Befektetés a 3D Systems Corp-ba (NYSE: DDD)

3D Systems Corp (NYSE: DDD) az egyik legrégebbi és legmeghatározottabb vállalat a 3D nyomtatási szektorban. A 3D Systems Corp többször három évtizedes tapasztalattal rendelkezik az adalékanyagok gyártásában, és gyakran a világ első 3D-nyomtató vállalataként emlegeti őket. Ez idő alatt a vállalat gyorsan bővítette szolgáltatási kínálatát, és a kutatásba és az innovációba történő befektetések révén készen áll arra, hogy ezt a bővítést a jövőben is folytassa.

Mi a 3D Systems Corp (DDD)?

A 3D System Corp társalapítója, Chuck Hull a legjelentősebb a 3D nyomtatás sztereolitográfiai módszerének feltalálásával. A Hull által 1984-ben szabadalmaztatott sztereolitográfia (más néven SLA nyomtatás) a legkorábbi és legelterjedtebb 3D nyomtatási technológia. Az SLA módszer 3D nyomtatott objektumokat hoz létre egy objektum vékony rétegének kinyomtatásával egy tartály folyékony fotopolimer felhasználásával, az alsó rétegtől kezdve egészen a felsőig. A találmány szempontjából Hullt gyakran a 3D nyomtatás atyjának nevezik.

Ezzel a technológiával a Hull 1986-ban megalapította a 3D Systems Corp-t. Mivel a Hull továbbra is a vállalat CTO-ként működik, a 3D Systems Corp mára több mint 2600 alkalmazottra nőtt irodával a világ minden tájáról. A vállalat gyorsan bővült és bővítette szolgáltatásai kínálatát. A sztereolitográfia mellett a 3D Systems Corp úttörő szerepet játszott számos további technológia fejlesztésében. A vállalatot és termékeit ma szelektív lézeres szintereléssel, többsugaras nyomtatással, filmtranszfer képalkotással, színes jet nyomtatással, közvetlen fémnyomtatással és műanyag jet nyomtatással használják..

Miért teszi a 3D Systems Corp (DDD) Ügy?

A társaságnak három különálló és különálló üzletága van. Először is, a vállalat hardver- és szoftvertermékeket kínál. A 3D nyomtatókat és a hozzájuk tartozó szoftvereket a házon belüli 3D nyomtatásra vágyó vállalatok vásárolhatják meg és használhatják a gyártási folyamat során. A vállalat több mint 10 különböző 3D nyomtatómodellt kínál a különféle igények kielégítésére. A hobbistáktól a szakemberekig különféle áron elérhető nyomtatók állnak rendelkezésre mindenki igényeinek kielégítésére. Ezeken a nagy teljesítményű gépeken a 3D Systems szoftverek, mint például a Geomagic, futtathatóak a valós fizikai tárgyak elvitelére és visszafejtésére, hogy azokat 3D-nyomtatással tervrajzokkal és tömeggyártással lehessen elkészíteni. Másodszor, azok számára, akik saját gyártást szeretnének készíteni, a vállalat eladja a 3D nyomtatáshoz szükséges alapanyagokat. Ilyen például a műanyag, az elasztomer, a kompozit, a viasz és a fém. A cég konzultációkat kínál azok számára, akiknek tanácsra lehet szükségük a termékek kiválasztásában. Figyelembe kell venni az árat, a tartósságot, a rugalmasságot, valamint a megjelenést. Végül azok számára, akiknek nincs nyomtatójuk vagy anyaguk, a 3D Systems igény szerinti gyártást kínál különböző igények kielégítésére. Ez a szolgáltatás magában foglalja a gyártási folyamat minden lépését, a prototípustól a fizikai termékek nyomtatásáig, és akár 24 órát is igénybe vehet.

A 3D rendszereket egyedülállóvá teszi a termékfejlesztés zárt rendszerű megközelítése. A cég szabadalmak révén védi a termékeket, és csak saját technológiákat alkalmaz nyomtatóikon. Bár ezt a megközelítést egyesek bírálták, mint az innováció fojtását az iparban, a vállalat válasza az, hogy képes volt növelni a belső ösztönző struktúrákat, és több pénzt fektetett be a kutatásba és fejlesztésbe, ami jobb termékeket eredményezett a fogyasztók számára. Ezzel a megközelítéssel a 3D Systems több mint 1000 szabadalommal rendelkezik, ami lehetővé teszi a versenyelőny fenntartását az ágazat többi vállalatával szemben. Amint azt korábban megjegyeztük, a cég alapítója és a jelenlegi technológiai vezető, Chuck Hull élete munkájának nagy részét új 3D nyomtatási technológiák kitalálásának szentelte, és ennek eredményeként 2014-ben bevezették a Nemzeti Feltalálók Hírességek Csarnokába..

3D Systems Corp (DDD) Kilátások

Jelenlegi ügyfélkörük nagyjából két nagy értékű piaci vertikumra összpontosul: az egészségügyi és az ipari szektorra. Az egészségügyi szektorban precíziós egészségügyi megoldásokat kínálnak a különféle igények kielégítésére. A 3D Systems Corp egy end-to-end szolgáltatási modellen keresztül segíti az orvosi szimulátorokban, a műtéti tervezésben, az anatómiai modellezésben és a fogszabályozásban felhasználható termékek digitalizálását, tervezését, gyártását és szállítását a betegek különféle igényeinek kielégítésére. Ezek a szolgáltatások számos orvosi újítást eredményeztek, lehetővé téve tapasztalt sebészek és gyakornokok számára is, hogy kockázatmentesen végezzék képességeiket.

Ipari oldalon a 3D Systems Corp több nagy értékű szektort szolgáltat. Például a légi űrhajózás és a védelem területén kialakított kapcsolatok révén a vállalat egyedi megoldásokat kínál számos ipari partner számára. A 3D Systems Corp-t kiválasztották a NASA-val való együttműködésre, és olyan alkatrészeket gyártott, mint a kerekek és a fényképezőgép-tartó Marsjáró. Egy másik példában a járműipari partnerségek révén a 3D Systems Corp együttműködik a gyártókkal, hogy könnyebb, alacsonyabb költségű alkatrészeket állítsanak elő az ügyfelek számára szerte a világon. A veterán autóktól a haszongépjárművekig a vállalat különféle ügyfelekkel dolgozott együtt egyedi megoldások gyártásával. Ez csak két példa azokra az ágazatokra az ipari piacon, amelyeken a vállalat működik.

E két piaci vertikum révén a társaság ésszerűsítette működését, és a legnagyobb növekedési kilátásokat kínáló piacokra összpontosított. Évtizedes kutatás és fejlesztés révén a társaság partnerséget alakított ki az adott ágazat legnagyobb vállalataival, és továbbra is tekintélyes partnernek tekintik.

Hol lehet megvásárolni a 3D Systems Corp-t (DDD) Készletek

Az általunk ajánlott bróker az Firstrade.

A Firstrade egy vezető online brókercég, amely teljes befektetési termékeket és eszközöket kínál, amelyek célja, hogy segítsenek az Önökhöz hasonló befektetőknek irányítani pénzügyi jövőjét. Az 1985-ös alapítása óta a Firstrade elkötelezett a magas értékű és minőségi szolgáltatások nyújtása mellett.

A saját kereskedési technológiát, a rendkívül intuitív felhasználói felületet, a kiemelkedő ügyfélszolgálatot és a mobil alkalmazásokat ötvöző Firstrade átfogó megoldást kínál minden befektetési igényéhez.  Firstrade a FINRA / SIPC tagja.

Befektetés a 3D Systems Corp-ba (NYSE: DDD) Befektetés a 3D Systems Corp-ba (NYSE: DDD) Befektetés a 3D Systems Corp-ba (NYSE: DDD)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade felülvizsgálata

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ M1 Pénzügyi áttekintés

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Az Securities.io értékeléseket szerkesztőségünk határozza meg. A tőzsdei alkuszok pontozási képlete több tucat tényezőt vesz figyelembe, ideértve a számladíjakat és minimumokat, a kereskedési platformokat, az ügyfélszolgálatot, a szabályozó testületeket és a befektetési lehetőségeket.

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Díjak

Zero Commission

Számla minimum

Egyik sem

Számla minimum

100 USD

Számla minimum

Egyik sem

Akciók

Ingyenes készletek *

* Részletek a weboldalon.

Akciók

Egyik sem

promóció

Egyik sem

Összegzés

A 3D Systems Corp olyan vállalat, amely az elmúlt három évtizedben folyamatosan újított. A vállalat most két konkrét piacra (az egészségügyi és az ipari piacra) összpontosítva több szoros kapcsolatot épített ki, és jó helyzetben van ahhoz, hogy tovább terjeszkedjen e két nyereséges piacra. Különböző üzleti megoldásokkal a címezhető ügyfélkör széles körű, kezdőktől kezdve, akik többet szeretnének megtudni a 3D nyomtatásról, és több millió dolláros vállalatokig, amelyek csökkenteni kívánják a gyártási költségeket. Míg a 3D nyomtatási szektor kétségtelenül zsúfolt hely, sok versenytárssal, a 3D Systems Corp-nak számos előnye van más vállalatokkal szemben, és ezek az előnyök valószínűleg nagyobb növekedést tesznek lehetővé a jövőben is.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner