Potrošite Bitcoin: Najbolja mjesta koja prihvaćaju kripto plaćanja u 2020

gdje potrošiti bitcoin

Contents

Najbolja mjesta za trošenje bitcoina: konačni popis mjesta gdje se kripto prihvaća na mreži 2020. godine

Prije nekoliko godina samo je nekolicina prepoznatljivih trgovaca prihvatila bitcoin. Danas, kako se sve veći trend usvajanja kriptovaluta nastavlja prema gore, postoji više mjesta za trošenje bitcoina na mreži nego ikad prije. Pregledajmo najbolje stvari koje možete kupiti s Bitcoinom u vodećim trgovinama, davateljima usluga i tvrtkama u novom desetljeću 2020. godine.

Prikupili smo poduži popis svih glavnih maloprodaja, trgovaca, platformi i usluga pogodnih za kripto kupovinu koji trenutno prihvaćaju bitcoin plaćanja.

Bitcoin je sada u jedanaestoj godini od početnog pokretanja BTC blockchaina. Tijekom godina neka mjesta padnu, dok nove trgovine dodaju, testiraju i sude mogućnost plaćanja bitcoina. Dat ćemo sve od sebe kako bismo osigurali da je ovaj direktorij koji prihvaća digitalnu imovinu najtočniji skup novih sudionika u tvrtkama i proizvodima.

Iako bi jednog dana ovaj sveobuhvatan popis mjesta za kripto kupovinu mogao zastarjeti u smislu širenja svijesti o tome gdje koristiti bitcoin u 2020. godini i kasnije. Značenje, u određenom smislu; ažurirani postupak kuracije postaje besmislen u prirodi jer cijeli svijet počinje obavljati transakcije u imovini temeljenoj na blockchainu, a tranzicija tokenizacije odvija se tamo gdje je prihvaćanje virtualnih valuta uobičajena trgovina na globalnoj razini. Iako je ovoliko godina daleko, futuristička prognoza „programabilnog novca“ o spajanju bitcoina i e-trgovine kako bi se stvorilo uistinu tržište za prijenos digitalne vrijednosti polako sazrijeva kako raste upotrebljivost i udobnost u kripto ekosustavu.

Za sada je ovo najveći indeks gdje koristiti kriptovalute za kupnju roba i usluga putem interneta i plaćanje bitcoinima u pravom peer to peer stilu. Ovaj rastući katalog pomoći će vam pronaći najbolja mjesta za trošenje bitcoina u 2020. godini, gdje možete izvršiti plaćanje pomoću kriptovaluta, a možda čak i ugledati prestižni znak “ovdje prihvaćen bitcoin” pri kupnji stvari.

Naša najbolja mjesta za trošenje bitcoin rolodexa sadrže 32 kategorije s preko 270 trgovina i usluga iz cijelog svijeta.

 • Najveće prodavaonice robnih marki
 • Računala i elektronika
 • Sportska mjesta
 • Kockanje
 • Sportsko klađenje
 • Online poker
 • Casina u Las Vegasu
 • Vape prodavaonice
 • Putničke platforme
 • Zdravstvo 
 • Internet stranice
 • Aukcijske web stranice
 • Virtualne privatne mreže
 • Darovne kartice
 • Platforme za plaćanje
 • Mjesta za igre
 • Kinodvorane 
 • Hrana, piće i restorani
 • Moda i nakit
 • Oružje i oružje
 • Osiguravajuća društva
 • Nekretnina 
 • Zlato i plemeniti metali
 • Zabava za odrasle
 • Uložite, uštedite i zaradite
 • Sveučilišta i fakulteti
 • Web stranice za upoznavanje
 • Forex brokeri
 • Odvjetnička društva
 • Automobili i automobili
 • Razne usluge & Mreže
 • Dobrotvorne organizacije i donacije

I samo za vaše zadovoljstvo gledanja, evo današnje cijene bitcoina uživo:

Vrhunske robne marke koje prihvaćaju Bitcoin

najbolja mjesta za trošenje bitcoina

Cilj

Target je jedan od najpopularnijih američkih trgovaca. Target ne prihvaća izravno bitcoin u bilo kojoj od svojih trgovina, iako možete lako kupiti Target poklon kartice na Gyftu i drugim platformama pomoću bitcoina, a zatim potrošiti poklon kartice u trgovini.

Cijela hrana

Whole Foods ne prihvaća izravno bitcoin ni u jednoj od svojih trgovina u Sjedinjenim Državama, Kanadi i Velikoj Britaniji. Međutim, postoji jednostavno rješenje koje vam omogućuje da potrošite bitcoin u Whole Foods bez obzira: samo kupite poklon Whole Foods s bitcoinom putem Gyft.com. Tada od Whole Foods možete kupiti sve što vam se sviđa.

Uber

Uber ne prihvaća izravno kripto u zamjenu za vožnju. Međutim, većina prodavača darovnih kartica, uključujući eGifter, prodaje Uber darovne kartice u zamjenu za kripto. Možete kupiti Uberovu poklon karticu s bitcoinima, a zatim potrošiti tu Uberovu poklon karticu u bilo kojoj vožnji.

Macy’s

Macy’s, poput Ubera i Whole Foodsa, ne prihvaća izravno bitcoin, iako je lako kupiti Macy’s darovnu karticu s bitcoinima od bilo kojeg većeg trgovca darovnim karticama. Nakon što nabavite Macy’s darovnu karticu, tu poklon karticu možete bez problema potrošiti u bilo kojoj trgovini.

Wikipedija

Wikipedia je najveća svjetska enciklopedija otvorenog koda. Tvrtka prihvaća donacije u bitcoinima i mnoge druge načine plaćanja.

NA&T

NA&T je prva velika telekomunikacijska tvrtka u Sjedinjenim Državama koja prihvaća plaćanje kriptovaluta za račune, nove telefone i druge proizvode i usluge. NA&T prihvaća bitcoin plaćanja putem BitPaya.

na & amp; t prihvaća bitcoin

Tesla

Automobilski gigant Tesla dospio je na naslovnice još 2013. godine kada je kupac koristio bitcoin za kupnju Tesle S od prodajnog mjesta u Newport Beachu, označavajući prvi put da su bitcoin korišteni za kupnju luksuznog automobila. Međutim, danas Tesla službeno ne prihvaća bitcoin za automobile ni u jednom od svojih zastupništva.

Xbox

Pomoću bitcoina možete kupiti Xbox igre, dodatke i pretplate na Xbox uživo. Microsoft prihvaća bitcoin u svojoj internetskoj trgovini za većinu digitalnih proizvoda i usluga.

PlayStation Network

Bitcoin možete koristiti za kupnju igara, pretplata i drugih dodataka na PlayStation Network.

Walmart

Walmart prodaje poklon kartice putem većine glavnih platformi darovnih kartica, uključujući eGifter. Kupite Walmart poklon karticu putem interneta pomoću bitcoina, a zatim potrošite tu poklon karticu u bilo kojoj Walmart trgovini.

Rakuten

Rakuten je japanski div e-trgovine pokrenut 1997. Tijekom posljednjeg desetljeća, “japanska Amazonka” brzo se proširila izvan Japana. Također su bile jedna od prvih velikih tvrtki za e-trgovinu koje su počele prihvaćati bitcoin: u ožujku 2015. godine Rakuten je najavio da će početi prihvaćati plaćanja bitcoinima na svojim globalnim tržištima.

Otprilike u isto vrijeme, Rakuten je također investirao u startup za obradu plaćanja Bitnet Technologies. Zatim, ranije 2019. godine, Rakuten je nabavio novčanik pod nazivom Everybody’s Bitcoin, preimenujući novčanik u Rakuten Wallet. Jasno je da Rakuten budućnost vidi u bitcoinu, a tvrtka i danas prihvaća bitcoin putem svojih tržišta.

Uz to, platforma koja se prije zvala Ebates sada je Rakuten. Pomoću Rakutena možete vratiti do 40% gotovine u 2500 i više trgovina, uključujući Amazon, eBay, Macy’s, Kohl’s i Walmart.

Posjetite Rakuten.com za početak kupovine s bitcoinima već danas.

Prekomjerna zaliha

Overstock je bio prvi veći trgovac koji je počeo prihvaćati bitcoin. Izvršni direktor Overstock-a, Patrick Byrne, veliki je pobornik kriptovaluta i blockchain tehnologije i od njega se redovito traži da govori na blockchain konferencijama. Danas Overstock prihvaća ne samo bitcoin; tvrtka također prihvaća ETH, BCH, LTC, XMR i DASH. Da biste platili bitcoinom, samo odaberite stavke koje želite na Overstocku, a zatim na zaslonu za plaćanje odaberite bitcoin.

Fiverr

Tržište koncerata Fiverr nudi široku paletu proizvoda i usluga za 5 dolara. Tvrtka sada prihvaća bitcoin.

Monoprix

Europski div i trgovina prehrambenih proizvoda Monoprix popularan je u cijeloj Europi. Bitcoin možete potrošiti u internetskoj trgovini tvrtke. Tvrtka je također najavila planove da u budućnosti počne prihvaćati bitcoin u svojim maloprodajnim trgovinama.

Etsy

Tržište e-trgovine Etsy prihvaća plaćanja u bitcoinima. Možete kupiti umjetnost, obrt i druge ručno izrađene predmete pomoću bitcoina izravno putem Etsyja.

Intuit

Računovodstveni div Intuit dominira malim i srednjim poslovnim računovodstvenim prostorom. Tvrtka sa sjedištem u Silicijskoj dolini sada prihvaća bitcoin u zamjenu za računovodstvene pretplate na softver. I sam softver podržava izvještavanje o prihodima u bitcoinima, među ostalim uslugama vezanim uz kripto.

Alza

Alza je najveći mrežni prodavač u Češkoj, iako tvrtka ima web stranice za e-trgovinu u Slovačkoj (Alza.sk), Njemačkoj (Alza.de), Austriji (Alza.at) i Ujedinjenom Kraljevstvu (Alza.co .uk). Alza prihvaća bitcoin u svim tim internetskim trgovinama. Alza također nudi uslugu bitcoina pod nazivom BTC ATM, mjenjačnicu kripto valuta i novčanik u kojem možete kupovati i prodavati kriptovalute. Alza također upravlja malim brojem bankomata za bitcoin u središnjim salonima tvrtke u Pragu i Bratislavi (bankomatima upravlja General Bytes u ime Alze).

Najbolja mjesta za računala i elektroniku

Najbolja mjesta za računala i elektroniku za prihvaćanje plaćanja bitcoinima

Newegg.com

Newegg je jedan od najvećih internetskih prodavača računalnih dijelova. Možete kupiti prijenosna računala, potpuno izgrađena igraća računala, periferne uređaje, dijelove i još mnogo toga. Newegg je godinama prihvaćao bitcoin. Samo odaberite bitcoin na zaslonu završnog plaćanja. Možete platiti bilo kojom vrstom bitcoin novčanika.

Dell

PC Giant Dell omogućuje vam kupnju određenih računala pomoću bitcoina. U stvari, Dell vam daje popust za upotrebu bitcoina: Dell će smanjiti 10% na cijenu određenih računala kada kupujete s bitcoinima.

Lavina

Možda niste čuli za Avalanchu, ali u Argentini je ogromna. E-commerce trgovina prodaje elektroničke predmete i druge uređaje, a sada možete plaćati bitcoinom zahvaljujući partnerstvu s latinoameričkom platformom za obradu bitcoin plaćanja BitPagos.

DISH mreža

DISH Network bilo je jedno od najvećih imena koja su prihvatila bitcoin još 2016. godine. Danas telekom div omogućuje korisnicima da koriste bitcoin za plaćanje pretplate na satelitsku TV, iako svi ostali DISH proizvodi i usluge zahtijevaju plaćanje u USD.

TigerDirect

TigerDirect je prodavač dijelova za računala poput NewEgga. Tvrtka prodaje dijelove, sustave, periferne uređaje i još mnogo toga. Primijetit ćete da mnogi trgovci dijelovima računala prihvaćaju bitcoin. Rudari su, na kraju krajeva, neki od najvećih korisnika bitcoina na svijetu i trebaju kupiti dijelove računala.

Čizma za oko

Eyeboot je prodavač hardvera za kripto rudarstvo koji nudi ASIC-ove i druge kriptokopače. Kao i kod većine ostalih trgovaca bitcoin rudarima, Eyeboot prihvaća bitcoin u zamjenu za hardver.

Trgovci memorijom

Trgovac memorijom dijelova računala prihvaća plaćanje u bitcoinima. Trgovci memorijom povezani su s Rogerom Verom, Bitcoin Isusom, velikim kripto utjecajem.

FastTech

FastTech prodaje široku paletu elektroničkih proizvoda, uključujući sve, od lasera do e-cigareta do fotografske opreme. Na web stranici možete kupiti bilo što pomoću bitcoina.

GoDark Faraday torbe

Faraday torbe štite vaš telefon, tablet i druge elektroničke uređaje od EMR oštećenja, hakiranja, praćenja lokacije i ostalih dolaznih signala. Torbe djeluju blokirajući dolazne signale između 600 MHz i 5 GHz, što uključuje sve Wi-Fi, mobitel, Bluetooth i GPS signale. GoDark nudi opsežan izbor Faraday torbi, a možete platiti pomoću bitcoina.

Slušalice.com

Headphones.com je mrežni prodavač naglavnih slušalica. Tvrtka prihvaća kripto u zamjenu za sve vrste audio opreme.

Najbolja sportska mjesta

Najbolja sportska mjesta za prihvaćanje plaćanja bitcoinima

Kraljevi Sacramento

Kraljevi Sacramento pokušali su odvući tehničare iz područja zaljeva nudeći niz bitcoin poticaja. Ulaznice za Sacramento Kings ne samo da možete kupiti bitcoinom, već možete kupiti i pivo, dresove, hrenovke i još mnogo toga. Bitcoin je široko prihvaćen u organizaciji Sacramento Kings i na mreži i osobno u Golden 1 Centru.

Zemljotresi u San Joseu

Smješteni u srcu Silicijske doline, zemljotresi San Josea pametno su počeli prihvaćati bitcoin na svom matičnom stadionu. Bitcoin također možete koristiti za plaćanje koncesija na raznim mjestima oko stadiona.

Najbolja mjesta za kockanje

Najbolja mjesta za kockanje za prihvaćanje plaćanja bitcoinima

BetChain

BetChain je potpuno regulirana i licencirana platforma za kockanje prema propisima Curacao-a. Tvrtka je posebno popularna zbog svojih igara na automatima, a jedno je od najvećih imena u industriji koja prihvaća bitcoin plaćanja.

Casino Cloudbet

Cloudbet Casinom upravlja igraća tvrtka Betsoft. Tvrtka prihvaća depozite putem bitcoina, a možete igrati putem bilo kojeg mobilnog ili stolnog uređaja.

Betcoin

Betcoin je jedna od mnogih kockarskih platformi koja prihvaća bitcoin. Betcoin je platforma za kockanje na stolnim i mobilnim uređajima na kojoj možete igrati blackjack ili rulet ili čak kockati na virtualnim konjskim utrkama. Betcoin prihvaća depozite u bitcoinima.

FortuneJack

FortuneJack nudi sportsko klađenje, casino igre, kockice, virtualne casino igre uživo i druge tradicionalne igre na sreću. FortuneJack je također popularan među kripto korisnicima zbog svog dokazivo poštenog odjeljka, gdje možete igrati igre i dokazati da su te igre potpuno poštene. Mnoge platforme za kockanje specifične za bitcoin nude dokazivo poštene igre, ali FortuneJack je jedna od rijetkih glavnih kockarskih platformi koja također nudi dokazljivo poštene igre.

OneHash.com

Bitcoin platforma za kockanje OneHash nudi igre s kockama, casino igre, sportsko klađenje, klađenje na financijske događaje i još mnogo toga. Korisnici se mogu kladiti s BTC-om.

1xbit.com

1xbit.com pokrenut je 2016. godine s više od 1.000 casino igara uživo. Na platformi se također nalaze sportski događaji i 3.000 automata. Korisnici se mogu kladiti koristeći više od 10 kripto valuta, uključujući bitcoin.

32Crveni sport

32Red Sport je britanski internetski casino s više od 500 casino igara. Platforma prihvaća bitcoin kao metodu pologa, omogućujući vam upotrebu bitcoina za igranje automata, ruleta, blackjacka, pokera i još mnogo toga.

BitStarz

BitStarz je još jedna platforma za kockanje s bitcoinima koja vam omogućuje kockanje kripto valute u zamjenu za stvarni dobitak. Možete igrati širok spektar casino igara u dokazivo poštenom okruženju kockanja.

Casino Oshi

Oshi Casino nudi nekoliko automata i drugih kasino igara. Tvrtka vam omogućuje izravno kockanje s bitcoinima.

mBit Casino

mBit Casino licencirana je i regulirana platforma za kockanje koja ne prihvaća ni fiat valute: tvrtka prihvaća samo bitcoin i druge glavne kriptovalute.

Najbolje web stranice za sportsko klađenje

Najbolje web stranice za sportsko klađenje za prihvaćanje plaćanja bitcoinima

William Hill

William Hill jedna je od najvećih svjetskih kladionica. Tvrtka također prihvaća bitcoin kao mogućnost depozita, omogućavajući korisnicima da polože bitcoin, pretvore ga u fiat valutu, a zatim se klade na sport na platformi.

SBOBET

SBOBET je licencirana internetska kladionica koja nudi casino igre, sportsko klađenje i klađenje na konje, između ostalih opcija.

BetBTC

BetBTC je anonimno web mjesto za sportsko klađenje koje prvenstveno koristi bitcoin za sve sportske oklade.

Sportsbet

Sportsbet je globalna platforma za sportsko klađenje koja vam omogućuje klađenje na sve, od kriketa preko nogometa do DOTA2. Platforma prihvaća depozite u bitcoinima.

BetOnline

BetOnline je popularno web mjesto za sportsko klađenje jer djeluje u mnogim zemljama s regulatornim pitanjima, uključujući Sjedinjene Države, Ujedinjeno Kraljevstvo i Australiju. Također prihvaćaju depozite u bitcoinima.

Benfica

Sport Lisbonia e Benfica, poznat i pod nazivom Benfica, popularni je lisabonski sportski klub sa sjedištem u Portugalu. Tvrtka prihvaća bitcoin za ulaznice za igre, robu, koncesije i još mnogo toga. Ako ste ikada u Lisabonu, možete potrošiti bitcoin na sjajan dan sporta.

Fairlay

Fairlay je platforma za sportsko klađenje koja je nedavno počela prihvaćati bitcoin, omogućavajući korisnicima anonimno klađenje koristeći najveću svjetsku digitalnu valutu.

Bitcoin Rush

Bitcoin Rush je platforma za klađenje na bitcoin osnovana 2013. Danas platforma nudi casino igre i sportsko klađenje.

Dušik

Nitrogen je kladionica koja prihvaća pologe i isplate u bitcoinima. Klijenti se putem platforme mogu kladiti na sport u određenim ciljanim regijama, uključujući sve, od tenisa do ženske košarke.

Bovada

Bovada ne prihvaća samo bitcoin za svoje poker igre; stranica također prihvaća bitcoin za svoje sportsko klađenje. Kladite se na sport s bitcoinima od svibnja 2016. Samo položite bitcoin u svoj novčanik Bovada da biste započeli.

MyBookie

MyBookie je sportska knjiga pokrenuta 2014. Tvrtka prihvaća bitcoin za depozite.

InterTops

InterTops je pokrenut 2016. godine kako bi ponudio sportsko klađenje i druge mogućnosti online kockanja i kockanja. Možete položiti bitcoin i odmah početi igrati preko 200 igara putem InterTops-a.

Bet365

Bet365 je jedno od najvećih imena u kockarskom i casino prostoru. Tvrtka obrađuje bitcoin plaćanja putem NETELLER-a.

5DIMES

5DIMES je voditelj internetskog sportskog klađenja koji je nedavno počeo prihvaćati bitcoin kao plaćanje.

Coinbet24.com

Coinbet24.com omogućuje korisnicima da se klade na sport nakon polaganja bitcoina. Bonusi dobrodošlice i drugi bonusi također su dostupni bez obzira na način plaćanja.

Najbolja web mjesta za poker

Najbolje web stranice za poker koje prihvaćaju bitcoin plaćanja

Požar na paljenje

Ignition Poker jedna je od pregršta glavnih poker web stranica koje prihvaćaju bitcoin. Tvrtka je jedna od najvećih internetskih poker stranica u Sjedinjenim Državama.

Poker Bovada

Bovada Poker prihvaća bitcoin plaćanja putem Coinbasea. Tvrtka je jedno od najpoznatijih imena u svijetu online pokera koji prihvaća bitcoin.

Najbolja kasina u Las Vegasu

Najbolja kasina u Las Vegasu za prihvaćanje bitcoin plaćanja

Casino Golden Gate

Casino Golden Gate u Las Vegasu sada prihvaća bitcoin za čipove. Osnovan 1906. godine, Casino Golden Gate jedno je od najpopularnijih kasina u Vegasu.

Casino hotel D Las Vegas

Casino hotel D Las Vegas prihvaća bitcoin za sve kockarske igre i hotelske sobe.

Casino i hotel Aliante

Casino i hotel Aliante prihvaća bitcoin i druge digitalne valute za svoje igre, automate, sobe i apartmane.

123 pobjeda u Vegasu

123 Vegas Win nudi 700 casino igara, a sve te igre možete igrati pomoću bitcoina. Bonusi dobrodošlice dostupni su na prva četiri depozita od strane novog klijenta.

Najbolje Vape prodavaonice

Najbolje Vape prodavaonice za prihvaćanje plaćanja bitcoinima

Vape Dojo

Vape Dojo nedavno je najavio da će početi prihvaćati bitcoin za sve narudžbe e-tekućine. E-tekućine možete kupiti putem interneta s bitcoinima.

8BitVape

8BitVape jedan je od najpoznatijih svjetskih dobavljača vapea. Tvrtka je posebno popularna u Sjedinjenim Državama i Velikoj Britaniji zbog prilagođenih e-tekućina.

Mt. Baker Vapor

Mt. Baker Vapor sada prihvaća bitcoin kao opciju plaćanja.

Vauci Schwarzwalda

Black Forest Vapes sa sjedištem u Velikoj Britaniji sada prihvaća bitcoin zbog svoje visokokvalitetne e-tekućine.

E-Liquid UK Store

E-Liquid UK Store putem svoje internetske trgovine prodaje elektroničke cigarete, sokove od e-tekućina i još mnogo toga, prvenstveno opslužujući tržište Velike Britanije.

Magla na Tyneu

Fog On The Tyne osnovan je 2012. godine za internetsku prodaju elektroničkih cigareta i e-tekućina. Tvrtka sada podržava plaćanje bitcoinima.

Vape kripto

Vape Crypto izravno u svoje ime objašnjava sve što trebate znati: ova tvrtka e-cigarete i zalihe zamjenjuje za kripto.

StealthVape

StealthVape je jedno od najistaknutijih imena u industriji vapea. Bitcoin možete potrošiti za bilo koje proizvode u internetskoj trgovini StealthVape.

Vape & Sok

Vape & Juice je tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja prihvaća bitcoin za sve proizvode navedene u internetskoj trgovini tvrtke.

Najbolja mjesta za putovanja

Najbolja mjesta za putovanja za prihvaćanje plaćanja bitcoinima

Expedia

Expedia je jedno od najvećih svjetskih web mjesta za putovanja. Tvrtka nudi širok izbor hotela, letova, najma automobila, turističkih paketa i još mnogo toga. 2017. godine Expedia je postala prva velika web stranica za putovanja koja je počela prihvaćati bitcoin zahvaljujući partnerstvu s Coinbaseom. Danas Expedia nastavlja prihvaćati bitcoin u zamjenu za letove, hotele, iznajmljivanje automobila i pakete.

Bitcoin putovanja

Dakle, imate bitcoin i želite putovati. Zato je, sasvim prikladno, neki poduzetnik osnovao Bitcoin Travel (https://bitcoin.travel). Web stranica navodi web stranice za putovanja i rezervacije koje prihvaćaju bitcoin. Samo koristite web stranicu za pretraživanje dostupnih letova i hotela, a zatim pronađite putničke usluge koje prihvaćaju bitcoin.

bitcoin travel prihvaća bitcoin plaćanja

Jeftin zrak

Jeftini zrak, koji se ne smije zamijeniti s CheapoAir-om, agregator je leta koji vam pomaže pronaći jeftine avionske karte. Web stranica također nudi smještaj, iznajmljivanje automobila i još mnogo toga. Kada dođete na zaslon plaćanja Cheap Air, pronaći ćete niz prihvaćenih kripto valuta dostupnih za plaćanje, uključujući BTC, BCH, LTC i DASH.

Berkeley putovanja

Luksuzna turistička agencija sa sjedištem u Londonu Berkeley Travel prihvaća bitcoin i druge digitalne valute za sve putničke proizvode i usluge navedene na mreži, uključujući luksuzne pakete za odmor i još mnogo toga.

AirBaltic

AirBaltic je počeo prihvaćati bitcoin za letove u ljeto 2014., što ih je učinilo prvom velikom zrakoplovnom kompanijom koja je počela prihvaćati bitcoin. Tvrtka Riga, sa sjedištem u Latviji, leti po cijeloj Europi i širom svijeta. Međutim, bitcoin možete potrošiti samo na određene letove. Letovi za i iz Kine, Indonezije, Jordana, Islanda, Indije, Rusije, Tajvana, Vijetnama, Japana, Libanona i Malezije izuzeti su iz plaćanja bitcoina. U početku je AirBaltic naplaćivao naknadu od 5,99 EUR za svaku rezervaciju bitcoina, iako je AirBaltic nedavno odustao od naknade.

AirLithuania

Litvanski nacionalni zračni prijevoznik omogućuje vam plaćanje bitcoinima za letove preko njegove servisne mreže.

LOT Polish Airlines

Poljska nacionalna zrakoplovna tvrtka osnovana je davne 1928. godine, čineći LOT najstarijom zrakoplovnom tvrtkom na svijetu koja je prihvatila bitcoin za određene letove.

Holiday Inn

Holiday Inn ne prihvaća bitcoin u cijelom lancu. Međutim, kao malo reklamne akcije, Holiday Inn počeo je prihvaćati bitcoin u jednom hotelu u ulici Union u Brooklynu u New Yorku.

BTCTrip

BTCTrip prodaje hotelske rezervacije i letove, omogućujući vam plaćanje bitcoinima, Litecoinima, Dogecoinima i drugim popularnim digitalnim valutama. Slogan tvrtke je ‘Letite s bitcoinima’, koji vam govori sve što trebate znati o BTCTripu.

Djevica Galaktička

Virgin Galactic Richarda Bransona omogućuje vam da putovanje u svemir platite bitcoinom. Ako ste ikada poželjeli usmjeriti 10 slučajnih dolara na putovanje u svemir, tada je Virgin Galactic izvrsna opcija.

Hoteli s jednim snimkom

Španjolski lanac hotela One Shot Hotels prihvaća bitcoin na dvije svoje lokacije u Madridu. Tvrtka ima i druge hotele diljem Europe, uključujući lokacije u Londonu, Barceloni i Valenciji, koji bi u budućnosti mogli početi prihvaćati bitcoin.

TravelbyBit

TravelbyBit započeo je specijalizacijom za događaje i aktivnosti povezane s bitcoinima, olakšavajući korisnicima bitcoina da prisustvuju glavnim blockchain konferencijama. Danas je TravelbyBit cjelovita platforma za letove i rezervacije hotela koja prikazuje sjajne ponude širom svijeta. Možete platiti putem BTC-a, BNB-a ili LTC-a, premda web mjesto prihvaća i uobičajene platne kartice poput Visa, MasterCard i American Express.

Kripto plaćanje TravelbyBit

VisionApartmani

Tvrtka VisionApartments sa sjedištem u Švicarskoj sada omogućava svim kupcima da sve najamnine plaćaju bitcoinima.

Iznajmljivanje za odmor Las Vegas

Tvrtka s odgovarajućim nazivom Vacation Rentals Las Vegas počela je prihvaćati bitcoin i druge glavne kriptovalute za boravke u njihovim kućama za odmor diljem Las Vegasa.

Ocean Reef odmarališta

Odmarališta Ocean Reef imaju veliku prisutnost širom Destina, South Waltona i Panama City Beacha na Floridi. Tvrtka vam omogućuje rezerviranje soba i apartmana pomoću bitcoina.

WebJet

Australijska turistička agencija WebJet prihvaća bitcoin od 2015. Danas kupci mogu lako koristiti WebJet za rezerviranje letova i krstarenja s bitcoinima. Tvrtka se udružila s BitPOS-om za obradu bitcoin plaćanja.

eTravelSmart

Usluga internetske rezervacije autobusa eTravelSmart sada prihvaća bitcoin kao plaćanje.

Flyhi.fi

Flyhi.fi, osnovan 2002. godine, prodaje avio karte u 13 zemalja. Tvrtka prihvaća bitcoin plaćanja za sve rezervacije leta i karte.

9flats.com

Tvrtka 9flats.com sa sjedištem u Berlinu prihvaća plaćanja bitcoinima za sve kratkoročne najmove kuća.

CheapBizClass

CheapBizClass u ime kaže sve što trebate znati: tvrtka je specijalizirana za organiziranje jeftinih putovanja u poslovnoj klasi. Cilj je prodati vam karte za let u poslovnoj klasi po istoj cijeni kao i normalno ekonomično sjedalo. I da, možete putovati sa stilom koristeći bitcoin.

Destinia

Destinia vam omogućuje da rezervirate hotele, letove i putničke pakete koristeći kripto. Web stranica ima sučelje koje izgleda iznenađujuće slično popularnom web mjestu za rezervaciju putovanja Kayak. Kao i kajak, možete pregledati sve vrste smještaja, letove, najam automobila i opcije putovanja, a zatim platiti pomoću bankovnih kartica, PayPala ili bitcoina. Jedan je nedostatak kod Destinije taj što čini se da tvrtka ne prihvaća bitcoin za sve putničke proizvode rezervirane putem web stranice.

aBitSky

Nabavite jeftine domaće ili međunarodne letove s aBitSky-om koji vam omogućuje da trošite bitcoin na sve vrste letova, hotele, iznajmljivanje automobila i paket aranžmane. Tvrtka sa sjedištem u EU posluje od 2002. godine, iako su tek nedavno počeli prihvaćati bitcoin.

Budućnost.putovanje

Future.travel još je jedna platforma za prikupljanje letova koja vam omogućuje plaćanje putem MasterCard-a, Visa-e ili bitcoina. Web stranicom upravlja tvrtka sa sjedištem u Vijetnamu pod nazivom Blue Ocean Trading and Consulting. Future.travel nudi samo letove, uključujući povratne, jednosmjerne i letove u više gradova.

AirTreks

AirTreks obećava da će ponuditi jednostavne letove oko svijeta. Tvrtka vam omogućava da istražite rute za međunarodne letove s više stajališta koristeći njihov TripPlanner. Ako želite ići iz Londona u Sydney, ali se usput morate zaustaviti na Baliju, tada AirTreks olakšava rezervaciju tog leta. Imaju i namjenske putničke pakete poput “Kružite globus”, “Grand Escape” i “Beach Hopping”, a svi oni uključuju više letova koji vas vode diljem svijeta. AirTreks posluje od 1987. godine, a tvrtka sada prihvaća bitcoin.

PrivateFly

Ako ste bitcoin kit, onda ne biste trebali letjeti komercijalno. Potrošite nešto svog ostatka bitcoina na PrivateFly, koji vam omogućuje da rezervirate privatni avion s bitcoinima. Web stranica omogućuje vam rezerviranje privatnih aviona u Sjedinjenim Državama i širom svijeta. Samo unesite svoje trenutno mjesto, odredište i datum, a zatim pogledajte dostupne letove privatnih zrakoplova i platite bitcoinom.

Više marki

MoreStamps omogućuje vam dodavanje ‘više pečata’ u putovnicu rezervacijom letova, hotela, aktivnosti, transfera, salona u zračnoj luci i još mnogo toga na mreži. Web stranica čak ima vlastitu digitalnu valutu koja se zove MP Coin i 1 MP = 1 USD. MoreStamps prihvaća 40+ kripto valuta, uključujući sve, od ANT-a i BAT-a do BTC-a, BCH-a i ETH-a.

CryptoCribs

CryptoCribs je poput AirBnb-a za kripto korisnike. Web stranica sadrži svojstva iz cijelog svijeta. Unesite odredišni grad i datume, zatim svojstva preglednika i plaćajte vlasnike izravno u bitcoinima. Cilj CryptoCribs-a je izgraditi zajednicu kripto nomada širom svijeta.

popis plaćanja bitcoina

Travala

Web stranica za rezervacije hotela Travala ima mrežu od 500 000+ hotela. Možete rezervirati smještaj u bilo kojem od njih koristeći XRP, BNB, TUSD i mnoge druge kriptovalute.

RentHop

RentHop, nažalost, ne dopušta iznajmljivanje domova u bitcoinima. Međutim, možete se oglašavati na web mjestu i plaćati bitcoinima, štedeći i do 60% ako plaćate reklame u bitcoinima.

Greitai

Greitai je platforma za pretragu leta, hotela i automobila koja ne samo da vam omogućuje kupnju s bitcoinima, već podržava i više od 20 drugih altcoina.

Najbolja mjesta u zdravstvu

Najbolja mjesta u zdravstvu za prihvaćanje plaćanja bitcoinima

Bolnica Medicover Group

Poljska bolnica Medicover Group našla se na naslovima jedne od prvih velikih medicinskih organizacija koja je počela prihvaćati bitcoin. Skupina upravlja mrežom privatnih bolnica diljem Poljske, nudeći niz zdravstvenih usluga.

Najbolje internetske web stranice

Najbolje internetske web stranice za prihvaćanje bitcoin plaćanja

WordPress

WordPress je bio još jedan internetski div koji je rano uskočio u bitcoin skupinu. Platforma za mrežno izdavanje prihvaća bitcoin od 2012. Možete kupiti profesionalni hosting i druge WordPress usluge pomoću bitcoina. Na vlastitom WordPress web mjestu možete pronaći i puno dodataka za WordPress koji olakšavaju prihvaćanje bitcoina.

Mega.nz

Web stranica za razmjenu datoteka Mega.nz nudi pohranu u oblaku i hosting datoteka. Osnovan od osnivača Megaupload-a KimDotcom, Mega.nz prihvaća bitcoin za nadogradnje računa, omogućavajući premium korisnicima da uživaju veća ograničenja za preuzimanje i druge pogodnosti.

Reddit

Društveni agregat vijesti Reddit omogućuje korisnicima kupnju premium značajki pomoću bitcoina. Na primjer, Reddit Gold kupite s bitcoinima.

Namecheap

Div registracije domena Namecheap pomogao je korisnicima registrirati preko 10 milijuna imena domena. Tvrtka je također bila jedno od prvih glavnih imena koja su prihvatila bitcoin: Namecheap prihvaća bitcoin od 2013. godine. Partnerstvo s bitcoinima ima smisla za Namecheap: tvrtka je uvijek vodila put ka slobodi interneta i jedna je od najvećih pristaša Electronicsa Frontier Foundation (EFF).

namecheap bitcoin plaćanja

4chan

Logično je da bi anonimna oglasna ploča 4chan podržavala anonimnu digitalnu valutu bitcoin. 4chan već nekoliko godina omogućava korisnicima kupnju premium značajki pomoću bitcoina.

Lumfile

Lumfile je besplatna platforma poslužitelja datoteka koja se temelji na oblaku. Tvrtka prihvaća bitcoin za pretplate na premium račune od 2012. godine.

QHoster

Potrošite bitcoin na hosting i VPS usluge koristeći QHoster.

Hostinger

Hostinger pruža web hosting od 2004. godine, a tvrtka prihvaća bitcoin kao opciju plaćanja.

Domaćinski vjetrovi

Hostwinds pokrenut je 2010. godine, uz pružanje zajedničkog hostinga, poslovnog hostinga, hostinga za preprodavače i upravljanog Windows / Linux hostinga. Tvrtka je nedavno počela prihvaćati bitcoin i druge digitalne valute.

Bitcoin web hosting

Bitcoin web hosting s prikladnim nazivom specijaliziran je za pružanje anonimnog web hostinga. Tvrtka nudi privatnost, anonimnost i razne mogućnosti hostinga, a sve su dostupne jednim jednostavnim bitcoin plaćanjem.

Host1Plus

Ova hosting tvrtka ima veliku prisutnost u Aziji, Europi i Africi. Tvrtka prihvaća bitcoin kao plaćanje za sve usluge hostinga.

LightSpeed ​​hosting

LightSpeed ​​Hosting glavni je pružatelj web hostinga koji prihvaća bitcoin, Bitcoin Cash i druge kriptovalute u zamjenu za usluge hostinga.

Tutanota

Tutanota vam omogućuje da svoj anonimni internetski novac potrošite na anonimnu uslugu e-pošte. Upotrijebite bitcoin za pretplatu na platformu e-pošte usmjerenu na privatnost.

Protonmail

Protonmail, poput Tutanote, prihvaća bitcoin u zamjenu za anonimnu uslugu e-pošte.

Grooveshark

Grooveshark podržava plaćanje bitcoinima. U siječnju 2018. Grooveshark je postao prva velika tvrtka za streaming glazbe koja je ponudila bitcoin kao vodeću opciju plaćanja.

Najbolje aukcijske web stranice

Najbolje aukcijske web stranice za prihvaćanje bitcoin plaćanja

Reddit BitMarket

Reddit subreddit BitMarket mrežna je aukcijska zajednica od oko 10 000 ljudi. Transakcije u zajednici prvenstveno se obavljaju pomoću bitcoina.

Bitfiy

Bitfiy je jedno od najvećih svjetskih aukcijskih web mjesta usmjerenih na kripto. Platforma omogućava korisnicima da trguju stavkama za bitcoin (BTC) ili Litecoin (LTC) na P2P tržištu. Na web mjestu se nalazi i escrow sustav koji kupcima i prodavačima pruža dodatnu zaštitu. Do danas je Bitify izvršio preko 7 milijuna dolara transakcija i prodao više od 100.000 predmeta.

Bitfiy prihvaća bitcoin plaćanja

TripleClicks

Aukcijsko web mjesto TripleClicks.com nudi redovite aukcije koristeći sustav koji će biti poznat svima koji su koristili eBay. Značajka dražbe kompanije Pricebenders posebno je popularna. Možete uplatiti novac na stranicu i dobiti ‘TCredits’ pomoću bitcoina. Sve transakcije na platformi obavljaju se u TCredits.

Ubid

Ubid ima pet milijuna korisnika koji se natječu za predmete putem tradicionalnog sučelja internetske dražbe. Ubid prihvaća bitcoin i druge načine plaćanja.

Najbolje virtualne privatne mreže (VPN)

Najbolje virtualne privatne mreže (VPN-ovi) za prihvaćanje bitcoin plaćanja

ČistiVPN

Postavite virtualnu privatnu mrežu (VPN) s bitcoinom koristeći PureVPN, komercijalnu VPN uslugu.

ExpressVPN

ExpressVPN jedna je od nekoliko glavnih VPN usluga koje prihvaćaju bitcoin u zamjenu za usluge virtualne privatne mreže. Tvrtka nudi VPN aplikacije za Windows, Mac, iOS, Android, Linux i još mnogo toga, pomažući korisnicima bitcoina da zaštite svoje podatke na mreži.

Nord VPN

Nord VPN sa sjedištem u Panami nudi besplatno trodnevno probno razdoblje i 30-dnevno jamstvo povrata novca kako bi korisnici bili zadovoljni svojom uslugom. Tvrtka također prihvaća plaćanje u bitcoinima i drugim kriptovalutama.

CyberGhost

CyberGhost je rumunjski VPN sa softverom jednostavnim za upotrebu i sučeljem bogatim značajkama. Tvrtka prihvaća bitcoin kao plaćanje za sve VPN usluge.

AirVPN

AirVPN je još jedan VPN koji prihvaća bitcoin kao plaćanje. Tvrtka vam omogućuje pregledavanje interneta s potpunom sigurnošću i anonimnošću. Također nudi značajke poput killswitch-a kako bi se spriječilo pristup aplikacija internetu ako veza do VPN-a izgubi vezu.

Bullet VPN

Bullet VPN ima veliku globalnu mrežu poslužitelja i 30-dnevno jamstvo povrata novca. Tvrtka prihvaća plaćanje bitcoinima, kreditnim karticama i PayPalom.

Privatni pristup Internetu

Privatni pristup internetu napredna je platforma za zaštitu i zaštitu privatnosti koja iskorištava prednost VPN tuneliranja. Usluge tvrtke mogu se postaviti za rad na TCP / IP razini, čineći sve dodatno sigurnim. Privatni pristup internetu prihvaća bitcoin kao plaćanje.

Najbolja mjesta za poklon kartice

Najbolja mjesta za poklon kartice za prihvaćanje plaćanja bitcoinima

eGifter

eGifter je jedan od divova prostora bitcoin poklon kartica. Tvrtka smanjuje troškove izdavanjem digitalnih darovnih kartica umjesto fizičkih darovnih kartica. Ne samo da je ovo prikladnije, već i pristup poklon kartici dobivate odmah. Danas vam eGifter omogućuje kupnju niza poklon kartica za tehnološke i netehnološke proizvode i usluge – od Dominove pizze do Walmart darovnih kartica i više. Nike, Adidas i drugi glavni trgovci također su dostupni putem eGifter-a.

Gyft

Gyft je, kao i eGifter, platforma za digitalne darovne kartice koja vam omogućuje da trošite bitcoin na darovne kartice širokog spektra trgovaca. Gyft također olakšava upravljanje vašim trenutnim poklon karticama. Ako želite platforma za poklon kartice na jednom mjestu koja vam omogućuje jednostavno trošenje bitcoina, tada je Gyft izvrsna opcija.

suvenirnice koje prihvaćaju bitcoin

Torbica.io

Purse.io je pokrenut s ciljem da “učini kripto korisnim”. Danas je Purse internetska tržnica koja omogućava svima da dobiju Amazon popust do 33% popusta na bilo što imenovanjem vlastitog popusta i plaćanjem kriptovalutama. Amazon službeno ne prihvaća plaćanja bitcoinima. Međutim, Amazon neizravno prihvaća bitcoin plaćanja putem Purse.io. Dovoljno je kupiti poklon karticu Amazon putem Purse.io, a zatim početi kupovati na Amazonu. Putem Purse.io možete prodati i Amazon darovne kartice za bitcoin.

kupujte putem bitcoina na mreži

Giftoff

Giftoff je još jedan trgovac na poklon karticama u kojem možete kupiti poklon kartice za tisuće trgovaca u zamjenu za bitcoin. Giftoff je usredotočen više na Europu nego na druge web stranice s poklon karticama, uključujući darovne kartice za Tesco, H&M i Argos, ali ima ponešto za svakoga. Poklon kartice možete kupiti putem Visa, MasterCard, American Express, Apple Pay, BTC ili BCH.

Paxful

Paxful, za razliku od svake druge ovdje navedene platforme, ne dopušta vam da kupujete poklon kartice za bitcoin, ali omogućuje vam prodaju neiskorištenih poklon kartica za bitcoin. Ako imate neiskorištene darovne kartice koje leže po vašoj kući i propadaju, tada vam Paxful omogućuje maksimaliziranje vrijednosti tih darovnih kartica s bitcoinima.

Najbolje platforme za plaćanje

Najbolje platforme za plaćanje za prihvaćanje bitcoin plaćanja

Pruga

Platni div Stripe počeo je prihvaćati bitcoin 2017. Kao i Shopify, Stripe omogućuje trgovcima da odaberu žele li prihvatiti bitcoin ili ne..

SimplePay

Platforma za plaćanje SimplePay osnovana je 2012. godine kako bi pojednostavila postupak plaćanja. Platforma sada omogućava klijentima da odaberu prihvaćanje plaćanja bitcoinima.

Braintree

Braintree sa sjedištem u Chicagu nudi mobilne i web sustave plaćanja za tvrtke za e-trgovinu. Tvrtka prihvaća bitcoin.

Shopify

Kanadski div za e-trgovinu Shopify pruža usluge plaćanja za tisuće trgovina širom svijeta. Shopify ne prihvaća izravno bitcoin za njihove usluge. Međutim, Shopify se udružio s Bitpayom kako bi vlasnicima trgovina omogućio prihvaćanje bitcoina. Vlasnici trgovina koji koriste Shopify mogu omogućiti bitcoin plaćanja, a zatim početi prihvaćati kripto za bilo koje proizvode ili usluge. Ako pronađete trgovinu koja za plaćanja koristi Shopify, tada postoji vjerojatnost da trgovina prihvaća bitcoin.

Nana

Kovnica novca možda ne spada u kategoriju konvencionalnih platnih platformi. Međutim, Mint.com prihvaća bitcoin, što vam olakšava upravljanje proračunom u pokretu s bilo kojeg uređaja.

Najbolja igračka mjesta

Najbolja igraća mjesta za prihvaćanje bitcoin plaćanja

Igre velikih riba

Big Fish Games je platforma za mobilne i stolne igre koja nudi niz igara koje možete kupiti i igrati. Big Fish Games prihvaća bitcoin plaćanja u zamjenu za svoje igre.

Zynga

Gigant internetskih igara Zynga omogućuje vam trošenje bitcoina na stavke u aplikaciji. Sve su igre tvrtke besplatne, iako možete potrošiti neograničeni iznos na kupnje unutar igre. Bez obzira igrate li Farmville, Riječi s prijateljima, Hit it Rich ili Dawn of Titans, bitcoin možete iskoristiti da biste istekli ispred svojih prijatelja.

pomoću bitcoina za kupnju stvari putem interneta

Microsoftove igre

Microsoft je počeo prihvaćati bitcoin za određene dijelove svoje internetske trgovine još 2014. godine. Tvrtka je nakratko otkazala plaćanje bitcoina kada su 2017. godine naglo porasle naknade za transakcije, iako Microsoft sada ponovno prihvaća bitcoin. Tvrtka vam omogućuje da trošite bitcoin na digitalne predmete iz trgovine Windows Store i Xbox Store, uključujući filmove, igre i aplikacije. Samo položite bitcoin na svoj Microsoftov račun, a zatim potrošite taj bitcoin na bilo koji Microsoftov proizvod.

microsoft bitcoin

Green Man Gaming

Britanski prodavač internetskih igara Green Man Gaming prihvaća bitcoin u zamjenu za razne igre. Većina proizvoda Green Man Gaming može se lako aktivirati na Steamu, a igre često možete pronaći jeftinije od onih koje vidite na Steamu.

Keys4Coins

Keys4Coins prihvaća kripto u zamjenu za ključeve za računala i konzole. Pregledajte najbolje naslove na Steamu, Origin, Uplay i drugim platformama, a zatim ih kupite izravno s web stranice koristeći fiat ili kriptovalute. Keys4Coins prihvaća BTC, DOGE, LTC, BCH, DASH, VTC i XMR zajedno s USD, EUR, GBP i NOK. Darovne kartice, uključujući darovne kartice Xbox i PSN darovne kartice, također možete kupiti koristeći sve ove kriptovalute.

CJS CD ključevi

CJS CDKeys specijaliziran je za nuđenje ključeva za digitalno preuzimanje najnovijih igara s trenutnom dostavom. Web stranica djeluje od 2009. godine, iako su tek nedavno počeli prihvaćati bitcoin. Kao i kod ostalih ključnih trgovaca ovdje, svi ključevi koje nudi tvrtka izvorni su, zatvoreni ključevi za potpuno nove igre.

Skromni svežanj

Društveno svjestan prodavač maloprodajnih paketa Humble Bundle prihvaća bitcoin u zamjenu za igre, e-knjige, softver i drugi digitalni sadržaj.

Najbolja kinodvorane i zabavna mjesta

Najbolja kina i zabavna mjesta za prihvaćanje plaćanja bitcoinima

Ulaznice za kazalište izravno

Theatre Tickets Direct je maloprodaja ulaznica sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Tvrtka prodaje ulaznice za predstave u Londonu, uključujući poznate kazališne produkcije i mjuzikle na West Endu. Sve do 2014. godine, tvrtka je postala prva svjetska agencija za prodaju karata koja je kupcima omogućila plaćanje kazališnih ulaznica pomoću bitcoina.

kupujte ulaznice za kino s bitcoinima

MovieTickets.com

MovieTickets.com internetski je prodavač ulaznica za filmove koji vam omogućuje jednostavnu kupnju ulaznica za 30.000 ekrana u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Velikoj Britaniji i Latinskoj Americi. Tvrtka prihvaća bitcoin u zamjenu za ulaznice za kino.

Major Cineplex

Tajlandski velikan kino dvorane Major Cineplex sada prihvaća Bitcoin Cash (BCH) na svim svojim lokacijama, što vam omogućuje kupnju ulaznica za kino s BCH bilo gdje na Tajlandu.

AMC kazališta

AMC Theaters druga je najveća tvrtka za kino u Sjevernoj Americi, a bitcoin prihvaćaju kao plaćanje.

Lionsgate Filmovi

Lionsgate Films udružio se s GoCoinom radi integracije bitcoina u svoj sustav plaćanja, iako nije potpuno jasno kako će ta integracija funkcionirati.

Mjesta s najboljom hranom, pićima i restoranima

Najbolja mjesta za hranu, piće i restorane koja prihvaćaju bitcoin plaćanja

Domino

Domino’s ne prihvaća izravno bitcoin. Međutim, oni prihvaćaju Dominove darovne kartice, a Dominove darovne kartice možete kupiti s bitcoinima koristeći eGifter i slične platforme darovnih kartica.

Dunkin ’Donuts

Kada kupite darovnu karticu Dunkin ’Donuts s bitcoin-om, možete je potrošiti na bilo kojem mjestu Dunkin’ Donuts-a u cijeloj zemlji. Ne, ne možete izravno platiti bitcoinom na Dunkin ’Donuts, ali možete bitcoin neizravno platiti neizravno putem darovne kartice eGifter-a ili druge glavne web stranice darovnih kartica.

KFC

KFC ne prihvaća bitcoin u lancu. Međutim, tvrtka je dospjela na naslovnice širom svijeta kada je KFC Canada odlučio prihvatiti bitcoin na ograničeno vrijeme u zamjenu za Bitcoin kantu. Tvrtka je obrađivala plaćanja u trgovini putem bitcoina, a kante su dostavljane izravno na kućnu adresu kupca.

Brewdog

Ujedinjena Kraljevina uspješna mega pivovara Brewdog nedavno je najavila da će početi prihvaćati bitcoin na svom londonskom mjestu. Osnivač tvrtke vidi bitcoin kao način da „nastavimo inovirati“: „Uradili smo to s pivom, učinili smo to s našim poslovnim modelom, a sada zagovaramo novi način plaćanja za pintu“, objašnjava Brewdog suosnivač James Watt. Brewdog također prihvaća kripto u zamjenu za dionice tvrtke. Brewdog službeno podržava BTC, BCH i BCHSV.

kupiti pivo s bitcoinima

Foodler

Foodler je usluga dostave hrane slična Uber Eats, Skip The Dishes i DoorDash, među mnogim drugim konkurentima. Foodler je jedna od rijetkih usluga dostave hrane koja vam omogućuje plaćanje bitcoinima.

Coca Cola automati

Coca Cola najavila je da planira integrirati svoje automate s mrežom munje, što bi vam u bliskoj budućnosti trebalo omogućiti kupnju koke s bitcoinima.

Automati Aeguana

Tvrtka za automate Aeguana nedavno je lansirala novi automat koji prihvaća bitcoin i druga plaćanja u digitalnoj valuti.

Američki zeleni prodajni automat ZaZZZ

American Green ZaZZZ je automat koji izdaje marihuanu. Tvrtka je nedavno integrirala bitcoin u svoje prihvatljive načine plaćanja, dopuštajući vam da službeno kupujete travu s bitcoinima.

Anchor Grill u New Yorku

Bitcoin možete potrošiti na odrezak svjetske klase sljedeći put kad budete bili u New Yorku. Anchor Grill, specijaliziran za „modernu europsku kuhinju“, omogućuje vam da svaki put platite račun u bitcoinima. Svježe plodove mora, mediteranska jela i odresci s roštilja dostupni su po narudžbi.

Auza’Atar u New Yorku

Auza’Atar je libanonski i bliskoistočni restoran sa sjedištem u njujorškom East Villageu. Restoran nudi široku paletu bliskoistočnih jela, ali prihvaća i bitcoin za al lmenu predmete.

Arrowhead Govedina

Arrowhead Beef proizvodi organsku govedinu hranjenu travom. Tvrtka nudi mljevenu junetinu, suvremene odreske, vrhunsko pečenje, vrhunske odreske i posebne rezove – sve to dostupno je za kupnju s bitcoinima. Posjetite ArrowheadBeef.com, a zatim kupujte različite dijelove govedine i platite bitcoinom.

Bees Bros

Bees Bros prodaje med i proizvode na bazi meda putem BeesBros.com – i da, prihvaćaju bitcoin. Bitcoin možete potrošiti na medene karamele, bademe pržene na medu, losion za pčelinji vosak, medeni sapun, medeni balzam za usne i mnoge druge proizvode na bazi meda..

Pizza za kovanice

Potrošiti bitcoin na pizzu lakše je nego ikad zahvaljujući Pizza For Coins (PizzaForCoins.com). Unesite svoju adresu na web mjesto, a zatim pogledajte pizzerije u vašoj blizini koje su spremne prihvatiti bitcoin ili 50 različitih altcoina. Umjesto da pojedinačno tražite mjesta za pizzu koja prihvaćaju bitcoin, jednim pogledom možete pregledati sva dostupna mjesta za pizzu.

Iskreni Brew

Kupite pivo s najvećom svjetskom kriptovalutom zahvaljujući Honest Brewu. Tvrtka prodaje pivo iz vlastite pivovare i povezanih pivovara – a sve u zamjenu za bitcoin. Za razliku od većine pivovara, Honest Brew sa sjedištem u Velikoj Britaniji posluje isključivo putem interneta, isporučujući piva kupcima širom Velike Britanije i širom svijeta..

Podzemna željeznica

Subway trenutno ne prihvaća bitcoin ni u jednoj od svojih trgovina. Međutim, još 2013. godine sendvič je dospio na naslovnice za prihvaćanje bitcoina u jednom prodajnom mjestu u Allentownu u državi Pennsylvania. Vlasnik trgovine odlučio je dati popust od 10% svima koji plaćaju bitcoinima. Jedan Redditor vozio se satima za privilegij kupnje nogice s bitcoinom – postoji čak i video:

Lieferando

Lieferando je jedna od najvećih operacija dostave hrane u Njemačkoj. S 11 000 partnerskih restorana, tvrtka također prihvaća bitcoin, što olakšava dostavu hrane koju želite dostaviti na vašu adresu u bilo kojem trenutku bilo gdje u Njemačkoj.

Konoba Pembury

Taverna Pembury engleski je pub s više od 20 piva i bogatim izborom vina, žestokih pića i bezalkoholnih pića. Uz ostalu hranu poslužuju i nedjeljno pečenje i pizzu u njujorškom stilu. Račun možete platiti bitcoinima u konobi Pembury.

Stari Fitzroy

Old Fitzroy tradicionalni je pub u Sydneyu. To je ujedno i jedan od najstarijih pubova u Sydneyu. Bar prihvaća bitcoin u zamjenu za piće, prehrambene proizvode i ulaznice za kazalište.

Killfish barovi

Ruski lanac barova Killfish prihvatio je bitcoin od 2018. Zapravo, Killfish Bars idu korak dalje dopuštajući zapravo pokroviteljima da kreiraju vlastite digitalne novčanike samo za šank. Killfish je prisutan u 25 ruskih gradova.

EVR traka

EVR Bar je njujorški bar koji vam omogućuje da karticu platite bitcoinom. Sva bitcoin plaćanja obrađuju se pomoću BitPaya.

Ružičasta krava

Pink Cow je restoran sa sjedištem u Japanu koji je počeo prihvaćati bitcoin još davne 2013. Od 2017. tvrtka se više usredotočila na Bitcoin Cash (BCH), a čak je bila domaćin prvog Bitcoin Cash susreta u prosincu 2017. Danas , restoran vam omogućuje plaćanje računa u BCH ili BTC.

CryptoCoffee

CryptoCoffee je kriptofokusirani distributer kave koji prodaje kavu za kriptovalute u većini Europe. Kupite niz mješavina i proizvoda od kave jednog porijekla s CryptoCoffee već danas.

Nemrtva kava

Undead Coffee maloprodaja je kave koja prihvaća bitcoin. Tvrtka posluje u potpunosti putem interneta, prodaje svježu prženu kavu, kavu s jednim porijeklom, mješavine kave i još mnogo toga.

Ništa sumnjivo

Nothing Fishy specijalizirani je mrežni prodavač koji prodaje samo jedan proizvod: dodatak omega 3 masnim kiselinama koji dolazi iz algi umjesto iz ribe. To je to. Tvrtka isporučuje širom svijeta, nudeći 60 softgel i 120 softgel boca. Povoljnije cijene možete pronaći kupujući izravno s Amazona, ali Nothing Fishy ne prihvaća bitcoin.

Pex Peppers

Želite potrošiti svoj bitcoin na što pikantniji ljuti umak? Pex Peppers može vam pomoći. Pex Peppers nudi široku paletu ekstra začinjenih ljutih umaka koji se mogu kupiti za bitcoin.

Najbolja mjesta za modu i nakit

Najbolja mjesta za modu i nakit za prihvaćanje plaćanja bitcoinima

Košulje 6 dolara

Prilagođena majica tvrtke 6 Dollar Shirts omogućuje vam izradu prilagođene majice za samo 6 dolara, a zatim je platite pomoću bitcoina. Ako želite pristojnu, pristupačnu majicu prilagođenu na desetke različitih načina, tada su majice od 6 dolara izvrsna proračunska opcija koja prihvaća bitcoin.

kupujte odjeću za bitcoin na internetu

Voljene košulje

Trgovac odjećom za e-trgovinu Beloved Shirts nudi odjeću po mjeri za muškarce, žene i djecu. Bitcoin možete potrošiti na majice, dukseve, dukseve, kratke hlače, sportsku odjeću i još mnogo toga.

Girlmeetsdress.com

Girlmeetsdress.com je ženska modna web stranica koja nudi razne ženske haljine.

Aeropostale

Aeropostale posebno ne prihvaća bitcoin. Međutim, putem Egiftera možete kupiti poklon kartice s bitcoinima, a zatim ući u bilo koji Aeropostale i upotrijebiti tu poklon karticu.

Američki orao

Američki orao i na Bitcoinu djeluje na isti način kao Aeropostale: putem Egiftera možete kupiti poklon karticu s bitcoinom, a zatim ući u bilo kojeg američkog orla i potrošiti ga na odjeću.

Trstičari

Naknadne draguljarske tvrtke poput Reeds Jewelers prihvaćaju bitcoin u zamjenu za zaručničke prstenje, vjenčano prstenje, naušnice, ogrlice, narukvice i druge vrste nakita. Tvrtka također redovito ima promocije poput besplatne dostave i prodaje od 45% na cijeloj web lokaciji, što ih čini dobrom opcijom za korisnike bitcoina koji traže kašnjenje.

Desetke

Tens je trgovac naočalama koji vam omogućuje da potrošite bitcoin na niz trendovskih leća. Tvrtka ne samo da prihvaća bitcoin, već naglašava i održivost – tako da možete izgledati dobro i osjećati se dobro zbog svoje kupnje.

RealWatches.com

RealWatches.com je mrežni prodavač satova koji nudi razne stilove za muškarce i žene.

Kraljica pčela s Beverly Hillsa

Prodavač dizajnerskih torbica Queen Bee s Beverly Hillsa omogućuje vam kupnju luksuznih torbica u zamjenu za bitcoin.

Kobelli

Kobelli prodaje ručno izrađeni nakit u zamjenu za bitcoin. Ovo nije vaša uobičajena zlatarnica: ovo je visokokvalitetni nakit koji su stvorili neki od najboljih svjetskih obrtnika. Svi proizvodi dostupni su za kupnju s bitcoinima.

BitDials

Naručite satove, manžete i ostalu dodatnu opremu putem BitDials-a, koji prihvaća bitcoin u zamjenu za sve mrežne proizvode.

ShirtWasCash

Pametna igra na starom internetskom memu, ShirtWasCash omogućuje vam kupnju široke palete samoproglašenih “čudnih” košulja. Novi dizajni izlaze gotovo svaki dan. Košulje su podijeljene u kategorije za dečke, dame, kućne ljubimce i još mnogo toga.

Minku

Minku nudi kožnu galanteriju s prilagodljivim utisnutim imenima i dostupnim posvetama. Ako svoj bitcoin želite potrošiti na kvalitetnu kožu, tada je Minku izvrsna opcija.

Tortuga ruksaci

Ako imate veliko igraće prijenosno računalo za nošenje, tada svoj laptop ne možete vjerovati nijednom običnom ruksaku. Tortuga ruksaci su izvrsna opcija. Prostrani ruksaci pružaju dovoljno mjesta za igraće prijenosno računalo od 17 ”ili 19”, uz puno dodatnog prostora za periferne uređaje.

Hipptee

Hipptee je proizvođač grafičkih majica koji ne prihvaća samo bitcoin; oni također koriste bitcoin Lightning Network. Hipptee prihvaća bitcoin pri svim kupnjama ispod 50 USD.

Samer Halimeh

2017. luksuzni prodavac dijamanata Samer Halimeh počeo je prihvaćati bitcoin u zamjenu za trgovinu draguljima i prodaju. Tvrtka je snažno prisutna u Londonu, New Yorku i Rijadu.

Menlo Park

Vrhunski prodavač nakita Menlo Park prihvaća bitcoin u zamjenu za vrhunski nakit i satove. Tvrtka je počela prihvaćati bitcoin nakon povećane potražnje kupaca koji su željeli trošiti virtualne valute.

Najbolja mjesta za oružje i oružje

Najbolja mjesta za oružje i oružje za prihvaćanje plaćanja bitcoinima

GunGear.ca

GunGear.ca jedna je od malog broja trgovina oružjem koja prihvaća bitcoin u zamjenu za vatreno oružje. Mrežni prodavač oružja koristi Coinbase kao procesor plaćanja. GunGear je osnovan 1989. Danas tvrtka nudi široku paletu vatrenog oružja, zajedno sa streljivom, futrolama, noževima i ostalim dodacima. U prošlosti je tvrtka nudila oštrije popuste kupcima koji plaćaju bitcoinom (poput 15% popusta za sve kupce i 18% popusta za kupce bitcoina).

Gunworks iz Srednjeg Teksasa

Austin’s Central Texas Gunworks prva je trgovina oružjem koja je prihvatila bitcoin kao plaćanje – promjenu koju su uveli još 2014. Trgovina vam omogućuje da pištolje s bitcoinima kupujete na mreži ili u njihovim maloprodajnim mjestima. Central Texas Gunworks također prihvaća ETH i LTC.

nabaviti oružje s bitcoinima

Najbolje osiguravajuće kuće

Najbolje osiguravajuće tvrtke koje prihvaćaju bitcoin plaćanja

Grupa za inovacijsko osiguranje

Innovation Insurance Group omogućuje vam da svoje premije osiguranja plaćate bitcoinima i drugim glavnim kriptovalutama. Prikladno nazvano osiguravajuće društvo također tvrdi da se specijaliziralo za osiguranje korisnika kriptovaluta.

INGUARD

INGUARD prihvaća plaćanje bitcoinom još od 2013. godine. Tvrtka je odlučila prihvatiti bitcoin kako bi se razlikovala od svojih konkurenata.

CoverYou

CoverYou omogućuje svojim kupcima u Belgiji i Nizozemskoj da svoje premije plaćaju bitcoinima. CoverYou je jedinstveno osiguravajuće društvo: tvrtka je specijalizirana za pokrivanje pametnih telefona i tableta, što olakšava zamjenu vaših elektroničkih uređaja ako se izgube, ukradu ili pokvare.

Najbolja mjesta za nekretnine

Escrow za Glen Oaks

Južnokalifornijska tvrtka za promet nekretninama Glen Oaks Escrow nedavno je objavila da prihvaćaju plaćanje bitcoinom putem BitPaya. Tvrtka je odluku donijela nakon što je primijetila sve veći broj nekretnina koja se prodaju za bitcoin.

kupujte nekretnine s bitcoinima

Maksimumi nekretnina

Sjevernoamerička tvrtka za promet nekretninama Real Estate Maximums najavila je da će prihvatiti plaćanje bitcoinima od kupaca širom Sjedinjenih Država i Kanade. Tvrtka je osnovana 1999. godine i specijalizirala se za rezidencijalnu prodaju.

Brookliv

Brookliv, tvrtka za promet nekretninama sa sjedištem u New Yorku, počela je prihvaćati bitcoin 2018. Tvrtka je željela olakšati mlađim klijentima ulaganje u nekretnine koristeći digitalne valute.

Kuper Sotheby’s International Realty

Kuper Sotheby’s International Realty najavili su u rujnu 2017. da će početi prihvaćati bitcoin. Tvrtka za promet nekretnina sa sjedištem u Teksasu počela je prihvaćati bitcoin kao način na koji netko može lako prenijeti digitalnu imovinu u materijalnu imovinu.

BitcoinRealEstate

BitcoinRealEstate, koji se nalazi na mreži na BitcoinRealEstate.com, ima iznenađujuće širok izbor svojstava dostupnih za kupnju s bitcoinima. Želite kupiti penthouse za nekoliko stotina BTC? BitcoinRealEstate.com je jedno mjesto na kojem to možete učiniti.

Najbolja mjesta za zlato, plemenite metale i kovanice

Američki poluga

American Bullion tradicionalno se specijalizirao za zlatne poluge, iako je tvrtka nedavno počela prihvaćati bitcoin kao plaćanje. Izvršni direktor tvrtke opisao je bitcoin kao “pun mogućnosti i neograničenog potencijala”. Možete kupiti fizičko zlato i srebro s bitcoinima putem American Bullion.

Provident Metals

Provident Metals prihvaća bitcoin u zamjenu za investicijske plemenite metale i poluge.

Sharps Pixley

Sharps Pixley je trgovac zlatom sa sjedištem u Londonu, osnovan sve davne 1778. Tvrtka je nedavno najavila da će bitcoin početi prihvaćati kao plaćanje za plemenite metale. Sharps Pixley član je Londonskog udruženja tržišta poluga, a tvrtka upravlja trgovinama širom Ujedinjenog Kraljevstva u kojima investitori mogu kupovati, trgovati i skladištiti plemenite metale.

Vaultoro

Vaultoro je mlad u usporedbi s većinom ostalih trgovaca zlatom na ovom popisu. Međutim, tvrtka prihvaća bitcoin u zamjenu za zlato, srebro, platinu, paladij i druge plemenite metale.

Amagi Metali

Amagi Metals središte je za prikupljanje novčića koje prodaje zlatnike i srebrnjake među ostalim kolekcionarima. Web stranica prihvaća bitcoin putem svoje stranice na www.amagimetals.com/bitcoin. Samo kliknite “Kupi zlato i srebro s bitcoinom” da biste započeli.

Bilijar79

Bullion79 olakšava prodaju jednog skladišta vrijednosti za drugo. Zamijenite svoj bitcoin za zlatne ili srebrne poluge, kovanice i druge predmete. Bullion79 ne prihvaća samo bitcoin: bitcoin je primarna valuta web mjesta za transakcije. Samo posjetite https://bullion79.com, kliknite plati, a zatim pogledajte cijenu svojih predmeta u bitcoinima.

Apmex

Apmex prodaje plemenite metale u zamjenu za bitcoin, uključujući zlatne i srebrne poluge, zajedno s platinom, paladijom i drugim metalima. Službeno web mjesto možete posjetiti na www.apmex.com/now-accepting-bitcoin platiti bitcoinom. Samo odaberite plemeniti metal koji želite kupiti, a zatim kupite kod Bitpaya kad god ste spremni.

Najbolja mjesta za zabavu za odrasle

PornHub

PornHub je jedno od 30 najposjećenijih web mjesta na svijetu. Kao i kod ostalih porno tvrtki, PornHub je shvatio da njegovi kupci često nisu voljni predati podatke o kreditnim karticama. Oni su, međutim, rado predali kriptovalute. PornHub već dugo podupire bitcoin, ali div za zabavu za odrasle sada prihvaća i LTC, TRON i ETH. Platite za PornHub Premium kripto!

Nevaljala Amerika

Porno web stranica Naughty America prihvaća bitcoin u zamjenu za pretplate čija je cijena oko 95 USD godišnje ili 30 USD za jednomesečne (dobivate oštar popust na godišnje pretplate). Nevaljala Amerika prihvaća bitcoin, a vaša pretplata omogućuje vam pristup 7 drugih porno stranica. Izbjegavajte da se pretplate na pornografiju prikazuju na računima vaših kreditnih kartica ili na bankovnim izvodima!

Playboy

Dugogodišnja zabavna publikacija za odrasle Playboy prihvaća bitcoin s jednim upozorenjem: bitcoin možete koristiti samo za kupnju premium značajki putem Playboy TV-a. Na temelju rane podrške tvrtke za bitcoin, zasigurno je moguće da će se u budućnosti dodati i druga bitcoin podrška.

Djevojke samoubojice

Internetsko čvorište za djevojke Suicide Girls prihvaća plaćanja putem bitcoina.

LiveJasmin

LiveJasmin je web mjesto za zabavu za odrasle najpoznatije po svojim emisijama uživo. Platforma prihvaća bitcoin i druge glavne kriptovalute kao plaćanje, omogućujući vam plaćanje pretplate pomoću bilo koje kriptovalute koju podržava PumaPay.

Najbolje uložite, uštedite i zaradite kamate

BlockFi

Uložite svoj bitcoin i zaradite složene kamate s BlockFi-om. Postoje deseci platformi koje vam omogućavaju da zaradite kamate u zamjenu za polaganje bitcoina, iako je Blockfi vjerojatno najlegitimnija platforma za kripto zajmove u industriji. Registrirajte se za BlockFi račun za kamate (BIA) i zarađujte kamatne stope od 6% do 8% godišnje.

potrošiti bitcoin da zaradite kamate

Nexo

Nexo je najveći konkurent BlockFi-u. Platforma nudi godišnje kamatne stope od 7% do 8% na bitcoin hodlere, što olakšava zaradu složenih kamata na vašim bitcoin holdingima. Nexo također prihvaća depozite u UDST, TUSDT, USDC, PAX i DAI.

CoinLoan

Slično kao na gornjim dvjema platformama, CoinLoan nudi kamatne stope do 12%, što olakšava bitcoin hodlerima da zarade maksimalan povrat na svoja imanja.

YouHodler

YouHodler nudi godišnje kamatne stope od 7% na bitcoin i do 12% na USDT holding. Platforma također prihvaća BNB, USDC, PAX i TUSD. Kakva god bila vaša preferirana digitalna valuta, možda ćete moći zaraditi kamatu na njoj koristeći YouHodler.

Ledn.io

Ledn, koji se nalazi na mreži na Ledn.io, oglasio se kao pružatelj financijskih usluga za hodlere. Tvrtka dopušta bitcoin hodlerima da zarađuju fiksne kamatne stope na depozite.

Najbolja mjesta na sveučilištima i fakultetima

Knjižara Sveučilišta Simon Fraser (SFU)

Sveučilište Simon Fraser iz Vancouvera (SFU) jedna je od rijetkih glavnih obrazovnih institucija koja prihvaća bitcoin. Knjižara SFU, između ostalih predmeta, prihvaća bitcoin za odjeću, stacionarne materijale, udžbenike, materijale za tečajeve i sve vrste SFU opreme.

Sveučilišta i fakulteti prihvaćaju bitcoin

MIT Coop

Osnovan 1882. godine, Coop je trgovina u kampusu za Harvard i MIT. Coop prihvaća plaćanja bitcoin-om u zamjenu za udžbenike, materijale za tečajeve, opremu sveučilišne marke i još mnogo toga.

Sveučilište u Cumbriji

Sveučilište u Cumbriji bilo je jedno od prvih svjetskih sveučilišta koje je prihvatilo digitalnu valutu. Koledž također omogućava da se dio školarine plaća putem bitcoina – jedne od rijetkih škola na svijetu koja to omogućuje.

Europska škola za menadžment i tehnologiju u Berlinu

Europska škola za menadžment i tehnologiju (ESMT) Berlin jedna je od rijetkih svjetskih institucija koja nudi cjelovite diplome u zamjenu za bitcoin. Crypto možete koristiti za plaćanje punih stupnjeva i pojedinačnih programa na visokoj razini.

King’s College

King’s College iz New Yorka bila je jedna od prvih škola sa sjedištem u SAD-u koja je prihvatila plaćanja u bitcoinima. Školski administratori zapravo preporučuju plaćanje bitcoinima kako bi izbjegli transakcijske troškove od 2% do 3%.

Sveučilište u Nikoziji

Ciparsko sveučilište u Nikoziji bilo je iznenađujuće polazište kada je riječ o korištenju bitcoina za poduku. Danas studenti mogu nastaviti koristiti bitcoin za plaćanje školarine na U od N.

Najbolje web stranice za upoznavanje

OKCupid

Web stranica za upoznavanje OKCupid omogućuje vam plaćanje premium pretplata bitcoinom. Zapravo je OKCupid bila jedna od prvih većih internetskih tvrtki koja je prihvatila bitcoin još 2013. godine.

Badoo

Badoo je aplikacija za spojeve koja je iznenađujuće rano počela prihvaćati bitcoin, ali nikada zapravo nije ažurirala svoj sustav plaćanja bitcoinom, zbog čega ćete na mreži naći puno pritužbi na Badoo-ove bitcoin plaćanja..

Luxy.com

Luxy.com platforma je za sastanke koja opslužuje članove visokog profila poput milijunaša, poznatih osoba, supermodela i poslovnih rukovoditelja. Svi članovi moraju imati godišnju plaću od 200 000 USD, a svi računi moraju biti potvrđeni.

Najbolji Forex brokeri

eToro

eToro je jedan od najpoznatijih forex brokera dostupan danas. Osnovana 2006. godine, tvrtka sa sjedištem na Cipru nudi trgovinu dionicama, robama, valutama i indeksima. Možete položiti bitcoin na svoj eToro račun i odmah početi trgovati.

ForexTime

Želite li obogatiti kupnjom ili prodajom deviza? ForexTime (FXTM) jedan je od nekolicine forex brokera koji prihvaća kripto kao opciju depozita. Pokrenut 2011., ForexTime podržava 250 instrumenata u dionicama, robama, metalima i različitim valutama.

AvaTrade

AvaTrade je forex posrednik koji prihvaća bitcoin za depozite. Otvorite račun za trgovanje, a zatim položite bitcoin da biste odmah započeli trgovanje.

Plus500

Plus500 vodeći je dobavljač ugovora o razlikama (CFD) koji nudi niz financijskih proizvoda korisnicima u više od 50 zemalja. Tvrtka prihvaća BTC i ETH za depozite.

FBS

Internetska forex platforma FBS nudi CFD-ove i plemenite metale trgovcima širom svijeta, a nedavno su dodali i bitcoin kao službeno podržanu valutu. Tvrtka sa sjedištem u Rusiji održava satelitske urede u Kini, Egiptu, Indoneziji, Maleziji i Tajlandu.

FX izbor

FX Choice osnovan je 2008. Forex platforma danas prihvaća bitcoin kao metodu pologa za svoju MT4 i MT5 platformu za trgovanje.

Finpro trgovanje

ECN broker sa sjedištem u Velikoj Britaniji FinPro Trading nudi trgovinu na stolnim i mobilnim uređajima za kupce. Također prihvaćaju bitcoin kao metodu pologa i ne naplaćuju naknade za bitcoin transakcije. Zapravo, FinPro trgovanje vratit će sve naknade koje banke naplaćuju za pretvorbu fiat valute u bitcoin.

InstaForex

InstaForex je osnovan 2007. godine i jedan je od najpoznatijih svjetskih brokera danas. Tvrtka nudi 100% bonusa na početne depozite. Odnedavno tvrtka prihvaća bitcoin za depozite i isplate.

Turska Forex

Londonski Forex Forex prihvaća bitcoin kao mogućnost pologa.

Najbolje odvjetničke tvrtke

Nordijsko pravo

Ovo odvjetničko društvo sa sjedištem u Finskoj nedavno je počelo prihvaćati bitcoin kao plaćanje pravnih usluga.

StepToe & Johnson LLP

StepToe & Johnson LLP ima lokacije u Bruxellesu, Pekingu, Chicagu, Londonu, Los Angelesu, Phoenixu i Washingtonu. Tvrtka je upravo najavila da će početi prihvaćati bitcoin kako bi prošla uz proširenje njihovog blokchain odjela.

Frost Brown Todd LLC

Frost Brown Todd nacionalna je odvjetnička tvrtka s lokacijama širom Sjedinjenih Država. Odvjetničko društvo postalo je prva velika tvrtka koja je prihvatila bitcoin kao plaćanje još 2017. godine. Tvrde da su imali značajnu potražnju kupaca za plaćanjem bitcoina.

McLaughlin & Stern LLC

Osnovan 1898. godine, McLaughlin & Stern je jedna od najstarijih američkih odvjetničkih tvrtki, a tvrtka sada prihvaća bitcoin kao plaćanje pravnih usluga.

Najbolji automobili i automobili

Post Hrast Automobili

Američka auto kuća Post Oak Motor Cars nedavno je najavila da će početi prihvaćati bitcoin u zamjenu za vozila. Tvrtka obrađuje kripto plaćanja putem Bitpay-a.

Klasične rekreacije

Još jedno zastupništvo sa sjedištem u SAD-u, Classic Recreations, sada prihvaća bitcoin kao opciju plaćanja. Prilagođena automobilska tvrtka olakšava kripto trošenje na izgradnju automobila iz snova.

Razno / ostalo

1-800-Cvijeće

1-800-Flowers.com je cvjetna tvrtka sa sjedištem u New Yorku koja prodaje cvijeće putem interneta širom Sjedinjenih Država. Tvrtka je prihvatila bitcoin u partnerstvu s Coinbaseom od 2013. Kupite cvijeće s bitcoinom i pošaljite ga voljenoj osobi s 1-800-Flowers.

TrickMugs

Kupite posebne šalice koje mijenjaju boju s bitcoinima. Šalice TrickMugs promijenit će boju kako bi otkrile skrivene poruke, što ih čini idealnim poklonom.

Glasnogovornik

Neka vaši kotači za bicikle pjevaju uz ‘Glasnogovornike’. Dostupni u raznim bojama, ovi uređaji obećavaju pružiti “kilometre i kilometre zabave” dajući bilo kojem biciklu zvuk motora. To je mali plastični uređaj koji stane u žbice vaših biciklističkih guma – slično onome kako biste koristili kartu za igranje ili štipaljku za odjeću. Osim toga, možete platiti pomoću bitcoina.

CoinFueled

CoinFueled omogućuje vam trošenje pretplaćenih poklon kartica pomoću bitcoina. Diljem Sjedinjenih Država i Kanade vozači mogu koristiti poklon kartice za kupnju benzina na tisućama različitih postaja.

Štit n pečat

Želite li bolji način zaptivanja ostataka hrane? Shield n Seal je brz i jednostavan proizvod – a internetska stranica za narudžbu prihvaća bitcoin.

Aloha tuneri

Aloha Tuners prodaje elektroničke uređaje za ugađanje putem interneta putem svoje bezbrižne trgovine s e-trgovinom na temu Havaja. Ugađači dolaze u različitim oblicima, od izvanzemaljaca, sova do pasa. Sve možete platiti pomoću bitcoina.

Swagnets

Swagnets nudi visokotehnološku swag uslugu tehničarima. Osnovni proizvod tvrtke je magnet koji pokriva kameru vašeg prijenosnog računala. ‘Swagnet’ vam omogućuje zaštitu vaše privatnosti bez grebanja ili lijepljenja prijenosnog računala. Svaki Swagnet izrađen je od ugljičnog čelika i drže se ugrađenih magneta vašeg MacBooka. Uz to, jer su Swagneti magnetski, ali ne i magneti, neće naštetiti vašem računalu.

Tvrtka za kretanje cesta

Želite li preći iz jedne države u drugu? 2017. godine tvrtka America’s Roadway Moving Company postala je prva velika tvrtka u pokretu koja je prihvatila bitcoin kao važeći oblik plaćanja.

Kointrakiranje

Platforma za praćenje portfelja kovanica Cointracking prihvaća bitcoin kao plaćanje

Plamenik plakata

Poster Burner prodaje prilagođene plakate. Na web stranicu možete prenijeti snimku zaslona ili fotografiju, a zatim naručiti prilagođeni ispis te fotografije. Fotografirajte svoj bitcoin portfelj i pokažite ga, na primjer, pred prijateljima.

Denarij

Denarij vam omogućuje kupnju fizičke verzije vašeg bitcoina i drugih kriptovaluta. možete svoj bitcoin uokviriti u zlato i druge plemenite metale, na primjer. Naravno, pomalo je neozbiljno u usporedbi s držanjem bitcoina u digitalnom obliku, ali sigurno izgleda cool.

T-Mobile Poljska

T-Mobileova poljska divizija prihvaća plaćanje u bitcoinima.

Bitcoinshop.us

Bitcoinshop.us je mrežni prodavač namijenjen korisnicima Bitcoin-a. Web stranica sadrži širok raspon predmeta za dom i posao, uključujući sve, od satova do klima uređaja. Bitcoinshop.us prihvaća i druge kriptovalute, uključujući DOGE i LTC.

Čarobnjaštvo o esencijalnim uljima

Razmijenite bitcoin za esencijalna ulja s čarobnjakom esencijalnih ulja, internetskim homeopatskim trgovcem.

Modafinilxl

Modafinilxl je jeftina internetska ljekarna koja nudi širok izbor generičkih marki lijekova po najnižim cijenama.

Santyka

Santyka je još jedna dobro opskrbljena mrežna ljekarna s širokim izborom generičkih lijekova dostupnih po povoljnim cijenama.

Sinergetski tisak

Synergetic Press internetski je prodavač knjiga specijaliziran za knjige pažljivosti poput “Tajnih droga budizma” i “Mistični kemičar”. Tvrtka prihvaća bitcoin u zamjenu za sve fizičke i digitalne e-knjige.

Chicago Sun-Times

Chicago Sun-Times jedna je od prvih novina u Sjedinjenim Državama koja je prihvatila bitcoin za pretplate.

Crypopet

Želite li pomoću svog bitcoina kupiti hranu za kućne ljubimce, zalihe i još mnogo toga? Cryptopet je vaš prijatelj. Web stranica prihvaća bitcoin u zamjenu za sve vrste hrane, potrepština i dodataka za kućne ljubimce.

Tradebit

Tradebit je jedno od najvećih svjetskih tržišta digitalnih sadržaja. S preko 2 milijuna dostupnih preuzimanja, Tradebit omogućuje korisnicima da kupuju i prodaju proizvode za preuzimanje putem svoje web stranice i sve plaćaju bitcoinima.

Bittuni

Bittunes je globalni glazbeni sustav s milijun korisnika. Tvrtka je nedavno pokrenula Android aplikaciju, a platforma je dostupna u 100 zemalja.

EMWiRES

EMWiRES prihvaća bitcoin samo putem svoje internetske trgovine. Tvrtka prodaje CD-ove i usluge streaming glazbe za bitcoin.

Najbolje dobrotvorne organizacije

Crveni križ

Međunarodna dobrotvorna organizacija Crveni križ prihvaća bitcoin (i BCH) u bilo kojoj denominaciji putem Bitpay-a. Ako želite donirati pomoć međunarodnoj pomoći svojim bitcoinima, tada je Crveni križ jedna od najpoznatijih opcija.

Ujedinjeni put

Ujedinjeni put jedna je od najpoznatijih neprofitnih organizacija na svijetu, a također je dugogodišnji pobornik bitcoina.

zeleni mir

Greenpeace prihvaća donacije u bitcoinima od rujna 2014. Organizacija za zaštitu okoliša ponosi se činjenicom da ne uzima novac od korporacija ili vlada, iako rado prihvaćaju pojedinačne donacije u bitcoinima.

bitcoin dobrotvorne isplate

Projekt vode

Projekt vode osnovan je s ciljem da se omogući čist pristup sigurnoj i pitkoj vodi za piće širom subsaharske Afrike. Organizacija je bila jedna od prvih koja je prihvatila plaćanje kriptovalutama; danas The Water Project prima donacije u BTC, BCH, ETH i LTC.

Kôd za nadahnuće

Code to Inspire osnovan je s ciljem da ženama pruži vještine kodiranja koje bi mogle koristiti za osnaživanje svojih zajednica da poboljšaju svoje socijalno-ekonomske uvjete. Neprofitna organizacija sa sjedištem u Afganistanu prihvaća bitcoin i druge načine doniranja.

BitGive

BitGive je osnovan 2013. godine kako bi zajedno s međunarodnim dobrotvornim organizacijama poboljšao napore u zaštiti zdravlja i zaštite okoliša. Organizacija prihvaća bitcoin kao donaciju.

Autizam govori

Autizam govori omogućuje vam upotrebu bitcoina za unapređivanje svijesti o autizmu. Samo posjetite web mjesto, pomaknite se na dno stranice i kliknite gumb ‘Doniraj ovdje’. Kliknite vezu i tada ćete vidjeti Bitpay vezu koja vam omogućuje plaćanje bitcoinom. Ako donirate, vaš bitcoin bit će korišten za financiranje istraživanja i svijesti o poremećaju iz autističnog spektra u Sjedinjenim Državama i širom svijeta.

Projekt Tor

Mreža Tor skupina je dobrovoljnih poslužitelja koji ljudima omogućuju poboljšanje privatnosti i sigurnosti na Internetu. Zahvaljujući projektu Tor, vaš bitcoin može ići prema unapređivanju internetske privatnosti – uzrok koji je razumljivo blizak mnogim bitcoinima.

Internet arhiva

Internet arhiva neprofitna je organizacija posvećena očuvanju interneta. Ako želite pridonijeti masivnoj digitalnoj knjižnici, tada možete donirati pomoću bitcoina.

50+ drugih dobrotvornih organizacija

Ukupno postoji 50 glavnih dobrotvornih organizacija koje sada prihvaćaju bitcoin, uključujući sve od Zaklade za slobodni softver do Projekta Burning Man do Kuće Ronalda McDonalda. Purse.io je napravio popis dobrotvornih organizacija koje prihvaćaju bitcoin. Možete pogledati popis ovdje.

Kamo god se prihvaćaju kreditne kartice

Danas je lakše nego ikad potrošiti bitcoin bilo gdje gdje se prihvaćaju kreditne kartice. na raspolaganju vam je više opcija, uključujući:

Kupite virtualnu ili fizičku Visa ili MasterCard darovnu karticu pomoću prodavača darovnih kartica, kao što je eGifter

Nabavite bitcoin debitnu karticu putem usluge poput BitPay ili Bitcoin.com

Koristite platformu darovnih kartica za kupnju poklon kartica za tisuće različitih restorana, prodavača, web stranica i još mnogo toga

U konačnici, danas je lakše nego ikad potrošiti bitcoin. Očekujemo da ćemo na ovaj popis redovito dodavati nova mjesta za trošenje bitcoina.

Kako potrošiti Bitcoin mrežne resurse

trošenje-bitcoin-online

Kako je ovaj popis prihvaćenih mjesta za kupovinu bitcoina za kupnju i upotrebu u internetskim trgovinama e-trgovine, nekoliko je posvećenih tome kako pronaći mjesta za trošenje web lokacija s bitcoinima:

 • SpendBitcoins.com
 • SpendaBit.com

Možda se isplati naučiti kako zaraditi bitcoin putem interneta kako biste ga i vi mogli potrošiti. Iako će vas zbog mnogih predviđanja cijena bitcoina poželjeti ‘hodliti’ (neki kažu da se držite dragog života) jer bi se tijekom godina mogao udvostručiti ili utrostručiti, posebno zbog prepolovljenja bitcoina. Zapamtite, prilikom kupovine putem bitcoina na mreži kako biste uvijek zaštitili svoje privatne ključeve, zaštitili podatke novčanika i koristili službene web stranice i trgovine kako biste izbjegli prevare s bitcoinima.

Kako se cijena bitcoina kreće prema gore i dolje, a prihvaćanje plaćanja za Bitcoin doseže više usvajanja web stranica i trgovaca nego ikad prije, postoji mnogo korisnih resursa za provjeru koji pomažu ljudima da pregledaju gdje potrošiti bitcoin na mreži i koje stvari možete kupiti s bitcoinima na mreži. Internet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner