Mjesečno izvješće OKB ekosustava – ožujak 2020

U ožujku je obilježena druga godišnjica OKB-a. Dok smo pregledavali svoj rad u protekle dvije godine, dobili smo brojne blagoslove od naših partnera i sljedbenika širom svijeta. Tim OKB-a iskreno cijeni vašu stalnu podršku!

Uz proslavu, OKB je u ožujku dovršio i proširenje svoje četiri glavne ekološke suradnje, s tri značajna ažuriranja dovršena na temelju platforme OKEx i tri nova partnera za podršku trgovinskim kanalima. Nadalje, tim OKB-a održao je desetke kampanja milijunima vjernika OKB-a, tijekom kojih smo odgovarali na pitanja koja je postavila zajednica i zajedno razgovarali o budućnosti OKB-a.

Od ožujka 2020., OKB ima 52 unutarnja i vanjska scenarija i pogodnosti primjene, s 9 fiat pristupnika, uključujući euro, korejski win, vijetnamski dong i tako dalje. OKB trgovački par također je naveden na više od 50 glavnih trgovačkih platformi. U budućnosti će tim OKB-a nastaviti pružati izvrsne usluge milijunima vjernika OKB-a u 153 zemlje i regije.

1. Ukupan opseg trgovanja OKB-a u ožujku dosegnuo je 8,7 milijardi USD, svrstavajući se na TOP 10 mjesto u smislu kripto tržišne kapitalizacije

U ožujku je mjesečni opseg trgovanja OKB-a dosegao 8,722 milijarde USD, a dnevni obim trgovanja dosegao je 350 milijuna USD 6. ožujka 2020., najviše u mjesecu.

Štoviše, ukupna tržišna kapitalizacija OKB-a nastavila je držati TOP10 u ožujku i dosegla je 1.606 milijardi USD.

Opseg trgovanja OKB trgovinskim parovima u ožujku uglavnom je bio protiv glavne kripto imovine, kao što su USDT, ETH, BTC i USDK. Među njima, trgovački par OKB / USDT činio je 65,39%, a OKB / USDK 2,17%.

Cijena OKB-a započela je s 5,97 USDT (1. ožujka) i završila s 4,35 USDT (31. ožujka), s ukupnim padom cijena na kraju mjeseca od 27%. Osim toga, OKB-ova najniža cijena u mjesecu bila je 2,0 USDT (13. ožujka), a sljedeća najviša cijena iznosila je 4,832 USDT (20. ožujka), s maksimalnim mjesečnim dobitkom od 141,6%.

Sve u svemu, tržište i korisnici dali su entuzijazam i potvrdu OKB-ovim ekološkim građevinskim radovima u ožujku, što nam također daje novu priliku da razmišljamo o budućem razvoju ekosustava OKB-a. U budućnosti ćemo nastaviti naporno raditi i biti u toku sa cjelokupnim postupkom.

Istodobno, iskreno se nadamo da svi korisnici mogu u potpunosti razumjeti rizike povezane s tržišnim ulaganjima, ne potičemo sve da spekuliraju o OKB-u. Također se nadamo da korisnici koji imaju dugoročno priznanje OKB-a mogu s nama sudjelovati u ekološkoj izgradnji OKB-a i zajedno dijeliti dividende koje donosi dugoročni razvoj OKB-a.

2. Pregled podataka, buduće planiranje & misli

Ovog je mjeseca OKB tim proslavio svoj drugi rođendan s milijunima vjernika OKB-a. Pregledali smo i saželi rad i suočili se s nedostacima našeg rada u posljednje dvije godine. Nastavit ćemo se poboljšavati u sljedećoj izgradnji ekosustava.

Od ožujka OKB je opsluživao 153 zemlje i regije pružajući kvalitetne usluge milijunima vjernika OKB-a, spalivši 17.161.709,06 OKB-a nakon što je završio sedam rundi otkupa & izgorjeti, a nositeljima OKB-a kao bonus dodijeljeno je ukupno 33.209,73 BTC.

Povećali smo i unutarnje i vanjske scenarije aplikacija i izvedene privilegije i ubrzali globalno širenje. Sva ova dostignuća predstavljaju dugogodišnju podršku OKB-a od svih korisnika širom svijeta.

Pregledom protekle dvije godine, tim OKB-a stekao je nova razumijevanja i pripremio bolje planiranje buduće izgradnje ekosustava OKB-a.

Ubrzati ćemo širenje proizvoda i izgraditi više internih scenarija aplikacija i dodatnih privilegija na temelju platforme za trgovanje OKEx. Za OKB ekosustav poboljšat ćemo i proširiti više vanjskih scenarija primjene kako bismo obogatili vrijednost OKB-a. Nadamo se da ćemo izgraditi OKB kao najcjenjeniji blockchain token u industriji i uložit ćemo sve napore kako bismo ga ostvarili.

3. Četiri nova partnera u ekosustavu, više internih privilegija

Kontinuirano širenje unutarnjih i vanjskih scenarija primjene i izvedenih privilegija oko ekološke gradnje ostaje jedan od ključnih zadataka OKB-a u ožujku. Ovaj mjesec, 4 nova partnera u skladištenju, kupnji i povlačenju sletjela su u OKB ekosustav. I dodali smo 3 nova interna izvedena prava OKB-a.

10. ožujka OKB se udružio s Mercuriom, poznatom kripto institucijom koja nudi novčanik i uslugu plaćanja. Uz pomoć Mercurya, korisnici trguju OKB-om izravno s eurima, rubljama i drugim fiat-om putem Visa / MasterCard kartice.

20. ožujka OKB se udružio s MeconCash-om, vodećom korejskom kripto institucijom, i omogućio preko 13 tisuća bankomata za podršku povlačenju OKB-a. Ova suradnja predstavljala je da se scenariji primjene i vrijednost OKB-a prihvaćaju u sve većem broju industrija, uključujući korejsku medicinsku kozmetiku, e-trgovinu, ugostiteljstvo i PC / MOB.

25. ožujka OKB je postigao partnerstvo s Hyperpayem, poznatim novčanikom blockchain digitalnih sredstava, gdje korisnici OKB-a uživaju u različitim oblicima usluga pohrane, uključujući centralizirane i decentralizirane novčanike.

26. ožujka OKB je pozdravio Coinify, europsku platformu za trgovanje fiat-ovima, koja omogućava 120.000 trgovaca iz preko 70 zemalja da koriste OKB kao sredstvo plaćanja. Ova suradnja pružit će tehničku osnovu za realizaciju OKB-a kao sredstva za svakodnevno plaćanje za kupce širom svijeta.

Osim toga, 26. ožujka OKEx je dodao trgovački par OKB / USDC kako bi obogatio mogućnosti trgovanja za korisnike OKB-a.

U ožujku je OKB otvorio VIP program partnerstva i ponudio izdašne promocijske pogodnosti i bonuse svim sudionicima.

25. ožujka, OKEx Jumpstart, jedan od internih scenarija aplikacije OKB-a, najavio je da će pokrenuti pretprodaju jedanaestog projekta, DEP, određenim zemljama i regijama. Ekskluzivna prodaja za OKBelievers započela je u 04:00 8. travnja (UTC), a ona za OKTraders u 05:00 8. travnja (UTC).

Od danas postoje 52 unutarnja i vanjska scenarija aplikacija i 13 izvedenih povlastica scenarija internih aplikacija, uključujući popuste na transakcijske naknade, delegirane trgovce, programe otvorenog partnerstva i tako dalje. Postoji 39 vanjskih scenarija aplikacija koji pokrivaju plaćanje, trgovinu, tržišni softver, novčanik, posudbu, tehničku sigurnost, putovanja, način života, zabavu, društvene, elektroničke ugovore, O2O, igre na sreću itd…

U budućnosti će tim OKB-a nastaviti raditi na proširenju izvedenih privilegija i scenarija aplikacija kako bi stvorio snažniju podršku za OKB.

4. Novi fiat kanali trgovanja za rusku rublju

Kako bismo udovoljili trgovinskim zahtjevima korisnika OKB-a, za OKB smo dodali fiat kanal trgovanja ruskom rublju. A OKB je naveden na još 3 vodeće platforme za trgovanje.

10. ožujka OKE / RUB trgovački kanal dodan je OKExu kroz suradnju s Mercuryo. Od tada, korisnici mogu kupiti OKB koristeći eure, korejske win i mnoge druge podatke putem Mercurya.

11. ožujka OKB je uvršten na BitAsset, vodeću trgovinsku platformu i dodan je na svoje mjesto spot trgovanja.

Dana 18. ožujka OKB je uvršten na HitBTC, poznatu trgovačku platformu u Čileu, koja opslužuje korisnike u Latinskoj Americi, Rusiji, Njemačkoj, Turskoj i drugim zemljama i regijama. Ova suradnja značajno je promovirala internacionalizaciju poslovanja OKB-a.

Od danas je OKB otvorio 9 kanala za trgovanje fiat-om, uključujući euro, rublje, korejske win, vijetnamski dong i indonezijsku rupiju. Više od 50 trgovačkih platformi, uključujući bitfinex i bitmax, dodalo je trgovačke parove OKB, pokrivajući 153 zemlje i regije širom svijeta.

5. Prvo postignuto partnerstvo s ekološkom zajednicom

Kako bismo omogućili više korisnika da sudjeluju u izgradnji ekosustava OKB-a, izgradili smo svoju prvu ekološku zajednicu 16. ožujka. Istog dana održali smo prvi AMA događaj u zajednici za širu javnost.

U budućnosti ćemo redovito dijeliti srodne vijesti i informacije zajednici te obavljati AMA ili airdrop aktivnosti.

Otkako je OKEx otvorio uslugu štednje za OKB, pohranjeno je više od 10 milijuna USD OKB-a. Da bismo se vratili sljedbenicima OKB-a, 6. ožujka pokrenuli smo kampanju povrata kamate u iznosu od 10x na OKB Saving i dobili smo puno pozitivnih povratnih informacija od naših korisnika.

25. ožujka, kada je izvršni direktor OKEx-a Jay Hao posjetio zajednicu FIND, izradio je izvještaj o drugoj godišnjici OKB-a i podijelio kartu budućih ekosustava OKB-a tisućama korisnika OKB-a.

Štoviše, pokrenuli smo nekoliko AMA događaja uz podršku INFINITO-a, ViteX-a i BitSG-a, te kako bismo se uključili u zajednicu i ponudili izdašne nagrade za korisnike OKB-a.

Kako kaže izvršni direktor JayHao, "Snažna kohezija OKB-a naše je najponosnije postignuće." OKB će uvijek težiti prema postizanju naših ciljeva u eri blockchaina i pozivamo vas sve da nam se pridružite na ovom putu. Ako imate bilo kakvih komentara ili prijedloga, pošaljite e-poštu na [email protected] i [email protected]

Slijedite OKEx na:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Web stranica: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner