HUB | Ključni kod OKExa: Globalni digitalni ekosustav izgrađen na tehnologiji

Kriptovaluta je nišna industrija koja se razvija s neizvjesnošću i nestabilnošću. U 2019. godini Facebook je lansirao svoju stabilnu trgovinu, Vagu, naišao je na kritike i nepovjerenje i još uvijek se bori; javni lanac doživio je brutalni potres; Bitcoin ETF-ovi su kontinuirano odbijani; a propisi u nekoliko jurisdikcija postali su stroži. I tradicionalna financijska industrija i kripto svijet pate od COVID-19. Kako OKEx može prevladati nestabilnost industrije da bi bio jedna od glavnih burzi? A koji je ključni kod za platformu da se nastavi razvijati i inovirati?

Treći Cointelegraph China HUB fokusira se na postignuća OKExa u 2019. godini, internacionalizaciju OKExa. Zajedno s našim domaćinom Vadimom Krekotinom i suvoditeljicom Kristinom Lucrezijom Cornèr, Jay Hao, izvršni direktor tvrtke OKEx, govorit će o svojim razmišljanjima o izvedenicama, daljnjem razvoju i planovima OKB-a i OKChaina, globalnim propisima itd..

Naglasci

1. Sama industrija kriptovaluta preplavljuje neizvjesnosti i urođena je misija OKExa biti spreman u svim prilikama odgovoriti na nove izazove. Tehnologija je motor kripto svijeta izgrađenog na blockchain tehnologiji. Vjera u tehnologiju okuplja ljude OKEx-a. U 2019. godini OKEx je polirao izgradnju sustava bez zaustavljanja i izveo stotine značajnih nadogradnji kako bi se osiguralo da platforma može raditi stabilno, čak i pod ekstremnim tržišnim uvjetima.

2. “Kupac prije svega” oduvijek je bila osnovna vrijednost OKExa, koji je ujedno i kamen temeljac naše internacionalizacije. Internacionalizacija OKExa ima tri točke: (1) prvo kupci; (2) udovoljavanje globalnim diferenciranim potrebama i pružanje lokaliziranih usluga; (3) OKEx ne gradi razmjenu već globalno besplatan, jednak i zdrav ekosustav šifriranja.

3. Najveći konkurent je sam sebi. Kontinuirana i zdrava konkurencija donijet će novu vitalnost na tržište. Iako pruža ruku za napredak u industriji, korisnicima također omogućuje bolju referentnu osnovu pri odabiru platforme za trgovanje. OKEx će naučiti dobru ponudu usluga od izvrsnih konkurenata jer tim vjeruje da korisnici pod zdravom konkurencijom uvijek trebaju biti korisnici.

4. Tehnička sigurnost i dalje je jedan od najvećih izazova s ​​kojima se susreću trgovačke platforme. U budućnosti, OKEx će nastaviti povećavati ulaganja i poboljšati sposobnost platforme da se odupre rizicima, kao i da se bavi vršnim transakcijama i zaštiti imovinu korisnika.

5. Svi znaju da je OKB prihvaćen kao token platforme OKEx. Služi kao “most”, povezujući OKEx i globalne korisnike. OKB-ova izgradnja ekosustava, s jezgrom globalnih korisnika, provodi globalnu strategiju oko dodatnih prava za korisnike izgrađenih na trgovačkoj platformi OKEx, scenarija aplikacija oblikovanih uz podršku vanjskih partnera, razdoblja deflacije OKB-a, širenja kanala transakcijskog kanala OKB-a itd. ekosustav OKB-a uvijek stvara vrijednost za korisnike OKEx-a.

6. Što se tiče javnih blockchaina, OKChain će se koncentrirati na rješenja za veliko slijetanje aplikacija za koje naš tim vjeruje da su glavna prepreka trenutnom razvoju javnog lanca.

7. Kao vodeća svjetska platforma za trgovanje digitalnom imovinom, OKEx je aktivno komunicirao s odjelima za usklađivanje s cijelim svijetom. Unutar platforme uspostavljeni su KYC, sustavi protiv pranja novca i poštene trgovine s istim strogim standardima kao i tradicionalne financijske institucije. Stoga je za svaku zemlju i regiju na svijetu koja je postigla konsenzus s kripto svijetom OKEx spreman prihvatiti lokalne propise u bilo kojem trenutku.

8. Digitalna imovina ne može samostalno opstati bez podrške blockchain tehnologije ili njezinog projektnog ekosustava. U čitavoj kripto industriji digitalna imovina igra samo ulogu alata za razmjenu vrijednosti. Dakle, ako želite razumjeti ili držati digitalnu imovinu, trebali biste razumjeti logiku vrijednosne potpore koja stoji iza nje.

9. Tim OKB-a slavi svoju drugu godišnjicu nudeći korisnicima 20% -tnu aktivnost OKB-a. Klik ovdje kako biste saznali više detalja i sudjelovali u događaju.

Ovo je plaćeno priopćenje za javnost Cointelegraph ne podržava i nije odgovoran za bilo kakav sadržaj, točnost, kvalitetu, oglašavanje, proizvode ili druge materijale na ovoj stranici niti je odgovoran za njih. Čitatelji bi trebali samostalno istražiti prije poduzimanja bilo kakvih radnji povezanih s tvrtkom. Cointelegraph nije odgovoran, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen ili navodno prouzročen ili u vezi s upotrebom bilo kojeg sadržaja, robe ili usluga navedenih u priopćenju za javnost.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner