Binance Review: Sve što trebate znati

Razmjena Binance jedna je od najboljih platformi za razmjenu kriptovaluta na tržištu. Ako tražite zabavno i uzbudljivo mjesto za nagađanje o rijetkim i potencijalnim kovanicama, pronašli ste ga. Pročitajte naš cjeloviti pregled Binancea i napravite svoj informirani izbor. No, puno se toga promijenilo otkad je otvorio svoja vrata i krije nekoliko mračnih tajni.

Naša ažurirana recenzija razmjene Binance Bitcoin pokrivat će sve što trebate znati. Ne trgujte prije čitanja.

Razmjena binancea

Binance je svijet olujno oteo da postane vodeća razmjena. Rijetki i visoki potencijalni altcoin, jedinstveni Maserati pokloni i jeftine naknade za podrum doveli su do njegovog porasta s 0 na vodećeg na tržištu u samo 6 mjeseci. Čak se i prijavilo 240.000 novih korisnika u samo jedan sat.  Ali ono što ga uistinu čini jedinstvenim je njegov inovativni motor za podudaranje. Tvrdi da je najnaprednija razmjena na tržištu, sposobna za podudaranje 1,4 milijuna trgovina u sekundi.

Sve to dovodi do razmjene s velikim povjerenjem, poštovanjem i željom.

Ali nije savršeno. Mnogo morate znati o trgovanju Bitcoinom na Binanceu (posebno u pogledu naknada).

Količina loših informacija otežava stvaranje mišljenja.

Zbog toga sam stvorio ovaj vodič.

Pros:

 • Niske naknade
 • Visoka likvidnost
 • Rijetke kovanice
 • Jedinstveni pokloni
 • palac gore Visoki sentiment zajednice
 • palac-goreApp
 • palac gore Izuzetno brzo

Protiv:

 • Samo kripto
 • Nema frakcijskog trgovanja (objašnjenje kasnije)
 • palac dolje Visoke naknade za povlačenje na nekim novčićima

Značajke

Sigurnost

Unatoč nedoumici kako štiti sredstva, povjerenje zajednice je veliko. Osim standardne 2FA, malo je drugih detalja. Stranica vas neprestano podsjeća na sigurnosne mjere predostrožnosti tijekom vašeg putovanja.

Privatnost

Binance ne zahtijeva potvrdu za račune razine 1. To vam omogućuje da podignete do 2BTC dnevno. Razina 2 omogućuje vam podizanje 50 BTC dnevno i zahtijeva samo ID fotografije.

Za početnike

Sve Binanceove značajke otežavaju početnike, posebno njegovo trgovačko sučelje. Čak je i osnovni pogled teško razumljiv. Također je samo za kripto, tako da za dobivanje kovanica ne možete koristiti novac u gotovini. Već ih morate imati.

Naknade

Unatoč vrlo niskim naknadama za trgovanje, naknade za povlačenje nekih kovanica su astronomske. Ako želite rijetke novčiće, koštat će kraljevsku otkupninu da ih uklonite s web mjesta.

Podrška

Binance je uistinu međunarodna operacija. Ima uglednu višejezičnu korisničku podršku. Aktivni su na Redditu i obično su dostupni. Loša strana je nedostatak područja podrške i članaka na lošem engleskom jeziku.

Izvođenje

Binanceov trgovinski motor nema premca.

Ugled

Za razliku od većine drugih razmjena, našao sam nekoliko postova koji ometaju Binance. Zajednica to voli.

Sve u svemu

Niske naknade, visoke performanse i likvidne knjige pune altcoina? Što ne voljeti? Binance stijene.

UPročitajte ovaj članak da biste saznali kako sigurno pohraniti svoje bitcoine.

O Binance Exchangeu

Binance je azijska burza digitalnih sredstava koja kombinira tehnologiju i financije. Omogućuje razmjenu digitalnih valutnih parova s ​​najnaprednijim svjetskim motorom (sposobnim za obrada 1,4 milijuna narudžbi u sekundi) Izvorno financiran putem početne ponude kovanica (ICO) **, sada je stekao potporu od rizičnih kapitalista i brzo se popeo na vrh tržišta.

Glavne pogodnosti su niz rijetkih altcoina, knjige tekućih narudžbi (BTC čak nije ni najprometnija imovina od 26. siječnja 18.) i komično niske naknade za trgovanje. Ali volio sam i sudjelovanje zajednice i darivanja. Jedna je od rijetkih razmjena koja zapravo omogućava korisnicima da sudjeluju u dodavanju novih trgovinskih parova, što je prilično čest događaj.

pregled razmjene bitcoina

Binance je jednako jedinstven i zabavan koliko i tečan i profitabilan.

Binance ima svijet kripto zujanja. Otvorio je svoja vrata sredinom 2017. godine i već je doletio do vrha. Trenutno je vodeća razmjena u smislu 24-satnog obujma (2,2 milijarde dolara od 26. siječnja 2018.).

Još jedna jedinstvena značajka koja privlači pažnju trgovaca je izvorni novčić platforme, Binance Coin. Ne samo da je to izvrsna prilika za ulaganje (kasnije saznajte zašto), već vam omogućuje da prepolovite naknadu za trgovanje.

Nije za početnike, ali to nadoknađuje na bezbroj načina.

** ICO – Početna ponuda novčića sredstvo je crowdfundinga usredotočenog na kriptovalutu. U osnovi, startup nudi “tokene” koji se mogu iskoristiti za valutu, Bitcoin ili druge kovanice nakon pokretanja projekta. Čitati potpuno objašnjenje na Wikipediji.

Binance značajke:

Kako funkcionira razmjena bitcoina?

Kada trgujete, ne kupujete ili prodajete s platforme. Da biste mogli trgovati na Binanceu, već morate imati kripto novčanik u kojeg imate povjerenja (ili izvan mreže u a hardverski novčanik. VRLO SIGURNO).

Što je Binance?

Binance je digitalna razmjena imovine koja odgovara kupcima i prodavačima. Kripto-kripto-trgovanje vrši se između korisnika i burza uzima naknadu za svoje probleme. Za razliku od mnogih burzi, kod Binancea ne možete kupiti kripto.

Ako već imate kripto, idite na mjenjačnicu, položite i odaberite svoju trgovački par**.

Binance nije Bitcoin posrednik (platforma koja razmjenjuje fiat valutu za BTC).

**Trgovački par – Pojam za uparivanje dviju valuta radi trgovanja. Na primjer, BTC / ETH. U ovom slučaju pristajete na zamjenu svog BTC-a za ETH ili obrnuto.

kriptovaluta trgovačkog para

Najpopularniji BTC parovi nalaze se u gornjem desnom kutu, zajedno s funkcijom pretraživanja. Sada možete kupiti ili prodati ADA za BTC.

Je li Binance siguran?

Bio sam siguran da će Binanceovo pomalo sjenovito poslovanje i baza u Aziji spriječiti neke korisnike. Činjenica da je toliko novo na tržištu još je jedan faktor koji ljudima jako pada na pamet. Nepotrebno je reći da su mnogi pristupili oprezno.

pregled razmjene binancea

Binance – Obavijest o sigurnosnom riziku.

Binance Review: prevara ili dobra kripto razmjena?

Binance tvrdi da je posvećen vašoj sigurnosti. Oni su bili jedina razmjena koju sam koristio i koja me redovito podsjećala na sigurnosne postupke. Međutim, nisu previše otvoreni prema svojim sigurnosnim protokolima. Njihova stranica About tvrdi „višeslojna & multiklasterizirana “arhitektura sustava – što god to značilo.

Međutim, unatoč strahovima, Binance je osvojio srca zajednice. Osim standardnih 2FA postupaka, postoje i broj dobrih znakova za Binance:

 • UReddit.com/r/Binance – Binanceov sub je prilično pozitivan. Većina korisnika prijateljski se odnosi prema razmjeni i kaže da je sigurna. Ova nit gdje novi korisnik pita o sigurnosti dobar je primjer.
 • UChenpeng Zhao – Izvršni direktor je dobro poznat i cijenjen, radeći na brojnim blockchain projektima tijekom svoje karijere.
 • UVisoki osjećaj zajednice – Binance ima zvjezdanu reputaciju.
 • UPotpora rizičnom kapitalu – Nakon ICO-a tvrtke, očito prikupio 10 milijuna dolara više u financiranju iz Kapital crne rupe. Njegova financijska osnova je sigurna.

Presuda: Sigurnosne provjere.

Koje su Binanceove naknade za trgovanje / povlačenja?

Binance naplaćuje stan .Naknada od 1% na svim zaključenim poslovima.

Za razliku od suparnika koji proizvođaču / preuzimatelju naplaćuju naknade ili napuhavaju cijene kovanica radi zarade, Binance je transparentan, izravan i lak za razumijevanje.

Ali tu je kvaka …

Binance ih ima vrlo visoke naknade za povlačenje za altkoine. Povlačenje Bitcoina ili Ethereuma više je ili manje standardno, ali za neke druge novčiće naknade mogu biti granične iznude. Kako korisnik Reddita “arbitrarično” kaže:

“Varanje korisnika na otvorenom. Smiješno je. KRIPOTURA JE Htjela zaustaviti ovu sredinu *********, BINANCE. “

Pretjeruju, ali ovo odražava osjećaje mnogih na webu.

Naknade za povlačenje

Evo naknada za izbor popularnih altcoina:

 • čekTalasanje: .15 XRP
 • čekCrtica: .002 Crtica
 • čekIOTA: .5 IOTA
 • čekMonero: .04XMR

Veće naknade obeshrabruju velik broj malih transakcija i potiču likvidnost. Logika je da će, ako se korisnici obeshrabre povlačenje, vjerojatnije da će nastaviti trgovati.

To, međutim, ne čini sve sretnima.

recenzije korisnika binance razmjene

Slobodno obuhvatite niti za naknade za povlačenje na Redditu da biste vidjeli što korisnici govore od siječnja 2018.

Pro savjet:

Kada trgujete rijetkim novčićima, naknade će biti visoke. To je jednostavno tako. Nijedna razmjena neće zadovoljiti sve vaše želje. Ako ste zainteresirani za određeni novčić, istražite koja burza nudi najbolje naknade za njega. Idite na Coinmarketcap.com i potražite svoju valutu. Kliknite Tržišta i vidjet ćete sve burze koje nude vaš novac. Odatle Google koji razmjenjuje + podiže naknadu. Usporedite i napravite najbolju ponudu.

Što je BNB Coin?

Binance Coin (BNB) je Binanceova vlastita kriptovaluta. Može se kupiti ili prodati na burzi. Binance ih je u početku stvorio 200 milijuna, a planira koristiti 20% dobiti svakog tromjesečja da ih otkupi … i uništiti ih!

Binance će otkupiti svoj token i uništiti polovicu od njih, čime će ograničiti ponudu i povećati vrijednost.

BNB se može koristiti za plaćanje naknada za trgovanje i povlačenje na web mjestu. Kada BNB koristite za plaćanje naknada za trgovanje, naknada iznosi .05%. Popust će se smanjivati ​​svake godine.

pregled binancea

U usporedbi s Binanceovim naknadama za trgovanje u usporedbi s konkurentima?

U usporedbi s konkurentima, naknade još uvijek nisu toliko loše. S obzirom na to što uštedite na naknadama za trgovanje, vjerojatno se na kraju izjednači ako ne napravite previše povlačenja.

Ako puno trgujete i ne napravite puno povlačenja, to je izuzetno jeftina platforma.

Evo kako se to slaže s konkurencijom:

 • čekBitstamp: .Naknada za trgovanje od 25% | Naknada za kreditnu karticu od 5%
 • čekBittrex: .Naknada za trgovanje od 25%
 • čekLokalni Bitcoin: Bez “naknada” | 1% provizije na prodaju | Više cijene novčića
 • čekCEX.IO ” Naknada za proizvođača: .16% | Naknada za natjecatelja –25%

Koja su ograničenja Binancea za potvrđene / neprovjerene korisnike?

Još jedna od mojih omiljenih pogodnosti Binancea je činjenica da možete polagati, trgovati i podizati valutu bez provjere. Međutim, ako želite otključati viša ograničenja, morate biti malo osobniji s tvrtkom.

Ovdje su Trenutna ograničenja Binancea za različite razine:

 • čekRazina 1: Može podići do 2 BTC dnevno
 • čekRazina 2: Može podići do 50 BTC dnevno. Zahtijeva vladinu iskaznicu

Za veće iznose možete prijeći na razinu 3 (dah!). Da biste to učinili, morate kontaktirati tvrtku.

Koji su zahtjevi za provjeru binancea za razinu 2?

Ako želite prekinuti lance jakog ograničenja povlačenja od 2BTC po danu, poravnanjem ćete dobiti 50BTC dnevno za igru. Za razliku od mnogih drugih razmjena, Binanceova provjera nije toliko teška ili invazivna. Dovoljna je samo državna iskaznica.

Prvo kliknite malu glavicu u gornjem desnom kutu, a zatim pošaljite dokumente klikom na jednu od dvije veze na stranici.

binance-level2

Kliknite na glavicu u gornjem desnom kutu, a zatim pošaljite svoje dokumente

Sada samo ispunite detalje i prenesite fotografije prednje i stražnje strane dokumenta.

Ispunite detalje i prenesite fotografije.

U usporedbi s drugim, invazivnijim razmjenama (*** kašalj **** Bitstamp *** kašalj ***), ovo je relativno bez bolova. Samo trebate pričekati da vas podrška potvrdi. Kad smo već kod podrške …

Kakva je Binance korisnička podrška?

Korisnička podrška je poput sudaca u sportu: laka meta za uklanjanje bijesa. Gotovo svaka razmjena koju sam istraživao imala je užasne recenzije korisničke podrške, čak i ako je podrška bila dobra u stvarnosti. Nezadovoljni kupci češće će se žaliti nego sretni koji ih hvale.

Ali Binance je bio malo drugačiji.

binance recenzije

Pozitivne kritike? To je nešto novo.

Podrška se nudi na nekoliko jezika, uključujući engleski, francuski i kineski.

Aktivni su na društvenim mrežama, posebno njihovim Reddit i Cvrkut. Možete i vi podnijeti zahtjev na njihovoj stranici podrške. Napomena: Binance više ne nudi podršku putem Telegrama (siječanj 2018).

Siječanj 2018 .: Podrška tvrdi da ih njihov zaostatak zamajava. Uobičajena vremena odziva su 3 dana. Support.Binance.com.

Nisu svi sretni. Mnogi tvrde da depoziti ili provjera traju predugo ili da podrška ne reagira. Međutim, moja je najbolja pretpostavka da su ponekad preopterećeni.

Morali su ovo podijeliti sa svoje Twitter stranice o video natječaju:

binance recenzije

Mrtav.

Kako trgovati bitcoinima na Binanceu

Binance je jedna od boljih razmjena na tržištu, ali nije jedna od početnica najprikladnijih. Tradeview dolazi ili u Basic-u ili u Advanced-u, ali čak ni Basic-a nije lako shvatiti. Ipak, nije tako teško. Budući da za obavljanje trgovine nije bila potrebna potvrda, prvu možete izvršiti gotovo trenutno.

1. korak: Stvorite svoj račun

Ići Binance.com i kliknite Registriraj u gornjem desnom kutu.

registracija binancea

Unesite nekoliko ključnih detalja.

registracija razmjene binance

Kliknite vezu u e-poruci za potvrdu koju vam šalje Binance.

2. korak: Omogućite 2FA

Binance vam daje višestruka sigurnosna upozorenja kada stvarate svoj račun. Prvo ćete zatražiti da pregledate neke sigurnosne savjete.

pregled razmjene binancea

Kliknite svaki okvir s desne strane kako biste obavijestili Binance da ste ih pregledali. Dalje, Binance će vam toplo preporučiti 2FA. Namjesti to!

binance omogućuju 2FA

Ako odaberete Google autentifikaciju, od vas će se zatražiti da preuzmete aplikaciju. Evo vodiča o kako omogućiti 2FA na Binanceu pomoću Google Autentifikatora.

Ako odaberete SMS, od vas će se zatražiti da unesete svoj telefonski broj, a zatim unesite šifru poslanu na njega.

binance SMS potvrda

Korak # 3: Depozit sredstava

Kao što sam već rekao, ne možete kupiti nijedan kripto kod Binancea. Morate položiti sredstva iz novčanika.

Kako položiti kripto na Binance

Polaganje je jednostavno. Idite na Sredstva u gornjem desnom kutu i s padajućeg izbornika odaberite Depoziti. Odatle jednostavno odaberite valutu koju želite, kopirajte zalijepite adresu i pošaljite je iz novčanika u Binance.

Korak # 4: Počnite trgovati!

Sad zabava počinje! Vrijeme je da zgrabite partnera i počnete raditi Do-Si-Do. Idite na karticu Razmjena u gornjem lijevom kutu i odaberite željeni prikaz. Za sada se samo pridržavajte Basic-a.

binance započeti trgovanje

Sad ste u trgovačkom području. Stvari počinju postajati izigrane. Postoji 10 različitih odjeljaka koje treba pogledati. A ovo je samo osnovni pogled. Evo opisne slike u odjeljku podrške za Binance:

financijska razmjena trgovina

Ovo nije slika brojevima; ovo je Basic View.

U početku bi moglo izgledati zastrašujuće, ali zasad stvarno morate znati samo s kojim parom želite trgovati i kako ga kupiti. Odjeljak 9 gore je mjesto gdje se nalaze trgovački parovi, kao i okvir za pretraživanje. Možete pronaći svoj par, a zatim koristiti odjeljak 7 za kupnju ili 8 za prodaju. Unesite željeni iznos i voila.

binance-trgovački par

Binance recenzije | Je li Binance Legit?

Čak i s usponom od pokretanja do superzvijezde kripto razmjene, mnogi ljudi i dalje pitaju je li Binance legitiman.

to je.

Recenzije na webu uglavnom su pozitivne. Korisnička podrška dobro uspijeva pratiti korak s potražnjom, trgovanje prolazi lako, depoziti su brzi i iskustvo trgovanja je izvrsno.

Još uvijek nisu zabilježeni veći problemi, niti hakovi. Otkrio sam da se puno ljudi brine hoće li tvrtka trajati ili ne, ali nadmašili su očekivanja. Oni neprestano rastu, a svijet to primjećuje. Izvršni direktor ima čak je prikazan na Bloombergu.

“Najveća svjetska burza kriptovaluta postaje sve veća.”

– Bloomberg

Pozitivne recenzije binancea

 • Niske naknade za trgovanje
 • Tržišta likvidnosti
 • Brze brzine
 • Izvrsni trgovački parovi
 • Dobra korisnička podrška

Negativne recenzije Binancea

 • Naknade za povlačenje
 • Prašina (ostaci koji se ne mogu trgovati)

Primjeri pozitivnih recenzija

pozitivna kritika

U sljedećem snimku korisnik ima problema s povjerenjem (TooMeInRealLife) s Binanceom, ali podrška se brzo prikazuje kako bi ih riješila.

pregled binancea

Što kažu negativne recenzije Binancea

Negativne kritike fokusirale su se gotovo isključivo na naknade za povlačenje i prašinu. Prašina su ostaci novčića koji se nakupljaju na vašem računu jer se njima ne može trgovati. Binance još ne dopušta djelomično trgovanje, možete trgovati samo cijelim kovanicama (1 IOTA, ne.693 IOTA). Izdanje je dodatno složeno od naknade za trgovanje. Ako kupite 1 IOTA-u, Binance uzima 1% naknade, ostavljajući vam 9 IOTA-e. To znači da ne možete trgovati IOTA-om koju ste upravo kupili! Rješenje je korištenje Binance tokena za naknadu za trgovanje.

Binance tvrdi da radi na rješenju toga. Automatski će “pomesti” vašu prašinu i pretvoriti je u Binance Coin

Posjetite tvrtku nit ažuriranja i prijedloga na Redditu kako biste stekli osjećaj koliko zajednica mrzi prašinu i naknade za povlačenje.

Top 3 alternative za Binance prilagođene početnicima za valutu Fiat

Ako imate lutajuće oko, na tržištu postoji mnoštvo konkurenata koji vam omogućuju jednostavan pristup kripto s fiatom (i ne iznuđujte vas da ga povučete).

1 # Coinbase

posrednik za kriptovalute

Coinbase je najveći svjetski posrednik za Bitcoin. Prodaje Bitcoin, Ethereum i Litecoin u zamjenu za fiat valutu (USD, EUR). Ako tražite pouzdan, reguliran i siguran način kupnje Bitcoina kreditnom karticom, to je daleko najprikladnija metoda. Također možete koristiti njihovu razmjenu, GDAX, za trgovanje s drugim korisnicima. To je iskustvo za početnike najprikladnije na webu. Pročitajte naše cjelovita recenzija Coinbasea kako biste naučili kako sigurno kupiti svoj prvi Bitcoin.

2 #LocalBitcoins

Logotip LocalBitcoins.com

LocalBitcoins je peer-to-peer mreža u kojoj korisnici trguju Bitcoinom izravno jedni s drugima. Budući da trgujete izravno s drugim korisnikom, sigurnost je niska, a rizik velik. Ipak, velika većina transfera događa se bez izdavanja. Ako tražite jednostavan način za kupnju Bitcoina putem USD (ili bilo čega drugog) 100% anonimno, to je to. To je ipak samo Bitcoin. Nemojte trgovati na LocalBitcoinsima, a da prethodno niste pročitali naš cjeloviti pregled.

3 # Kraken

kraken logotip

Ako vas nedostatak fiat valute sruši, možda je vrijeme da ga oslobodite Kraken. Kraken nije početnik najprikladnija platforma, ali nudi bankovne depozite u brojnim valutama. Tada se možete zauzeti koristeći njegovu inovativnu platformu za trgovanje nizom cool novčića, pa čak i marginom. Podržava USD, CAD, GBP, EUR i JPY.

Binance protiv Bittrexa

Binance vs. Bittrex je poput Yankeesa protiv Red Soxa ili mačaka protiv pasa: rasprava je beskrajna. Oboje su digitalne razmjene imovine s vodstvom koje razmišlja unaprijed i koje je steklo svoj dominantni položaj. U crvenom kutu, Bittrex se ponosi sigurnim trgovanjem kroz jednostavno sučelje. U plavom kutu, Binance mijenja igru ​​nudeći neprovjereno trgovanje nekim od najrjeđih novčića (i pokušavajući vam dati Porsche dok to radite).

razmjena binancea Početna stranica razmjene Bittrex

Pobjednik ove borbe za naslov svodi se na ono što osobno trebate. Pogledajmo koja je najbolja razmjena Bitcoina, Bittrex ili Binance.

Bittrex Vitals

 • Valute: 190+ digitalnih valuta, nema fiat-a
 • Polog: Kripto (osim ako ne prelazi 10.000 USD)
 • Povlačenje: Kripto
 • Verifikacija: Da
 • Brzina pologa: Trenutak
 • Aplikacija: Ne
 • Novčanik: Da
 • Provizija:, 25%
 • Trgovački parovi: Stotine

Bittrex vs Binance

 • Naknade: Binance
 • Pogodnost za početnike: Bittrex
 • Ugled: Binance
 • Sigurnost: Bittrex
 • Podrška: Binance
 • Aplikacija: Binance
 • Likvidnost: Binance
 • Izvođenje: Kravata
 • Trgovački parovi: Kravata

Bittrex je jedno od najmodernijih iskustava trgovanja na webu. Bilo je koju je osnovala skupina internetskih stručnjaka za sigurnost koji su tvrtku posvetili pružanju sigurnog i brzog iskustva trgovanja Bitcoinima. Omiljen je među ozbiljnim trgovcima zbog svoje stabilnosti, sigurnosti i likvidnosti. Glavni je konkurent tvrtki Binance u kripto-jedinstvenom sektoru.

To je visoko regulirano, što znači da postoji više provjera. Međutim, ova dodatna provjera pruža veću stabilnost i sigurnost.

Pobjednik – Binance

Binance izlazi naprijed u više kategorija. Ali po mom mišljenju, to stvarno ovisi o tome što želite. Za uređenije i sigurnije iskustvo trgovanja, Bittrex. Ako želite pristup većem broju altcoin-a s manje provjere, odaberite Binance.

Binance FAQ

P: Gdje se nalazi Binance?

O: Volio bih da vam mogu konkretno odgovoriti, ali ne mogu. Rekao je jedan moderator na podmornici Reddit „U ovom trenutku (prosinac 2017.) smatra se sjedištem Japana“. Dobra vijest je da je Japan jedno od najnaprednijih tržišta za kripto razmjene.

P: Je li Binance 100% siguran?

O: Binance je prilično tih o svojoj sigurnosti. Njegovi protokoli nisu dobro poznati, ali smatra se sigurnim. Još nije bilo problema. Transparentnost izvršnog direktora i financijskih potpora dovoljna je da im ljudi mogu vjerovati.

P: Prihvaća li Binance depozite u USD?

O: Ne. To je samo kripto.

P: Podržava li Binance trgovačke botove?

O: Ovo je Divlji zapad, čovječe. Naravno da možete koristiti trgovački bot. Samo nemojte to zloupotrijebiti ili ćete dobiti privremenu zabranu. Ako želite zaraditi puno novca trgujući Bitcoinom, pogledajte ih 12 alata za ozbiljne kripto trgovce.

P: Podržava li Binance američke kupce?

O: Da, američki kupci mogu koristiti Binance.

P: Zahtijeva li Binance provjeru?

O: Za razinu 1, br. Za razinu 2 morate navesti ID fotografije.

P: Što je Binance Coin (BNB)?

O: Binance ima izvorni token pod nazivom BNB. Može se koristiti za plaćanje naknada za trgovanje na web mjestu. Tvrtka umjetno ograničava njegovu opskrbu, tako da se njezina vrijednost neprestano povećava.

P: Povukao sam novac, ali nije stigao. Što da napravim?

O: Ako imate problem s povlačenjem, provjerite status povlačenja u svojoj povijesti. Ako se pokaže da nije potvrđeno, samo budite strpljivi. Ako je potvrđeno, a niste ga dobili, na odredištu morate razgovarati s podrškom.

Što kriptopozitivno voli / ne voli

Sviđanja

 • Brze brzine – Odgovarajući motor je munjevit. S preko milijun u sekundi, nikad ne morate čekati toliko dugo da biste išta učinili.
 • Likvidnost – Binanceove kaznene naknade za povlačenje pomažu u održavanju knjiga narudžbi u ravni. Njihove su knjige tekuće poput leda u pustinji.
 • Pokloni – Binance se vraća u svijet old school online casina. Oni redovito imaju natjecanja koja daju neke ozbiljno luksuzne nagrade.
 • Niske naknade za trgovanje – Ako radite velike količine i ne planirate mala povlačenja, Binance nema premca. Naknada za trgovanje od 1% je povoljna razina kante.
 • Nije potrebna potvrda – Razina 1 ne zahtijeva provjeru i omogućuje vam povlačenje do 2 BTC dnevno!

Ne sviđa mi se

Hej, ništa nije savršeno …

 • Naknade za povlačenje – Neki altcoini imaju neobjašnjivo visoke naknade. Ovo želi potaknuti likvidnost. Međutim, neke od naknada granične su iznude. Reći ću da je u Binanceovoj obrani naknada jednaka bez obzira na to podižete li 50 000 ili 50 USD, tako da možete samo rjeđe vršiti velika povlačenja.
 • Nema Fiata – Ne možete koristiti USD ili EUR na Binanceu.
 • Prah – Binance ne dopušta djelomično trgovanje, što znači da akumulirate nerazmjerne frakcije kovanica. Rade na rješenju.

Konačna presuda naše revizije Binance

Binance je najprometnija svjetska burza i zauzela je svijet olujom. Prednjače u cijelom kripto svijetu. Pokloni Porschea, inovativni trgovinski motori i laboratoriji inkubatora u kojima podržavaju blockchain pokretanje – Binance sve čini.

Oni ne olakšavaju samo trgovinu, već je čine i zabavnom i jeftinom. Nije najprimjereniji početnicima i pomalo su sumnjičavi u pogledu svog položaja, ali sigurnost i stabilnost izdržali su test vremena (barem kratko vrijeme). Zajednica voli niske naknade, velik raspon kovanica i veliku podršku. Također vole detaljno trgovačko sučelje.

Sve dok kovanice ne povlačite prečesto, nećete imati velikih problema.

Presuda:

Binance je platforma s niskom naknadom koja je izvrsna za trgovanje svim novčićima koji se mogu zamisliti. Ali nije pogodno za početnike.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner