Predviđanje cijene za Cardano (ADA)

(Ažurirano 13. veljače 2021.) Cardano (ADA) prvi je put u kripto svijet ušao u rujnu 2017. Od tada je ADA zabilježila golema kretanja cijena – do svojih najviših razdoblja i nazad na oko 90% od onoga na kojem danas sjedi. U razdoblju od četiri mjeseca nakon lansiranja, vrijednost ADA porasla je za 1,520%, a tržišna je kapitalizacija također porasla na 18 milijardi dolara.

Cardano blockchain primjenjuje znanstvenu strategiju s metodologijom potaknutom istraživanjem. Tehnika ADA s otvorenim izvorom prolazi kroz temeljit postupak procjene suradnika koji zajednički provode i znanstvenici i izumitelji.

Osnivač kriptovalute Cardano, Charles Hoskinson, također je ključna figura koju bi vlasnici i investitori ADA trebali slijediti. Obično daje dragocjene informacije o razvoju Cardada i njegovoj evoluciji.

Kupite ADA na Binance danas!

Mišljenje stručnjaka o tome zašto će cijena Cardanoa rasti

Ova će godina biti sjajna za ADA, a očekujemo da će novčić narasti prema gore i doseći oznaku od 1 USD. Morate se vratiti na bikovsko tržište 2017. da biste pronašli zadnji put kada je ADA trgovao po toj cijeni. Nakon što je Shelly pokrenut, sljedeći je Goguen koji bi mogao izaći 2020. godine. Uključuje dizajn IELE-a, virtualnog stroja koji bi mogao završiti kao temelj za buduće blockchain projekte.

Gospodin Vyas vidi kako će cijena rasti na 5 dolara u sljedećih nekoliko godina ako platforma postigne sve svoje razvojne ciljeve razvojem mrežnih slojeva od faze Bryon do faze Voltaire.

Međutim, nisu svi vrlo pozitivni prema cijeni ADA jer mjesto za automatsko predviđanje, koje koristi tehničku analizu povijesti cijena novčića, predviđa da će vrijednost Cardanoa biti 0,016 američkih dolara do kraja 2020. Web stranica dodaje da je preokret trenda samo očekuje se početkom 2023. Iako je to moguće, vidimo da je vrlo malo vjerojatno ako Cardano ne uspije postići svoje prekretnice.

U intervjuu za Finance Magnate, Charles Hoskinson izjavio da je položaj novčića na tržištu zaslužio popularno mišljenje. Dodao je da se ljudi klade, analiziraju znanost, gledaju tim platforme, gledaju razvoj i napredak, kao i kako tvrtka radi svoje poslovanje, te se klade da je Cardano kandidat. Dalje je izjavio da će u kratkom vremenu kovanica biti funta za funtu bolja od vodećih valuta.

Prema TheOofy.com, cijena kovanice mogla bi se povećati nakon događaja u Japanu, gdje će tri tvrtke početi graditi na Cardano blockchain sustavu.

Vrijedno je uzeti u obzir da se ADA kriptovaluta toliko proširila tijekom posljednjih nekoliko godina da je mnogo puta nadmašila Litecoin kao jednu od najvrjednijih virtualnih valuta na svijetu.

Međutim, ADA nastoji slijediti opći tržišni trend. Zbog toga je uvijek važno pratiti cijelo kripto tržište i razumjeti kako to može utjecati na njegovu cijenu. Unatoč tome, nova i jedinstvena partnerstva s drugim tvrtkama i firmama imat će pozitivan utjecaj na Cardano i cijenu virtualne valute ADA.

Na primjer, jedna od tvrtki koja je dodala podršku virtualnoj valuti ADA je internetska putnička agencija Travala.com. Sada korisnici mogu stjecati hotele i letove sa svojom omiljenom kriptovalutom. To pokazuje da je Cardano u dobroj formi i da se brzo kreće.

IOHK također sada radi dan za danom kako bi pružio više sredstava programerima Cardano i ADA kako bi proširio slučajeve upotrebe mreže i kako bi mogao pomoći tvrtkama i programerima iz cijelog svijeta.

U međuvremenu, širenje Cardano Pricea i dalje privlači nove investitore i pomaže širenju cijelog ekosustava.

Trenutna cijena Cardanoa

Cardano trenutno trguje na 0,05 dolara nakon promjene od 7% u protekla 24 sata s tržišnom kapitalizacijom od preko 1,4 milijarde dolara. Nedavno se ADA kretao prema 0,1 dolara nakon trgovanja na 0,098 dolara, ali nije uspio održati bikovski niz.

Kupite ADA na Binance danas!

Cardano (ADA) predviđanje cijena Analiza TradingView Ažurirano 13. veljače 2021

FRAKTALNO NA 30M ŠARTU po maliatc na TradingView.com

Ovaj analitičar ADA pokazuje da ADA doživljava vrlo zanimljiv fraktal koji se ponovio prije samo nekoliko dana. Ovaj fraktal prisutan na grafikonu od 30 minuta pojavio se neposredno prije posljednje pumpe koju je iskusila ova virtualna valuta. 

Možda bi nekoliko tvrtki moglo započeti stjecanje Bitcoina i drugih virtualnih valuta. Uz nju, očekuje se da će nadogradnja Goguena biti spremna za ožujak ove godine, pa bi ADA uskoro mogao započeti s izvršavanjem pametnih ugovora i pružanjem boljih usluga korisnicima. 

Nadalje, Ethereum se suočio s nekim problemima sa svojim izdanjem 2.0. Štoviše, naknade za transakcije trenutno su vrlo visoke na mreži Ethereum. Stoga bi i Cardano mogao početi preuzimati vodstvo na tržištu kao 4. najveća virtualna valuta.

ADA / USD – cilja 0,40 USD! po DU09 na TradingView.com

Kako je izvijestio analitičar, moguće je vidjeti da je Cardano (ADA) izbio iz zastavice koja je formirana i ponovno ga je testirao kao potporu. To pokazuje da je ADA već napustio ovu zastavicu i mogao bi se nastaviti pomicati više. Međutim, ova razina podrške trebala bi zadržati cijenu. 

Prema ovom korisniku TradingView, prvi veći otpor trenutno iznosi 0,40 dolara, što bi uskoro moglo biti ponovno testirano. Štoviše, smatra da pokazatelji lijepo zakrivljuju (RSI i MACD) i da bi ADA mogla biti u mogućnosti registrirati 4-satnu zelenu svijeću. 

Što se tiče volumena, čini se da je nekako nizak. Slijedom toga, potrebno je to pripaziti.

KARDANO SPREMAN ZA MASIVNI POKRET po euforičniSnijeg9827 na TradingView.com

Ovaj analitičar smatra da bi ovo mogao biti zadnji trenutak za kupnju Cardanoa prije novog skupa koji bi mogao započeti u narednim satima. Međutim, ovo nije investicijski savjet. Kao što analitičar smatra, možda bi Cardano mogao probiti vrhunac svih vremena od 2018. godine. 

Prema analitičaru, na tim razinama više nema otpora i mogli bismo pratiti Fibonaccijeve razine u sljedećim tjednima. Ovo je treći put da Cardano pokušava probiti iznad 0,345 USDT po novčiću. Uz to, 100 MA također radi kao podrška za cijenu Cardanoa.

ADA treba spustiti još 15% prije nego što ponovno krenete dugo po Trgovački guru na TradingView.com

Analitičar je medvjedast prema ADA-i i sljedećim danima i tjednima ove virtualne valute. Smatra da je ADA sada na razini podrške i da ako je ne zadrži, mogli bismo vidjeti da se virtualna valuta kreće s 0,17 na 0,145 američkih dolara. To bi se moglo dogoditi cik-cak pomicanjem prema dolje od mjesta na kojem se nalazimo. 

Međutim, također je moguće da se ADA pomakne prema regiji od 0,20 dolara gdje će virtualna valuta također pronaći razinu otpora. S obzirom na nestabilnost na tržištu, to bi se moglo dogoditi za samo nekoliko dana i trgovci moraju biti spremni na obje mogućnosti.

ADAUSDT opskrbna zona | Akcija cijena | Lokalni S / R | Zamahnite visoko po AzizKhanZamani na TradingView.com

Analiza ADAUSDT pokazuje da smo trenutno na ključnom mjestu na tržištu. Prema analitičaru, glavne točke koje treba razmotriti su sljedeće:

  • Cijena Akcija Mljevenje
  • Lokalna S / R podrška (0,382 Fibonaccijeva ušća)
  • Zamah visoki cilj
  • Oscilatori Bullish Control Zone
  • Opadajući volumen

Trenutna cijena cijena za Cardano kreće se prema ključnim razinama podrške. Trgovac smatra da je ADAUSDT trenutno valjan. Međutim, postavku treba pravilno postaviti. To uključuje upotrebu stop-loss i clear razina kako bi se izbjegli problemi u slučaju da se tržište povuče i kreće prema dolje na kratko vrijeme.

Kupite ADA na Binance danas!

Zaključak i kupnja Cardano ADA

Cardano je tijekom medvjeđeg tržišta napredovao na svom tehničkom putu i primjeni na slučajeve svakodnevne uporabe. To je dobra stvar i trebali bismo podržati cijenu novčića ako i kada vidimo potpuni oporavak tržišta. Ljubitelji Cardanovih mogućnosti vjerojatno nisu izblijedjeli jer je cijena novčića pala; pa bi se podrška zajednice i investitora trebala vratiti s povjerenjem.

Ako vidimo kako se Bitcoin oporavlja i vraća na razinu iznad 10.000 USD, to bi također trebalo potaknuti Cardano na razinu na kojoj vidi povratak cijene od 2-4x, a cijena može porasti na razinu od .15 i .3 USD. Čini se da je ovo posljednje visoka strana.

Za zainteresirane je Cardano ADA najlakši način korištenja Binance’s trgovačka platforma. Ovdje možete pročitati naš cjeloviti vodič za početnike koji će vas voditi od prvog koraka!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner