Mjesečno izvješće OKB ekosustava (studeni – prosinac 2019)

Kako se bližila kraju 2019., uveli smo novo desetljeće s poboljšanim OKB ekosustavom.

U prosincu 2019. surađivali smo s 5 partnera kako bismo uveli više aplikacija za OKB. Povrh toga, imali smo i OKB na listi Indodax, najveće indonezijske kripto burze, otvarajući novi kanal za kupnju OKB-a za indonezijsku rupiju (IDR). U znak proslave partnerstva, za svoje smo korisnike organizirali četiri promocije. Također, OKB je također otkupljen i spaljen šesti put, što je dodatno poravnalo inflaciju i učvrstilo vrijednost.

Ekosustav OKB kontinuirano širi svoju globalnu pokrivenost. Od danas, OKB se udružio s 29 partnera iz različitih zemalja i područja širom svijeta, uključujući SAD, UK, Njemačku, Koreju, Japan, Rusiju, Singapur i Indoneziju itd., Pokrivajući višestruke zahtjeve za plaćanje, trgovinu, internetske aplikacije, blockchain novčanici, zajmovi i posudbe za tehnološku sigurnost, putovanja, životni stil, zabavu, društvene, digitalne ugovore, O2O itd..

1. Predstavljamo pet novih partnera za ekosustave

U prosincu 2019. OKB je uspostavio partnerstva s pet tvrtki u financijskoj i aplikacijskoj industriji, pokrivajući blockchain novčanik, društvenu platformu, plaćanje, e-ugovore, C2C itd..

Dana 3. prosinca 2019. OKB se udružio s FirmaChain-om, e-ugovornom platformom zasnovanom na blockchainu, za kupce koji kupuju usluge na FirmaChain-u s OKB-om.

13. prosinca 2019. OKB se udružio s Dapp Pocketom kako bi omogućio plaćanje u OKB-u za svoje usluge novčanika.

16. prosinca 2019. OKB se udružio s BiYongom, blockchain platformom društvenih mreža, kako bi korisnici OKB-a plaćali usluge i slali crvene pakete u OKB-u..

18. prosinca 2019. OKB se udružio s tvrtkom Cercle, međunarodnom C2C ​​poslovnom platformom koja korisnicima omogućuje plaćanje izvanmrežnih usluga OKB-om.

23. prosinca 2019. OKB se udružio s Alchemy, vodećim dobavljačem tehnologije plaćanja kriptovalutama u Singapuru, kako bi omogućio korisnicima OKB-a da plaćaju OKB-om koristeći svoje hibridne fiat i kripto sustave za plaćanje na globalnoj razini..

Uz podršku različitih zajednica, OKB se udružio s 29 partnera iz različitih zemalja i područja širom svijeta, uključujući SAD, UK, Njemačku, Koreju, Japan, Rusiju, Singapur, Indoneziju itd., Pokrivajući višestruke prijave od plaćanja do trgovina, mrežne aplikacije, blockchain novčanici, zajmovi i posudbe, tehnološka sigurnost, putovanja, način života, zabava, društveni, digitalni ugovori, C2C itd. Nastavit ćemo širiti OKB ekosustav kako bismo razvili više OKB aplikacija za naše korisnike i poboljšali vrijednost OKB.

2. OKB je sada na listi najveće indonezijske burze digitalnih sredstava Indodax

Osim uvrštavanja na korejske burze Probit i Bitsonic, OKB je sada naveden i na Indodaxu, najvećoj indonežanskoj burzi kripto valuta 10. prosinca 2019. godine, otvarajući novi kanal trgovanja fiat-ovima indonezijske rupije (IDR) za OKB.

Za nešto manje od 24 sata, obim trgovine OKB-a nastavio je rasti na Indodaxu, zahvaljujući masivnoj potpori indonezijske zajednice. Stoga smo organizirali sesiju dijeljenja kako bismo pomogli kupcima da odgovore na njihova goruća pitanja, prikupe prijedloge i razmijene različite ideje.

Danas je OKB uvršten na tržište OKEx C2C, Bitfinex, ALINIEX i Bvnex (dvije najveće burze u Vijetnamu), Probit i Bitsonic (dvije najveće korejske burze) i Indodax, nudeći ukupno 7 C2C trgovačkih kanala koji prihvaćaju USD , Vijetnamski Dong, korejski osvojeni, indonezijska rupija itd.

Širenje globalne pokrivenosti uvijek je bio glavni prioritet ekosustava OKB. Više ćemo se usredotočiti na međunarodni razvoj OKB-a kako bi korisnici širom svijeta mogli uživati ​​u blagodatima koje donosi.

3. Opsluživanje preko 1.000.000 korisnika zajednice širom svijeta

Kako rastemo ekosustav OKB, dijelimo radost sa zajednicom.

11. prosinca 2019., kako bismo proslavili ulazak OKB-a na tržište Indonezije, organizirali smo okupljanje i neke promocije s Indodaxom kako bismo pomogli korisnicima da se upoznaju s OKB-om i trgovinskom platformom OKEx, a zajednici smo podijelili 4.000 OKB bonusa.

Dana 17. prosinca 2019. udružili smo se s BiYongom kako bismo s našim korisnicima razgovarali o razvoju OKS ekosustava i shemi otkupa i izgaranja OKB-a te smo dobili puno sjajnih ideja i prijedloga.

Neposredno pred Božić, zamolili smo zajednicu da kreira zabavne videozapise o OKB aplikacijama i korisnicima iz SAD-a, Rusije, Koreje, Japana itd. Kako bi podijelili svoje iskustvo s OKB-om, uključujući upotrebu Ledger novčanika za pohranu OKB-a, pretplatu na BitTorrent usluge s OKB-om , i kupnja na Cryptomall-u s OKB-om itd.

4. Šesti otkup OKB-a & Opeklina: 5.945.273,91 OKB izgorjelo

Ovog smo mjeseca dovršili 6. shemu otkupa i spaljivanja OKB-a i izgorjelo je 5.945.273,91 OKB-a. Od 4. svibnja 2019., shema otkupa i sagorijevanja OKB-a već je izgorjela ukupno 13.978.364,45 OKB, što je 4,7% od ukupnog cirkulirajućeg iznosa (300.000.000 OKB).

Nastavit ćemo usavršavati shemu otkupa i sagorijevanja sugestijama korisnika OKB-a, tako da svi podržatelji OKB-a mogu uživati ​​u blagodatima smanjenja ukupne cirkulacije OKB-a na tržištu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner