3 razloga zašto bi cijena OMG-a mogla uskoro porasti

OmiseGo (OMG) je blockchain projekt koji teži decentralizaciji platnih mreža i stvaranju otvorenog, javnog financijskog sustava. Jedini cilj platforme je ponuditi rješenje za temeljni problem koordinacije koji leži među procesorima plaćanja, financijskim institucijama i pristupnicima.

Još od pokretanja 2013. godine, Omise se nametnuo kao lider u azijskom prostoru financijske tehnologije. Može se pohvaliti jednim od najvećih rješenja za mrežno plaćanje na Tajlandu i u jugoistočnoj Aziji. Platforma koristi OMG kao svoju matičnu valutu – token ERC-20.

Prošle je godine OMG postao prvi token zasnovan na Ethereumu koji je prešao granicu od milijardu dolara u tržišnoj kapitalizaciji, ali cijena OMG-a od tada je potonula s ostatkom kripto tržišta. Trenutno se trguje po cijeni od 3,37 dolara s tržišna kapa od 472 milijuna dolara.

Razvoj cijena OMG-a

Međutim, došlo je do pozitivnih pomaka oko projekta koji obećavaju vraćanje tokena u njegovu bivšu slavu. U nastavku ćemo pogledati tri nedavna razvoja koja će potaknuti cijenu OMG-a.

Neposredna primjena plazme

OmiseGo bi trebao biti prva kriptovaluta koja je implementirala plazmu na Ethereum blockchain. To je nešto što je mnoge ljude oduševilo. Nedavno projekt objavio ažuriranje njihovog napretka u razvoju na plazmi i čini se da nisu daleko od pune provedbe.

Plazma je rješenje za skaliranje blockchaina. To je zamisao Vitalika Buterina i Josepa Poona, sukreatora mreže munje.

Plazma omogućava blockchainovima da se grade na blockchainima. Tako se, na primjer, blockchain koji se gradi na vrhu Ethereum blockchaina naziva podređenim lancem. Ovi dječji lanci mogu imati i svoje dječje lance i tako dalje.

Jednostavno rečeno, plazma se mnoštvo blockchaina grana od roditeljskog lanca koji su svi povezani s jednim glavnim blockchainom. U slučaju OmiseGO, ove će se grane blockchaina koristiti za obavljanje složenih operacija, a to će skinuti teret s glavnog lanca.

To će rezultirati bržim brzinama i nižim naknadama za transakcije jer glavni lanac ne mora ponavljati ove radnje.

OmiseGO je započeo razvoj i testiranje Tesuji plazme u Q1 ove godine. Kako ulazimo u četvrto tromjesečje, napredak je postojan s najnovijim ažuriranjem koje uključuje Watcher API koji se postavlja na internu mrežu OmiseGo test.

Global Brains Investment

Prema priopćenje za javnost objavljeno nedavno, japanska tvrtka rizičnog kapitala Global Brain uložila je neotkriveni iznos u Omise Holdings. Cilj investicije je financiranje širenja Omisea u Japanu.

Global Brain također će podržati inicijativu OmiseGo za razvoj financijske infrastrukture koja će ugostiti PayPal poput platnog sustava i usluge doznaka, kao i decentraliziranu razmjenu koju pokreće Ethereum.

Cilj Omisea uvijek je bio pokušati poboljšati tradicionalnu financijsku infrastrukturu korištenjem inovativnih alata jer svoje usluge želi proširiti na nova područja. U priopćenju za medije tvrtka navodi:

“Globalna ekspanzija ključni je pokretač rasta za tvrtke širom svijeta, no financijske transakcije obrađuju naslijeđene platforme izgrađene na infrastrukturi koja nije prilagođena potrebama globalne trgovine. Kako raste globalna trgovina i kretanje stanovništva, sposobnost obavljanja plaćanja bilo kada i bilo gdje postaje nužnost. “

Objašnjava zašto se platforma sve više usvaja. Dok Omise nastavlja sa svojom potragom za usvajanjem poduzeća u Aziji, možemo očekivati ​​da će OMG početi rasti.

McDonald’sova implementacija OmiseGo Blockchain ekosustava

U rujnu 2017. McDonalds Thailand uspostavio je partnerstvo s tvrtkom Omise kako bi pomogao usmjeriti mrežni sustav plaćanja.

Promet i na web mjestu i na mobilnoj aplikaciji eksponencijalno se povećavao i potrebno im je trenutno rješenje.

Brzo naprijed do srpnja ove godine i čini se da je McDonald’s uspješno implementirao OmiseGo blockchain ekosustav.

U an intervju, objavljen 18. srpnja, gospodin Hester Chew, izvršni direktor McDonald’s Tajlanda, izrazio je oduševljenje rezultatima partnerstva svoje tvrtke s Omiseom.

On rekao je:

“Optimizacija tijeka plaćanja na web mjestu i mobilnoj aplikaciji McThai bila je za nas veliki fokus.”

Ovdje je Omise dokazao svoju vrijednost.

Gospodin Chew pohvalio je Omise zbog smanjenja broja koraka potrebnih za plaćanje, a također i broja napuštanja blagajne. Promjene koje opisuje kao značajne.

Uspjeh tako istaknutog partnerstva ogroman je za OmiseGo i imat će pozitivne implikacije na cijenu OMG-a jer se uspostavljaju i pokreću slična partnerstva.

Želite naučiti više?

Zanima vas više istraživanja o budućnosti cijene OMG-a? Naš vodič za OMG možete pročitati ovdje.

 

Basil ima tri godine slobodnog iskustva pišući o remetilačkim tehnologijama. Usredotočen je na najnovije vijesti i obrazovne vijesti; pomažući u širenju evanđelja Blockchain. Nada se da će jednog dana imati vlastitu blockchain tvrtku; pomažući svijetu putem svoje inovativne tehnologije glavne knjige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner