KuCoin Exchange: A Crypto felhasználói áttekintési útmutatójának elsajátítása

KuCoin áttekintés

Hogyan kell használni, kereskedni és regisztrálni a KuCoin Exchange-re

A KuCoin egy népszerű új kriptovaluta-tőzsde, amelyet blockchain-technológiai szakértők csoportja alapított. Tudjon meg mindent, amit ma tudni kell a KuCoinról a felülvizsgálatunkban.

Jellemzők

 • Hongkongi alapú rejtjelcsere indult 2017-ben
 • Mobil és asztali kereskedelem
 • Több rendeléstípus a különböző kriptovaluták tartományában

Betéti módszerek

 • usadollár
 • Kriptopénz
 • Visa és Mastercard

Előnyök

 • Több száz kriptovaluta pár
 • Tapasztalt blokklánc-technológiai szakemberek fejlesztették ki
 • Határidős szerződések kereskedése

Hátrányok

 • Korlátozott szabályozási felügyelet

Bevezetés

A KuCoin egy hongkongi székhelyű kriptovaluta tőzsde, amely versenyképes kereskedési díjairól, KCS token osztalékáról és rugalmas szabályozási keretrendszeréről ismert. A KuCoin lehet a kriptotörténet leggyorsabban felépített cseréje: a KuCoin mögött álló csapat 2017 májusában és 2017 augusztusáig, angyali befektetési forduló után, összeállt a tőzsde elindítására.        kucoin-exchange-review

A KuCoin mögött álló csapat olyan blokklánc-technológiai szakértőkből áll, akik olyan nevekből állnak, mint az Ant Financial, a Youling, a Jianbang Communication és az iBOX Pay. A cél egy olcsó, felhasználóbarát kriptovaluta-tőzsde létrehozása volt, miközben biztonságos kereskedési környezetet kínált kezdő és haladó kereskedők számára egyaránt.

Mára a KuCoin a világ 50 vagy 60 legnagyobb kriptovaluta-tőzsdéjének egyikévé vált. A tőzsde legnépszerűbb párjai a KuCoin Shares (KCS), a Tether (USDT), a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) párok. A KuCoin Részvények tőzsdei alapú tokenek és a KuCoin kriptotőzsde natív pénzneme. KuCoin token tulajdonosként jogosult megkapni a tőzsde által megszerzett összes kereskedési díjból származó bevétel egy részét.

kucoin-használati útmutató

A KuCoin meglepően kis részét tartja kereskedési bevételeinek: a KuCoin platformon a kereskedelemből származó bevételek mindössze 10% -a a vállalat felé irányul. A kereskedési díjakból származó bevétel 50% -át a KCS token tulajdonosainak juttatják el, míg a fennmaradó 40% -ot meghívási bónuszon (azaz referencia bónuszokon) keresztül osztják meg a felhasználókkal. Kevés más tőzsde a kereskedési díjból származó bevétel 90% -át azonnal elküldi a felhasználóknak.

A KuCoin másik előnye a meglepően olcsó díjstruktúra. A befizetés semmibe sem kerül, és a legtöbb kereskedési díj csak 0,1%. Kis kifizetési díjakat kell fizetnie, amelyek a kriptovaluták között változnak.

A KuCoin a többi vezető tőzsdéhez hasonló felület. Vannak szabványos kereskedési diagramok és grafikonok. Különböző piacok és kereskedelem típusok közül választhat. A KuCoin általában több érmével rendelkezik, mint az átlagos cseréje. A KuCoin-folyóiratban a csapat kijelentette, hogy 50 érmét szeretnének felsorolni az indítástól számított 4 hónapon belül. Ez a cél teljesült, és ma már több mint 100 kriptovaluta szerepel a platformon.

Nagyra értékeljük a KuCoin biztonságát is: a csere nem szenvedett komolyabb biztonsági megsértést, feltörést vagy adatszivárgást – legalábbis egyiket sem ismerjük. Természetesen a KuCoin újabb, mint a legtöbb tőzsde, ezért nem tudunk beszélni a tőzsde hosszú távú biztonsági nyilvántartásával, de a korai jelek ígéretesek.

Összességében a KuCoin hiányzik a vezető tőzsdék hírnevéből, szabályozásából és átláthatóságából, de versenyképes díjstruktúrája és a kriptovaluta-párok sokfélesége miatt az évek során lassan tranzakciós volumenre tett szert..

Főbb jellemzők

A KuCoin főbb jellemzői:

Több rendeléstípus: A KuCoin limit, stop, only post és egyéb rendeléstípusokat kínál több száz kriptovaluta párral.

Határidős szerződéses kereskedés: A KuCoin örökös BTC / USD határidős szerződést kínál akár 10-szeres tőkeáttétellel a KuMEX tőzsdéjén keresztül.

KuCoin API: A KuCoin API-jai megkönnyítik a csere integrálását a meglévő beállításokba.

Alacsony díjak: A KuCoin mindössze 0,1% -os díjakat számít fel, így ez az egyik legolcsóbb kriptovaluta tőzsde az interneten.

Intézményi befektetők támogatják: A KuCoin 2017 augusztusában befejezte az angyal befektetési kört. Ma a KuCoin honlapja két fő befektetőként az IDG Capital és a Matrix Partners felsorolást tartalmazza.

Mobilalkalmazások: A KuCoin mobilalkalmazásokat kínál iOS és Android rendszerekhez. Telefonon keresztül kereskedhet útközben, megtekintheti a fiók adatait és más feladatokat is elvégezhet.

KuCoin részvények és osztalékok: A KuCoin Shares (KCS) token tulajdonosai osztalékot szereznek a platformon a kereskedési díjak 50% -ából. Minél több KCS-zsetonnal rendelkezik, annál több osztalékot fog keresni.

100+ kriptovaluta: A KuCoin meglepően sok kriptovalutát sorolt ​​fel. Több mint 100 kriptovaluta szerepel a tőzsdén, beleértve a főbb piacvezetőket és a kisebb, homályosabb kriptopénzeket.

Olcsó kereskedési díjak: A KuCoin lapos és egyszerű kereskedési díjszerkezettel rendelkezik, ahol kereskedésenként 0,1% -ot fizet. A KuCoin nem követi a készítő / felvevő díj modelljét, mint a legtöbb más tőzsde.

A kereskedési díjaknál elérhető kedvezmények: A KuCoin Shares (KCS) token tulajdonosai nem csak osztalékot keresnek a platformon keresztül, hanem kedvezményt kapnak a kereskedési díjakból is. A KuCoin kereskedési díjai már most is olcsók (0,1%), és a KCS tokenek birtokosai akár 30% -kal is csökkenthetik a díjat. 1% kedvezményt kap minden 1000 KCS-ért, amelyet a KuCoin pénztárcájában tart.

Korlátozott rendelet: A KuCoin nem állítja, hogy neves szabályozó ügynökségek szabályozzák, bár a felhasználóknak továbbra is ki kell tölteniük a KYC / AML igazolást a fiat valuta platformon történő kezeléséhez..

Elérhető világszerte: A KuCoin világszerte körülbelül 200 országban érhető el, amely alapvetően az egész világot lefedi, kivéve a szankcionált országokat.

Pool-X tét: A KuCoin rendelkezik egy bizonyítvánnyal a Pool-X elnevezésű tétbányászati ​​medencére, ahol lezárhatja a kriptovalutákat jutalmak keresése érdekében.

Egyéb elérhető KuCoin-részvények (KCS) bónuszok: A KuCoin a kereskedési díjakból származó bevételek 90% -át visszaosztja a felhasználóknak. Pénzt kereshet a KuCoin-on például utalási bónuszokkal.

KuCoin pénznemek és párok

A Coinmarketcap szerint a KuCoin több mint 250 aktív kereskedési párral rendelkezik. Ezt nehéz elhinni, de ez megmutatja, hogy a KuCoin hány kriptovalutát támogatott egy-egy ponton. Az olyan főbb kriptovaluták mellett, mint a BTC, az ETH, a NEO és az XRP, megtalálhatók kevésbé ismert kriptovaluták, mint az Ankr (ANKR), Dent (DENT), a carVertical (CV) és a SophaTX (SPHTX).

KuCoin támogatott befizetési és felvételi módszerek

A KuCoin megköveteli, hogy töltse ki a 2FA igazolást, mielőtt pénzt utalna számlájára. Miután befejezte a 2FA igazolást, gyakorlatilag bármilyen támogatott kriptovalutát letétbe helyezhet a számláján, beleértve a népszerű kriptovalutákat és kevésbé ismert lehetőségeket is. A KuCoin pénztárcát ad az összes kereskedhető kriptovalutához a platformján. 2019-ben a KuCoin bejelentette, hogy megkezdi az azonnali USD-betétek és -felvételek támogatását, bár használni kell a KuCoin alkalmazást. A Visa és a Mastercard betéteket is támogatják.

KuCoin regisztráció és bejelentkezési folyamat

A KuCoin-nak egyszerű a regisztrációja és a bejelentkezési folyamata. Az e-mail cím megerősítése után azonnal hozzáférhet fiókjához. Ha pénzt szeretne befizetni számlájára, először be kell állítania a kétfaktoros hitelesítést (2FA). Akkor kezdheti meg a kereskedést, ha az alapok az Ön számláján vannak, és nincs szükség KYC vagy AML ellenőrzésre (napi 2 BTC visszavonási limit van érvényben az igazolatlan számlák esetében, de ez az egyetlen korlátozás).

KuCoin Trading

A KuCoin egyszerű, egyértelmű kereskedési felülettel rendelkezik, hasonlóan a legtöbb mai internetes tőzsdéhez. Készíthet limiteket, piacokat, stop limiteket és stop piaci megrendeléseket, egyéb kereskedési típusok mellett. Válasszon a platformon felsorolt ​​több száz különböző kriptovaluta pár közül, majd vásároljon vagy adjon el. Örökös határidős ügyletekkel (BTC / USD) is kereskedhet a platform KuMEX tőzsdéjén.

KuCoin díjak

A KuCoin nem ugyanazt a készítő / felvevő modellt használja, mint más kriptográfiai tőzsdékben, és a tőzsde sem kínál mennyiségi alapú kereskedési díjkedvezményeket. Ehelyett a KuCoin fix 0,1% -os díjat számít fel mindkét félnek a platformon végrehajtott összes kereskedésért. A betétek ingyenesek, és a legtöbb kifizetéshez csak a hálózati díjat kell fizetnie (a BTC kivonási díja például 0,0005).

 • Kereskedési díjak: 0,1%
 • Betéti díjak: Ingyenes
 • BTC kivonási díj: 0,0005 BTC
 • LTC elállási díj: 0,001 LTC
 • ETH visszavonási díj: 0,01 ETH
 • Kereskedési díjkedvezmények: 1% kedvezmény minden pénztárcájában tárolt 1000 KCS-ről (legfeljebb 30% kedvezmény)

KuCoin biztonsági kérdések és leállás

A KuCoin 2017 augusztusában indult, és az indulás óta nem volt nyilvánosan nyilvánosságra hozott biztonsági kérdés, feltörés vagy adatmegsértés. Igen, a KuCoin viszonylag új, de a 2,5 éves biztonságos kereskedelem története nem viccelődik. Úgy tűnik, hogy a KuCoin erős biztonsági eljárásokkal rendelkezik. 2019 márciusában a KuCoin vezérigazgatója, Michael Gan rejtélyes tweetet adott ki kijelentve, hogy a tőzsde „megpróbálta visszaszerezni az ellopott eszközöket”, miután más tőzsdék feltörték. Néhányan ezt az üzenetet beismerésnek tekintették, miszerint a KuCoin-t feltörték, és a KuCoin közösségében rövid őrület uralkodott. A tőzsde azonban később megerősítette, hogy nem lett feltörve, és hogy az ellopott eszközöket egyszerűen megpróbálták visszaszerezni a többi tőzsde nevében.

KuCoin Könnyű használat

A KuCoin könnyen használható bárki számára, aki ismeri a hagyományos cserefelületet. Ha azonban Coinbase stílusú azonnali vásárlási opciót keres, akkor a KuCoin nem biztos, hogy a megfelelő választás az Ön számára. Minden kereskedés egy hagyományos cserefelületen történik, diagramokkal és grafikonokkal, amelyek a tőzsde aktuális rendelési könyvét jelenítik meg. A KuCoin diagramkijelzői kissé bonyolultabbak és információsabbak, mint egy átlagos kriptográfia, ami zavaróvá teheti a dolgokat.

KuCoin bizalom és adatvédelem

A KuCoin magánügye a működésének legtöbb aspektusa. Tudjuk, hogy a tőzsde Hongkongban található, és blockchain technológiai szakértők csoportja alapította, de ennyi. A KuCoin whitepaper felvázolja az alapító csapat alapvető részleteit, amelybe többek között Michael Gan (vezérigazgató), Eric Don (COO) és Top Lan (CTO) tartozik. Ez nagyszerű, de a szabályozási felügyelet hiánya kissé aggasztó.

KuCoin ügyfélszolgálat

A KuCoin ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely angol, orosz, török ​​és kínai nyelven áll rendelkezésre. Böngészhet a GYIK és az általános támogatási kérelmek listájában. Vagy beküldhet egy kérelmet online űrlapon keresztül. A KuCoin-nak nincs olyan ingyenes telefonszáma vagy ügyfélszolgálati e-mail címe, amely segítségével kapcsolatba léphet a céggel. A KuCoin állítása szerint támogató csapatuk a nap 24 órájában elérhető.

KuCoin felhasználói kézikönyv: A KuCoin beállítása és használata

A KuCoin-nak egyszerű a regisztrációja. Perceken belül regisztrálhat a tőzsdére, és elvégezheti első kereskedését. Így teheti meg.

1. Iratkozzon fel

Először iratkozzon fel a KuCoin szolgáltatásra, ha ellátogat a KuCoin.com oldalra, és rákattint a „Regisztráció” gombra.

Regisztrálhat egy e-mail címmel. Ha azonban kínai telefonja van, akkor csak telefonszámával is regisztrálhat.

2. Ellenőrzés

Írja be e-mail címét vagy telefonszámát, majd kattintson a „Kód küldése” gombra. A KuCoin e-mailt vagy szöveget küld Önnek ellenőrző kóddal. 60 másodperc áll rendelkezésére a kód megadásához, hogy továbblépjen a következő lépésre.

kucoin-exchange-login

A következő lépésben meg kell adnia a jelszavát. Ezen a ponton hivatalosan regisztrált a cserére.

A KuCoin-ot egyetlen nagy szervezet sem szabályozza, ezért nincs szükség további ellenőrzésre a platformon történő kereskedés megkezdéséhez. Ellenőrizetlen számlaként 24 órás maximális visszavonási határértéke 2 BTC, de ez az egyetlen igazi korlátozás.

kucoin-exchange-műszerfal

A KYC ellenőrzés befejezésével (a kormányzati igazolvány feltöltésével) elkerülheti ezt a visszavonási korlátot. A KYC kitöltése a fiókjának helyreállítását is segíti, ha elveszíti a hozzáférését.

kucoin-kyc-ismerd meg az ügyfeledet

Az ellenőrzést bármikor befejezheti a KuCoin.com/account oldalon.

3. Két faktoros hitelesítés

Mielőtt pénzt befizetne a platformra, kétfaktoros hitelesítést (2FA) kell kitöltenie SMS vagy Google Authenticator használatával.

Be kell állítania a kereskedési jelszavát is.

4. Fizetési mód

Miután befejezte a kétfaktoros hitelesítést, befizethet számlájára. Befizethet banki átutalással vagy BTC-vel. A KuCoin lehetővé teszi kriptográfia vásárlását Visa vagy Mastercard hitelkártyával.

kucoin-deposit-módszer

USD-t is befizethet számlájára az iOS vagy Android rendszerű KuCoin mobilalkalmazással

5. Kriptopénz kereskedése

kucoin-exchange-trading-cryptocurrency

Amikor a pénz van a számláján, a „Piacok” gombra kattintva megtekintheti az elérhető kereskedési piacokat. Az elérhető párok bármelyikére kattintva megtekintheti az adott pár diagramjait, rendelési könyveit és kereskedési előzményeit.

kucoin-exchange-platform

Mint látható, a KuCoin kereskedési képernyő kissé rendetlenség a többi kriptovaluta tőzsdéhez képest. Alapértelmezés szerint sok piaci információ jelenik meg a képernyőn, beleértve a képernyő bal oldalán található különböző kereskedési párokról szóló információkat is. Szerencsére testre szabhatja

Az összes kereskedési párral limitet, piacot, stop limitet és stop piaci megrendelést tehet.

6. Határidős és tőkeáttételes kereskedés a KuCoin KuMEX tőzsdéjén

A KuCoin más kereskedési lehetőségekkel is rendelkezik. A felső menüsoron kattintson a „Szerződések” elemre, és a KuMEX határidős szerződések tőzsdéjéhez kerül. Kattintson a „Szerződéses kereskedés engedélyezése” gombra a bitcoin határidős kereskedelem megkezdéséhez. El kell fogadnia a feltételeket. Ezután azonnal megkezdheti a megrendelések leadását akár 10-szeres tőkeáttétellel.

kucoin-visszavonás

Jelenleg a KuMEX csak egy határidős szerződést kínál: a bitcoin mini örökös szerződést (XBTUSD Mini).

Ha még soha nem végzett határidős kereskedést és szeretne többet megtudni, a KuMEX homokozót is kínál, ahol szimulált kereskedéseket folytathat. Az oktatóanyagok közvetlenül a KuMEX kereskedési képernyőről is elérhetők.

7. Kivonás

Kattintson az „Eszközök” fülre, majd a „Visszavonás” gombra, ha pénzt szeretne felvenni a KuCoin számlájáról.

kucoin-visszavonás

Válassza ki a visszavonni kívánt tokent, majd adja hozzá a visszavonni kívánt címet. Be kell írnia kereskedési jelszavát, és el kell végeznie a 2FA igazolást.

kucoin-trading-password

Ha ezt a visszavonási címet gyakran kívánja használni, hozzáadhatja azt szokásos címként.

kucoin-crypto-wallet-address

A kivonásokat 30 percen belül feldolgozzuk. A nagyobb összegű (a kezelési díjnál több mint 100 000-szer nagyobb) kivételek manuálisan kerülnek feldolgozásra. A különböző tokeneknek eltérő a kivonási díja, bár a KuCoin díjai versenyképesek.

Végső szó

A KuCoin egy hongkongi székhelyű kriptovaluta-csere, minimális felügyelet mellett. A tőzsde több száz kriptovaluta-párot kínál, beleértve a főbb kriptovalutákat és a kisebb, kevésbé ismert opciókat.

A felhasználók határidős szerződésekkel is kereskedhetnek a KuCoin KuMEX tőzsdéjén keresztül. Amint igazolja e-mail címét és pénzt utal a platformra, elkezdhet kereskedni a KuCoin-on. Nincs szükség további KYC ellenőrzésre, hacsak nem akar napi 2-nél több BTC-t kivonni a platformról.

Ha névtelenül szeretne több száz különböző kriptovalutát kereskedni egy platformon, minimális szabályozási felügyelet mellett és kiváló osztalékmodell mellett, akkor a KuCoin remek lehetőség.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner