Pitajte me bilo što s izvršnim direktorom OKEx-a Jayom Haoom – Ukratko

Ako ste to nažalost propustili – ugostili smo chat chat ask-me-anything (AMA) uživo s Jayom Haom, izvršnim direktorom OKExa, u našoj engleskoj grupi Telegram (t.me/okexofficial_en) 29. kolovoza. Impresionirani smo proaktivnim sudjelovanjem preko 3000 sljedbenika. Tijekom cijelog AMA događaja prikupili smo stotine pitanja naših korisnika iz cijelog svijeta.

Kao Telegramov debi za Jaya, AMA sesija usredotočila se na našu budućnost i vječnu zamjenu, ali također smo oduševljeni primanjem i odgovorom na neka pitanja o OKB-u, uvrštavanju u popis, našim inovacijama i budućem razvoju. Za one koji su to propustili ili koji su željeli ponovno posjetiti uzbudljivo Q&Kao što smo pripremili za vas ovaj sažetak odgovora na svih 25 pitanja koja je Jay odabrao iz naših zajednica.

Contents

O Jayu, našem izvršnom direktoru

Jay je tehnički veteran i sezonski vođa u industriji. Prije OKExa, usredotočio se na blockchain pokrenute programe za streaming videa uživo i mobilne igre. Prije nego što se uključio u blockchain industriju, već je imao 21 godinu solidnih iskustava u industriji poluvodiča, razvivši široku paletu UVLED, ASIC, FPGA, multimedijskih kodeka, kao i složeni dizajn na sustavu na čipu (SOC) za multimedijske procesore i bežični komunikacijski sustavi. Također je priznati lider s uspješnim iskustvima u upravljanju proizvodima.

Kao izvršni direktor OKEx-a i čvrsti vjernik blockchaina, Jay predviđa da će tehnologija ukloniti transakcijske barijere, podići učinkovitost i na kraju značajno utjecati na globalno gospodarstvo. Sigurnost, inovativnost i pouzdanost uzima kao tri stupa OKExa. i predan je dovođenju platforme, kao i industrije u novi proboj.

Pitanja & Odgovori – svi izvorni

Kako bismo sačuvali izvornost dijaloga, nismo polirali 25 odabranih pitanja i Jayeve odgovore. Pitanja su kategorizirana u četiri dijela: derivati, OKB, popis, kao i inovacije i razvoj.

1. Derivati ​​- futures, trajna zamjena & Više

Hoće li postojati popust na naknadu za buduću poziciju / zamjenu za poziciju (kamate) ako osoba koja drži $ OKB? (Korisnik Twittera: @TweetRamyz)

Imamo program popusta za vlasnike OKB-a. Svi vlasnici OKB-a ostvaruju popuste prilikom plaćanja na OKEx-u. Različite diskontne stope za različite razine, što je viša razina, to je veći popust.

Za naše terminsko tržište ne postoji naknada za poziciju.

Za vječnu zamjenu postoji „naknada za financiranje“, koja je ključna komponenta zamjene koja pomaže u stabilizaciji osnove pomoću spot indeksa. Učestalost financiranja vječne zamjene je 3 puta dnevno. A naknadu za financiranje ne uzima OKEx, već vaša druga ugovorna strana. Kao takvo, žao mi je, ali ne možemo ponuditi nikakav popust na naknadu za financiranje.

Kako funkcionira financiranje Okexa? A u čemu je jedinstvenost budućnosti i vječna za druge? (Korisnik Twittera:@ Ganbatt30810469)

Vjerujući da se financiranjem referirate na trajno swap financiranje? Na našem web mjestu imamo vrlo detaljan uvod u naše vječno trgovanje swapovima na koje se možete pozvati: https://support.okex.com/hc/en-us/sections/360003039191-Perpetual-Swap-Trading

A što OKEx čini jedinstvenim, dobro pitanje. OKEx ima najkompletniji ekosustav i paket proizvoda na tržištu. Trgovci mogu trgovati fiat-token-om, spot-om, terminskim ugovorima, vječnom zamenom, pa čak i koristiti OKEx PiggyBank za traženje različitih razina povrata.

Povrh toga, imamo širi raspon navedene digitalne imovine i sa sofisticiranijim sustavom upravljanja rizicima koji pomaže korisnicima da sigurno rukuju svim poslovima.

u bliskoj budućnosti, koji plan Okex namjerava učiniti s ulaganjem u okb, posudbom ili nečim sličnim? U budućem ugovoru, što mislite o novoj značajci posuđivanja usdta umjesto novčića ili žetona? (Korisnik Twittera:@ BchTr2)

Ovo je vrlo dobro pitanje.

Za ulog – Mi zapravo preispitujemo mogućnost pokretanja OKB-a na OKEx PiggyBank (s dnevnim kamatama), jer $ OKB nije PoS.

Za posudbu – odgovorio je gore.

Za terminske ugovore – da, razmatramo USDT tržište. Naš sustav je vrlo fleksibilan. Dakle, kad se jednom potvrdi, možemo ga pokrenuti u bilo kojem trenutku odmah.

Što trebam učiniti kao korisnik za uspješnu zamjenu? (Korisnik Twittera: @Parpalyga)

Da znam kako, ne bih sada ovdje radio. hahaha!

Šalu na stranu, dopustite mi da kažem ovako. Kao razmjenu, trudimo se svim trgovcima jamčiti profesionalnu trgovačku infrastrukturu i okruženje za postizanje njihovih trgovinskih ciljeva.

Međutim, ne garantiramo dobitak / gubitak ili uspon / pad prilikom korištenja naših proizvoda za trgovanje i ne mogu dati savjete za trgovanje. Ono što mogu reći je da napravite domaću zadaću prije nego što zamijenite. Uložite u ono što znate. “

Imate li planova za promjenu minimalnog povećanja cijene za futures / swap BTC i ETH na isti kao i spot? Trenutno je porast cijene 0,01 USD, što znači da je vidljivo samo prvih 20 $ knjige. Bitmex možete vidjeti cijelu knjigu! (Korisnik Reddita: u / joyser)

Vaš prijedlog se čuje. Uskoro ćemo nadograditi našu knjigu narudžbi na punu dubinu knjige narudžbi. Slijedi više detalja.

Bok, imate li planova za ponudu drugih derivata, npr. Opcija? (Redditov korisnik: u / okex_newbie)

Da, vrlo brzo uvodimo tržište opcija.

Osim uobičajene opcije. Kako bi našim korisnicima pomogao da maksimiziraju upotrebu fonda, opcija OKEx lansirat će maržu portfelja, koja zahtijeva znatno nižu maržu na zaštićenim pozicijama. Profesionalci bi svakako trebali pokušati.

Što ako je omjer marže na mojem računu niži od potrebnog omjera marže? Imate li podršku za ovakvu situaciju? (Korisnik telegrama: @ davidc510)

Omjer marže održavanja minimalni je omjer marže potreban za održavanje otvorene pozicije. Ako padne, vaš će položaj biti (djelomično) prisilno-zatvoren. Više detalja o mehanizmu možete pronaći ovdje:

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028014232-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-System-Partial-Liquidation

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028531292-Adjustment-of-Perpetual-Swap-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-Schedule

Trenutno je trajna zamjena & futures još uvijek ne podržava trgovca da postavlja napredne naloge kao što su stop limit, trainling stop … poput MT4 ili bitmex platforme za razmjenu. Dakle, hoće li sljedeći put Okex dodati isti alat trgovcu? Kakvu strategiju Okex ima da privuče trgovce i natječe se s drugim platformama za trgovanje maržama poput bitmexa …? (Korisnik brzojava: @ NguyenKhang1610)

Ove smo godine već pokrenuli napredni limitirani nalog i stop-limit nalog na našim tržištima spotova, ročnica i vječnih swap-a, zajedno s ostalim mogućnostima algo narudžbe. Možete se pozvati na ove poveznice:

Stop-limit nalog: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027766731-Token-Trading-What-is-Stop-Limit-

Napredni redoslijed ograničenja: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027767671

Što utječe na naknadu za vječne zamjene, hoće li Okex imati plan smanjiti trajnu zamjenu i naknadu za budućnost, poput upotrebe OKB-a za plaćanje naknada? (Korisnik brzojava: @VoDanhReal)

Na našoj web stranici detaljno se izračunava stopa financiranja za vječnu zamjenu. Ovdje možete provjeriti: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360020412631-XI-Funding-Rate-Calculations

Financiranje je osmišljeno tako da stabilizira i suzi osnovu između cijene swap i cijene spot indeksa. Nažalost, bojim se da ne možete podmiriti naknadu za financiranje s OKB-om.

S obzirom na pogodnost prevrtanja i nove mjere upravljanja rizikom, znači li to da je trajna zamjena bolji instrument od postojećih terminskih termina? (Korisnik brzojava: @hunterrcoin)

To su dva različita izvedena instrumenta koja zadovoljavaju različite potrebe trgovanja. Futures ima ugovorno razdoblje i datum isporuke s većom osnovom, dok trajna zamjena nema istek ugovora, manja je osnova i uključuje naknade za financiranje. Možete odabrati onu koja odgovara vašim potrebama.

Imati polugu od 100 puta toliko je veliko i pomalo rizično za trgovce. Može li itko trgovati pomoću vječne zamjene? (Korisnik brzojava: @tuckergomar)

Poluga od 100x je samo opcija, a nije obavezna za svakog vječnog swap trgovca. Toplo savjetujem svim korisnicima da razumiju svoju toleranciju na rizik i tržišni trend prije nego što koriste tako veliku polugu.

A kako bi se smanjili povezani tržišni rizici, poluga od 100x dostupna je samo malim pozicijama.

Vječna zamjena & futures program povećava brzinu novca i imovine. Kako zaštitite korisničku imovinu, koju arhitekturu ili sustave koristite? Svatko zna vidimo li još jednu razmjenu, imaju jamstvo SAFU (Fond sigurne imovine za korisnike). (Korisnik Twittera: @hranitelj1602)

Sigurnost fonda shvaćamo vrlo ozbiljno.

Imamo dugogodišnje iskustvo u sigurnosnoj tehnici, a sami smo razvili tople i hladne novčanike i multi-sig tehnologiju kako bismo zaštitili sredstva. Do sada sam ponosan što mogu reći da imamo čistu evidenciju da nije došlo do narušavanja sigurnosti. Uvjereni smo da ćemo iu budućnosti održavati čistu strukturu.

Što se tiče sigurnosnog fonda, nismo osnovali određeni fond i plasirali ga medijima. Ali ono što vas mogu uvjeriti jest da imamo više nego dovoljnu rezervu za rješavanje bilo kakvih neočekivanih situacija.

Tona razmjena derivata imala je problema tijekom nestabilnih kretanja, posebno kada se njihova indeksna cijena temelji na samo 2 ili 3 razmjene. Kako će @OKEx zaštititi trgovce & osigurati da imaju pošteno okruženje za trgovinu? (Korisnik Twittera: TheGemClub)

Budite sigurni da je naš sastav cijena indeksa vrhunski na tržištu.

Za svaki indeks digitalne imovine imamo 3 do 5 sastavnica, ovisno o imovini. Zajedno s markom cijene, sustavom omjera marže za održavanje i mehanizmom djelomične likvidacije, naša su tržišta sigurno prošla neke od najhlapljih trenutaka u posljednje vrijeme.

Za više detalja o tome kako funkcionira naš sustav upravljanja rizicima, možete pogledati ovaj članak: https://medium.com/okex-blog/perfecting-okex-futures-market-cc23f179e4eb

2. OKB

U bliskoj budućnosti Okex će imati izvanredna dostignuća kako bi postao savršena trgovačka platforma za prevladavanje Binancea ili ne. Što će Okex konkretno učiniti da vrijednost valute OKB prođe u odnosu na BNB? (Korisnik Twittera: @ dinhnam1996)

Vjerujem da svaka burza ima svoj položaj na tržištu.

U tvrtki OKEx trgovcima nudimo najširi spektar proizvoda za trgovanje. Ovo je jedan od načina na koji smo ispred Binancea. Ali naravno, oni imaju svoje snage na tržištu, a mi volimo jake konkurente. Najnoviji projekt OKEx Jumpstarta jako dobro ide, nadam se da ste od njega imali koristi.

Drago mi je da je svima stalo do cijene OKB-a. Iako nikada nismo, kao razmjena, i nikada nećemo kontrolirati cijenu OKB-a.

Sve što radimo je #buidl. Neprestano ulažemo ogromne napore u izgradnju ekosustava OKB i osnaživanje tokena, čineći ga jednim od najcjenjenijih digitalnih sredstava na tržištu. Vidim velik potencijal u OKB-u i mislim da bi svi trebali vidjeti isto.

koje biste strategije koristili da $ OKB ima vrlo drastičan pad cijena, na primjer: pad do -12%? (Korisnik Twittera: @ danar808)

Čak i ako se to stvarno dogodi, nećemo učiniti ništa da manipuliramo cijenom.

Vrijednost OKB-a određuje njegova korisnost, pa ćemo i dalje osnaživati ​​OKB i razvijati OKB ekosustav kako bismo OBK učinili vrijednijim na tržištu.

3. Popis

Kada ćete navesti EOS dap-ove poput EOSBet-a? (Korisnik Twittera: @Discoverweeklyx)

Cijenimo interes svih za uvrštavanje na OKEx. Što se tiče popisa, vidimo se nepristranom razmjenom koja nudi jednake mogućnosti da se dobri projekti nađu na listi. Imamo vlastita pravila uvrštavanja koja možete pronaći na našoj web stranici i drugim službenim kanalima. Nastavit ćemo redovito pregledavati i ažurirati naša pravila i istraživati ​​najnovije mogućnosti na tržištu. EOS dapps definitivno će biti jedan od naših zainteresiranih projekata.

Kada se pravila IEO mogu mijenjati? (Korisnik Twittera: @ Cherria11)

4. Inovacije & novi proizvodi

Nedavno neke vrhunske trgovinske burze planiraju pokrenuti uslugu kreditiranja, jeste li spremni za to? (Korisnik Twittera: @hiamPluto)

Uskoro lansiramo vlastiti proizvod zajma. Molim vas, pratite nas.

Planirate li izgraditi vlastitu decentraliziranu platformu za trgovanje? (Korisnik Twittera: @hiamPluto)

Naravno. To je neizbježan trend.

Kao što je već najavljeno, budući da je naš vlastiti javni lanac OKChain sada u završnoj fazi testiranja, uspostavit ćemo našu decentraliziranu platformu za razmjenu OKDEX na OKChainu i pokrenuti ćemo je kad se naš tim složi da je iskustvo trgovanja dovoljno veliko.

ŠTO JE YR PLAN ZA BUDUĆNOST. TOLIKO RAZMJENJUJUĆI TO (Korisnik Twittera: @ ARVINDS67194835)

Nedavno smo pokrenuli EOS PoS ulog na OK Pool. I više PoS novčića bit će podržano u budućnosti.

Kada će OKex biti sunčana stoplasa za iOS? Okex ima li budućnosti za investitore? (Korisnik Twittera: @ XunPht10)

Prema mojem razumijevanju ovog pitanja iz prve polovice: vrsta narudžbe sa stop-gubicima uskoro će biti dodana u aplikaciju OKEx iOS.

Možete li me ugoditi @ meni na Twitteru da biste mi omogućili daljnje objašnjenje u drugoj polovici vašeg pitanja? Odgovorit ću poslije. Hvala!

Razvoj OKExa

Je li Okex na putu da postane prva 3 svjetska digitalna banka u budućnosti? (Korisnik brzojava: @HissizAdam)

Zanimljivo pitanje.

Po mom mišljenju, ne možete uspoređivati ​​digitalni svijet s tradicionalnim svijetom. Oni se po mnogo čemu razlikuju.

A mi ne želimo “banku”. “Banka” je premala i ograničena za ono što želimo biti.

Kada će Okex Indonezija podržati indonezijski Fiat i banku za polog ili povlačenje? (Korisnik brzojava: @ MrBrown22)

OKEx se fokusira samo na kripto-kripto trgovanje, ali podržavamo C2C fiat-to-crypto trgovanje za nekoliko fiat valuta. Opcije valuta možete potražiti na našem C2C ​​tržištu ovdje: https://www.okex.com/otc

Kakav je vaš stav o 90% lažnog volumena na @OKEx alegaciji? (Korisnik Twittera: Ašiški S17228231)

Jako sam sretna što ste nam postavili ovo pitanje.

U OKExu na našoj platformi ne vršimo samostalno trgovanje, pranje niti bilo kakvu drugu vrstu tržišne manipulacije.

Što se tiče tih glasina, jednostavno možete pogledati širenje i dubinu naše knjige narudžbi. Naše veličine krpelja su vrlo minimalne, tj. 0,1 za naša spot i vječna swap tržišta i 0,01 za terminska tržišta, a još uvijek možete pronaći debelu dubinu.

Mislim da je dokaz vrlo očit da imamo vrhunsku likvidnost na tržištu. Ne vjerujte u glasine.

Kao i ostali konkurenti poput Bybita, ¿kako bi vaša platforma izbjegla moguća preopterećenja sustava, prilikom postavljanja narudžbe kada nestabilnost dosegne vrhunac ?? (Korisnik Twittera: martinvergaX)

Nakon godina poboljšanja, izvedba našeg sustava bila je visoko optimizirana i rijetko je slučaj kašnjenja. Već duže vrijeme nemamo problema s preopterećenjem.

Dolazi još AMA

Željeli bismo zahvaliti svima u našim zajednicama što su ostvarili AMA i s nama komunicirali svoje ideje. S obzirom na te impresivne rezultate, u budućnosti ćemo biti domaćin više AMA sesija. Ako imate prijedloge za poboljšanje našeg AMA-a, slobodno nas obavijestite na svim našim kanalima na društvenim mrežama.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner