Mjesečno izvješće OKB ekosustava – travanj 2020

U travnju smo postigli veliki napredak u svim aspektima ekološke gradnje OKB-a – pokrenut je Pretvori male bilance u OKB, 4 nova partnera udružila su se s OKB-om, a OKB je uvršten na poznatu globalnu trgovinsku platformu s spot parovima trgovanja, trgovanje maržom i usluge zajma.

Kako bismo se vratili OKBelieverima, pokrenuli smo dvogodišnju kampanju da bismo ponudili ukupno 2 milijuna USD ekvivalentnih OKB na prodaju uz popust od 20%.

Istodobno, OKChain je postao otvoren izvor na Githubu. Zasnovan na naprednoj tehnologiji višestrukih lanaca, OKChain omogućuje besprijekornu integraciju s raznim glavnim javnim lancima, kao što su Cosmos, BTC i ETH, itd. U budućnosti. Sada ne samo da osigurava neovisnost svakog lanca, ekologiju među lancima i autonomiju čvorova koji sudjeluju, transakcija i prijenosa informacija preko lanaca, bez bilo kakvih procjena potrebnih za pokretanje DeFi-a od bilo kojeg čvora OKChain.

1. OKB je u travnju zabilježio rast od 40,5%, nastavljajući zauzimati prvih 10 po tržišnoj vrijednosti

Učinak OKB-a u travnju

  • Cijena OKB-a 1. travnja: 4,15 USDT
  • Cijena OKB na dan 30. travnja: 5,57 USDT
  • Najviša cijena u travnju: 5,83 USDT
  • Povećanje broja mama u travnju: 40,5%

Tržišna kapitalizacija OKB-a nastavila je zauzimati prvih 10 na ljestvici, od kojih je tržišna vrijednost 2. travnja dosegla 1,296 milijardi USD, što je najveći rekord u travnju. Osim toga, njegov je promet od 24 sata 4. travnja iznosio 291 milijun USD, što je još jedan maksimum u mjesecu.

Obujam trgovanja OKB trgovinskim parovima u travnju uglavnom je bio usmjeren prema glavnim kriptos, poput BTC-a, ETH-a, USDT-a i USDK-a, od čega su USDT-ovi trgovački parovi činili 65,39%, a USDK 2,17%.

U travnju je broj OKB adresa postigao stabilan rast.

2. Dodana su četiri nova partnera na ekosustavu i jedna interna privilegija

U travnju su 4 nova partnera ekosustava sletjela na OKB ekosustav i proširili suradnju i aplikacije u novčanicima, transakcijama, plaćanjima, igrama itd. Od danas su partneri u ekosustavu OKB dosegli ukupno 43 tvrtke.

2. travnja OKB se udružio s poznatim temeljnim pružateljem protokola za blockchain igre – BetProtocol, koji će podržati korisnike da koriste OKB u klađenju u e-sportovima & sportske igre kao i ostale povezane usluge na platformi za igre koju je razvio BetProtocol.

3. travnja WhaleEx, jedna od najvećih svjetskih decentraliziranih trgovačkih platformi, postala je OKB-ov globalni ekološki partner i službeno je pokrenula trgovački par OKB / USDT. Pokrenut će trgovinu maržom, posudbu, financijsko upravljanje i druge usluge trgovanja za OKB trgovce.

U travnju su OKB i Dappbirds postigli ekološko partnerstvo za pružanje višestrukih usluga korisnicima OKB-a, uključujući razvoj javnog lanca, usluge novčanika, ponovno izdavanje lanca Dapp, Defi, DEX itd. Istodobno, više od 4000+ Dappsa na platformi Dappbirds podržavat će upotrebu OKB-a.

Ellipal, kripto hardverski novčanik nove generacije usredotočen na pružanje jedinstvenog, sigurnog, hardverskog rješenja novčanika za korisnike mobilnih telefona i Dimension, proširenje preglednika koje svim korisnicima Interneta omogućuje stvaranje šifriranih postova na stranicama društvenih mreža, uključujući Facebook i Twitter , postali su OKB-ovi globalni ekološki partneri u travnju.

Dana 7. travnja OKEx je službeno najavio pokretanje usluge Pretvori male bilance u OKB kako bi podržao zamjenu male količine imovine (manje od 0,001 BTC) na svoje OKB račune i brzo je dobio široku podršku korisnika.

8. travnja otvorena je za pretplatu jedna od internih aplikacija OKB-a, 11. OKEx Jumpstart projekt DEP. Njegova se debitantska cijena udvostručila nedugo nakon početka prodaje.

Slika

3. OKChain ide s otvorenim kodom, a partneri u ekosustavu pokrivaju 5 glavnih područja

U travnju je OKChain, pozicioniran za izgradnju novog ekosustava blockchain aplikacija, postigao 100% otvorenog koda. Na temelju naprednih tehnologija s više lanaca, OKChain će koristiti "set višestrukih alata" i drugih protokola u budućnosti za postizanje neprimjetne integracije sa svim glavnim ekosustavima javnog lanca, kao što su BTC, ETH i Cosmos.

OKChain je otvoren i decentraliziran, pružajući svim čvorovima koji sudjeluju jednak status i prava. Svaki pojedinac koji sudjeluje može u potpunosti igrati svoje sposobnosti, objavljivati ​​i pokretati razne decentralizirane programe. Za razliku od “sustava prijedloga” tradicionalnih javnih lanaca, u kojem svaka radnja čvorova zahtijeva podnošenje prijedloga guverneru, OKChain krši ovo pravilo usvajanjem koncepta “OpenDEX”. Kada trkači čvorova žele izgraditi decentralizirane aplikacije, DEX ili navesti trgovačke parove na OKChainu, nije potreban prijedlog. Svi DEX-ovi temeljeni na OKChainu rade na peer-to-peer mreži blockchaina, čineći ga istinskim ekosustavom bez dozvola..

Zasnovan na tehnološkom dizajnu s više lanaca, OKChain ima za cilj promicati ekološku primjenu komplementarnih aplikacija i pionir je koncepta poslovnog saveza. Promovirat će se velika primjena blockchain tehnologije. Trenutno je završena prva faza izgradnje ekološkog partnera, koja uključuje 5 glavnih smjerova ekološke suradnje, uključujući javni lanac, novčanik, istraživač, rudarski bazen i druge.

4. OKB slavi dvogodišnjicu s popustom od 20%

Ovog smo mjeseca proslavili 2. godišnjicu OKB-a promocijom predbilježbe s popustom od 20% za naše globalne korisnike, nudeći s tržišta 2 milijuna američkih dolara ekvivalentne vrijednosti OKB-a da zahvalimo korisnicima na kontinuiranoj podršci OKB-u u posljednje dvije godine.

Tjedno ažuriranje OKEx-a: 11. travnja - 17. travnja | Ažuriranja tvrtke | OKEx ...

Prema prosjeku tržišne cijene od 24 sata, OKB je snižen na 3,52 USDT, što je 1,31 USDT niže od najviše cijene OKB-a u mjesecu (4,83 USDT).

5. Deset događaja u zajednici za milijune korisnika širom svijeta

Osim OKB-ove prodaje s popustom od 20%, održali smo i 10 nevjerojatnih događaja za naše globalne korisnike OKB-a. S izvršnim direktorom OKExa Jayom Haom razgovarali su CoinTelegraph i drugi poznati mediji i zajednice.

Sve u svemu, tijekom posljednjih nekoliko mjeseci primjećuje se postupni porast broja slučajeva uporabe OKB-a. Zajedničkim naporima s razvojnim timom, zajedno s podrškom nositelja OKB-a, predviđa se da će OKB nastaviti širiti opseg aplikacija u godinama koje dolaze.

Ako imate prijedloga za OKEx, ostavite nam komentar ispod ili nas kontaktirajte na [e-pošta zaštićena] ili [e-pošta zaštićena].

Slijedite OKEx na:

Web stranica: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner