DASH Predviđanje cijene 2021. – Stručnjaci uzimaju bikovski tehnički pregled

(Ažurirano 13. veljače 2021.) U vrijeme pisanja ovog članka, Dash je 20. najveća kriptovaluta prema tržišnoj kapitalizaciji, s ukupnom vrijednošću od preko milijardu dolara. Cijena crtice trenutno iznosi oko 119 američkih dolara, pridružujući se ostalim kovanicama za oko 90% nižoj razini od svih najviših vremena. Pogledat ćemo što se događa s ekosustavom Dash i grafikone trgovanja kako bismo napravili naše predviđanje cijena crtica za 2019. i dalje.

Sam novčić je lansiran 2014. godine, kao vilica od Bitcoina. Od svog početka od tada je proveo značajan dio vremena kao jedna od najvrjednijih kripto valuta u optjecaju. U ožujku 2017. godine Dash je doživio meteorski uspon i postao treća najvrjednija kripto valuta na određeno vrijeme.

Cilj Dash-a je osigurati brzu valutu za transakcije bez granica i bez nje. To postiže kroz dvije značajke – “InstantSend” i “PrivateSend”. Prema zadanim postavkama ove su značajke isključene. Korisnici imaju mogućnost omogućiti ili ne.

Dash je postao privlačan i kao transakcijska valuta i kao novčić usmjeren na privatnost. Često se naziva zajedno s Monerom i Zcashom kao jedan od najistaknutijih novčića za privatnost.

Kupite crticu na Binance danas!

Razumijevanje crtica Masternode

Dash ima jedinstvenu priliku za vlasnike novčića. Umjesto da kopa novčiće kao što je slučaj s Bticoinom, Dash nudi sustav masternoda – koji vlasnicima omogućuje pasivni prihod. Saznajte više u našem Vodiču za crtanje masternoda.

Što se tiče Dash cijene, masternode su važan element u ekosustavu jer osiguravaju da značajna količina Dash kovanica neće biti na prodaju. Zaključani su u masternode sustav, isplaćuju vlasnike (više o isplatama možete pročitati ovdje), ali i stvaraju relativnu oskudicu za Dash kovanice. Ako i kako Dash dobije više kupaca, potražnja pomiješana s ovom oskudicom može još više povećati cijenu Dash-a.

Naravno, još uvijek treba puno naučiti o Dashovim rudarskim operacijama, a više informacija možete pronaći u našem vodiču za Dash rudarstvo.

Mišljenje stručnjaka o tome zašto će crtica rasti 

Dash je kriptovaluta otvorenog koda i račvala se iz Bitcoin protokola. Novčić daje korisnicima slobodu kretanja novca na bilo koji način, za manje od centa. Platforma se probila u Venezueli u Kolumbiji i polako širi svoju prisutnost na Tajlandu, a ovi su događaji znatno povećali cijenu novčića od njegovog lansiranja. Pogledajmo zašto stručnjaci misle da će cijena novčića rasti. 

TradingBeast predviđa da će cijena DASH-a biti oko 42 USD početkom veljače 2020. Očekivana maksimalna cijena je 58 USD, a minimalna 39 USD. Očekuje se da će novčić mjesec završiti na oko 46 dolara.

U ožujku će cijena novčića početkom mjeseca dosegnuti 46 dolara. Očekuje se da će maksimalna cijena biti 62 USD, a minimalna 42 USD. Do kraja mjeseca očekuje se da će cijena biti oko 50 dolara.

Početkom travnja predviđa se da će cijena doseći 50 USD. Očekuje se da će maksimalna cijena doseći 67 USD, a minimalna 45 USD. Očekuje se da će novčić mjesec završiti na oko 54 dolara.

Predviđanja se nastavljaju, a do prosinca očekuje se da će kovanica u mjesecu početi trgovati oko 74 dolara. Minimalna cijena očekuje se oko 64 USD, a maksimalna oko 95 USD.

Nedavni članak o top 5 izvođača kriptovaluta na vodeća kripto publikacija izjavio je da je nedavno lansiranje verzije 0.14 na glavnu mrežu nadogradilo sigurnost mreže protiv 51% rudarskih napada, što je prvi dokaz o radu. Takav razvoj događaja vidio je rast cijene novčića za 58% od 2018. do 2019. godine, a očekuje se da će se to nastaviti kako platforma nastavlja rasti. 

Generalno direktor 2gether, Roman Ferrez nedavno je dao pozitivne komentare o Dash coin. U članku objavljenom na još jedna vodeća publikacija, Ferrez je izjavio da je Dash jedna od najčešće korištenih kripto valuta, a dodavanjem na njihov popis od 9 digitalnih valuta otvara ih za nova tržišta u eurozoni. To pokazuje da je Dash pokazao velik potencijal, a kako se i dalje probija na različita tržišta, na njegovu će cijenu pozitivno utjecati. 

Uz to, Ryal Taylor, izvršni direktor Dash Core Group, također je dao pozitivne osjećaje, nakon što je izjavio da dodavanje novčića pomaže ojačati most između financijskih tržišta temeljenih na fiatu i kriptovaluta, a također pruža i bolje načine kako pomoći građanima u eurozoni da ostvare više koristi decentralizirana plaćanja. 

Kupite crticu na Binance danas!

Ostali čimbenici koji utječu na cijenu Dash-a uključuju;

Dash zajednica postaje sve jača

Nedavno, DashRoots najavio lansiranje svoje platforme. Pomoći će pojedincima i timovima da imaju veći pristup financiranju od strane zajednice Dash.

Martin, jedan od osnivača DashRoots-a, kaže platforma pomaže ljudima na osnovnoj razini da svoje talente i vještine uvedu u Dash. To se događa pomažući crowdfundu njihove ideje izravno iz zajednice Dash.

Dodaje da je riznica Dash presudan dio mreže. Omogućuje evoluciju, ali ponekad je preskupo financirati male ideje. Upravo će ovo područje Dashrootsu najviše pomoći. Pomaganje ljudima u prikupljanju manjih iznosa kako bi svoje vještine i ideje prenijeli u projekt na osnovnoj razini, „gdje se male stvari mogu pretvoriti u velike stvari“.

Ovakva vrsta aktivizma mogla bi vidjeti kako Dash dolazi u prvi plan usvajanja kriptografije, nadilazeći inovativne ideje poput novčanika temeljenog na SMS-u koji je pokrenuo u Venezuli.

Povećana korisnost

Bila je nedavna studija o kriptovalutnim transakcijama koja je utvrdila da je Dash jedna od najčešće korištenih valuta u malim trgovinama. To je nešto što ukazuje na njegovu stvarnu upotrebu kao novca. Studija je uključivala prikupljanje podataka iz najboljih kriptovaluta s BitInfoChartsa.

Tada je korišten za uspostavljanje statistike i trendova koji zaključuju prirodu ekonomske aktivnosti u različitim mrežama. Nalazi čine uzbudljivo čitanje. Statistika pokazuje da Dash neprestano održava niske prosječne i srednje vrijednosti transakcija. Stoga se crtica uglavnom koristi za kupnju na malo i druge slične svrhe.

Podaci trgovca iz Anypaya također podržavaju hipotezu. Također, podaci o količini transakcija Dash-a ostali su konstantni unatoč padu ostalih kriptovaluta od špekulativnog zimskog balona.

Ukazuje na porast trgovinskih transakcija koji se suprotstavljaju padu špekulativnih trgovina.

Dodatak crtice na vodećoj brazilskoj burzi

Jedna od vodećih brazilskih kripto burza nedavno je najavila da integrira Dash na njihovu platformu. To je potez koji bi pomogao značajno proširiti pristup potrošača i trgovaca kriptovaluti.

U cvrkut napravljen 28. veljače, Coinbene je pohvalio Dash kao novčić koji će revolucionirati cijelu zemlju, a također je valuta koja se čak i na niskom tržištu može dosljedno vrednovati zbog usredotočenosti kovanice na stvarnu iskoristivost.

Trenutno se razmjena može pohvaliti s preko 3 milijuna aktivnih korisnika širom svijeta i nudi preko 100 kripto parova. Također naplaćuje najniže naknade u Brazilu od 0,10% za kupnju i prodaju kripto.

Ovaj potez dolazi u vrijeme kada Dash bilježi brzi rast u Južnoj Americi, posebno u Venezueli i Kolumbiji. Dodatak jednoj od vodećih burzi u Brazilu pomoći će novčiću da nastavi rasti svoj utjecaj na Latinsku Ameriku jer će potrošačima i trgovcima ponuditi više mogućnosti trošenja kada je u pitanju kupnja i prodaja.

Analiza analize predviđanja cijena DASH TradingView ažurirana 13. veljače 2021

DASH može raditi puno više ako btc ostane stabilan po SvarogPerun na TradingView.com

Analitičar Dash-a pokazuje da bi DASH mogao krenuti prema 300 dolara u bliskoj budućnosti. Da bi se to dogodilo, virtualna valuta morat će probiti trenutni otpor na 224 dolara po novčiću. Ovo će biti teško s obzirom da to pokušavate učiniti nedavno, ali bez uspjeha.

Naravno, DASH je povezan s cijenom ostalih virtualnih valuta na tržištu, uključujući Bitcoin. Ako se cijelo kripto tržište nastavi kretati sve više, tada bismo na kraju mogli vidjeti kako se DASH također širi. Trenutno bi moglo proći neko vrijeme prije novog izbijanja. Međutim, ovo nije financijski savjet i tržište bi definitivno moglo pasti.

Potencijal za veliku pumpu po pouyam89 na TradingView.com

Analitičar pokazuje da je Dash probio trokut silaznog trenda i uspio postići 150 dolara po novčiću. Međutim, ponovno je testirao regiju s razinom cijena od 100 dolara koja je postala podrška i prije nego što je bila otpor. 

Kao što je moguće vidjeti na grafikonu koji dijeli ovaj analitičar TradingView, sljedeća razina otpora za DASH uključuje 290 USDT, 400 USDT, 505 USDT i 620 USDT prije maksimuma svih vremena. Unatoč tome, još smo uvijek daleko od tih razina. 

Možda bi bilo moguće da se DASH-om počne trgovati na tim razinama ako započne novi skup virtualne valute. Naravno, pomno pratimo trend koji Bitcoin zauzima.

DASH / USDT Snažni potezi na horizontu po FieryTrading na TradingView.com

Dash se i dalje trguje lijepom zastavicom na grafikonu od 1 sata, kako pokazuje analitičar. To bi moglo pomoći virtualnoj valuti da se pomiče prema razini otpora od oko 148 USDT po kovanici. Međutim, DASH se bori napustiti regiju od 135 USDT koja sada djeluje kao glavni otpor. 

U međuvremenu, razina od 116 USDT također djeluje kao podrška. Posljednjih tjedana vidjeli smo kako su ove dvije razine funkcionirale vrlo dobro kao podrška i otpor. Ipak, ako se DASh nastavi spuštati niže, sljedeća razina na koju bismo trebali obratiti veliku pozornost nalazi se između 109 USDT i 108 USDT.

Moguća opasnost od uklanjanja s drugih kriptopisa? po alexei131330 na TradingView.com

Dash se trenutno trguje na razini otpora koja je novčić gurnula na 90 dolara po novčiću. Štoviše, ova bi regija trebala raditi kao podrška i biti u stanju održati ovu razinu. Analitičar smatra da će temelji u sljedećih mjeseci igrati vrlo važnu ulogu. 

Američka Komisija za vrijednosne papire (SEC) trenutno regulira virtualne valute. Mnogi su korisnici zabrinuti zbog ovog problema i na kraju bi mogli povećati prodaju na tim razinama. Dakle, ovo bi moglo imati određeni prodajni pritisak na Dash i također na drugu digitalnu imovinu kao što su Monero i Dash. Trenutno analitičar vidi kratke unose od 92 i 95 dolara.

Dash / USDT – Ažuriranja 19. prosinca. Zato uskoro očekujte ispravak po bitcoinbolivar na TradingView.com

Analitičar pokazuje da se Dash pomaknuo na 60 dolara po novčiću, a to je bila izvrsna mogućnost da digitalna valuta u budućnosti pokrene svoj novi rast do novih najviših razina. Bez obzira na to, analitičar kaže da smo trenutno prilično pretjerano produženi za DASHUSDT. 

Crtica bi sigurno mogla ispraviti u narednim danima ako se Bitcoin pomakne prema dolje. Virtualna bi se valuta sigurno mogla kretati prema 124 i 136 dolara ako BTC premaši svoj najviši maksimum od 23.777 dolara ili ako padne na 95 dolara s trenutnih cijena, pa čak i na 86 dolara po kovanici. U vrijeme pisanja ovog članka, DASH ostaje blizu 111 USDT po novčiću.

Kupite crticu na Binance danas!

Zaključak i predviđanje cijena

Zainteresirane dugoročne stranke mogu dobiti dio ili cijelu masternodu po nižoj cijeni.

Kao što je gore detaljno opisano, u Dashu ima nade i optimizma, što se vidi i na gornjim grafikonima. Dakle, možemo očekivati ​​da Dash postigne bolje rezultate u narednim mjesecima.

I na kraju, ako želite kupiti (ili zamijeniti) svoj Dash, to možete učiniti na mnogim burzama. Preporučujemo isprobavanje Kucoin. Možete pronaći vodič kako to učiniti ovdje (napomena: nismo vlasnik ovog vodiča).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner