Vechain predviđanje cijena 2021. – Stručnjaci uzimaju, bikovski tehnički pregled i partnerstva koja utječu na cijenu strukovnog obrazovanja

[Ažurirano 14. veljače 2021.] Vechain nije vidio kraj godine kojem bi se nadao nakon što je doživio napad u posljednjem mjesecu 2019. Kršenje je vidjelo da je Zaklada Vechain izgubila VET tokene vrijedne više od 6 milijuna dolara, a pripisana je ljudskoj pogrešci, što je posljedično dovelo do Financijski direktor odstupa. Nakon što je Zaklada objavila priopćenje tvrdeći da je ispravila pogrešku i konačnu odluku o spaljivanju ukradenih žetona ostavila zajednici Vechain.

Cjenovno, VET token vjerojatno će imati velike koristi od kineske vlade koja prihvaća blockchain tehnologiju. Prošlog listopada, predsjednik Kine Xi Jinping rekao je da će primjena blockchain tehnologije igrati presudnu ulogu u novim tehnološkim inovacijama i industrijskoj transformaciji.

U 2020. godini očekuje se da će cijena VET-a biti puna skokova, a ako tržište altcoina doživi značajan bikovski zamah, to bi moglo pogurati cijenu tokena prema razini od 0,5 USD.

U ovom ćemo dijelu pogledati nekoliko stručnih predviđanja, tehničkih analiza i nedavnih događaja koji ove godine mogu povećati cijenu Vechaina.

Mišljenje stručnjaka o tome zašto će se Vechain popeti

Trebali biste pripaziti što stručnjak za kripto kaže o budućoj cijeni vašeg omiljenog novčića. Iako njihova predviđanja možda nisu točna, zasigurno utječu na tržište. Pogledajmo neka stručna mišljenja o budućoj cijeni VeChaina.

Prema Rogeru Veru, naziva se i “Bitcoin Jesus”, te jedan od najutjecajnijih glasova u kripto sektoru, VeChain ima svijetlu budućnost. Tvrdi da je primarna misija platforme rješavanje problema iz stvarnog svijeta i da ima aplikacije koje služe mnogim industrijama. Ver je izjavio da, koliko god je zainteresiran za blockchain koji omogućava vršnjaku bez dozvole da promatra digitalni sustav gotovine, VeChain ima nekoliko uzbudljivih načina kako ih zaustaviti krivotvorenu robu i učiniti P2P tržišta bez dopuštenja pouzdanijima..

Tim Draper, legenda Silicijske doline, poznati investitor u mnoge tvrtke, ali i veliki vjernik digitalnih valuta, pridružio se timu VeChain početkom prošle godine. Ovaj potez pohvalila je Zaklada VeChain koja je izjavio da Draper i platforma imaju sličnu viziju što se tiče budućnosti kriptovaluta i blockchain rješenja.

Vijesti o cijenama vechaina

Ovog mjeseca VeChain je porastao više od 100%, a po prvi put od ljeta 2018. VET je srušio 200-dnevni eksponencijalni pomični prosjek (EMA). Unutar tog razdoblja novčić je također uspio prekinuti 14-mjesečni silazni trend. Dobici se mogu pripisati kineskom predsjedniku Xi Jinpingu koji je prihvatio blockchain tehnologiju.

Njegova cijena trenutno iznosi oko 0,006 dolara s tržišnom kapitalizacijom od 317 milijuna dolara nakon promjene od 5,58% u protekla 24 sata.

Predviđanje cijena i izgledi za sljedećih 3 do 6 mjeseci temeljit će se na konzervativnom pristupu – no s kriptovalutama se može dogoditi svašta, a velika kretanja cijena mogu se dogoditi u bilo kojem trenutku, na primjer kako je Ripple krajem prošlog rujna s 0,32 USD krenuo na 0,69 USD u samo nekoliko dana.

Na temelju razmatranih čimbenika, naše predviđanje cijene za Vechain bit će od 0,015 do 0,028 dolara.

To je zbog čimbenika objašnjenih u nastavku, uključujući cijenu THOR (VTHO) tokena i njegove upotrebe te Transakcije na platformi VechainThor.

Učinak vechain THOR-a na cijenu stručnog obrazovanja

U konačnici, mnogi vjeruju da će se vrijednost VET tokena svesti na vrijednost THOR-a koji proizvodi. Pa koja je vrijednost THOR-a? Pa, znamo da će minimalna stopa proizvodnje biti.00042 THOR po VET-u dnevno, ali koliko vrijedi 1 THOR?

Još nismo sasvim sigurni. U prva dva mjeseca nije bilo puno akcija s cijenama THOR-a jer je količina mala. Čini se da mnogi žele zadržati THOR dok se ne pojavi količina da poveća cijenu.

Također, jedino mjesto na kojem je moguće trgovati je na burzi LBANK. Sve će se to promijeniti u narednim mjesecima nakon što OceanEX trgovačka platforma postane aktivna krajem listopada.

OceanEx će imati VechainThors blockchain platformu, a vlasnici će imati mogućnost pretvoriti ili reinvestirati VTHO izravno u VET i tako povećati cijenu VET-a. To bi mogao biti jedan od mnogih razloga zašto bi se cijena strukovnog obrazovanja mogla oporaviti.

Potražnja za THOR-om također će se povećati nakon što Vechainovi poslovni partneri počnu koristiti blockchain. Svi za ovaj trenutak jer projekt stvarno „oživljava“.

Većina poduzeća trenutno je na testnoj mreži koja pokreće testiranje, ali to će se uskoro promijeniti. Uskoro očekujemo migraciju na glavnu mrežu, gdje ćemo vidjeti sve veći broj transakcija i pametnih ugovora koji će se dogoditi prije kraja godine. Transakcije se mogu pratiti Veforge.

Postoje mnoga druga partnerstva između VeChaina i priznatih tvrtki na tržištu. Na primjer, norveški kraljevski kraljevi bili su svjedoci sporazuma VeChain i DNV GL prije nekoliko mjeseci. Ovo je sigurno bikovito za cijelo kripto tržište koje se svakodnevno širi.

Više transakcija dolazi znači više pritiska cijene strukovnog obrazovanja

Što više transakcija i pametnih ugovora na lancu znači da će više VTHO biti spaljeno. Te transakcije zahtijevaju upotrebu i spaljivanje VTHO.

Kako se sagorijeva više VTHO, poduzeća će morati ići na tržište kako bi kupila više VTHO kako bi izvršila pisanje blockchaina. To bi na taj način povećalo vrijednost VTHO. Ako poduzeće ne želi ići tim putem, moglo bi kupiti VET i proizvesti vlastiti THOR; potez koji bi trebao povećati cijenu matičnog novčića (VET), i dalje povećavajući vrijednost vlasnika.

Iako se sve ovo događa, Vechain trenutno pregovara s kineskom vladom o stvaranju novog ugljičnog ekosustava – ovaj put s više sudionika (velikih poduzeća) koji bi mogli. sudjelovati. To bi bilo čak i veće od BYD-ove Carbon Credit aplikacije za električna vozila. Vechain bi se mogao naći kao primarni blockchain za čitav ekosustav “praćene” ekonomije u okviru kineskih inicijativa.

Vechain suradnja s Amazon Web Services

Dana 18. veljače VeChain najavio da se udružio s Amazonom u potezu zbog kojeg će mreža kriptovaluta rasti i također povećati njezinu cijenu u sljedećih nekoliko mjeseci. Blockchain je lansirao integrirano rješenje jednim klikom u oblak Amazon Web Services koje će mnogim poduzećima omogućiti brzu, usklađenu i sigurnu blockchain aplikaciju.

Integracija će se provesti putem VeChain-ovog Blockchain as a Service (BaaS) koji je pokrenut 2016. Platforma kombinira mnoga različita rješenja, uključujući provjeru identifikacije, NFC + RFID čipove, poslovne IT usluge i blockchain enkripciju, a sve se koristi za pružanje cjelovite IT rješenje.

Platforma BaaS sada će različitim tvrtkama omogućiti izgradnju i upotrebu vlastitih blockchain aplikacija, čak i ako nemaju tehničku podršku. Tvrtkama će biti lakše voditi svoje pametne ugovore u oblaku.

Uz rješenje jednim klikom, VeChainovo rješenje BaaS koristit će AWS CloudFormation i omogućiti kupcima da rasporede samo jedan klik. To će pomoći u uklanjanju glomaznog ručnog uvođenja povezanog s novom industrijom.

Nova suradnja naišla je na uzbuđenje među VeChain zajednicom i od trenutka pisanja VeChain zajednice stekao 16% u protekla 24 sata. Očekuje se da će se ovaj pozitivan zamah nastaviti tijekom sljedećih nekoliko mjeseci jer se VeChain uspostavlja kao blockchain platforma broj jedan.

VeChain surađuje s tvrtkom Walmart China za pokretanje platforme za sigurnost hrane

Walmart China nedavno je najavio novu platformu sljedivosti hrane koju pokreće VeChain. Cilj je pružiti potrošačima mogućnost da imaju više informacija o kvaliteti hrane koju kupuju. 

Korisnici će moći skenirati QR kôd iz različitih proizvoda koji se prodaju u Kini i razumjeti kako su proizvedeni. 

Skenirajte svojim omiljenim skenerom QR koda! Koristio sam Wechat i Alipay#VeChain #Walmart $ VET $ VTHO #QRCode #Blockchain #AdoptionIsHere pic.twitter.com/Z4XV0jBfY3

– DontShowMeTheMemelines (@DMemelines) 25. lipnja 2019

Liu Xiaoen, glavni direktor nabave Wal-Mart China, komentirao je:

“Wal-Mart se uvijek zalagao za to da postane maloprodaja kojoj potrošači vjeruju. U 23 godine od ulaska u Kinu, Wal-Mart kontinuirano nastoji poboljšati sigurnost hrane i upravljanje kvalitetom. Blockchain tehnologija pomoći će Wal-Martu da postane lider u upravljanju retrospektivnim robama u maloprodajnoj industriji. “

Ovim novim sustavom sljedivosti moći će se vidjeti da sljedivo svježe meso čini 50% ukupne prodaje pakiranog svježeg mesa, a povrće 40% ukupne prodaje pakiranog povrća. Nadalje, sljedivi morski plodovi predstavljat će 12,5% ukupne prodaje morskih plodova do kraja 2020. godine. 

To je vrlo važno za vlasnike VeChaina koji pokušavaju razumjeti kako će se digitalna valuta ponašati u budućnosti. Kao i po VeChain Insider, nedavni porast transakcija na blockchain-u VeChainThor može se povezati s Walmartovim lansiranjem uživo s 23 različita proizvoda. 

Za sve transakcije bit će potreban VTHO koji generira VET. Dnevno se generira 37 milijuna VTHO. Svaki dan sagorijeva se i više od 20 milijuna VTHO. U budućnosti bi broj transakcija mogao rasti budući da se očekuje da će Walmart platformu povećati za još 100 linija proizvoda. 

Vrijedno je spomenuti da će ovo biti samo jedan od partnera VeChaina. Kako proizvod pokazuje pozitivne rezultate u Walmart Kini, možda će biti novih zainteresiranih u poboljšanju svojih rješenja primjenom blockchain tehnologije putem VeChaina. 

Prema timu koji stoji iza VeChaina, dnevno bi moglo biti preko 2 milijuna transakcija uz pomoć Walmart China. To bi VeChainThor učinilo većom mrežom od Bitcoina (BTC) i Ethereuma (ETH) zajedno. 

Postoje i druge tvrtke širom svijeta koje već koriste blockchain tehnologiju kako bi pratile različite proizvode u supermarketima. To je vrlo pozitivno za pojedince koji bi mogli imati više informacija o proizvodima koje kupuju u različitim maloprodajnim trgovinama u različitim zemljama. 

Osnove su vrlo važne za kriptovalutnu mrežu. Tijekom razdoblja slabog rasta ili medvjeđeg tržišta vrlo je važno da kripto i blockchain projekti ostanu aktivni poboljšavajući rješenja koja nude pojedincima. VeChain se nastavlja širiti na tržištu. Od početka kolovoza broj računa s više od 1 VET-a rasla za gotovo 4%. 

Bit će vrlo važno da tvrtke prihvate VeChainThor i poboljšaju ponuđene proizvode i usluge. To će pomoći povećanju usvajanja VeChaina i povećanju cijene VET digitalne imovine. Više partnerstava i dogovora s tvrtkama bit će vrlo koristan za dugoročnu cijenu ove digitalne imovine.  

VeChain (VET) predviđanje cijena Analiza TradingView ažurirana 14. veljače 2021

VET se kreće bočno između 0,06 i 0,05 razine po LososGuy na TradingView.com

VET se nedavno probio ispod kratkoročne linije trenda koju je pokazao analitičar. Ovo bi mogao biti signal koji pokazuje kraj ovog kratkoročnog skupa. Znači li to da je trend makro bikova gotov? Ne. To znači da je za sada zaustavljeno i da može napraviti stanku. 

Prema analitičaru, došlo je do uske konsolidacije između 0,06 USDT i 0,05 USDT. Mogao bi se nastaviti kretati u tom rasponu sljedeći tjedan i dane. Ipak, udovoljavat će srednjoj liniji trenda i reagirati na nju (ili možda ne). Može biti dobar trenutak za akumuliranje strukovnog obrazovanja i obrazovanja, kako je rekao analitičar.

Akcijska cijena na Vechain VETUSDT po martinbilušić na TradingView.com

Prema analitičaru TradingViewa od 23. prosinca i najnižoj cijeni od 0,012 USDT, VET raste. Također je moguće vidjeti da postoji jasna rastuća razina podrške koja bi mogla biti definitivno važna u narednim danima i tjednima. 

Analitičar smatra da bi se VET sigurno mogao kretati prema 0,034 USDT. Ipak, cijena bi se također mogla pomicati prema dolje i testirati 0,024 USDT regiju kao razinu podrške. Stvari će ovisiti o tome kako će se tržište nastaviti kretati u narednim tjednima i hoće li to imati utjecaja i na trgovinski par VET / USDT.

VETUSDT, 3 sata, tri unosa – rr 1,63, 1,52, 2,59 ili izlaz bota? po reggytrades na TradingView.com

Kao što analitičar već pokazuje na grafikonu, trgovačkim parom VETUSD sada se trguje u uzlaznom trokutu, koji je također dio uzlaznog kanala koji dolazi od 2020. Posljednjih dana virtualna se valuta pomiče više i to bi moglo biti dobar trenutak da shvatim što se dalje može dogoditi. 

U ovom dvosatnom grafikonu također pokazuje da bismo uskoro mogli vidjeti nešto veći volumen i definiciju hoće li se trend nastaviti prema višim cijenama ili ne. Virtualna bi se valuta mogla nastaviti povećavati ako cijelo kripto tržište dobije još jedan poticaj, uključujući Bitcoin (BTC).

Vechain formacija Bullish po Kelitos na TradingView.com

Digitalna valuta VETUSDT formirala je obrnutu glavu i ramena na grafikonu od 30 minuta koji nije imao mogućnost pomicanja više. Međutim, čini se da se digitalnom valutom trguje iznad razine podrške od 0,018952 dolara po novčiću. Uz to, čini se da su sljedeće razine otpora 0,02 USD, a također 0,0211 USD. 

Analitičar je smatrao da H&S bi mogao gurnuti VeChain na nove maksimume. Međutim, to nije bio slučaj i sada strukovno obrazovanje popravlja rast cijena doživljen krajem 2020. nepravilnim uzorkom koji se pomiče bočno.

VETUSDT kratak po Trgovac_OMS na TradingView.com

Za trgovinski par VET / USDT, analitičar smatra da bi tržište moglo padati nakon što je zabilježilo brz rast cijena između studenog i prosinca ove godine. U 1-D grafikonu na burzi Binance analitičar vidi snažni otpor između 0,018743 USDT i 0,01944 USDT. 

Ako virtualna valuta ne može premašiti ove razine, mogli bismo vidjeti kako VET pada na 0,014260 regiju podrške koja je u prošlosti djelovala kao otpor. Definitivno će biti važno kako se ponaša cijelo kripto tržište kako bi se razumjelo koji su najveći mogući ishodi za ovu digitalnu imovinu u sljedećim tjednima.

Želite li trgovati za Vechainov VET token? To možete učiniti s ETH, BTC ili BNB na Binance razmjena. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner