čitati novosti o Bitcoinu, možete ih sve pročitati na jednom mjestu.

Jednostavna i lagana aplikacija jednostavna je za rad za početnike. Njegova značajka push obavijesti odmah upozorava korisnike kada se objavi virusno ažuriranje.

Uz feedove iz najboljih izvora vijesti o kriptovalutama i r / Bitcoin, ova aplikacija svojim korisnicima daje pravovremene vijesti.

Bitcoin News by Mdev EU

Bitcoin News donosi najnovije vijesti iz svijeta kriptovaluta. Oni filtriraju priče u trendu, samo one koje su važne i dostavljaju svojim korisnicima. Za vašu udobnost postoje i oznake za BTC, ETH i ZEC.

Aplikacija se često ažurira iz izvora kao što su Bitcoin.com, Coin News Asia, Coin Telegraph i drugi. Najnovije ažuriranje ove aplikacije privremeno zaustavlja ažuriranja kad vam baterija padne ispod određenog postotka.

Bitcoin vijesti je još jedan izvrstan izbor kada razmišljate o opciji za softver za agregiranje vijesti o kriptovalutama za vaš mobilni uređaj.

Podaci o tržištu kriptovaluta – aplikacija za tržište novčića tvrtke TooDoo Studio

Na kraju, aplikacija Podaci o tržištu kriptovaluta bit će još jedna vrlo preporučena aplikacija. Jedna od glavnih značajki ove aplikacije je sposobnost pokretanja za postavljanje tržišnih cijena. Ova je značajka korisna i za dnevne trgovce i investitore. Upozorava korisnike kada cijena sredstva prijeđe postavljene vrijednosti od strane korisnika.

Osim toga, dobivate i sve bitne značajke web mjesta za prikupljanje vijesti. Primajte vijesti isporučene s vodećih web mjesta s kriptovalutama do aplikacije u stvarnom vremenu.

Uz ovu aplikaciju, možete gledati omiljene novčiće i vidjeti kako im ide s vremenom po cijeni.

Zaključak

Platforme agregatora kriptovaluta ne moraju nužno vijesti dostavljati korisnicima većinu vremena. Ali većini njih, poput onih koje smo gore naveli, dopušteno je promoviranje članaka s najboljih svjetskih blogova o kriptovalutama.

S nekim aplikacijama koje imaju neke dodatne značajke, donošenje odluka o ulaganju bilo je puno ugodnije nego prije. Korisnici mogu pratiti događaje, vidjeti cijene, pa čak i razgovarati s drugim zaljubljenicima u kriptovalute, sve u jednoj aplikaciji.

To korisnicima donosi veliko olakšanje zbog potrebe praćenja iz različitih izvora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner